Hinta-analyysi 10/19: BTC, ETH, XRP, BCH, BNB, LINK, DOT, ADA, LTC, BSV

Salausmarkkinoiden ilmapiiri näyttää parantuvan kaikkialla, ja maailmanlaajuinen pyrkimys keskuspankin digitaalisten valuuttojen valtavirtaan on myös etenemässä. 

Kiinan Shenzhenin maakunnassa noin 2 miljoonaa ihmistä oli hakenut digitaalisen yuanin luovutusta, ja 50 000 onnekasta joukosta sai “punaisia ​​kirjekuoria” digitaalisesta juanista yhteensä 1,5 miljoonaa dollaria.

Lokakuun 18. päivän loppuun mennessä noin 47573 vastaanottajaa oli käyttänyt noin 1,3 miljoonaa dollaria palkkiosta, mikä on 88% koko luovutuksesta. Tämä viittaa siihen, että pilottiohjelma oli onnistunut ja osoittaa, että Kiina on kaukana muita kehittyneitä talouksia edelläkävijöiden digitaalisen valuutan kehittämisessä..

CBDC: n käynnistämisprosessin nopeuttamiseksi Kanadan keskuspankki listasi äskettäin työpaikan avaamisen taloustieteilijälle, jolla on perusteelliset tiedot rahoitusteknologiasta ja digitaalisista valuutoista.

Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell näyttää kuitenkin olevan häiritsemätön edistymisestä, jota muut maat tekevät CBDC: n kanssa. Powellin mukaan “Yhdysvaltojen kannalta on tärkeämpää saada se oikein kuin olla ensimmäinen”.

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Kolikko360

Muissa uutisissa Statistan tutkimus osoittaa, että vain 7% amerikkalaisista on käyttänyt tai omistanut Bitcoinia (BTC).

Tämä luku on paljon pienempi kuin Nigeriassa, jossa levinneisyysaste on 32%, mutta myös korkeampi kuin Saksassa ja Japanissa. Tämä osoittaa, että omaisuusluokalla on vielä pitkä matka ennen kuin siitä voi todella tulla ”valtavirran” valuutta.

Tällä hetkellä markkinoiden viimeisen kuukauden aikana hallitseva laskeva ilmapiiri näyttää lieventävän, kun Bitcoinin hinta siirtyy lähemmäksi 12 000 dollarin tasoa.

Tutkitaan 10 parhaan salausvaluutan kaavioita löytääkseen ne, jotka saattavat toimia hyvin lyhyellä aikavälillä.

BTC / USD

BTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Bitcoin (BTC) on noussut nousevan kanavan vastuslinjalle, jossa se voi kohdata karhujen myyntipaineita. Kuitenkin nouseva 20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (11201 dollaria) ja suhteellinen lujuusindeksi yli 67 viittaavat siihen, että härät ovat komennossa.

Jos härät pystyvät hyödyntämään tätä etua ja nostamaan hinnan kanavan yläpuolelle, ylöspäin siirtyminen voi saada vauhtia ja nousta nopeasti 12 048,05 dollariin. Tämän tason purkautuminen voi haastaa vuotuiset korkeudet 12 460 dollariin.

Karhut eivät kuitenkaan todennäköisesti anna periksi ilman taistelua. He yrittävät pysäyttää rallin vastuslinjalla. Jos hinta laskee nykyiseltä tasolta mutta pysyy yli 11 500 dollarin yläpuolella, BTC / USD-pari voi hitaasti kohota kanavan sisällä.

Ensimmäinen merkki heikkoudesta on tauko alle 11178 dollaria, ja trendi kääntyy karhujen hyväksi, jos he voivat upottaa hinnan kanavan tukilinjan alle.

ETH / USD

Karhut eivät kyenneet ylläpitämään eetteriä (ETH) liikkuvien keskiarvojen alapuolella 16. ja 17. lokakuuta. Tämä houkutteli ostamista, ja sonni yrittää nyt nostaa hinnan yläpuolisen vastuksen yläpuolelle 395 dollariin..

ETH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

20 päivän EMA (368 dollaria) on alkanut kääntyä hitaasti ylöspäin, ja RSI on noussut yli 57, mikä viittaa siihen, että härät yrittävät palata.

Jos härät voivat työntää ja sulkea (UTC-aikaan) yli 395 dollarin hinnan, se muodostaa nousevan kolmion kuvion. Tämän nousevan asennuksen tavoitetavoite on 478 dollaria, juuri alle 52 viikon korkeimmat 488,134 dollaria.

Tämä positiivinen näkymä mitätöidään, jos pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta tai 395 dollaria ja syöksyy nousutrendilinjan alapuolelle. Tällainen siirto voisi pitää parin vaihteluväliin sidotun välillä 308,392 ja 395 dollaria vielä muutaman päivän ajan.

XRP / USD

Vaikka XRP rikkoi liikkuvien keskiarvojen alapuolella 15. lokakuuta, karhut eivät voineet hyödyntää tätä etua ja upottaa hintaa alueen alareunaan 0,2295 dollariin. Tämä viittaa myyjien puutteeseen alemmilla tasoilla.

XRP / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Härät ovat tällä hetkellä ajanut hintaa takaisin liukuvien keskiarvojen yläpuolelle. Jos he pystyvät ylläpitämään korkeammat tasot, yritetään jälleen selvittää 0,26 dollarin este.

Breakout ja sulkeutuminen (UTC-aika) yli $ 0.26 todennäköisesti aloittaa uuden nousutrendin, joka voi saavuttaa $ 0.2905 ja sitten $ 0.303746.

Tasaiset liikkuvat keskiarvot ja keskipisteen yläpuolella oleva RSI viittaavat kuitenkin kysynnän ja tarjonnan tasapainoon. Jos XRP / USD-pari laskee nykyiseltä tasolta eli 0,26 dollarille, alueeseen sidottu toiminta voi jatkua vielä muutaman päivän.

BCH / USD

Sonnien kriittinen tuki on ollut 242 dollaria viimeisen kahden päivän ajan, ja Bitcoin Cash (BCH) yrittää nyt jatkaa nousua.

BCH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Nouseva 20 päivän EMA (241 dollaria) ja RSI yli 58 osoittavat, että sonnit hallitsevat. Ensimmäinen tavoite ylöspäin on 266,46 dollaria, ja jos se skaalataan, ylöspäin siirtyminen voi nousta 280 dollariin.

Jos härät eivät kuitenkaan pysty nostamaan hintaa yli 266,46 dollarin, BCH / USD-pari voi pysyä vaihteluvälillä muutaman päivän. Tauko ja sulkeutuminen (UTC-aika) liikkuvien keskiarvojen alapuolella osoittavat heikkoutta ja voivat vetää hinnan alas 200 dollariin.

BNB / USD

29,5646 dollarin tuki toimii Binance Coinin (BNB) uudena kerroksena. Molemmat liikkuvat keskiarvot nousevat edelleen, ja RSI on pysynyt positiivisella vyöhykkeellä viime päivinä, mikä viittaa siihen, että sonnien komento.

BNB / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Härät yrittävät nyt jälleen nostaa hinnan $ 32–33.3888: n vastusvyöhykkeen yläpuolelle. Jos he pystyvät vetämään sen pois, pari todennäköisesti ottaa vauhtia ja haastaa kaikkien aikojen korkeimmat $ 39.5941.

Tämä nouseva näkymä hylätään, jos BNB / USD-pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta tai ylimääräiseltä vastukselta ja pysyy alle 20 päivän EMA: n (29,17 dollaria). Tällainen siirto voi vetää hinnan alas 50 päivän yksinkertaiseen liukuvaan keskiarvoon (26,83 dollaria).

LINK / USD

Chainlink (LINK) on pysynyt 20 päivän EMA: n (10,52 dollaria) yläpuolella viimeisten kolmen päivän ajan, mutta sonnit eivät ole kyenneet nostamaan hintaa takaisin yli $ 11.1990 – $ 11.8028 vastuksen. Tämä viittaa siihen, että kysyntä on kuivumassa korkeammalle tasolle.

LINK / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Vähitellen nouseva 20 päivän EMA ja RSI positiivisella alueella viittaavat kuitenkin vähäiseen etuun sonneille. Vauhti voi lisääntyä, kun härät työntävät hintaa yläpuolisen vastusvyöhykkeen yläpuolelle. Ensimmäinen tavoite on 13,28 dollaria ja sitten 18 dollaria.

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos LINK / USD-pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta tai ylimääräiseltä vastukselta ja rikkoo alle 10,15 dollaria. Tällainen siirto voi vetää hinnan alas $ 8.7975 -tukeen.

DOT / USD

Karhun epäonnistuminen upottaa Polkadot (DOT) 3,5321 dollariin viittaa siihen, että matalampi taso houkuttelee sonneja ostamaan. Jos ostajat voivat työntää hinnan laskusuuntaisen viivan yläpuolelle, laskeva laskeva kolmio -asetus mitätöidään.

DOT / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Downtrend-viivan yläpuolella DOT / USD-pari voi nousta 4,6112 dollariin ja jos tämä taso ylitetään, ralli voi nousta 5,5899 dollariin..

Karhut eivät kuitenkaan todennäköisesti anna periksi ilman taistelua. Myyjät yrittävät kääntää suunnan nykyiseltä tasolta ja jälleen 4,6112 dollariin. Jos pari kääntyy kummastakin vastarinnasta, se voi jälleen pudota 3,5321 dollariin.

Hajoaminen ja sulkeutuminen (UTC-aika) alle 3,5321 dollaria ilmoittaa, että karhut ovat taas komennossa.

ADA / USD

Cardano (ADA) on palautunut 20 päivän EMA: sta (0,103 dollaria), mikä osoittaa, että mielipide on positiivinen ja sonnit kerääntyvät alemmalle tasolle. Ostajat yrittävät jälleen työntää hinnan nousevan kiilakuvion vastusviivan yläpuolelle.

ADA / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos sonnit pystyvät hallitsemaan lähellä (UTC-aikaa) vastuslinjan yläpuolella, on mahdollista nousta 0,128062 dollariin ja sitten 0,1445 dollariin. Ylös nouseva 20 päivän EMA ja 61: n yläpuolella oleva RSI viittaavat siihen, että pienimmän vastustuskyvyn polku on ylöspäin.

Vastoin tätä oletusta, jos ADA / USD-pari kääntyy alaspäin vastuslinjasta, karhut yrittävät jälleen upottaa hinnan 20 päivän EMA: n ja kiilan tukilinjan alle. Jos he pystyvät siihen, etu kallistuu karhujen eduksi.

LTC / USD

Litecoin (LTC) on pudonnut nousutrendistä ja sonnit yrittävät nyt nostaa hintaa liukuvien keskiarvojen yläpuolelle. Jos ostajat pystyvät ylläpitämään hintaa liukuvien keskiarvojen yläpuolella, on mahdollista siirtyä ylävastusvyöhykkeelle 51–52,36 dollaria.

LTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Sonnien ei kuitenkaan todennäköisesti ole helppoa, koska karhut yrittävät puolustaa liikkuvia keskiarvoja. Jos LTC / USD-pari kääntyy alas ja hajoaa nousutrendilinjan alapuolelle, pudotus kortteihin on 42 dollaria.

Tällä hetkellä tasainen 20 päivän EMA (47, 99 dollaria) ja keskipisteessä oleva RSI viittaavat kysynnän ja tarjonnan tasapainoon. Siksi hintatoiminta voi pysyä epävakaana lähipäivinä, kun sekä sonnit että karhut yrittävät hallita menettelyjä.

Murtuma ja sulkeutuminen (UTC-aika) vastusvyöhykkeen yläpuolella täydentävät käänteisen pään ja hartioiden kuvion, joka voi merkitä uuden nousutrendin alkua.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) yrittää järjestää elpymistä, mutta 16. lokakuuta päivän sisäisen matalan palautumisesta ei ole voimaa. Tämä viittaa siihen, että sonneilla ei ole kiirettä ostaa, koska he eivät ole varmoja, että pohja on paikallaan.

BSV / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Alenevat liikkuvat keskiarvot ja negatiivisen vyöhykkeen RSI viittaavat siihen, että etu on karhuilla. Jos sonnit eivät työnnä hintaa muutaman keskiarvon yläpuolelle seuraavien päivien aikana, karhut yrittävät vielä kerran upottaa hinnan 146,20 dollariin..

Toisaalta, jos sonnit voivat nostaa hinnan liikkuvien keskiarvojen yläpuolelle, BSV / USD-pari voi nousta 180,63 dollariin. Tämän vastustuksen yläpuolella oleva purkautuminen ja sulkeminen (UTC-aika) voi aloittaa matkan 189 dollariin ja sitten 227 dollariin.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map