Hintoanalyysi 1. huhtikuuta: BTC, ETH, XRP, BCH, BSV, LTC, EOS, BNB, XTZ, LEO

Dow Jonesin teollisuuskeskiarvo oli huonoin ensin neljänneksellä nauhalla. Siihen verrattuna Bitcoin laski vain noin 10% samalla ajanjaksolla, mikä osoittaa selvästi parempaa suorituskykyä. Bitcoinin (BTC) sietokyky nykyisessä kriisissä osoittaa, että se on saapunut suurelle näyttämölle ja että se voi selviytyä myrskystä paremmin kuin jotkut perinteisistä omaisuusluokista. Tämä houkuttelee todennäköisesti useita institutionaalisia toimijoita Bitcoiniin.

Mitä voimme nyt toivoa toisen vuosineljänneksen aikana? Bitcoinilla on erittäin tärkeä puolittamistapahtuma tulossa ensi kuussa. Tämä on ollut positiivista hintatoiminnalle kahden edellisen halvennuksen aikana. Tällä kertaa analyytikot ovat kuitenkin erimielisiä. Siitä huolimatta toinen vuosineljännes, joka on laskenut vuonna 2018, on aina päättynyt vihreään. Tämä osoittaa, että syklisesti Bitcoinin hinta todennäköisesti nousee tällä vuosineljänneksellä.

Päivittäinen kryptovaluuttamarkkinoiden kehitys

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Kolikko360

Toinen positiivinen asia on se, että krypto-kauppiaat ostavat upotuksia paniikin sijasta ja polkumyynnistä. Coinbasen raportti osoittaa, että kaupankäynti oli ennätyksellistä 12. maaliskuuta tapahtuneen kaatumisen aikana ja sen jälkeen. Bitcoinin kaupankäynti nousi kuusi kertaa keskiarvoon tänä aikana ja myös aktiivisten kauppiaiden määrä paisui 3 1/2 kertaa keskiarvon..

Vaikka ostajat ovat innokkaita nousemaan, pysyykö ostokorko korkeammalla tasolla vai palaavatko kryptovaluutat viimeisimpiin mataliin arvoihinsa? Tutkitaan kaavioita saadaksesi selville.

BTC / USD

Karhut eivät salli Bitcoinin (BTC) ylläpitää yli 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon. Tämä on negatiivinen merkki. Sekä painotettu että eksponentiaalinen liikkuva keskiarvo ovat kaltevia alaspäin ja suhteellinen lujuusindeksi on negatiivisessa vyöhykkeessä, mikä viittaa siihen, että karhuilla on etusija.

BTC – USD päivittäinen kaavio

BTC – USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos BTC / USD-pari kääntyy nykyiseltä tasolta ja putoaa tuen alapuolelle $ 5,660,47, kriittisen pitkäaikaisen tuen uudelleentestaus 5000 dollaria on mahdollista. Siksi pitkien positioiden pysähdykset voidaan pitää $ 5600.

Päinvastoin, jos pari kääntyy nykyiseltä tasolta tai palautuu tuesta $ 5,660,47: lla, sonnit yrittävät viedä sen jäykkään psykologiseen vastarintaan 7000 dollaria. Tämän tason purkautuminen on valtava positiivinen ja todennäköisesti johtaa ralliin 9000 dollariin. Vaikka 50 päivän yksinkertainen liukuva keskiarvo 7 837 dollaria saattaa toimia vastarintana, odotamme sen ylittyvän.

ETH / USD

Ether (ETH) on muodostanut laskevan kolmion kuvion, joka täydentyy jakautumalla ja sulkeutuu (UTC-aika) alle $ 117.09. Tämän kokoonpanon tavoite on 81,78 dollaria, mutta ennakoimme sonnien puolustavan aggressiivisesti kriittistä tukea 84,25 dollarilla.

ETH – USD-päivittäinen kaavio

ETH – USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Toisaalta, jos sonnit voivat nostaa hinnan 20 päivän EMA: n yläpuolelle, ETH / USD-pari voi testata yläpuolisen vastuksen uudelleen $ 155.612.

155,612 dollarin puhkeaminen aloittaa todennäköisesti uuden nousutrendin, joka voi viedä parin 50 päivän SMA: han 194 dollaria ja sen yläpuolella 250 dollariin. Siksi kauppiaat voivat aloittaa pitkiä positioita, kuten aikaisemmassa analyysissämme ehdotettiin.

XRP / USD

XRP kamppailee mittakaavassa ja ylläpitää yläpuolisen vastuksen yli 0,17468 dollaria. Tämä osoittaa, että karhut puolustavat tätä tasoa. Jos hinta laskee nykyiseltä tasolta, karhut yrittävät upottaa sen alle 0,16 dollariin. Jos se onnistuu, pudotus 0,1275 dollariin on mahdollista.

XRP – USD-päivittäinen kaavio

XRP – USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

20 päivän EMA on kuitenkin tasoittunut ja RSI on hieman alle keskipisteen, mikä viittaa tasapainoon ostajien ja myyjien välillä.

Etu kallistuu sonnien eduksi, jos XRP / USD-pari rikkoutuu yli 0,188867 dollarin, mikä on päivänsisäinen huippu 27. maaliskuuta. Tämän tason yläpuolella on mahdollista siirtyä 50 päivän SMA: han hintaan 0,216 dollaria ja sen yläpuolelle 0,25 dollariin..

Sijoittajat, jotka omistavat pitkiä positioita, voivat pitää suojaavan pysäytystappion 0,143 dollarissa. Pysäkit voidaan vetää korkeammalle 0,16 dollariin, jos pari puhkeaa yli 0,19 dollaria.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) on pitänyt kiinni 20 päivän EMA: sta viime päivien ajan, mutta ei ole pystynyt skaalaamaan sen yläpuolelle. Tämä osoittaa, että karhut puolustavat aggressiivisesti 20 päivän EMA: ta. Jos hinta laskee nykyiseltä tasolta, pudotus 200 dollariin tai sen alle, 166 dollariin, on mahdollista.

BCH – USD päivittäinen kaavio

BCH – USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Toisaalta, jos sonnit voivat ajaa BCH / USD-parin 20 päivän EMA: n yläpuolelle, siirtyminen 247,95 dollariin on todennäköistä. Tämän tason purkautuminen johtaa todennäköisesti 50 päivän SMA: n ralliin hintaan 294 dollaria ja sen yläpuolelle 350 dollariin. Siksi pidämme yllä edellisessä analyysissä annettua ostosuositusta.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) palautui voimakkaasti tuesta 146,96 dollariin 30. maaliskuuta, mutta sonnit eivät kyenneet ylläpitämään hintaa yli 20 päivän EMA: n 167,82 dollaria. Tämä viittaa siihen, että karhut puolustavat aggressiivisesti 20 päivän EMA: n ja horisontaalisen vastuksen välistä aluetta 185, 87 dollaria.

BSV – USD päivittäinen kaavio

BSV – USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos hinta laskee nykyiseltä tasolta ja laskee tuen alapuolelle 146, 96 dollaria, pudotus 120 dollariin on mahdollista. Siksi elinkeinonharjoittajat voivat suojata pitkät asemansa stop lossilla 146 dollaria.

Toisaalta, jos sonnien hinta on yli 185,87 dollaria, siirtyminen 260 dollariin on mahdollista. 50 päivän SMA: ssa on vastustusta, mutta odotamme sen ylittyvän.

LTC / USD

Litecoin (LTC) on juuttunut 20 päivän EMA: n ja 35,8582 dollarin tuen väliin. Jos härät voivat nostaa hinnan 20 päivän EMA: n yläpuolelle 40,69 dollariin, on mahdollista testata uudelleen 43,67 dollaria. Tämän yläpuolella oleva tauko merkitsee uuden nousutrendin alkua.

LTC – USD päivittäinen kaavio

LTC – USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Siksi kauppiaat voivat ostaa lähellä (UTC-aikaa) yli 43,67 dollaria ja pitää pysäytystappion 35 dollaria. Ensimmäinen tavoite on 50 päivän SMA: n ralli hintaan 54,16 dollaria – ja sen yläpuolella ylöspäin siirtyminen voi ulottua 63,8769 dollariin.

Jos hinta kuitenkin laskee joko 20 päivän EMA: sta tai 43,67 dollarista ja putoaa alle 35,8582 dollarin, pudotus 30 dollariin on todennäköistä.

EOS / USD

EOS on pidentänyt oleskeluaan $ 2.0632- $ 2.4001 sisällä. Tämän tiukan vaihtokaupan jälkeen odotamme tuotevalikoiman laajentumista lähipäivinä. Murroksen suuntaa on vaikea ennustaa. Siksi on parempi odottaa puhkeamisen tapahtumista ennen kaupan aloittamista.

EOS – USD-päivittäinen kaavio

EOS – USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos EOS / USD-pari hajoaa yli vastuksen yli $ 2.4001, etu kallistuu sonnien eduksi. Tämän tason yläpuolella on todennäköinen siirtyminen 50 päivän SMA: n hintaan 3,20 dollaria tai sen yläpuolelle, 3,86 dollariin. Siksi olemme säilyttäneet aikaisemmassa analyysissä ehdotetun oston.

Toisaalta, jos alue laajenee haittapuolelle ja liukuu tuen alapuolelle $ 2.0632, pudotus 1,7213 dollariin on mahdollista.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) on tällä hetkellä jumissa 20 päivän EMA: n ja vaakasuoran tuen välillä $ 10,8427. Jos härät työntävät hintaa 20 päivän EMA: n yläpuolelle, on mahdollista siirtyä 13,65 dollariin tai sen yläpuolelle laskusuuntaiseen viivaan..

BNB – USD päivittäinen kaavio

BNB – USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Odotamme karhujen puolustavan vyöhykettä 13,65 dollarin ja laskusuuntaisen linjan välillä. Tauko tämän vyöhykkeen yläpuolella on ensimmäinen merkki siitä, että etu kallistuu sonnien eduksi.

Jos BNB / USD-pari kuitenkin laskee 13,65 dollaria tai laskusuuntaista linjaa vastaan, se saattaa viettää enemmän aikaa yhdistämisessä. Pari muuttuu negatiiviseksi tauolla, joka on alle 10,8427 dollaria.

XTZ / USD

Tezos (XTZ) on käynyt kauppaa viime päivien välillä 1,4453-1,995 dollarin välillä. Vaikka sonnit ovat onnistuneet puolustamaan tuen 1,4453 dollarilla, he eivät ole pystyneet nostamaan hintaa 20 päivän EMA: n yläpuolelle, mikä viittaa korkeampien ostojen puutteeseen.

XTZ – USD-päivittäinen kaavio

XTZ – USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos härät eivät jälleen pysty laskemaan hintaa 20 päivän EMA: n yläpuolelle, todennäköisyys on 1,4453 dollarin uudelleentestaus. Jos tämä tuki katkeaa, se muodostaa pienen laskevan kolmion kuvion, joka voi vetää hintaa viimeisimpiin mataliin.

Päinvastoin, jos XTZ / USD-pari nousee yli 20 päivän EMA: n, siirtyminen 1,955 dollariin on mahdollista. Pari vauhdittaa taukoa laskusuuntaisen linjan yläpuolella.

Siksi kauppiaat voivat odottaa hinnan päättymistä (UTC-aika) laskusuuntaisen rivin yläpuolelle ennen pitkien positioiden aloittamista. Pysähdyksiä voidaan pitää 1,40 dollaria ja ensimmäinen tavoite on 50 päivän SMA 2,43 dollaria – ja jos tämä ylitetään, seuraava varottava taso on 3,20 dollaria..

LEO / USD

Unus Sed Leo (LEO) puhkesi ja sulkeutui (UTC-aikaan) yli 1,04 dollaria, jolloin käänteinen pää- ja hartiakuvio saatiin päätökseen 30. maaliskuuta. Tämä laukaisi aikaisemmassa analyysissämme annetun suosituksen ostaa.

LEO – USD-päivittäinen kaavio

LEO – USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Vaikka sonnit ovat pitäneet hinnan yli 1,04 dollarin purkautumistason viimeisten kahden päivän aikana, epäonnistuminen osoittaa epäröintiä korkeammilla tasoilla. Jos LEO / USD-pari ei saa vauhtia, karhut todennäköisesti upottavat sen takaisin alle 1,04 dollaria.

Jos hinta laskee alle 1,04 dollaria, ensimmäinen tuki on 20 päivän EMA: ssa 1,016 dollaria ja toinen 1 dollari. Jos härät eivät pysty puolustamaan näitä tukitasoja, pari todennäköisesti putoaa 50 päivän SMA: han 0,987 dollariin tai sen alapuolelle 0,95 dollariin. Suosittelemme, että kauppiaat jäljittävät pitkien positioiden pysäkit 0,097 dollariin.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map