Hintoanalyysi 02/08: BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, BNB, EOS, BSV, XLM, ADA

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Fundstrat Global Advisors -yrityksen perustaja Tom Lee odottaa Bitcoinin saavuttavan 20 000 dollaria tänä vuonna. Hän uskoo, että Fedin koronlaskusta johtuva lisääntynyt likviditeetti ajaa rahaa riskivaroihin, jotka auttavat johtavaa kryptovaluutta. Bitcoin toimii myös suojauksena johtuen matalasta korrelaatiosta muihin omaisuusluokkiin.

Tutkimusyrityksen Delphi Digitalin raportti toisti samanlaisen mielipiteen, että suuret keskuspankit ovat muuttuneet dovishiksi, mikä on nouseva Bitcoinille. Raportissa ennustetaan myös, että Bitcoinin markkina-arvo saattaa kasvaa kullan markkina-arvon tulevaisuudessa.

Varainhoitajayrityksen Morgan Creek Digital Assetsin perustaja Anthony Pompliano on mennyt askeleen eteenpäin ja sanoi, että keskuspankit, jotka ostavat nyt kultaa varojensa hajauttamiseksi, ostavat Bitcoinia sen “ei-korreloivan, epäsymmetrisen ylösalaisinprofiilin vuoksi. . ”

Global Macro Investors ja Real Vision Groupin perustaja Raoul Pal uskoo, että palkkiot ovat paljon suuremmat kuin Bitcoinin riskit pitkällä aikavälillä. Hänen mukaansa Bitcoin voi saavuttaa tulevaisuudessa 8 biljoonan dollarin markkina-arvon verrattuna nykyiseen noin 187 miljardin dollariin. Hän ei odota minkään muun omaisuusluokan tuottavan tällaista tähtitieteellistä tuottoa.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) skaalautui 20 päivän EMA: n yläpuolelle 1. elokuuta ensimmäistä kertaa 14. heinäkuuta. Tämä on positiivinen merkki, mutta se voi kohdata jonkin verran vastustusta 50 päivän SMA: ssa, jonka yläpuolella se voi nousta laskusuuntaiseen viivaan. Odotamme vahvaa myyntiä laskusuuntauslinjalla, mutta jos sonnit murtautuvat sen yläpuolelle, 13,973,50 dollarin uudelleentesti on mahdollista. Siksi kauppiaat voivat ottaa kantoja aikaisemman analyysin mukaisesti.

BTC

Jos sonni taistelee BTC / USD-parin työntämiseksi laskusuuntaisen linjan yläpuolelle, osittaiset voitot voidaan varata ja loput tappiot jäljellä olevista positioista voidaan nostaa kannattavuuteen. Elinkeinonharjoittajien on käännyttävä varovaisiksi, jos hinta ei pääse laskusuuntaiseen viivaan, koska on olemassa ulkopuolinen mahdollisuus muodostaa laskeva laskeva kolmion kuvio. Kuvio toteutuu alle 9080 dollarin tauon jälkeen.

ETH / USD

Vaikka Ether (ETH) yrittää pomppia, sillä ei ole vauhtia. Tämä osoittaa heikkoa kysyntää korkeammalla tasolla. Härät saattavat kohdata vastarintaa 20 päivän EMA: ssa ja sen yläpuolella 235,70 dollaria. Jos tämä taso ylitetään, pari voi saada vauhtia ja nousta $ 320.840: een, vähäisellä vastustuksella 50 päivän SMA: ssa, joka todennäköisesti ylitetään. Siksi kauppiaat voivat aloittaa pitkän position aikaisemmassa analyysissämme suositellulla tavalla.

ETH

Nouseva näkymämme mitätöityy, jos ETH / USD-pari kääntyy ympäri 20 päivän EMA: sta tai 235,70 dollarista ja putoaa nousutrendilinjan alapuolelle. Alle 192,945 dollarin tauko jatkaa alaspäin siirtymistä. Seuraava haittapuolen tavoite on 149,935 dollaria.

20 päivän EMA tasoittuu ja RSI nousee vähitellen kohti keskustaa, mikä osoittaa alueen muodostumisen mahdollisuuden. Tämä epäselvyys todennäköisesti ratkaistaan ​​lähipäivinä.

XRP / USD

XRP on jälleen vetäytynyt 20 päivän EMA: sta, mikä on laskeva merkki. Tämä osoittaa korkeampien ostajien puutetta. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia alaspäin ja RSI on negatiivisella alueella, mikä viittaa siihen, että myyjät ovat komennossa.

XRP

Ensimmäinen haittapuolen tuki on 0,30 dollaria ja sen alapuolella 0,277795 dollaria. 0,277795 dollarin erittely on valtava negatiivinen, joka voi vetää hinnan 0,19 dollariin.

Toisaalta, jos XRP / USD-pari nousee yli 20 päivän EMA: n, se osoittaa voimaa. Pari todennäköisesti lisää vauhtia yli $ 0.34229. Suosittelemme kauppiaita odottamaan, että hinta muuttuu positiiviseksi ennen ostamista.

LTC / USD

Litecoin (LTC) irtautui laskutrendistä ja 20 päivän EMA: sta 31. heinäkuuta, mikä on positiivinen merkki. Se osoittaa todennäköisen trendimuutoksen. Vaikka laskusuunta on ohi, odotamme nousutrendin alkavan vain yli $ 105.676.

LTC

20 päivän EMA on tasoittunut ja RSI on hieman alle 50, mikä viittaa todennäköiseen vakauttamiseen lähitulevaisuudessa. Tämä näkymä mitätöidään, jos LTC / USD-pari puhkeaa ja sulkeutuu (UTC-aikakehys) yli $ 105,676. Tällainen siirto voi johtaa ralliin 140.345 dollariin. Toisaalta, jos hinta laskee alle 20 päivän EMA: n, karhut yrittävät upottaa sen jälleen $ 83.54: ään. Jos $ 76.7143- $ 83.65 -tukivyöhyke hajoaa, trendi muuttuu negatiiviseksi. Odotamme, että härät vahvistavat ylivaltaansa, ennen kuin ehdotamme sen kauppaa.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) osoittaa epäröivää 345,80 dollarin ylivastusta. Jos sonni skaalaa tämän tason, se muodostaa nousevan kolmion kuvion, mikä on positiivinen merkki. Koska se on luotettava malli, elinkeinonharjoittajat voivat syöttää pitkiä positioita, kuten ehdotimme aikaisemmassa analyysissä. Tavoitetavoite on ralli 440,37 dollariin.

BCH

Vastaavasti pitkän aikavälin kehyksessä löydetään laskeva pää-olkapäät-malli, joka täydentyy 227,70 dollarin erittelyllä. Jos härät eivät pysty nostamaan hintaa yli 345,90 dollarin, BCH / USD-pari on vaarassa murtautua nousutrendilinjan alapuolelle. Jos näin tapahtuu, se voi pudota 251,23 dollariin ja sen alapuolelle 227,7 dollariin. Hinta on kriittisellä tasolla, ja meidän pitäisi nähdä ratkaiseva muutos lähipäivinä.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) on noussut lähelle nousutrendiä. Jos sonnit voivat nousta tasolle ja ylläpitää sitä, se on positiivinen merkki. 32,6 dollaria korkeampi tauko todennäköisesti palauttaa nousutrendin, mikä saattaa nostaa hinnan elinkaaren korkeimmalle tasolle 39,5941. Ehdotamme pitkiä positioita, jos hinta pidetään nousutrendin yläpuolella kolmen päivän ajan.

BNB

Koska kryptovaluutta on ollut valtava menestyjä vuonna 2019, odotamme sen jatkavan härkätaistelua, jos tunteet paranevat. Mutta jos sonnit eivät kykene ylläpitämään BNB / USD-paria nousutrendin yläpuolella, hinta saattaa pudota takaisin 24,1709 dollariin. Jos tämä tuki murtuu, trendi muuttuu laskevaksi, koska seuraava tuki on paljon pienempi, 18,3 dollaria.

EOS / USD

EOS on käynyt kauppaa lähes 20 päivän EMA: lla kahden viime päivän ajan. Nousutrendin tuki on hieman alle nykyisen tason. Jos hinta palautuu nousutrendistä ja irtoaa 4,8719 dollarista, se muodostaa nousevan kolmion kuvion, jonka tavoitetavoite on 6,4438 dollaria. Voisimme ehdottaa pitkää sijaintia purkautumisessa ja sulkemisessa (UTC-aikaraja) yli $ 4.8719.

EOS

Toisaalta, jos EOS / USD-pari rikkoutuu nousutrendin alapuolelle, se voi pudota 3,8723 dollariin ja alle 3,3 dollariin. Ylhäältä päin, jos pari ei pääse irti $ 4.8719: sta, se voi pysyä kantama-alueella muutaman päivän. Tasoittuvat liikkuvat keskiarvot viittaavat mahdolliseen vakauttamiseen lyhyellä aikavälillä. Odotamme ratkaisevaa muutosta lähipäivinä.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) yrittää murtautua 20 päivän EMA: sta ja laskeutuvan kanavan vastuslinjasta, joka on hieman sen yläpuolella. Jos hinta sulkeutuu (UTC-aikakehys) kanavan yläpuolella, se osoittaa laskusuuntauksen mahdollista loppua.

BSV

Molemmat liikkuvat keskiarvot tasoittuvat ja RSI nousee keskipisteeseen. Tämä viittaa siihen, että BSV / USD-pari voi pysyä vaihteluvälinä muutaman päivän. Alueen rajat voivat olla välillä 136,890 – 188,690 dollaria.

Tämän vaihteluvälin purkautuminen voi johtaa hintaan eliniän korkeimpiin arvoihin, 255,620 dollaria, kun taas vaihteluväli voi pudota 107 dollariin. Emme löydä luotettavaa ostoasetusta nykyisellä tasolla, joten suosittelemme, että kauppiaat pysyvät sivussa.

XLM / USD

Stellarin volatiliteetti (XLM) on laskenut viimeisten viiden päivän aikana, kun hinta on pysynyt tiukassa vaihteluvälissä. Tämä osoittaa päättämättömyyttä sekä ostajien että myyjien keskuudessa. Meidän pitäisi nähdä volatiliteetin kasvavan lähipäivinä, mutta on vaikea ennustaa purkautumissuuntaa.

XLM

Alenevat liikkuvat keskiarvot ja negatiivisen vyöhykkeen RSI osoittavat, että karhuilla on etusija. Tämä viittaa siihen, että XLM / USD-pari saattaa hajota 0,072454 dollaria ja aloittaa uuden laskusuuntauksen.

0,072454 dollaria on kuitenkin vahva tuki siellä, missä hinta oli noussut helmikuun alussa. Siksi odotamme sonnien puolustavan tasoa aggressiivisesti. Ensimmäinen merkki noususta on tauko 20 päivän EMA: n yläpuolella, mutta pari saattaa vauhdittaa vauhtia yli 0,10 dollaria. Koska seuraavasta siirrosta ei ole selkeyttä, olemme neutraaleja.

ADA / USD

Cardano (ADA) on hajonnut symmetrisestä kolmiosta. Vaikka tämä on laskusuuntainen merkki, odotamme hinnan päättymistä (UTC-aikakehys) ja ylläpitävän sen alapuolella negatiiviseksi, koska monissa tapauksissa ensimmäinen tauko osoittautuu ansaksi.

ADA

Jos ADA / USD-pari sulkeutuu kolmion alapuolelle, se voi pudota mallitavoitteeseensa 0,041 dollaria. Tuki on 0,0501579 dollaria, mutta se ei välttämättä pidä paikkaansa, koska laskevat liikkuvat keskiarvot ja RSI negatiivisella alueella osoittavat, että karhut ovat komennossa.

Toisaalta, jos pari kääntää suunnan ja irtoaa kolmiosta, se osoittaa, että nykyinen murtuma oli karhunloukku. Jos näin tapahtuu, hinta voi nousta 50 päivän SMA: han. Toistaiseksi säilytämme aikaisemmassa analyysissämme esitetyn ostosuosituksen. Perumme sen seuraavassa analyysissämme, jos hinta pysyy kolmion alapuolella.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map