Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Litecoin, Cardano, Monero, TRON: hinta-analyysi, 5. marraskuuta

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Olemme vuoden kahdessa viimeisessä kuukaudessa, jotka ovat historiallisesti osoittautuneet vahviksi Bitcoinille. Joten nousevatko markkinat nykyiseltä tasolta joulukuun loppuun mennessä??

Viime aikoina simulointi Greg Giordanon ja Panos Mourdoukoutasin kolmesta ekonometrisestä mallista kaksi mallia viittasi nykyisen tason ralliin ja kolmas jyrkkään laskuun.

Eniten nouseva tulos oli ralli 12 629,15 dollariin, kun taas laskevin pudotus 816,91 dollariin. Kolmas malli ennusti pienen rallin 8573,56 dollariin.

Tänään on määräaika, jonka kuluessa yleisön on toimitettava ehdotuksia Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle (SEC), joka koskee tiettyjen Bitcoin-pörssikaupan (ETF) ehdotusten käsittelyä. Lopullinen päätös ETF: istä tehdään vasta vuoden 2019 alussa.

Viimeisimmässä vuosikertomuksessaan raportti, SEC sanoi, että sen painopiste on vähentää kryptovaluuttaan liittyvien huijausten määrää. Jos SEC onnistuu tässä työssä, se vahvistaa luottamusta omaisuusluokkaan ja houkuttelee institutionaalisia ja yksityisiä sijoittajia.

Kuinka kauppiaat sijoittuvat joulukuun lähestyessä? Mitkä ovat tärkeimmät tasot, joita on katsottava, sekä ylös- että alaspäin? Otetaan selvää.

BTC / USD

Bitcoin on tällä hetkellä lähellä liikkuvia keskiarvoja, jotka molemmat ovat muuttuneet tasaisiksi. RSI on myös lähellä keskipistettä, mikä osoittaa neutraalin mielipiteen. Sekä sonnit että karhut ovat tällä hetkellä odotustilassa.

Positiiviset uutiset Bitcoinin “loppuvuoden” odotusten keskellä saattavat herättää härkiä yrittämään irrottautua $ 6,831,99: sta ja kerätä seuraavalle ylivastukselle $ 7400.

Päinvastoin, vaikka markkinat pysyvät suurimmaksi osaksi pysähtyneinä ja vaihteluväliin sidottuina, pessimismi ja Bitcoinin vuoden lopun hinnan uudelleenarviointi saattavat kannustaa karhuja yrittämään murtautua kriittiseltä tukialueelta $ 5900 – $ 6075,04.

BTC / USD


Vuonna 2018 BTC / USD pari on pitänyt 5900 dollarin merkkiä monta kertaa. Siksi kauppiaat voivat pitää 5900 dollarin stop loss -tappion pitkillä positioillaan. Tämän rikkominen voi aiheuttaa useita pysäytyshäviöitä, mikä johtaa nopeaan pudotukseen 5450 dollariin ja edelleen 5000 dollariin.

ETH / USD

Nousu tuesta 188,35 dollaria on kuljettanut Ethereumin 50 päivän SMA: han, joka toimii vastustuksena. Jos sonnit kestävät 50 päivän SMA: n yläpuolella, on todennäköinen ralli alueen yläosaan 249,93 dollaria.

ETH / USD

Emme ehdota kauppaa nykyisellä tasolla, koska liikkuvat keskiarvot ovat tasaiset ja RSI on juuri tuonut positiiviselle alueelle. Indikaattorit eivät osoita trendin kääntymistä.

ETH / USD pari on todennäköisesti aloittamassa uuden nousutrendin, kun se on yli 249,93 dollaria. Elinkeinonharjoittajat voivat ostaa tämän vastuksen yläpuolella olevan UTC-aikataulun. Nouseva näkymämme mitätöityy, jos karhut laskevat hinnan alle 188,35 ja 167,32 dollaria.

XRP / USD

Ripplen tiukka alue on muuttunut ylöspäin. Tämä osoittaa, että sonneilla on etusija lyhyellä aikavälillä. Odotamme virtuaalivaluutan nousevan jälleen ylöspäin ja saavuttavan 0,62 dollaria pienellä vastarinnalla 0,55 dollaria. Siksi ehdotimme ostoa purkautumisesta ja sulkemisesta (UTC-aikataulu) yli 0,48 dollaria.

Odotamme vahvaa sulkeutumista, koska laskevilla markkinoilla tämä strategia pitää meidät poissa väärennöksistä. Kuitenkin, kun markkinat nousevat nousuun, vaihdamme strategiaa ja ostamme purkautumiset, koska hinnan sulkemisen odottaminen tietyn tason yläpuolelle voi johtaa väliin jääneisiin kauppoihin.

XRP / USD

50 päivän SMA on nousussa, ja myös 20 päivän EMA on alkanut kääntyä. RSI on myös noussut positiiviselle alueelle. Kaikki nämä indikaattorit viittaavat mahdolliseen ralliin XRP / USD pari. Nouseva näkymämme mitätöidään, jos karhut laskevat hinnan alle 0,425 dollaria.

BCH / USD

Bitcoin Cash on aloittanut oman härkäajonsa. Perusuutisten kannustamana se on noussut voimakkaasti 408 0182 dollarin kriittisestä tuesta.

BCH / USD

Hajotus 488 dollaria mitätöi laskeutuvan kolmion kuvion. Yleensä kun laskeva kuvio hylätään, se on merkki mennä ulos ostamaan.

Vetovoima BCH / USD pari otti vauhdin yli 488 dollaria ja saavutti nopeasti ylivastuksen 591,41 dollarilla. Jos tämä taso ylitetään, seuraava tavoite ylhäällä on 660,0753 dollaria.

Pitkät kauppiaat voivat pitää pysäytystappionsa 400 dollarissa. RSI on saavuttanut yliostetun vyöhykkeen. Siksi parin päivän vakauttaminen on mahdollista, minkä jälkeen digitaalisen valuutan on palautettava elpyminen ja yritettävä irrottaa 660,0753 dollarista.

EOS / USD

EOS on noussut lähellä tiukan 5–6 dollarin vaihteluväliä. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat tasaiset, ja RSI on hieman yli 50-tason.

EOS / USD

Nykyinen palautus noin 5 dollarista saattaa viedä EOS / USD pari 6 dollariin, jonka yläpuolella on todennäköinen ralli 6,8299 dollariin. Jos härät eivät pysty skaalaamaan $ 6 -merkkiä, alueeseen sidottu toiminto laajenee.

Odotamme digitaalisen valuutan aloittavan uuden nousutrendin yli 6,8299 dollarin ylityksessä. Muistettavat tavoitetasot ovat 9,1668 dollaria ja 11,4 dollaria. Sijoittajat, joilla on pitkiä positioita, voivat pysähtyä 4,90 dollariin.

XLM / USD

Tähti on eronnut liikkuvista keskiarvoista. Tällä hetkellä se yrittää ylläpitää laskevan kolmion laskusuuntaisen viivan yläpuolella. Odotamme voimakasta vastustusta $ 0,24–0,27 -vyöhykkeellä.

XLM / USD

Jos sonnit pysyvät laskevan kolmion laskusuuntaisen viivan yläpuolella, se mitätöi laskevan kuvion, joka on nouseva merkki.

Yli 0,27 dollaria odotamme XLM / USD pari ralliin 0,36 dollariin, pienellä vastustuksella 0,304 dollarilla. Elinkeinonharjoittajat voivat hyötyä rallista aloittamalla pitkiä positioita lähellä (UTC-aikaraja) yli 0,27 dollaria ja pitämällä pysäytystappion 0,20 dollarissa..

LTC / USD

Palautus $ 47.246 – $ 49.466 -tukivyöhykkeeltä on vienyt Litecoinin 50 päivän SMA: han, mikä laukaisi edellisessä analyysissä tehdyn ostosuosituksen. Pitkille paikoille saapuneet kauppiaat voivat pysähtyä 47 dollariin.

LTC / USD

Karhut saattavat tarjota jäykän vastuksen 50 päivän SMA: n ja laskevan kolmion laskusuuntaisen linjan välisellä alueella. Elinkeinonharjoittajat voivat varata osittaisia ​​voittoja laskusuuntaisen linjan lähelle ja pitää jäljellä olevan aseman, koska 60 dollarin irrotus mitätöi laskutavan ja voi johtaa ralliin alueen yläosaan 69,279 dollarilla..

LTC / USD pari on juuttunut $ 49.466 – $ 69.279 -alueeseen elokuun alusta lähtien. Jos härät puhdistavat ylivastuksen, odotamme uuden nousutrendin alkavan. Siksi asemakauppiaat voivat mennä pitkälle lähellä $ 69.279.

ADA / USD

Karhut eivät voineet hyödyntää symmetrisen kolmion hajoamista. Cardano löysi tukea 0,068989 dollaria ja pomppi sieltä. Se on jälleen tullut kolmioon, mitätöimällä erittelyn. Tämä on positiivinen merkki.

ADA / USD

Jos härät työntävät hinnan yli 0,082207 dollaria, ADA / USD pari saattaa kerätä minimikuviotavoitteeseen $ 0.114618. Aggressiiviset elinkeinonharjoittajat voivat ostaa lähellä $ 0.082207: n pysäytyshäviön, joka on päivän lokakuun alimman tason alapuolella 31. lokakuuta. Jos hinta pyrkii purkamaan $ 0.094256: n, pysäkit voidaan vetää korkeammalle tai positiot voidaan sulkea.

XMR / USD

Monero nousi 112.44 dollarin välittömän vastuksen yläpuolelle 4. lokakuuta. Jos sonnit pysyvät tämän tason yläpuolella, on todennäköinen ralli alueen yläosaan. Yli 128,65 dollarin yläpuolella liike voi ulottua 150 dollariin, mikä toimii jäykkänä vastuksena.

XMR / USD

Jos karhut painavat hintaa alle 50 päivän SMA: n, alueeseen sidottu toiminta voi jatkua. XMR / USD pari heikkenee, jos se liukuu alle 100,453 dollarin.

Odotamme uuden nousutrendin alkua, ennen kuin suosittelemme kauppoja.

TRX / USD

TRON on saavuttanut $ 0.0183– 0.02815521 -välin keskipisteen. Se on noussut molempien liukuvien keskiarvojen yläpuolelle ja RSI on myös noussut yli 50-tason, mikä on lievästi positiivista.

TRX / USD

Vaikka liike alueen sisällä on satunnaista, jos härät onnistuvat ylläpitämään liikkuvien keskiarvojen yläpuolella, on todennäköinen asteittainen nousu alueen yläosaan 0,02815521 dollarilla. Uusi nousutrendi voi alkaa, jos hintataso ylittää 0,03 dollaria.

Jos ostaminen kuivuu nykyisellä tasolla, TRX / USD pari voi liukua 0,02134798 dollariin. Tämän tuen erittely voi testata kriittisen tuen uudelleen 0,0183 dollaria.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto. Analyysitaulukot tarjoaa TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map