Hinta-analyysi 1/22: BTC, ETH, DOT, XRP, ADA, LTC, LINK, BCH, BNB, XLM

Aggressiivinen voitonvaraus lähetti Bitcoinin (BTC) kierteen alle 29.000 dollarin 21. tammikuuta, mutta oliko tämä merkki siitä, että institutionaaliset sijoittajat myivät paikkansa? Tämä on yksi tärkeimmistä kauppiaita häiritsevistä kysymyksistä, koska suuret institutionaaliset tulot johtivat ensisijaisesti 42 000 dollariin.

Cointelegraphin avustaja Marcel Pechman analysoi johdannaisdataa eri pörsseistä, mikä osoitti, että ammattimaiset kauppiaat ovat voineet ostaa alemmilla tasoilla. Lasku näyttää vahingoittaneen liikaa velkaantuneita kauppiaita, mikä johti 460 miljoonan dollarin arvosta selvitystilaan johdannaispörsseissä.

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Kolikko360

CryptoQuantin tiedot osoittavat, että Bitcoinin suurin kaivosallas, F2Pool, todisti päivittäin 10000 Bitcoinin ulosvirtausta kolme päivää peräkkäin 17. tammikuuta alkaen..

Vaikka ulosvirtaukset eivät tarkoita sitä, että kaivosmies on pudottanut koko määrän, se osoittaa mahdollisen aikomuksen vähentää osaa varastosta. Tämä olisi voinut houkutella kauppiaita myymään kauppaa peläten jyrkkää laskua, jos kaivostyöläiset tulisivat avoimille markkinoille BTC: llä.

Tällä hetkellä Bitcoin on nousemassa takaisin kohti 34 000 dollaria, mutta onko nykyinen rebound kuollut kissa pomppi tai nousutrendin jatkuminen?

Tutkitaan 10 parhaan salausvaluutan kaavioita saadaksesi selville.

BTC / USD

Bitcoin piti 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (34 146 dollaria) 20. tammikuuta, mutta sonnit eivät voineet työntää hintaa takaisin symmetriseen kolmioon, mikä osoittaa kysynnän puutetta korkeammilla tasoilla. Karhut uudistivat myyntiään 21. tammikuuta ja rikkoivat 20 päivän EMA-tuen ratkaisevasti. Tämä on ensimmäinen osoitus siitä, että nouseva vauhti on heikentynyt.

BTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

BTC / USD-pari on pudonnut tänään 50 päivän yksinkertaisesta liukuvasta keskiarvosta (28103 dollaria), mutta nousu saattaa kohdata vastarintaa 20 päivän EMA: ssa. Jos pari hylkää 20 päivän EMA: n, se viittaa siihen, että mielipide on muuttunut dippien ostamisesta rallien myyntiin.

Jos seuraava pudotus taittuu 50 päivän SMA: n alapuolelle, korjaus voi syventyä 61,8%: n Fibonacci-retracement-tasolle 22106,73 dollariin. Tällainen liike voi viivästyttää nousutrendin jatkumista.

Vastoin tätä oletusta, jos sonnit pystyvät kuljettamaan hintaa yli 20 päivän EMA: n, pari voi nousta laskusuuntaiseen viivaan. Tämän vastustuskyvyn puhkeaminen voi johtaa kaikkien aikojen korkeimman hinnan 41,959,63 dollariin.

ETH / USD

Eter (ETH) laski 1300 dollarin tuen ja 20 päivän EMA: n (1142 dollaria) alapuolelle 21. tammikuuta, mutta härät puolustivat nousutrendilinjaa tänään. Ostajat yrittävät tällä hetkellä nostaa hinnan yli 1 300 dollarin vastuksen.

ETH / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos ne onnistuvat, ETH / USD-pari voi testata kaikkien aikojen korkeimman tason, 1438 dollaria. Breakout ja lähellä tämän vastuksen yläpuolella viittaa nousutrendin jatkumiseen. Seuraava tavoitekohde on 1675 dollaria.

Kuitenkin, jos hinta kääntyy alaspäin yleiskestävyydestä, pari voi konsolidoitua vaihteluväliin muutaman päivän ajan ennen seuraavan trendin aloittamista. Karhut palaavat takaisin peliin, jos pari kääntyy alas ja hajoaa nousutrendilinjan alapuolelle.

DOT / USD

Polkadot (DOT) on parhaillaan vahvistumassa nousutrendiin. Härät eivät ole antaneet hinnan laskea alle 38,2%: n Fibonacci-retracement-tason 14,7259 dollariin, mikä viittaa siihen, että kauppiaat eivät kiirehdi uloskäynnille, koska he odottavat nousutrendin jatkuvan..

DOT / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Nousevat liikkuvat keskiarvot ja suhteellinen lujuusindeksi (RSI) lähellä yliostettua vyöhykettä viittaavat siihen, että härät ovat komennossa. Jos ostajat voivat työntää hinnan yli 18 dollarin ja 19,40 dollarin yläpuolisen vastusvyöhykkeen, nousutrendi voi jatkua. Seuraava ylöspäin katsottava taso on 24 dollaria ja sitten 30 dollaria.

Jos hinta laskee yleiskestävyydestä, DOT / USD-pari voi pysyä vaihteluvälillä vielä muutaman päivän. Pari saattaa muuttua negatiiviseksi, jos karhut uppoavat ja ylläpitävät hintaa alle 20 päivän EMA: n (13,25 dollaria).

XRP / USD

XRP putosi tänään alle 0,25 dollarin tuen, mutta karhut eivät kyenneet ylläpitämään alempia tasoja. Härät ostivat dipin ja yrittävät tällä hetkellä nostaa hintaa yli 20 päivän EMA: n (0,29 dollaria).

XRP / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos he onnistuvat siihen, XRP / USD-pari voi nousta laskusuuntaiseen viivaan, joka on toiminut jäykkänä vastarintana kahdessa edellisessä tilanteessa. Jos hinta jälleen laskee tästä vastuksesta, karhut yrittävät upottaa parin alle 0,25 dollaria ja täydentää laskevaa kolmion kuviota. Jos näin tapahtuu, pari voi pudota 0,169 dollariin.

Toisaalta, jos sonnit voivat työntää hinnan laskusuuntaisen linjan yläpuolelle, pari voi nousta 0,385 dollariin. Tämän vastarinnan puhkeaminen voi aloittaa uuden nousutrendin, mutta jos hinta laskee tältä tasolta, pari voi jatkaa vakauttamista välillä 0,25 ja 0,385 dollaria vielä muutaman päivän.

ADA / USD

Cardano (ADA) ylitti tänään 0,34 dollarin tuen ja tänään 20 päivän EMA: n (0,30 dollaria) tuen, mutta nousevan kanavan tukilinjalta ostetut sonnit osoittavat kysyntää alemmilla tasoilla.

ADA / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Ostajat yrittävät tällä hetkellä ylläpitää hintaa yli 0,34 dollarin yläpuolisen vastuksen. Jos ne onnistuvat, 0,3971995 dollarin uusintatesti on todennäköinen. Nousevat keskiarvot ja positiivisen vyöhykkeen RSI viittaavat siihen, että sonneilla on etusija.

Breakout ja lähellä $ 0.40 voi jatkaa nousutrendiä seuraavan tavoitetavoitteen ollessa $ 0.50. Tämä nouseva näkymä mitätöi hintojen kääntymisen ja rikkoutumisen kanavan alapuolelle. Seuraava haittapuolen tuki on 50 päivän SMA 0,22 dollaria.

LTC / USD

Litecoin (LTC) on muodostanut pään ja hartioiden mallin, joka täydentyy erittelyssä ja sulkeutuu alle 120 dollarin. Vahva palautuminen 50 päivän SMA: sta (122,80 dollaria) viittaa tänään siihen, että härät puolustavat 120 dollarin tukea.

LTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Nykyinen palautuminen voi kohdata myyntiä laskusuuntaisella rivillä. Jos hinta laskee tästä vastustuksesta, karhut yrittävät jälleen katkaista pääntien 120 dollaria ja täydentää pään ja olkapään kuvion. Jos ne onnistuvat, LTC / USD-pari voi pudota 100 dollariin ja sitten 70 dollariin.

Tämä negatiivinen näkymä mitätöi, jos härät työntävät hintaa laskutrendilinjan yläpuolelle. Vauhti voi nousta yli 160 dollaria ja johtaa 185,5821 dollarin uudelleentestaukseen. Tämän vastustuksen puhkeaminen voi jatkaa nousutrendiä.

LINK / USD

Chainlink (LINK) palautui nopeasti 20 päivän EMA: n alapuolelta (18,18 dollaria), mikä osoittaa, että härät ostavat aktiivisesti dippejä. 20 päivän EMA ja RSI positiivisella alueella viittaavat siihen, että sonnit ovat komentossa.

LINK / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos härät pystyvät pitämään hinnan yli 22 dollaria, LINK / USD-pari voi testata kaikkien aikojen korkeimman tason, 23,767 dollaria. Breakout ja lähellä tätä vastarintaa voi jatkaa nousutrendiä, kun seuraava tavoite on $ 27 ja sitten $ 30.

Toisin kuin tämä oletus, jos hinta laskee yleiskustannuksista, muutaman päivän yhdistäminen on mahdollista. Trendi kääntyy karhujen hyväksi, jos he voivat upottaa parin alle 17 dollaria.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) rikkoi nousutrendin alapuolella 21. tammikuuta, ja altcoin putosi tänään lähellä 50 päivän SMA: ta (375 dollaria). 20 päivän EMA (459 dollaria) on tasoittunut, ja keskipisteen lähellä oleva RSI viittaa muutaman päivän alueeseen sidottuun toimintaan.

BCH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos härät työntävät hintaa takaisin 20 päivän EMA: n yläpuolelle, BCH / USD-pari voi nousta 539 dollariin. Karhut todennäköisesti luovat vahvan puolustuksen tällä tasolla. Jos hinta laskee tästä vastustuksesta, pari voi pysyä jumissa $ 539: n ja 370: n välillä muutaman päivän ajan.

Päinvastoin, jos nykyinen palautuminen kääntyy 20 päivän EMA: n puolelle, karhut yrittävät jälleen laskea hinnan alle 370 dollarin tuen. Jos ne onnistuvat, pari voi korjata 275 dollariin.

BNB / USD

Härät puolustivat 20 päivän EMA: ta (40,82 dollaria) 20. tammikuuta, mutta uusittu myynti 21. tammikuuta lähetti Binance Coinin (BNB) kaatumaan nousevan kiilakuvion tukilinjalle..

BNB / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Karhut yrittivät upottaa hinnan tänään alle mallin, mutta sonnien vahva ostaminen on vienyt hinnan 20 päivän EMA: han. Jos härät voivat ajaa hintaa yli 20 päivän EMA: n, se kertoo kertymisen alemmilla tasoilla. Tämä voi johtaa ralliin 44 dollariin ja sitten 47,2187 dollariin.

Toisin kuin tämä oletus, jos hinta laskee nykyiseltä tasolta ja rikkoutuu tukilinjan alapuolelle, se ehdottaa, että kauppiaat myyvät 20 päivän EMA: ssa, mikä viittaa laskusuuntaukseen. Jos 50 päivän SMA (35, 95 dollaria) halkeilee, BNB / USD-pari voi korjata 30 dollariin ja sitten 26,7273 dollariin..

XLM / USD

Stellar (XLM) putosi $ 0.26: n ja 0.325: n alapuolelle 21. tammikuuta, mikä osoittaa, että saldo on siirtynyt karhujen hyväksi. Myyjät yrittivät upottaa hinnan 50 päivän SMA: han (0,205 dollaria) tänään, mutta ostajat pidättivät laskun 0,2228112 dollarissa.

XLM / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Härät yrittävät tällä hetkellä nostaa hintaa takaisin vaihteluväliin. Jos he onnistuvat ylläpitämään hintaa 20 päivän EMA: n (0,264 dollaria) yläpuolella, se viittaa siihen, että vaihteluvälin alapuolinen tauko oli karhun ansa.

Jos härät voivat ylläpitää ostoaan ja nostaa hinnan yli 0,325 dollaria, XLM / USD-pari voi jatkaa nousutrendiä ja nousta 0,40 dollariin.

Toisaalta, jos pari taas kääntyy alas ja hajoaa alle 0,26 dollaria, se viittaa siihen, että mielipide on muuttunut negatiiviseksi, ja kauppiaat myyvät pienissä rallissa. Tämä voi vetää hinnan alas 50 päivän SMA: lle.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map