BNB saa 23% plus muut Top-5-salaukset tällä viikolla: LINK, HT, XRP, TRX

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) on ollut viimeisen viikon keskellä. Ensinnäkin SEC hylkäsi Bitcoin ETF -sovelluksen Bitwise Asset Managementilta ja NYSE Arcalta. Seuraavaksi hallintoelin sai väliaikaisen pidätysmääräyksen Telegramia ja sen kokonaan omistamaa tytäryhtiötä Telegram Open Network (TON) vastaan ​​arvopaperimyynnin järjestämisestä, joka loppuisi Gram (GRM) -merkkien jakelulla Yhdysvalloissa. SEC väittää, että ICO oli laitonta, koska Telegram ei rekisteröinyt tarjousta.

Vaikka molemmat uutistapahtumat ovat ylivoimaisesti negatiivisia, salausmarkkinat ovat pysyneet omina eivätkä ole romahtaneet. Tämä osoittaa, että markkinat ovat kypsyneet ja markkinaosapuolet eivät polkumyynnissä omistuksiaan paniikissa, mikä on positiivinen merkki.

Yhdysvaltojen Commodity Futures Trading Commissionin (CFTC) puheenjohtaja antoi kuitenkin helpotuksen salaussijoittajille sen jälkeen, kun sen puheenjohtaja Heath Tarbert sanoi, että hänen mielestään “eetteri on hyödyke”. Hän ehdotti myös, että kaikkia haarautuneita yhteisöjä kohdellaan samalla tavalla kuin alkuperäistä omaisuutta.

BKCM: n perustaja ja toimitusjohtaja Brian Kelly uskoo, että CFTC: n siirto antoi selkeyttä sääntelylle, mikä todennäköisesti houkuttelee sivussa istuvia institutionaalisia sijoittajia. Kelly ehdotti, että nämä sijoittajat ovat nyt luottavaisempia Etherin lisäämisestä “hyödykekauhaansa”.

Bitcoinin ollessa viimeisimpien matalimpien yläpuolella jotkut altcoiinit ovat myös alkaneet osoittaa voimaa. Katsotaanpa, löytyykö nousevia asetuksia viiden parhaan esiintyjän joukosta viimeisen seitsemän päivän aikana.

LINK / USD

Chainlink (Link) on ollut menestyneimpien joukossa viimeiset kolme peräkkäistä viikkoa. Tämä osoittaa, että sitä tukee vauhti. Tähtien nousun jälkeen, voiko se kuitenkin jatkaa noususuuntaansa vai suostuuko se voittojen varaamiseen?

LINK / USD

LINK / USD-pari sulkeutui äskettäin yli $ 2.0531: n ja tämä laukaisi ostomme, jota ehdotettiin aiemmassa analyysissä. Ensimmäinen tavoitteemme, 2,8498 dollaria, saavutettiin viime viikolla, mikä osoittaa, että sonnit eivät odota suurta pudotusta, joten ostavat korkeammalla tasolla.

Vaikka sonnien hinta vietti yli $ 2.8498 viikon aikana, heidän ei ole pitänyt ylläpitää purkautumista. Tämä osoittaa lyhytaikaisten kauppiaiden voittovaraukset vastustustasolla. Viimeisten kahden viikon nousun myötä 20 viikon EMA on kuitenkin alkanut kääntyä ylöspäin, mikä osoittaa, että etuna on sonnien kanssa.

Jos härät voivat ajaa hintaa yli 3 dollaria, odotamme nousun olevan 4 dollaria ja sen yläpuolella 4,5826 dollaria. Toisaalta, jos sonnien mittakaava ei ylitä 3 dollaria, pari voi pysyä kantama-alueella vielä muutaman viikon. Näkemyksemme mitätöidään tauolla, joka on alle 1,4612 dollaria.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) on palannut tähän luetteloon pitkän poissaolon jälkeen. Katsotaanpa seitsemän viime päivän tapahtumia, jotka ovat herättäneet kauppiaan kiinnostuksen sitä kohtaan. Äskettäin pörssi käynnisti luototustuotteensa kahdeksannen vaiheen, jonka avulla omistajat voivat ansaita jopa 10 prosentin vuotuisen prosentuaalisen tuoton muutamille kryptovaluutoille.

Laajentamalla palveluitaan Binance käynnisti vertaiskaupan Android-sovellusten käyttäjilleen Kiinassa. Palvelu on saatavana Bitcoinille, Etherille ja Tetherille (USDT) Kiinan yuania vastaan. Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao sanoi, että palvelu laajenee pian muille alueille. Zhao myös vahvistettu että käyttäjät voivat käyttää WeChatia tai Alipayä P2P-tapahtumiin maksua varten, mutta molemmat yritykset kiistivät nopeasti tämän olevan totta. Onko BNB tullut pohjaan tai onko se valmis nousuun? Tutkitaan sen kaaviota.

BNB / USD

Karhut eivät voineet hyödyntää jyrkkää erittelyä alle 18,30 dollaria kahden viime viikon aikana. Tämä johti takaisinvetoon, joka voi kuljettaa BNB / USD-parin kanavan vastuslinjalle. Koska myös 20 viikkoa kestävä EMA sijaitsee tällä tasolla, odotamme karhujen puolustavan tätä vastustusta.

Jos hinta kääntyy alas kanavan vastuslinjasta, se voi jälleen laskea kohti $ 14.2555. Tämän tuen jakautuminen palauttaa laskusuuntauksen, mutta jos hinta nousee tälle tasolle, se osoittaa pohjamuodon.

Breakout ja lähellä kanavan yläpuolella osoittavat laskutrendin loppua. Elinkeinonharjoittajat voivat aloittaa pitkän sijainnin lähellä (UTC-aika) kanavan yläpuolella ja pitää pysäytystappion 14 dollaria. Ensimmäinen kohde on siirtyminen 33 dollariin ja sen yläpuolella, elinikäisten korkeuksien uudelleentesti on mahdollista.

HT / USD

Huobi Token (HT) keräsi hieman yli 10% viimeisten seitsemän päivän aikana ja osoittautui kolmanneksi parhaaksi esiintyjäksi. Sijoittajat pohtivat nyt, onko pohja pohjassa ja onko se nyt valmis nousevan liikkeensa seuraavaan osuuteen?

HT / USD

HT / USD-parin vetovoima löysi tuen rallin 50%: n retracement-tason alapuolella $ 0.88: n alimmasta $ 5.3506: n korkeimpaan. Tämä on positiivinen merkki ja se osoittaa, että härät ovat astumassa sisään ostamaan dippejä.

Ylhäältä päin, sonnit saattavat kohdata jonkin verran vastarintaa $ 3.67 ja $ 4.37. Jos molemmat tasot ylitetään, korteilla on ralli 5,3506 dollariin. Sijoittajat voivat odottaa hinnan nousua ja sulkemista (UTC-aika) 20 viikon EMA: n yläpuolelle ennen ostamista. Stop loss voidaan pitää 2,90 dollaria.

Nouseva näkymämme mitätöityy, jos pari kääntyy alaspäin yhdestä yläpuolisen vastuksen tasosta ja putoaa alle 2,90 dollarin. Jos näin tapahtuu, on mahdollista laskea 2,5878 dollariin.

XRP / USD

Ripple on yhdistänyt kolme palvelua, xRapid, xVia ja xCurrent, RippleNet-tarjontaan. Tällä siirrolla “xCurrentin tai xVian ostamisen sijaan asiakkaat muodostavat yhteyden RippleNetiin – paikan päällä tai pilven kautta – ja xRapidin ostamisen sijaan asiakkaat käyttävät kysynnän mukaista likviditeettiä”, sanoi Ripplen tiedottaja.

Bank of America (BoA) huhutaan myös palkanneen Rippleen “treasury-tuotepäällikön”. Tämä osoittaa, että pankki lämpenee kryptovaluuttoihin jossain muodossa. Vastaavasti Iso-Britanniassa toimiva finanssiohjelmistoyritys Finastra on liittynyt RippleNetiin, joka auttaa asiakkaitaan halvemmissa ja nopeammissa rajatylittävissä maksuissa.

Viime päivinä Ripple Labs on saanut kritiikkiä joiltakin yhteisön jäseniltä. Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse puolusti kuitenkin yritystä ja sanoi, että sen läpinäkyvyys on tehnyt altis hyökkäyksille. Vaikka perustekijät ovat rohkaisevia, onko tekninen kuva myös muuttunut positiiviseksi? Tutkitaan XRP: n kaaviota.

XRP / USD

Viimeisten kahden viikon helpotusralli saavutti ensimmäisen yläpuolisen vastuksen 20 viikon EMA: lla. Tämän tason purkautuminen osuu jälleen tiesulkuun, joka on lähellä 50 viikon yksinkertaista liukuvaa keskiarvoa (SMA) ja sen yläpuolella laskeutuvan kolmion laskusuunnassa. Jos härät työntävät hintaa kolmion yläpuolelle, se mitätöi laskukuvion, joka on nouseva merkki.

Aggressiiviset kauppiaat voivat ostaa lähellä (UTC-aikaa) 20 viikon EMA: n yläpuolella ja pitää pysäytystappion 0,215 dollaria. Riskin välttävien elinkeinonharjoittajien tulisi kuitenkin odottaa hinnan puhkeamista ja sulkea ostettavan kolmion yläpuolelle.

Molemmat liikkuvat keskiarvot tasoittuvat ja RSI nousee vähitellen keskipisteeseen. Tämä viittaa siihen, että myyntipaine on vähentynyt. Näkemyksemme mitätöidään, jos pari kääntyy alaspäin yhdestä yläpuolisen vastuksen tasosta ja syöksyy alle 0,22 dollaria.

TRX / USD

Tällä viikolla Tron (TRX) on tehnyt yhteistyötä Tähtien kehittämissäätiön kanssa muodostaakseen uuden koulutusliittouman, joka tarjoaa korkeakouluopiskelijoille työtietoja blockchain-tekniikasta. Katsotaanpa, löydämmekö ostoasetukset TRX / USDT-parilla.

TRX / USD

TRX / USDT-pari on edessään vastus lähellä $ 0.018660. Tämä taso on toiminut jäykkänä esteenä viime viikkojen aikana. Jos härät eivät pysty skaalaamaan sitä uudelleen, pari saattaa jälleen pudota kohti kriittistä tukea 0,011240 dollaria. Tämän tuen jakautuminen on negatiivinen merkki ja voi osoittaa kohti uutta laskusuuntausta.

Kuitenkin, jos härät voivat nostaa hinnan yli $ 0,018660 voimakkaasti, suuri valikoima $ 0,011240- $ 0,0409111 tulee pelaamaan. On mahdollista, että liikkuvat keskiarvot voivat toimia vastarintana, mutta odotamme niiden ylittyvän. Siksi kauppiaat voivat ostaa lähellä (UTC-aikaa) yli 0,01860 dollaria pysäytyshäviöllä 0,0110 dollaria. Ensimmäinen kohdekohde on 0,030 dollaria ja sen yläpuolella 0,0409111 dollaria.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map