Hinta-analyysi 2/15: BTC, ETH, ADA, XRP, DOT, BNB, LTC, BCH, LINK, XLM

Suuri osa nykyisestä salaushärkäajosta on johtanut institutionaaliseen kysyntään. Mutta ensimmäistä kertaa laitokset saattavat vetäytyä taaksepäin. CryptoQuantin mukaan Coinbase Premium Index – ero Bitcoinin (BTC) hinnassa Coinbase Prossa ja Binancessa – on kääntynyt negatiiviseksi, mikä viittaa siihen, että ammattikauppiaat saattavat saada voittoa.

Institutionaalista myyntiä on seurattava tarkasti, koska noin 3% liikkeessä olevasta Bitcoinista on näiden sijoittajien hallussa. Jos he alkavat pudottaa asemiaan, se voi johtaa muiden kauppiaiden pakenemiseen, mikä johtaa jyrkkään takaisinvetoon.

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Kolikko360

Viimeisen 24 tunnin aikana noin 1,89 miljardin dollarin arvosta salattuja futuuripositioita on selvitetty eri pörsseissä. Useimmat selvitystilat ovat kuitenkin tapahtuneet Binancessa, jonka katsotaan dominoivan vähittäiskaupan, kun taas Bitfinex on nähnyt vähiten. Tämä sai Bitfinexin teknologiajohtaja Paolo Ardoinon ehdottamaan, että Bitfinexin kauppiaat käyttävät vipua hieman huolellisemmin."

Yksi tärkeimmistä syistä altcoinien voimakkaaseen laskuun saattoi johtua Binance Futures -rahoitusrahaston jyrkästä noususta, joka nousi 0,3 prosentista 0,7 prosenttiin keskimääräisestä 0,01 prosentista, mikä osoittaa aloittelevien kauppiaiden vilkasta spekulaatiota..

Onko ravistamisen jälkeen altcoiinit kuitenkin muuttaneet suuntaa? Analysoimme parhaiden 10 kryptovaluutan kaaviot saadaksesi selville.

BTC / USD

Bitcoinin (BTC) hinta nousi 49 689 dollariin helmikuun 14. päivänä, mutta viikset menettivät vain psykologisesti tärkeän 50 000 dollarin tason. Vaikka karhut yrittivät aloittaa korjauksen tänään, päivän kynttilänjalan pitkä häntä viittaa siihen, että sonnit eivät ole mielialaa periksi.

BTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Matala korjaus, joka ei edes saavuttanut purkaustasoa 41959,63 dollaria, osoittaa voimaa. Nousevat keskimääräiset keskiarvot ja suhteellinen lujuusindeksi (RSI) yliostetulla vyöhykkeellä viittaavat siihen, että sonnit ovat hallinnassa.

Jos härät pystyvät ylläpitämään ostopaineita ja nostamaan hinnan yli 50000 dollaria, BTC / USD-pari voi todistaa lyhyen puristuksen, joka voi nopeasti ajaa hinnan 60974,43 dollariin.

Vastoin tätä oletusta, jos hinta jälleen hylätään lähellä 50 000 dollarin tasoa, se viittaa siihen, että karhut puolustavat aggressiivisesti tätä vastustusta.

Tämä voisi houkutella voittovarauksia lyhytaikaisilta kauppiailta, mikä johtaa laskuun 44 000 dollariin ja sitten 20 päivän eksponentiaaliseen liukuvaan keskiarvoon (41 975 dollaria). Palautuminen tästä tuesta viittaa siihen, että mielipide pysyy positiivisena.

Mutta jos karhut laskevat hinnan alle 20 päivän EMA: n, pari voi pudota 50 päivän yksinkertaiseen liukuvaan keskiarvoon (36 502 dollaria). Tämän kriittisen tuen alapuolella oleva tauko voi olla merkki mahdollisesta trendin muutoksesta.

ETH / USD

Ether (ETH) on vakiinnuttanut 1680,173 ja 1,835,554 dollarin välillä viime päivinä. Härät nostivat hintaa yli 1835,554 dollarin peräkkäin kolmen viime päivän aikana, mutta eivät voineet ylläpitää purkautumista, mikä viittaa kysynnän kuivumiseen korkeammalla tasolla.

ETH / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Koska sonnit eivät saavuttaneet purkautumista, karhut yrittivät aloittaa korjauksen tänään. ETH / USD-pari putosi alle 1680,173 dollarin, mutta härät ostivat aggressiivisesti laskun, mikä johti terävään reboundiin, kuten tämän päivän kynttilänjalan pitkästä hännästä nähdään.

Jos härät voivat nyt nostaa hinnan yli $ 1.835.554: n ja $ 1.869.473: n vastusvyöhykkeen, pari voi nousta nousevan kanavan vastuslinjalle 2000 dollarilla. Tämä on psykologisesti kriittinen taso, jossa karhut voivat jälleen saavuttaa kovaa vastusta.

Nousevat keskiarvot ja RSI lähellä yliostettua aluetta viittaavat siihen, että härät ovat komennossa. Tämä positiivinen näkemys mitätöityy, jos hinta kääntyy jälleen alaspäin vastuksesta ja putoaa 20 päivän EMA: n alapuolelle (1631 dollaria).

ADA / USD

Cardanon ADA laski tänään 20 päivän EMA: han (0,66 dollaria), mutta härät ostivat tämän upotuksen, mikä osoittaa, että tunteet pysyvät nousevina. Ostajat yrittävät nyt nostaa hinnan yli $ 0.9817712 -vastuksen.

ADA / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos ne onnistuvat, ADA / USD-pari voi jatkaa noususuuntaansa, kun seuraava tavoite on 1,25 dollaria ja sitten 1,50 dollaria..

Vastoin tätä oletusta, jos hinta kääntyy alaspäin vastuksesta, pari voi konsolidoitua suureksi vaihteluväliksi 0,981-0,687 dollaria muutaman päivän ajan.

Tämä positiivinen näkemys hylätään, jos karhut uppoavat ja pitävät hinnan alle 20 päivän EMA: n. Tällainen liike viittaa siihen, että tarjonta ylittää kysynnän ja merkitsee mahdollista muutosta trendissä.

XRP / USD

XRP-hinta laski helmikuun 14 yläpuolisen vastuksen ollessa 0,65 dollaria ja laski purkautumistasolle 0,50 dollariin. Uudelleentesti onnistui, koska altcoin palautui voimakkaasti taaksepäin ja on muodostanut pitkän hännän päivän kynttilänjalkaan.

XRP / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos härät voivat nostaa hinnan yli 0,65 dollaria, XRP / USD-pari voi nousta 0,78068 dollariin. Karhut todennäköisesti puolustavat tätä tasoa aggressiivisesti, mutta jos sonnit pystyvät kuljettamaan hintaa vastuksen yläpuolelle, pari voi nousta 1 dollariin..

Toisaalta, jos hinta laskee jälleen 0,65 dollarista, pari voi laskea 0,50 dollariin ja pysyä sitten näiden kahden tason välillä sidottuina vielä muutaman päivän ajan. Tauko 20 päivän EMA: n alapuolella (0,47 dollaria) on ensimmäinen osoitus syvemmästä korjauksesta 0,3885 dollariin.

DOT / USD

Polkadotin DOT kääntyi alas nousevan kanavan vastuslinjalta 13. helmikuuta ja laski tänään 20 päivän EMA: han (22,37 dollaria). 20 päivän EMA: n voimakas palautuminen viittaa kuitenkin voimakkaaseen kysyntään alemmilla tasoilla.

DOT / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

DOT / USD-pari voi nyt jälleen siirtyä ylös nousevan kanavan vastuslinjalle. Jos hinta rikkoutuu kanavan yläpuolelle, DOT / USD-pari voi saada vauhtia ja nousta 41 dollariin.

Kuitenkin, jos karhut puolustavat kanavan vastuslinjaa, pari voi vähitellen jatkaa liikkumistaan ​​ylöspäin. Trendi kääntyy karhujen hyväksi, jos ne voivat upota ja ylläpitää hintaa kanavan tukilinjan alapuolella.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) on ollut vaihteluvälillä 117,7289 – 141,32 dollaria viime päivinä. Vakauttaminen jyrkän nousutrendin jälkeen on positiivinen merkki, koska se osoittaa, että kauppiaat eivät kiirehdi sulkemaan asemiaan.

BNB / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos härät voivat nostaa hinnan yli 141,32 dollarin ja 148,40 dollarin yläpuolisen vastuksen, BNB / USD-pari voi jatkaa nousutrendiä. Pari voisi sitten nousta psykologiseen vastustukseen 200 dollaria.

Päinvastoin, jos karhut laskevat hinnan alle $ 117,7289 -tuen, pari voi pudota 38,2%: n Fibonacci-retracement-tasolle 105,7886 dollariin. Jos tämä tuki myös murtuu, lasku voi ulottua 20 päivän EMA: han (92 dollaria).

LTC / USD

Litecoin (LTC) puhkesi ja piti 185.5831 dollarin vastarinnan yläpuolella 12. helmikuuta. Tämä jatkoi nousutrendiä, ja härät nostivat hinnan helposti 200 dollarin psykologisen esteen yläpuolelle 13. helmikuuta..

LTC / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

LTC / USD-pari laski helmikuun 14. päivänä 230.5305 dollarista ja laski tänään pudotustasolle 185.5821 dollariin. Päivän kynttilänjalan pitkä häntä viittaa siihen, että purkaustason uudelleentesti oli onnistunut.

Jos härät voivat nyt nostaa hinnan yli 230,5305 dollaria, nousutrendi voi ulottua seuraavaan tavoitteeseen 256 dollaria ja sitten 272 dollaria.

Toisin kuin tämä oletus, jos hinta laskee nykyiseltä tasolta tai yleiskustannuksilta, se voi pudota 185,5821 dollariin ja konsolidoitua muutamaksi päiväksi. Ensimmäinen heikkouden merkki on tauko 20 päivän EMA: n alapuolella (174 dollaria).

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) ylitti 631,71 dollarin vastarinnan 13. helmikuuta ja nousi 750 dollariin 14. helmikuuta. Karhut vetivät hinnan alle 631,71 dollarin tänään, mutta sonnit ostivat dipit aggressiivisesti.

BCH / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Ostajat ovat ylläpitäneet vauhtia ja nostaneet hinnan uudelle 52 viikon korkeimmalle tasolle 773,32 dollariin. Seuraava tavoitekohde on 900 dollaria.

Jos härät eivät kuitenkaan pysty ylläpitämään hintaa yli 750 dollaria, BCH / USD-pari voi jälleen laskea 631,71 dollariin ja pysyä vaihteluvälissä muutaman päivän.

Tauko alle 631,71 dollaria osoittaa heikkoutta ja voi johtaa pudotukseen 539 dollariin. Tällainen siirto voi viivästyttää nousun seuraavan osuuden alkua.

LINK / USD

Chainlinkin LINK rikkoi nousevan kiilakuvion vastusviivan yläpuolelle 13. helmikuuta. Tämä on positiivinen merkki, koska se mitätöi laskevan asennuksen. Härät olivat vetäneet hinnan takaisin kiilaan tänään, mutta päivän kynttilänjalan pitkä häntä viittaa siihen, että sonnit ostivat aggressiivisesti pudotuksen 20 päivän EMA: han (27 dollaria)..

LINK / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos sonnit pystyvät pitämään hinnan kiilan yläpuolella, se osoittaa voimaa. 35,6945 dollarin yläpuolella oleva tauko voi jatkaa nousutrendiä, ja seuraava tavoite on 41 dollaria.

Päinvastoin, jos karhut upottavat hinnan takaisin kiilaan, ne voivat tarttua useaan aggressiiviseen sonniin. Se voi vetää hinnan alas kiilan tukilinjaan. Tämän tuen alapuolella oleva tauko voi merkitä trendimuutosta.

XLM / USD

Stellarin Lumen (XLM) korjasi tänään voimakkaasti, mutta kynttilänjalan pitkä häntä osoittaa, että sonnit ostivat aggressiivisesti pulahtaa 20 päivän EMA: han (0,409 dollaria). Nousutrendissä voimakas palautuminen 20 päivän EMA: sta viittaa siihen, että sonnit kertyvät laskuihin.

XLM / USDT päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos ostajat voivat ajaa hintaa yli $ 0.600681: n vastuksen, XLM / USD-pari voi jatkaa nousutrendiä. Seuraava tavoite ylöspäin on 0,79 dollaria.

Vastoin tätä oletusta, jos sonnit eivät kykene ylläpitämään hintaa yli 0,50 dollaria, pari voi jälleen liukua alas 20 päivän EMA: han (0,40 dollaria). Tämän tuen alapuolella oleva tauko voi pudota 0,35 dollariin.

Syvä korjaus nousutrendissä viittaa yleensä vauhdin menetykseen. Jos näin tapahtuu, hinta voi pysyä vaihteluvälinä muutaman päivän ajan ennen seuraavan trendiliikkeen aloittamista.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map