Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Stellar, Litecoin, Cardano, Monero, TRON: hinta-analyysi, 26. lokakuuta

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Säännöt ovat kaksiteräinen miekka. Oikein käytettynä ne voivat herättää luottamusta institutionaalisiin sijoittajiin, mutta väärin toteutettuina ne voivat ajaa pois sijoittajat. Perinteisten menetelmien käyttäminen uuden omaisuusluokan sääntelyyn voi johtaa katastrofiin.

Japanin Rahoituspalveluyritys (FSA) on osoittanut tietä antamalla Japanin virtuaalivaluutanvaihtoyhdistyksen muotoilla ja panna täytäntöön tarvittavat säännöt kuluttajan omaisuuden suojaamiseksi ja rahanpesun estämiseksi. Jos tämä itsesääntelykokeilu onnistuu, myös muut kansakunnat voivat hyväksyä sen ja herättää sijoittajien luottamusta.

Aiheuttavatko keskuspankit omat kryptovaluuttansa? Tuoreen tutkimuksen mukaan monet rahoituslaitokset uskovat, että keskuspankin liikkeeseen laskemia digitaalisia valuuttoja (CBDC) pitäisi olla. Japanin keskuspankin (BOJ) varapääjohtaja Masayoshi Amamiya kumosi kuitenkin äskettäin väitteen, jonka mukaan CBDC: n tulisi parantaa nykyisiä rahajärjestelmiä.

Salausmarkkinat ovat viime aikoina lopettaneet reagoinnin mihinkään perustavanlaatuiseen uutistapahtumaan, mutta tämä tiukka valikoima sidottu kauppa ei todennäköisesti kestä ikuisesti. Pian markkinat tekevät ratkaisevan siirron voimalla. Elinkeinonharjoittajien tulisi olla valmiita hyppäämään vaunulle, jos purkautuminen tapahtuu ylösalaisin.

BTC / USD

Laskevan mallin epäonnistumisen pitäisi houkutella vahvoja ostoksia. Vaikka Bitcoin (BTC) murtautui laskeutuvasta kolmion kuviosta 15. lokakuuta, se ei ole pystynyt ylläpitämään korkeampia tasoja. Jatkotoiminnan puute ja sonnien kyvyttömyys ylläpitää yli 6,831,99 dollarin hintoja ovat laskeva merkki. Jos välittömän tuen jakautuminen on 6500 dollaria, lasku seuraavaan tukeen 6 200 dollarilla on todennäköistä.

BTC / USD

BTC / USD pairilla on ollut kriittinen tukivyöhyke 5 900–6 075,04 dollaria useaan otteeseen vuonna 2018. Tämän tuen hajoaminen voi laukaista suojapysähdyksiä pitkissä positioissa ja vetää hinnat nopeasti alemmille tasoille 5 450 ja 5 000 dollaria. Siksi kauppiaat, joilla on pitkiä positioita, voivat pysäyttää 5900 dollarin pysäytystappion.

Digitaalinen valuutta näyttää merkkejä kääntymisestä, jos se ylittää $ 6,831,99. Kun tämä ylimääräinen vastus on ylitetty, nopea ralli 7 400 dollariin, jota seuraa siirtyminen 8400 dollariin, on todennäköistä.

Odotamme hinnan joko nousevan tai jakautuvan $ 6,831,99–5,900: n sisällä lähipäivinä, mikä johtaa uuteen nousu- tai laskutrendiin.

ETH / USD

Ethereum (ETH) on käynyt kauppaa molempien liukuvien keskiarvojen alapuolella, jotka ovat kaltevia. RSI on myös negatiivisella alueella, mikä osoittaa, että karhuilla on etusija.

ETH / USD

Jos sonnien mittakaava ei muutu liukuvien keskiarvojen yläpuolella seuraavien päivien aikana, pudotus 188,35 dollariin on todennäköistä. Tämän tason tauko voi johtaa 167,32 dollarin uudelleentestaukseen, jonka alapuolella ETH / USD pari jatkaa laskuaan.

Digitaalinen valuutta näyttää merkkejä kääntymisestä, jos se pysyy 249,93 dollarin yläpuolisen vastuksen yläpuolella. Tällainen siirto voi johtaa ralliin 322 dollariin.

XRP / USD

Vaikka Ripplen (XRP) päivänsisäinen alue on supistunut 17. lokakuuta lähtien, se on käynyt kauppaa tasaisesti antamatta paljon maata. Terävä, suuri vaihteluväli ylöspäin nykyiseltä tasolta voi viedä digitaalisen valuutan 0,50 dollariin, jonka yläpuolella odotamme ostokorkojen lisääntyvän.

XRP / USD

Sijoittajat voivat odottaa uuden ostoasetuksen muodostumista yli 0,50 dollaria aloittaakseen pitkät positiot. Keskeiset tasot, joita on katsottava ylöspäin, ovat 0,55, 0,625 ja 0,76440 dollaria.

Jos XRP / USD pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta, se voi laskea 0,37185 dollariin ja sen alapuolelle 0,266913 dollariin.

BCH / USD

Härät eivät ole pystyneet poistumaan symmetrisen kolmion tukilinjasta, joka on laskeva merkki. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia alaspäin ja RSI on negatiivisella alueella, mikä osoittaa, että Bitcoin Cashin (BCH) vähiten vastustuskykyinen polku on haittapuolelle.

BCH / USD

Kolmion jakautuminen jatkaa laskusuuntausta ja voi työntää BCH / USD pariksi 300 dollariin ja alempaan. Siksi elinkeinonharjoittajat voivat pitää 400 dollarin stop loss -tappion nykyisissä pitkissä asemissaan. Digitaalinen valuutta muuttuu positiiviseksi, jos se puhkeaa ja pysyy kolmion yläpuolella.

EOS / USD

Sekä ostajat että myyjät näyttävät menettäneen kiinnostuksensa EOS: iin, koska se on tehnyt pieniä päivänsisäisiä alueita 16. lokakuuta lähtien.

EOS / USD

Alueen laajentaminen nykyiseltä tasolta voi kantaa EOS / USD pari 6,8299 dollarin ylävastukseen, joka toimii vahvana vastuksena. Digitaalinen valuutta on todennäköisesti piristymässä lähellä $ 6.8299.

Toisaalta, jos hinnat romahtavat nykyisestä tasosta, on todennäköistä 4,493 dollarin uudelleentestaus ja sen jälkeen pudotus 3,8723 dollariin. Sijoittajat voivat suojata pitkät asemansa 4,90 dollarin stop lossilla.

XLM / USD

Stellar (XLM) on vetäytynyt laskeutuvan kolmion laskusuuntaisen viivan purkamisen jälkeen takaisin 50 päivän SMA: han, mikä saattaa toimia vahvana tukena. Jos hinta vetäytyy tästä tuesta, se yrittää jälleen murtautua kolmiosta, mikä on positiivinen merkki.

XLM / USD

Elinkeinonharjoittajat voivat odottaa lähellä olevaa (UTC-aikarajaa) yli 0,27 dollaria pitkien positioiden muodostamiseksi. Tällainen siirto voi nostaa hinnat 0,36 dollariin.

Toisaalta, jos sonnit eivät pysty puolustamaan 50 päivän SMA: ta, XLM / USD pari voi syöksyä tukialueelle 0,184–0,20 dollaria. Jos tämä tukivyöhyke antaa periksi, digitaalinen valuutta jatkaa laskusuuntaansa ja syöksyy uusiin alhaisiin tasoihin.

LTC / USD

Litecoin (LTC) on muodostanut laskevan laskevan kolmion kuvion, joka täydentyy jakautumalla ja sulkeutuu (UTC-aikakehys) alle 49,466 dollaria. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia alaspäin ja RSI on negatiivisella alueella, mikä osoittaa, että karhuilla on etusija. Vaikka kuvion tavoite kolmion jakautumisen jälkeen on 29 dollaria, odotamme vahvaa tukea 40 dollarilla.

LTC / USD

Laskeva kuvio hylätään, jos LTC / USD pari rikkoo 60 dollaria. Laskevan mallin epäonnistuminen on nouseva merkki. Siksi odotamme, että sonnit (UTC-aikakehyksessä) yli 60 dollaria nousevat 69,279 dollaria ja nousevat seuraavaan ylävastukseen 94 dollaria. Sijoittajat voivat odottaa vahvistettua puhkeamista ennen nousua nousuun.

ADA / USD

Cardano (ADA) on muodostanut symmetrisen kolmiokuvion suuren 0,094256–0,060105 dollarin alueelle. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat tarjonneet vahvaa vastarintaa viime päivinä.

ADA / USD

Kolmion ja tuen jakautuminen 0,069 dollarilla voi johtaa pudotukseen kriittiseen tukeen 0,060105 dollarilla.

Ylöspäin, kolmion purkautuminen vahvuudella lisää rallin todennäköisyyden 0,12 dollariin. Vaikka sonnit saattavat kohdata vastarintaa $ 0,094256 ja $ 0,11, odotamme niiden ylittävän. Kolmion heikko purkautuminen voi kuitenkin hajota 0.094256 dollarin yläpuolella.

Siksi kauppiaiden tulisi odottaa ADA / USD pari murtautumaan vahvuudella ennen pitkien positioiden muodostamista.

XMR / USD

Monero (XMR) ei päässyt irti 50 päivän SMA: sta ja ylimääräisestä vastuksesta 112,44 dollaria 23. lokakuuta, kutsumalla myyntiin. Tällä hetkellä hinnat ovat laskeneet alle 20 päivän EMA: n ja voivat pudota vähitellen 104,12 dollariin ja 100 dollariin.

XMR / USD

Yli 112,44 dollarin ylitys voi houkutella ostajia, mikä ajaa XMR / USD pari alueen yläosaan 128,65 dollaria.

Tällaisen pitkän pienten kantojen päivien jälkeen odotamme alueen laajenevan ennemmin kuin myöhemmin. Siksi kauppiaiden tulisi olla valmiita ostamaan, jos he huomaavat hintojen nousevan vahvana.

Viime päivinä on ollut monta kertaa, kun hinnat ovat nousseet hetkellisesti, mutta luovuttamaan kaikista voitoistaan ​​myöhemmin päivällä. Siksi on parasta odottaa hintojen päättymistä vahvana (UTC-aikataulu) ennen pitkien positioiden aloittamista.

TRX / USD

TRON (TRX) on vähitellen ajautunut matalammaksi osuessaan alueen yläosaan 15. lokakuuta. Tällä hetkellä hinta on juuttunut molempien liikkuvien keskiarvojen väliin. 50 päivän SMA: n erittely voi johtaa pudotukseen seuraavaan tukeen: $ 0.02815521– $ 0.0183. Tämän tukivyöhykkeen alapuolella pudotus voi ulottua 0,00844479 dollariin.

TRX / USD

Jos hinnat pysyvät yli 20 päivän EMA: n yläpuolella, nousu on todennäköistä. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat tasaiset ja RSI on lähellä keskipistettä, joten TRX / USD pari saattaa pysyä kantama-alueella vielä muutaman päivän. Muutamme digitaalisen valuutan nousua, jos se puhkeaa ja sulkeutuu (UTC-aikataulu) yli 0,30 dollaria.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto. Analyysitaulukot tarjoaa TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map