Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Litecoin, Cardano, Monero, TRON: hinta-analyysi, 12. marraskuuta

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraph.com-sivuston näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Nikolay Storonsky, toimitusjohtaja ja toinen perustaja Revolut Ltd: stä, digitaalisen pankkipalvelujen tarjoaja, jonka käyttäjäkunta on kaksi miljoonaa, on sanoi Lissabonissa järjestetyssä Web Summit 2018 -kokouksessa todettiin, että suuret instituutiot eivät juurikaan kiinnosta digitaalista omaisuutta.

Mikä tahansa uusi tekniikka vie aikaa, ennen kuin siitä tulee merkitystä kaikille. Jopa Internet kesti aikaa kasvaa nykyiseen mittakaavaansa. ConsenSysin perustaja Joseph Lubin on sanonut, että Blockchain saattaa kestää “vähän kauemmin” kuin Internet saavuttaakseen joukkomainonnan.

Pääomasijoittaja Tim Draper toisti äskettäisessä paneelikeskustelussa edellisen vaatimuksensa siitä, että Bitcoin saavuttaa 250 000 dollarin hinnan kolikkoa kohti vuoteen 2022 mennessä. Hän uskoo, että Bitcoinin massamääräisen käyttöönoton myötä ihmiset todennäköisesti siirtyvät fiat-valuutoista, joita erityinen maantieteellinen salausvaluutat, jotka puolestaan ​​ovat yleisesti hyväksyttyjä.

Äskettäin päättyneissä Yhdysvaltain puolivälissä pidetyissä vaaleissa on valittu useita blockchain-kannattajia, mikä on positiivinen merkki. Vaikka markkinoiden liike on nyt hidasta, tulevaisuus näyttää rohkaisevalta syntymässä olevalle omaisuusluokalle.

BTC / USD

Alle 6400 dollarin dippi ostettiin 11. marraskuuta, mikä osoittaa ostamista alemmilla tasoilla. Bitcoinilla on kuitenkin edessään molempien liukuvien keskiarvojen ylimääräinen vastus, mikä osoittaa, että ostaminen kuivuu korkeammalla tasolla.

BTC / USD

Sijoittajien tulisi välttää kauppaa, kun valikoima on tiukka ja kutistuu. Suuri, hyvin määritelty tuotevalikoima tarjoaa mahdollisuuden ostaa halvalla ja korkealla, mutta BTC / USD pari ei salli tällaista mahdollisuutta.

Jos härät työntävät hintaa yli 6831,99 dollarin, digitaalinen valuutta todennäköisesti kutsuu lyhyttä katetta, joka nostaa hintaa edelleen 7400 dollariin ja sen yläpuolelle 8400 dollariin..

Toisaalta, jos karhut rikkoutuvat kriittisen 5900 dollarin tuen alapuolelle, se voi johtaa paniikkimyyntiin, vetämällä parin alemmille tasoille 5 000–5 450 dollaria. Siksi kauppiaat voivat pitää stop loss -tappionsa pitkillä positioillaan 5900 dollarilla.

ETH / USD

Ethereumilla ei ole merkkejä trendistä. Sijoittajat eivät halua myydä nykyisellä tasolla, ja uusi raha ei halua tulla sisään ennen kuin on trendi. Joten hinta, liikkuvat keskiarvot ja RSI ovat kaikki tasaiset.

ETH / USD

Ensimmäinen merkki trendistä on, kun ETH / USD pari paeta tiukasta 188,35–249,93 dollarin vaihteluvälistä. Nousu ylöspäin osoittaa, että sonneilla on etusija ja uusi nousutrendi on todennäköinen. Alueen erittely osoittaa, että paniikki on vallinnut omistajia, ja he polkuttavat tilansa.

Suosittelemme, että kauppiaat odottavat 249,93 dollarin tauon ennen pitkien positioiden aloittamista. Aggressiiviset kannat voidaan ottaa myös, jos 188,35 dollarin tuella härät ostavat voimakkaasti. Siihen asti suosittelemme, että kauppiaat pysyvät sivussa.

XRP / USD

Ripple löytää tukea juuri liukuvien keskiarvojen yläpuolelta, mikä on positiivinen merkki. Liikkuvat keskiarvot jatkavat nousuaan, ja RSI on positiivisella alueella. Tämä vahvistaa, että sonneilla on etusija lyhyellä aikavälillä.

XRP / USD

Jos härät onnistuvat voittamaan 0,565 dollaria, on todennäköinen ralli ensimmäiseen tavoitetavoitteeseen 0,625 dollaria, jossa kauppiaat voivat varata osittaisia ​​voittoja. Jos tämä taso ylitetään, ralli voi nousta 0,7644 dollariin.

Nousuoletuksemme mitätöidään, jos XRP / USD pari kääntyy ympäri ja hajoaa liikkuvien keskiarvojen alapuolelle. Tällöin todennäköinen pudotus 0,42646 dollariin, jota seuraa lasku 0,37185 dollariin. Siksi elinkeinonharjoittajat voivat seurata pysäytystappionsa suuremmaksi 0,45 dollariin.

BCH / USD

Bitcoin Cash on vetäytynyt 660,0753 dollarin ylivastuksesta. Odotamme 20 päivän EMA: n ja 500 dollarin välisen vahvan tuen, joka on äskettäisen rallin 61,8 prosentin Fibonacci-retracement-taso.

Nykyisen tason palautuminen saattaa testata uudelleen 660,0753 dollaria. Breakout alkaa uuden nousutrendin, kun taas epäonnistuminen pitää virtuaalivaluutan suurella alueella 408.0182–660.0753 dollaria.

BCH / USD

Vastoin mielipiteitämme, jos BCH / USD pari rikkoo 500 dollaria, ylöspäin suuntautuva liike menettää voimansa. Seuraava haittapuolen tukitaso on 460 dollaria, ja jos tämä taso rikkoutuu, viimeaikaisen rallin täydellinen uudelleenveto 410,2768 dollariin on todennäköistä. Siksi elinkeinonharjoittajat, joilla on osittaisia ​​positioita jäljellä, voivat pitää noin 480 dollarin pysäytystappion, joka on hieman alle 50 päivän SMA.

EOS / USD

EOS on käynyt kauppaa lähellä vaihteluvälin keskipistettä viimeisten kolmen päivän aikana. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat tasoittuneet ja ovat lähellä toisiaan. RSI on myös lähellä 50 tasoa, mikä osoittaa tasapainoa kysynnän ja tarjonnan välillä.

EOS / USD

Emme löydä uusia kauppoja niin kauan kuin EOS / USD pari pysyy välillä 5 ja 6 dollaria. Jos se irtautuu tästä tiukasta alueesta, se lisää rallin todennäköisyyden 6,8299 dollariin. Kääntyminen vahvistetaan, kun hinta pysyy yli 6,8299 dollaria kolmen päivän ajan.

Toisaalta alle 5 dollarin tauko voi johtaa pudotukseen seuraavaan tukeen 4,49 dollaria, jonka alapuolella korttien uudelleentesti $ 3,8723: sta. Siksi kauppiaat, jotka omistavat pitkiä positioita, voivat pitää 4,9 dollarin pysäytystappion nykyisissä positioissaan.

XLM / USD

Stellar osoittaa lupausta, koska se on muodostanut nousevan kanavan. Se laukaisi 7. marraskuun analyysissä ehdotetun ostomme.

XLM / USD

Sillä on tällä hetkellä vastus kanavan vastuslinjalla, mutta se on edelleen positiivinen, koska molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia. Siksi mikä tahansa vetäytyminen löytää todennäköisesti tukea trendiviivalla ja sen alapuolella 20 päivän EMA: lla.

Jos XLM / USD parinvaihtokanavat kanavan yläpuolella, se todennäköisesti ottaa vauhtia, irtautuu välittömästä vastarinnasta $ 0.304: lla ja ralli kohti tavoitetavoitettaan $ 0.36. Toistaiseksi suosittelemme pitämään pysäkit 0,2 dollarissa. Katsomme muutaman päivän ja nostamme sitten pysäkit korkeammalle.

LTC / USD

Litecoin liukuu edelleen kääntyessään alas laskeutuvan kolmion laskusuunnassa. Se saattaa testata kriittisen tukivyöhykkeen uudelleen hintaan 47,246–49,466 dollaria. Tämä vyöhyke on ollut neljä edellistä kertaa; näin ollen odotamme tämän tuen olevan jälleen voimassa. Siitä huolimatta kauppiaat, jotka ovat jättäneet osittaiset pitkät kannat suosituksillemme, voivat sulkea ne 50 dollaria.

LTC / USD

Jos härät onnistuvat pitämään kriittisen tukivyöhykkeen ja heillä on merkkejä reboundista, voimme ehdottaa, että mennään taas pitkään. Nouseva näkymämme mitätöityy, jos karhut uppoavat LTC / USD pari alle $ 47.246. Tällöin laskusuunta jatkuu ja voi nostaa hinnat seuraavalle tukitasolle 40 ja 32 dollaria.

ADA / USD

Viimeisen kolmen päivän aikana Cardano on käynyt kauppaa lähellä liukuvia keskiarvoja, jotka ovat tasoittuneet. RSI on myös hieman yli 50 tason. Kaikki nämä osoittavat tasapainon ostajien ja myyjien välillä.

ADA / USD

Uusi trendi alkaa $ 0.094256: n erotuksesta tai tuen jakautumisesta $ 0.060105: een. Näiden kahden tason välillä satunnaiset ja epävakaat hintatoimet todennäköisesti jatkuvat.

Ensimmäinen merkki voimasta on, jos ADA / USD pari ylläpitää yli 0,082207 dollaria. Suosittelemme kuitenkin, että kauppiaat odottavat uuden nousutrendin alkua ennen pitkien positioiden aloittamista.

XMR / USD

Yritys vetäytyä takaisin lähellä $ 102,6 on vastarintaa 20 päivän EMA: ssa. Jos sonnit eivät pysty muuttamaan liikkuvaa keskiarvoa, Monero todennäköisesti putoaa tiukan alueen pohjaan 100,453 dollariin.

XMR / USD

XMR / USD pair on onnistuneesti pitänyt tuen $ 100.453: lla viimeisen kolmen kerran. Siksi odotamme sen tarjoavan vahvan tuen myös tällä kertaa. Toisin kuin odotuksemme, jos karhut rikkoutuvat alueen alle, kriittisen tuen lasku 81 dollariin on todennäköistä.

Ylöspäin sonnit vahvistuvat, jos hinta pysyy yli 112,44 dollaria. Tulemme positiiviseksi yli $ 128.65. Tällä hetkellä virtuaalivaluutassa ei ole luotettavia kauppatavaroita.

TRX / USD

TRONin alue on kutistunut. Tällä hetkellä se käy kauppaa välillä $ 0,02134798 – $ 0,02517782. RSI on myös siirtynyt tasojen 40 ja 60 välillä.

TRX / USD

Jos härät puolustavat 0,02134798 dollaria, TRX / USD pair yrittää jälleen siirtyä alueen yläosaan $ 0.02517782.

Kuitenkin, jos karhut rikkoutuvat tiukan alueen alapuolelle, pudotus kriittiseen tukeen on 0,0183 dollaria. Tämän tuen alapuolella oleva tauko jatkaa laskusuuntausta.

Tulemme positiiviseksi digitaalisessa valuutassa purkautumisessa ja sulkemisessa (UTC-aikataulu) yli 0,03 dollaria. Siihen asti suosittelemme, että kauppiaat pysyvät sivussa.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto. Analyysikaaviot ovat TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map