Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Litecoin, Cardano, Monero, TRON: hinta-analyysi, 29. lokakuuta

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Hakkerit varastivat 913 bitcoinia Kanadan kryptovaluutanvaihdosta VaahteraMuutos. Vaikka vaihto oli pieni, toistuvat uutiset hakkeroinnista estävät merkittävästi institutionaalisten sijoittajien pääsyä salausteollisuuteen. Suurten rahasummien hallinnasta vastaavat perinteiset rahoitusjärjestöt eivät halua ottaa merkittäviä riskejä.

Siksi Fidelityn aloittaminen säilytyspalveluliiketoiminnassa on suuri positiivinen asia, koska se takaa institutionaalisille sijoittajille saman turvallisuustason kuin he ovat tottuneet perinteisiin omaisuuseriin. Loppujen lopuksi Fidelity on hallinnoinut miljardeja dollareita turvallisesti vuosikymmenien ajan.

Muiden suurten toimijoiden samanlaiset tarjoukset houkuttelevat myös sijoittajia, jotka ovat toistaiseksi pysyneet poissa pelosta asianmukaisen turvallisuuden puutteesta.

Pääomasijoitus- ja sijoituspalveluyritys NXMH on ostanut Bitstampin, joka on yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä. NXMH, joka on Ison-Britannian suurimpien pankkien, Barclaysin tytäryhtiö, on maksanut kaupasta 400 miljoonaa dollaria.

Tällaiset investoinnit osoittavat suurten toimijoiden luottamuksen kryptovaluuttojen tulevaisuuteen.

Haitallisten uutisten osalta Nature Climate Change -lehti on ennustanut, että Bitcoin voi nostaa maailman lämpötilaa yli 2 C vuoteen 2034 mennessä, jos se otetaan käyttöön samassa tahdissa kuin muut tärkeimmät tekniikat.

Katsotaanpa, miten markkinat reagoivat näihin otsikoihin.

BTC / USD

Alle 6500 dollarin tauko on houkutellut myyntiin, joka on vetänyt Bitcoinin matalammaksi. Seuraava haittapuolen tuki on 6200 dollaria, jonka alapuolella kriittisen tukivyöhykkeen 5 900–6 075,04 dollaria todennäköisyys voidaan testata uudelleen.

BTC / USD

Liikkuminen BTC / USD pari dipissä antaa meille käsityksen seuraavasta suunnasta. Jos hinta nousee voimakkaasti tuesta, se osoittaa, että osto on laskua.

Jos digitaalinen valuutta kuitenkin helposti hajottaa tuen, se ehdottaa karhujen myyntiä. Sulje alle 5900 dollaria on negatiivinen kehitys, joka saattaa laukaista useita suojapysähdyksiä, vetämällä hinnan seuraaville tukilinjoille 5 450 ja 5 000 dollaria. Siksi kauppiaat, joilla on pitkät positiot, voivat pitää pysähdyksensä 5900 dollarissa.

Toisinaan ensimmäinen katkaisu tiukasta alueesta osoittautuu väärennetyksi. Siksi meidän on katsottava pari päivää, ennen kuin voimme vahvistaa, että suuntaus on kääntynyt päättäväisesti.

ETH / USD

Ethereum ei ole päässyt eroon 20 päivän EMA: sta viime päivinä. Se voi korjata seuraavaan tukeen 188,35 dollaria, joka oli järjestetty kahdessa edellisessä tilanteessa.

ETH / USD

Kuitenkin tällä kertaa alaspäin viistot liikkuvat keskiarvot ja alle 40: n RSI osoittavat, että myyjät ovat komennossa. Tauko alle 188,35 dollaria voi upottaa ETH / USD pariksi 167,32 dollariin, jonka alapuolella laskusuunta jatkuu.

Laskeva näkymä hylätään, jos hinta nousee voimakkaasti liukuvien keskiarvojen yläpuolella olevista tuista ja asteikoista. Yli 249,93 dollarin pari saattaa aloittaa uuden nousutrendin ja nostaa hinnan 322,57 dollariin.

XRP / USD

Halailtuaan 20 päivän EMAa viime päivinä Ripple putosi tänään, murtumalla molempien liukuvien keskiarvojen alapuolelle. Tällä hetkellä näemme joitain ostoksia päivänsisäisillä matalilla, mikä on positiivinen merkki.

XRP / USD

XRP / USD parin tuki on 0,37185 dollaria, mikä saattaa pitää paikkansa. Jos tämä tuki katkeaa, lasku voi ulottua seuraavalle tukialueelle 0,24508–0,26913 dollaria.

Ylhäältä päin, ero 0,48 dollaria osoittaa voimaa. Voisimme ehdottaa pitkiä positioita sen jälkeen, kun digitaalinen valuutta on yli 0,5 dollaria. Näkymämme pariin on positiivinen, koska 50 päivän SMA on nousemassa ja 20 päivän EMA on tasainen.

BCH / USD

Kaupankäynnin jälkeen lähellä tukilinjaa viime päivinä Bitcoin Cash hajosi tänään symmetrisen kolmion. Vaikka kuviotavoite on paljon matalampi, odotamme laskua 300 dollariin, mikä voi toimia tukena.

BCH / USD

Vaikka 408 0182 dollarin tuella on pieni tuki, odotamme sen olevan rikki. Alenevat liikkuvat keskiarvot ja RSI lähellä ylimyydyn aluetta viittaavat edelleen laskuun. Pitkät positiot pitävät kauppiaat voivat nousta 400 dollariin. BCH / USD pari mitätöi laskunäkymämme, jos se puhkeaa ja sulkeutuu yli 500 dollarin.

EOS / USD

Kaupankäynnin jälkeen lähellä molempia liikkuvia keskiarvoja 16. lokakuuta jälkeen EOS romahti tänään. Sillä on pieni tuki 5 dollaria, jonka alapuolella lasku voi ulottua 4,49 dollariin. Siksi suosittelemme, että kauppiaat pitävät nykyisen sijainnin pysäkit 4,9 dollarissa.

EOS / USD

EOS / USD pari osoittaa voimaa, jos se palautuu $ 5: sta ja nousee yli $ 6.1: n. Niin kauan kuin hinta pysyy molempien liukuvien keskiarvojen alapuolella, jokainen yritys ralliin saavutetaan myymällä korkeammalla tasolla.

XLM / USD

Tähti on hajottanut liikkuvat keskiarvot. Se voi nyt korjata seuraavalle tukialueelle 0,184–0,2 dollaria.

XLM / USD

Nykyisen pudotuksen myötä karhut ovat onnistuneet pysäyttämään vedon laskeutuvan kolmion laskusuuntaisella viivalla neljännen kerran. 0,184 dollarin erittely täydentää laskevaa kolmion mallia, mikä voi johtaa pudotukseen seuraavaan tukeen $ 0,08. XLM / USD pari muuttuu positiiviseksi laskevan kolmion laskusuuntaisen viivan yläpuolella.

LTC / USD

Litecoin on vähentynyt viime päivinä ja on tällä hetkellä 49,466 dollarin tuella. Tämä taso on pysynyt kolmessa edellisessä tilanteessa. Siksi se toimii vahvana tukena. Kuitenkin, jos karhut onnistuvat rikkoutumaan ja sulkeutumaan (UTC-aikakehys) tämän tason alapuolelle, se saa aikaan laskevan laskevan kolmion kuvion, joka voi johtaa putoamiseen 40 dollariin ja sen alapuolelle 29 dollariin..

LTC / USD

LTC / USD pari merkitsee voimaa, jos se palautuu tuesta ja irtoaa kolmiosta 60 dollaria. Laskevan mallin epäonnistuminen on nouseva merkki. Siksi yli 60 dollaria odotamme yritystä irtautua alueelta 69,279 dollarilla.

ADA / USD

Cardano on hajonnut symmetrisestä kolmiosta. Jos karhut onnistuvat sulkeutumaan (UTC-aikakehys) kolmion tukilinjan alapuolelle, se lisää putoamisen todennäköisyyttä alueen 0, 0, 060105 dollariin. Vaikka tuki on lähellä 0,07 dollaria, laskeva 20 päivän EMA ja negatiivisen vyöhykkeen RSI viittaavat siihen, että se todennäköisesti rikkoutuu. Digitaalinen valuutta jatkaa laskusuuntausta, jos se hajoaa alle 0,060105 dollarin.

ADA / USD

Laskeva näkymä mitätöidään, jos sonni onnistuu työntämään hinnan kolmion yläpuolelle. Tällainen liike saattaa kantaa ADA / USD pari alueen yläreunaan hintaan $ 0.094256. Alueen ulkopuolelle siirtyminen lisää kääntymisen ja uuden nousutrendin todennäköisyyttä.

XMR / USD

Vaikka Monero käy kauppaa vaihteluvälillä, sillä on negatiivinen puolueellisuus. Hinta on pudonnut 100,453–128,65 dollarin välillä.

XMR / USD

Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat alkaneet laskea ja RSI on laskenut negatiiviseksi alueeksi. Tämä osoittaa, että karhuilla on etusija.

100,453 dollarin jakautuminen upottaa XMR / USD pariksi kriittiseen tukeen 81 dollaria, jonka alapuolella laskusuunta jatkuu.

TRX / USD

TRON on hajottanut 50 päivän SMA: n, mikä voi vetää sen seuraavaan tukeen $ 0.0225. Tämän tason tauko osoittaa, että karhut vastaavat tilanteesta.

TRX / USD

TRX / USD pair jatkaa laskusuuntausta, jos se hajoaa ja sulkeutuu (UTC-aikakehys) kriittisen tuen alapuolelle $ 0.0183. Seuraava haastava taso on 0,01095383 dollaria.

Negatiivinen näkemyksemme mitätöidään, jos sonnit palaavat tuista ja mittakaavan yli 0,025 dollaria. Digitaalinen valuutta osoittaa todennäköisen trendin kääntymisen, jos se pysyy yli 0,03 dollaria.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto. Analyysikaaviot ovat TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map