Hinta-analyysi 1/20: BTC, ETH, DOT, XRP, ADA, LTC, BCH, LINK, XLM, BNB

Kun omaisuuserä on ostettu kunnossa ja elinkeinonharjoittajat istuvat suurilla voitoilla, jopa pienet negatiiviset uutiset ja tapahtumat saattavat laukaista voittovarauksen. Tämä näyttää tapahtuneen Janet Yellenin kielteisten kommenttien johdosta kryptovaluutoista virtuaalisen kuulemisen aikana Yhdysvaltain senaatin finanssikomitean kanssa..

Samassa kokouksessa Yellen käski myös kongressia “toimimaan suuresti” tukeakseen Yhdysvaltojen taloutta. Toinen elvytyskierros todennäköisesti heikentäisi edelleen Yhdysvaltain dollaria ja ajaisi sijoittajat omaisuuteen, jota pidetään arvon varastona. Tämä tarkoittaa, että Yellenin kommentit ovat saattaneet vahingossa lisätä kultaa ja Bitcoinia (BTC) ympäröivää tunnetta.

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Kolikko360

Koska nykyistä härkätaistoa tukevat perustekijät ovat edelleen ennallaan, institutionaaliset sijoittajat, jotka olivat jättäneet rallin matalammille tasoille, voivat käyttää nykyistä laskua positioiden rakentamiseen.

Glassnode-tiedot osoittavat, että suuret sijoittajat ovat lisänneet aggressiivisesti Bitcoinia salkkuihinsa ja yli 1000 Bitcoinia omistavien lompakoiden määrä on noussut uuteen kaikkien aikojen korkeimpaan. Vuoden 2021 alusta lähtien on luotu 164 uutta lompakkoa, joissa on yli 1000 Bitcoinia, mikä osoittaa, että valaat ovat nousussa huolimatta nykyisestä BTC-hintakorjauksesta.

Tutkitaan 10 parhaan salausvaluutan kaavioita havaitaksemme kriittiset tukitasot, joilla ostajat voivat aloittaa kirsikoinnin.

BTC / USD

Bitcoin on hajonnut symmetrisen kolmion kuvion alapuolelle, mutta sonnit yrittävät tällä hetkellä puolustaa 20 päivän eksponentiaalista liukuvaa keskiarvoa (34626 dollaria). Nousutrendissä kauppiaat ostavat dipin 20 päivän EMA: han, koska se tarjoaa matalan riskin pääsymahdollisuuden ja palautuminen toistaa trendin vahvuuden.

BTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

20 päivän EMA on tasoittumassa ja suhteellinen vahvuusindeksi (RSI) on vähitellen pudonnut syvästi ostetulta alueelta keskipisteeseen, mikä viittaa kysynnän ja tarjonnan tasapainoon..

Jos BTC / USD-pari pysyy 20 päivän EMA: n alapuolella, se voi pudota 38,2%: n Fibonacci-retracement-tasolle $ 29,688.10. Härät puolustavat todennäköisesti tätä tukea aggressiivisesti. Jos ne onnistuvat, tämä taso voi toimia alueen tukena, kun taas 40 000 dollaria voi toimia vastuksena.

Positiivinen näkemys voidaan hylätä, jos karhut laskevat hinnan alle 50 päivän yksinkertaisen liukuvan keskiarvon (27 596 dollaria). Tällainen siirto voi avata mahdollisuuden pudota 61,8% Fibonacci-retracement-tasolle 22106,73 dollarilla.

ETH / USD

Eetteri (ETH) kokoontui uuteen kaikkien aikojen huippuunsa 19. tammikuuta, mikä osoittaa, että härät ovat komennossa. Kohoavat liikkuvat keskiarvot ja RSI lähellä yliostettua aluetta viittaavat siihen, että vähiten vastustusta on ylöspäin.

ETH / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Yleensä jokaisen resistenssin aiheuttaman purkautumisen jälkeen hinta palaa ja testaa tason uudelleen. Sama on tapahtunut ETH / USD-parissa, jossa sonnit yrittävät kääntää 1300 dollaria tukeen. Jos he onnistuvat, tämä taso toimii uutena kerroksena.

Tämän päivän kynttilänjalan pitkä häntä viittaa siihen, että kauppiaat ostavat alle 1300 dollarin pudotuksista. Jos he onnistuvat sulkemaan yli 1 300 dollarin hinnan, pari voi yrittää jatkaa nousutrendiä. Jos sonnit nostavat hinnan yli 1 438 318 dollaria, pari voi nousta 1675 dollariin.

Vastoin tätä oletusta, jos pari uppoaa ja ylläpitää alle 1 300 dollaria, seuraava pudotus on todennäköisesti 20 päivän EMA (1129 dollaria). Palautuminen tästä tuesta viittaa siihen, että mielipide pysyy nousevana, mutta jos karhut uppoavat parin 20 päivän EMA: n alapuolelle, lyhytaikainen yläosa voi olla paikallaan.

DOT / USD

Viime päivien jyrkän rallin jälkeen Polkadot (DOT) on tehnyt pienen korjauksen. Altcoin oli tänään pudonnut 38,2% Fibonacci-retracement-tasolle 14,7259 dollariin, mikä toimii vahvana tukena..

DOT / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Tämän päivän kynttilänjalan pitkä pyrstö osoittaa, että elinkeinonharjoittajat eivät odota syvempää korjausta ostamaan, koska ne ennakoivat korkeampia tasoja tulevaisuudessa. Jos sonni voi nostaa hinnan yli 19,40 dollaria, nousutrendi voi jatkaa seuraavalla tavoitetavoitteella 24 dollaria ja sitten 30 dollaria.

Toisin kuin tämä oletus, jos karhut laskevat hinnan alle 14,7259 dollarin, myynti voi voimistua ja pari voi pudota 50%: n jälkitason tasolle 13,2821 dollariin ja sitten 20 päivän EMA: han (12,32 dollaria)..

Jos pari palautuu 20 päivän EMA: sta, se viittaa nousutrendin pysymiseen ennallaan, mutta jos tämä tuki murtuu, lasku voi ulottua 11,8383 dollariin. Mitä syvempi korjaus, sitä kauemmin todennäköisesti kestää nousutrendin jatkuminen.

XRP / USD

XRP nousi 20 päivän EMA: n (0,297 dollaria) yläpuolelle 19. tammikuuta, mutta sonnit eivät kyenneet ylläpitämään korkeampia tasoja, mikä osoittaa, että kauppiaat purkavat asemiaan jokaisesta pienemmästä ralliyrityksestä.

XRP / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Viime päivien hintatoiminta on muodostanut laskevan kolmiokuvion. Jos karhut laskevat hinnan alle 0,25 dollarin tuen, XRP / USD-pari voi pudota kriittiseen tukeen 0,169 dollariin. Tämän tason alapuolella oleva tauko voi jatkaa laskusuuntausta seuraavan tavoitetavoitteen ollessa 0,10 dollaria.

Toisaalta, jos sonnit puolustavat 0,25 dollarin tukea ja nostavat hinnan laskusuuntaisen linjan yläpuolelle, pari voi nousta 0,385 dollariin ja pysyä vaihteluvälillä näiden kahden tason välillä vielä muutaman päivän. Uusi nousutrendi voi alkaa aloitusvaiheessa ja olla lähellä $ 0,385.

ADA / USD

Cardano (ADA) on vetäytynyt jäykästä yleiskustannuksesta 0,40 dollarilla, mikä osoittaa, että lyhytaikaiset kauppiaat saattavat varata voittoja. Matala korjaus ja pitkä pyrstö päivän kynttilänjalassa osoittavat, että sonnit yrittävät kääntää edellisen vastuksen 0,34 dollarilla tukeen.

ADA / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos ne onnistuvat, härät yrittävät vielä yhden kerran yrittää työntää ADA / USD-parin yli $ 0.40 -vastuksen ja jatkaa nousutrendiä. Jos he onnistuvat tekemään niin, seuraava pysäkki voi olla psykologinen vastus 0,50 dollaria.

Nousevat liukuvat keskiarvot viittaavat siihen, että trendi säilyy sonnien hyvänä, mutta negatiivinen ero RSI: ssä osoittaa, että vauhti saattaa heikentyä. Jos hinta pysyy alle 0,34 dollaria, pudotus 20 päivän EMA: han (0,30 dollaria) on todennäköistä.

Tämän tuen vahva palautuminen osoittaa nousutrendin pysyvän ennallaan, mutta sen alapuolella oleva tauko viittaa mahdollisuuteen tehdä syvempi korjaus 0,26 dollariin.

LTC / USD

Härät työnsivät Litecoinin (LTC) 61,8%: n Fibonacci-retracement-tason yläpuolelle 157,6904 dollariin 19. tammikuuta, mutta eivät kyenneet ylläpitämään korkeampia tasoja karhun hyökkäyksen takia, kuten päivän kynttilänjalan pitkästä sydämestä.

LTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos karhut pystyvät pitämään hinnan alle 20 päivän EMA: n (145 dollaria), LTC / USD-pari voi pudota 130 dollariin ja sitten 120 dollariin. Tämä on tärkeä tuki, jota on syytä varoa, koska sen alapuolella oleva tauko voi osoittaa karhujen olevan taas pelissä.

Tasainen 20 päivän EMA ja RSI lähellä keskipistettä viittaavat kysynnän ja tarjonnan tasapainoon. Tämä voisi pitää parin vaihteluväliin sidotun välillä $ 130 ja $ 160. Ylöspäin, breakout ja lähellä $ 160 voi jatkaa nousutrendiä.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) ylitti $ 539 -vastuksen 19. tammikuuta, mutta päivän kynttilänjalan pitkä sydän viittaa siihen, että karhuilla oli muita suunnitelmia, koska he myivät aggressiivisesti ja ansaitsevat härät, jotka ovat voineet ostaa purkauksen..

BCH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

BCH / USD-pari upposi nousutrendille, mutta tämän päivän kynttilänjalan pitkä häntä viittaa siihen, että sonnit puolustivat aggressiivisesti tätä tukea. Jos härät voivat nostaa hinnan yli 539 dollaria, ralli 630 dollariin on mahdollista.

Päinvastoin, jos pari hajoaa nousutrendin alapuolelle, se viittaa siihen, että karhut ovat voittaneet sonnit. Tämä merkitsee mahdollista trendimuutosta ja pari voi sitten pudota seuraavaan kriittiseen tukeen 370 dollaria.

LINK / USD

Chainlink (LINK) korjaa parhaillaan viime päivien jyrkää nousua. Elinkeinonharjoittajien aggressiivinen voittovaraaminen oli laskenut hinnan alle 20 1111 dollarin, mutta tämän päivän kynttilänjalan pitkä häntä viittaa vahvaan ostamiseen alemmilla tasoilla.

LINK / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Sekä nousevat liikkuvat keskiarvot että positiivisen vyöhykkeen RSI osoittavat, että sonneilla on etusija. Jos LINK / USD-pari vetäytyy nykyiseltä tasolta, sonnit yrittävät nostaa hinnan yli 23,767 dollaria ja jatkaa nousutrendiä. Seuraava ylöspäin katsottava taso on 27 dollaria ja sitten 30 dollaria.

Vastoin tätä oletusta, jos karhut ylläpitävät hintaa alle $ 20.1111, pari voi pudota $ 17.7777: een, joka on hieman yli 20 päivän EMA: n ($ 17.58). Jos pari nousee tältä tasolta ja nousee yli $ 20.1111, härät yrittävät jatkaa nousutrendiä.

Tämä positiivinen näkemys mitätöityy, jos myynti rikkoo 20 päivän EMA-tukea. Tällainen liike osoittaa, että sonnit eivät enää osta dippejä, mikä ilmoittaa mielipiteiden muutoksesta.

XLM / USD

Stellar Lumens (XLM) jatkaa kaupankäyntiä 0,26-3,325 dollarin sisällä. Härät yrittivät nostaa hintatason yläpuolelle 19. tammikuuta, mutta epäonnistuivat, mikä osoittaa, että karhut ovat aktiivisia korkeammilla tasoilla.

XLM / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Myyjät yrittävät nyt upottaa XLM / USD-parin alle tuotevalikoiman tuen, mutta heillä on todennäköisesti voimakkaita ostoksia härkäiltä. Nousevat keskimääräiset keskiarvot ja positiivisen vyöhykkeen RSI viittaavat siihen, että härät eivät todennäköisesti anna periksi.

Vahva palautuminen 20 päivän EMA: sta (0,263 dollaria) voi pidentää konsolidointia muutamalla päivällä. Toisin kuin tämä oletus, jos karhut laskevat hinnan alle 0,26 dollarin tuen, myynti voi voimistua ja se voi vetää parin alas 50 päivän SMA: han (0,20 dollaria)..

BNB / USD

Binance Coin (BNB) yritti jatkaa nousutrendiä 18. ja 19. tammikuuta, mutta sonnit eivät kyenneet ylläpitämään korkeampia tasoja. Aggressiivinen voittovaraus 19. tammikuuta aloitti korjauksen, joka on saavuttanut 20 päivän EMA: n (40,99 dollaria).

BNB / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos karhut voivat upota ja ylläpitää hintaa 20 päivän EMA: n alapuolella, BNB / USD-pari voi pudota nousevan laajenevan kiilakuvion tukilinjalle. Härät yrittävät puolustaa tätä tukea, ja jos ne onnistuvat, pari voi pidentää oleskeluaan kuvion sisällä.

Kääntäen, jos karhut laskevat hinnan tukilinjan alapuolelle, se suorittaa laskevan asennuksen, jonka tavoite on 26,7273 dollaria. Mutta pari ei todennäköisesti syöksy tavoitetasolle kiireellisesti, koska sonnit voivat tarjota vahvaa tukea 35,69 dollaria.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map