Hinta-analyysi 1/13: BTC, ETH, XRP, LTC, ADA, BCH, DOT, XLM, LINK, BNB

100 rikkainta Bitcoin (BTC) -osoitetta ovat lisänneet 334 000 Bitcoinia nykyiseen omistukseensa viimeisten 30 päivän aikana, mikä on selkeä signaali siitä, että valaat ja institutionaalisen kokoiset sijoittajat ostivat uppoamisen. Positiivinen merkki on, että suurin osa heistä ei ole reagoinut Bitcoinin viimeaikaiseen hinnan laskuun. Tämä viittaa siihen, että suuret sijoittajat ovat nousussa Bitcoinissa pitkällä aikavälillä sen sijaan, että haluaisivat saada nopean voiton.

Tärkeä elementti äskettäisessä rallissa on, että monet ostot ovat peräisin institutionaalisilta sijoittajilta, jotka olivat kriittisiä Bitcoinille aiemmin. Luettelo todennäköisesti kasvaa, kun Oaktree Capitalin varapuheenjohtaja ja perustaja Howard Marks tarkastelee uudelleen aiempaa “skeptistä näkemystään” Bitcoinista. Viimeisimmässä sijoittajamuistiossaan Marks sanoi, että “onneksi” hänen poikansa oli ostanut merkittävän määrän Bitcoinia perheelle.

Useat institutionaaliset sijoittajat ovat suhtautuneet kriittisesti keskuspankkien ekspansiiviseen rahapolitiikkaan, mutta toistaiseksi he käyttivät ensisijaisesti kultaa salkunsa suojaamiseen. Ne, jotka siirtivät pienenkin osan kultasalkkustaan ​​Bitcoiniin, saavat valtavia voittoja.

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Kolikko360

Yksi tällainen yritys, Ruffer Investment, oli siirtänyt 2,5% monistrategiarahastostaan ​​kultaista Bitcoiniin marraskuussa, ja siitä lähtien kulta on palauttanut niukat 4%, ja Bitcoin, vaikka viime kauden lasku onkin edelleen noussut noin 92%.

Nämä ylisuuret voitot, jopa pienellä osuudella salkusta, voivat helposti ylittää vertaiset. Kilpailun ylläpitämiseksi institutionaaliset sijoittajat, jotka ovat saattaneet jäädä ostamatta aikaisemmin, voivat hiljaa avata Bitcoin-positioita jokaisessa uudessa korjauksessa.

Monet analyytikot ovat ehdottaneet, että institutionaalisten sijoittajien sisäänvirtaus ajaa nykyistä Bitcoin-rallia ja tästä syystä kauppiaat etsivät signaaleja, joita suursijoittajat ostavat jälleen.

Analysoimme parhaiden 10 kryptovaluutan kaaviot saadaksesi selville.

BTC / USD

11. tammikuuta kynttilänjalan pitkä häntä osoittaa, että sonnit ostivat aggressiivisesti dipin 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (32 705 dollaria) alapuolella. Kuitenkin sonnien epäonnistuminen jatkamaan nousutrendiä 12. tammikuuta osoittaa, että karhuja myydään edelleen jokaisella pienellä rallilla.

BTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Karhut haluavat rikkoa ja ylläpitää hintaa alle 20 päivän EMA: n, kun sonni yrittää puolustaa sitä. Jos BTC / USD-pari ei palautu voimakkaasti lähipäivien aikana, se voi johtaa ostajien ja korkeammalle tasolle jumittuneiden lyhytaikaisten kauppiaiden kapitulointiin.

Jos myynti lisääntyy, BTC / USD-pari voi hajota alle 38,2%: n Fibonacci-retracement-tason 29 688,10 dollariin ja pudota 50 päivän yksinkertaiseen liukuvaan keskiarvoon (24 983 dollaria). Tällainen liike viittaa nouseva vauhti on heikentynyt ja se voi johtaa muutaman päivän alueeseen sidottuun toimintaan.

Toisaalta, jos pari palautuu nykyiseltä tasolta, sonnit yrittävät jatkaa nousutrendiä. Vauhti voi kasvaa, jos härät ajavat yli 41959,63 dollarin hinnan.

ETH / USD

Härät ostivat aggressiivisesti eetteriä (ETH) laskettaessa 20 päivän EMA: n (982 dollaria) alapuolelle tammikuun 11. päivänä, mutta he eivät voineet ylläpitää elpymistä 12. tammikuuta, mikä viittaa siihen, että kysyntä kuivuu korkeammalla tasolla.

ETH / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Positiivinen merkki on kuitenkin se, että sonnit ostivat jälleen pulahtaa 20 päivän EMA: han tänään. Ostajat yrittävät nyt nostaa hinnan 1150 dollarin yläpuolelle, ja jos ne onnistuvat, ETH / USD-pari voi nousta 1300 dollariin. Tämän vastustuksen puhkeaminen voi jatkaa nousutrendiä.

Päinvastoin, jos pari kääntyy alas ja hajoaa alle 20 päivän EMA: n, lasku voi ulottua 840,93 dollariin ja sitten 50 päivän SMA: han (732 dollaria). Tauko tämän tuen alapuolella osoittaa, että karhut ovat taas pelissä.

XRP / USD

XRP on tällä hetkellä alueen sidottu laskutrendissä. Hinta vaihtelee välillä 0,169 ja 0,384998 dollaria. Tasainen 20 päivän EMA (0,30 dollaria) ja suhteellisen lujuusindeksi (RSI) keskipisteen alapuolella viittaavat kysynnän ja tarjonnan tasapainoon.

XRP / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos härät voivat nostaa hinnan 20 päivän EMA: n yläpuolelle, XRP / USD-pari voi nousta 0,384998 dollariin. Breakout ja lähellä tämän tason yläpuolella muodostavat käänteisen pään ja hartioiden kuvion, mikä osoittaa mahdollisen kääntymisen.

Päinvastoin, jos hinta laskee nykyiseltä tasolta tai ylimääräiseltä vastukselta, pari voi pysyä vaihteluvälillä vielä muutaman päivän. Alle 0,169 dollarin tauko voi jatkaa laskusuuntausta.

LTC / USD

Litecoin (LTC) palautui 50 päivän SMA: sta (110 dollaria) 11. tammikuuta, mutta sonnit eivät voineet työntää hintaa takaisin 20 päivän EMA: n (142 dollaria) yläpuolelle tammikuun 12. päivänä, mikä osoittaa myyntiä korkeammalla tasolla.

LTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Tämän päivän kynttilänjalan pitkä häntä ehdottaa ostamista alemmilla tasoilla. Härät yrittävät jälleen nostaa ja ylläpitää hintaa 20 päivän EMA: n yläpuolella. Jos ne onnistuvat, LTC / USD-pari voi nousta 160 dollariin ja sitten 180 dollariin.

Kuitenkin, jos karhut puolustavat onnistuneesti 20 päivän EMA: ta, pari voi käydä kauppaa liikkuvien keskiarvojen välillä muutaman päivän. Tasaiset liikkuvat keskiarvot ja RSI lähellä keskipistettä viittaavat myös kysynnän ja tarjonnan tasapainoon.

ADA / USD

Cardanon (ADA) vahva palautuminen 20 päivän EMA: sta (0,247 dollaria) 11. tammikuuta viittaa siihen, että ilmapiiri säilyy nousevana, kun kauppiaat ostavat dippejä. Mutta tammikuun 12. päivän kynttilänjalan pitkä sydän viittaa siihen, että karhut eivät todennäköisesti anna periksi ilman taistelua.

ADA / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Tämän päivän sisällä oleva kynttilänjalka viittaa päättämättömyyteen seuraavaan suuntaan. Kuitenkin nousevat liikkuvat keskiarvot ja RSI positiivisella alueella viittaavat siihen, että pienimmän vastustuksen polku on ylöspäin.

Jos härät voivat nostaa hinnan yli 0,3141252 dollaria, ADA / USD-pari voi nousta 0,3542857 dollariin. Tämän tason yläpuolella oleva tauko voi johtaa ralliin 0,40 dollariin.

Tämä nouseva näkymä mitätöi, jos pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta tai ylimääräiseltä vastukselta ja rikkoutuu 20 päivän EMA: n alapuolelle. Tällainen siirto voi vetää hinnan alas 50 päivän SMA: han (0,186 dollaria).

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) nousi hieman 20 päivän EMA: n (427 dollaria) alapuolelta tammikuun 11. päivänä, mutta sonnit eivät kyenneet ylläpitämään elpymistä ja työntämään hintaa takaisin 515,35 dollarin yläpuolelle tammikuun 12. päivänä, mikä osoittaa myyntiä korkeammalla tasolla.

BCH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Tänään härät ovat jälleen puolustaneet 20 päivän EMA: ta ja yrittävät nyt nostaa hintaa takaisin yli 515,35 dollarin. Jos ne onnistuvat, BCH / USD-pari voi ottaa vauhtia ja nousta 631,71 dollariin.

Toisaalta, jos ylöspäin siirtyminen laskee $ 515,35: stä, pari voi pudota 20 päivän EMA: han ja pysyä alueiden suhteen näiden kahden tason välillä seuraavina päivinä.

DOT / USD

Polkadot (DOT) suoritti onnistuneen läpimurtotason uudelleentestauksen 11. tammikuuta, kun se palautui jyrkästi dollariin 7.1642. Jyrkkä toipuminen päivänsisäisestä matalasta nosti hinnan takaisin 20 päivän EMA: n yläpuolelle (8,39 dollaria), mikä on positiivinen merkki.

DOT / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

DOT / USD-pari muodosti sisäpäivän Doji-kynttilänjalkakuvion 12. tammikuuta, mikä osoitti päättämättömyyttä seuraavasta suunnasta. Tämä epävarmuus ratkesi tänään ylöspäin, ja härät yrittävät parhaillaan jatkaa nousutrendiä.

Ylöspäin liikkuminen voi kohdata vastarintaa $ 10 – $ 10.68 vastusvyöhykkeellä, mutta jos härät voivat työntää hinnan sen yläpuolelle, pari voi nousta $ 12.50: iin. Päinvastoin, jos hinta kääntyy alaspäin vastuksesta, pari voi konsolidoitua lähellä korkeimpia muutaman päivän.

XLM / USD

Tammikuun 11. päivän kynttilänjalan pitkä häntä osoittaa, että sonnit ostivat aggressiivisesti pudotuksen 20 päivän EMA: han (0,23 dollaria). Stellar Lumens (XLM) yritti pidentää palautumista 12. tammikuuta, mutta päivän kynttilänjalan pitkä sydän osoittaa voittovarausta korkeammalla tasolla.

XLM / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Härät yrittävät tällä hetkellä ylläpitää hintaa yli 0,2864 dollaria. Jos he pystyvät siihen, XLM / USD-pari voi nousta 0,35 dollariin, jos se todennäköisesti osuu tiesulkuun.

Jos hinta laskee tästä vastustuksesta, muutaman päivän vaihteluväliin sidottu toiminta on välillä 0,35 – 0,25 dollaria.

Päinvastoin, jos hinta ei kestä yli 0,2864 dollaria, pari voi testata 20 päivän EMA: n uudelleen. Tämän tuen alapuolella oleva tauko voi kallistaa edun karhujen eduksi.

LINK / USD

Chainlink (LINK) oli pudonnut 50 päivän SMA: n (13,21 dollaria) alapuolelle 11. tammikuuta, mutta karhut eivät voineet hyödyntää tätä heikkoutta, mikä johti voimakkaaseen reboundiin. Tänään taas altcoin on palautunut 50 päivän SMA: sta, mikä viittaa vahvaan ostamiseen tällä tuella.

LINK / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos härät työntävät hinnan yli 15,50 dollariin, LINK / USD-pari voi nousta 17,7777 dollariin, missä se todennäköisesti kohtaa sonnien kovaa vastarintaa..

Tasaiset liikkuvat keskiarvot ja keskipisteen yläpuolella oleva RSI viittaavat kysynnän ja tarjonnan tasapainoon.

Jos hinta laskee 15,50 dollarista, pari voi konsolidoitua tiukasti muutaman päivän ajan. Trendi kääntyy karhujen hyväksi, jos hinta rikkoutuu nousutrendin alapuolelle.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) palautti 35,69 dollarin tuen 11. tammikuuta, mikä kertoo kertymisestä alemmilla tasoilla. Härät eivät kuitenkaan voineet rakentaa palautumiseen tammikuun 12. päivänä ja altcoin muodosti Doji-kynttilänjalan kuvion, mikä viittaa sonnien ja karhujen väliseen päättämättömyyteen..

BNB / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Ostajat yrittävät tällä hetkellä nostaa hintaa takaisin 20 päivän EMA: n yläpuolelle (38,74 dollaria). Jos ne onnistuvat, BNB / USD-pari voi nousta pudotuksen viimeisimmän osuuden 50% Fibonacci-retracementiin 40.0997 dollaria..

Tämän tason yläpuolella ylöspäin siirtyminen voi saavuttaa 61,8%: n retracementin hintaan $ 41.2944 ja sitten $ 45.1620: een.

Tasainen 20 päivän EMA ja keskipisteen yläpuolella oleva RSI viittaavat kuitenkin mahdolliseen alueeseen sidottuun toimintaan lähitulevaisuudessa. Trendi voi kääntyä karhujen hyväksi, jos pari putoaa alle 35.0374 dollarin.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map