Hintoanalyysi 31/08: BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB, EOS, BSV, XLM, ADA

Tällä viikolla merkittävä kryptovaluutanvaihto Binance ilmoitti aikovansa noudattaa konservatiivista lähestymistapaa ja että Venus-projekti täyttää kaikki sääntelyvaatimukset. Tämä pitää sen poissa esteistä, joita Facebookin Vaaka-projekti tällä hetkellä kohtaa.

Salausvaluutan kokonaismarkkina-arvo on pudonnut alle 250 miljardin dollarin. Heinäkuun puolivälistä lähtien salausmarkkinat ovat nousseet monta kertaa lähelle tätä tasoa. Mike Novogratz uskoo, että Bitcoin (BTC) -härkämarkkinat ovat edelleen elossa ja nykyinen pudotus on vain konsolidointi ennen institutionaalisten sijoittajien hyppäämistä.

Brevan Howardin perustaja Alan Howard suunnittelee miljardin dollarin hedge-rahastoa salaustilaan. Yritys auttaa institutionaalisia sijoittajia hyötymään ohjaamalla heidät rahastoihin, jotka on valittu yksityiskohtaisen huolellisuuden jälkeen. Tämä antaisi sijoittajille mahdollisuuden suunnitella salkkuja riskiprofiilinsa mukaisesti.

Pitäisikö kauppiaiden käyttää tätä mahdollisuutta mennä pitkään vai onko olemassa riski, että lasku voi syventyä edelleen? Analysoidaan kaaviot.

BTC / USD

Bitcoinin tiukka vaihtokauppa ratkaistiin haittapuoleksi. Se rikkoi korkeamman alamäen jakson 28. elokuuta ja upposi symmetrisen kolmion tukilinjan alapuolelle 29. elokuuta. Sillä on vahva tuki 9 080 dollaria, mikä on kriittinen taso varoa. Jos hinta liukuu ja pysyy alle 9080 dollarin, se todennäköisesti putoaa 7451,63 dollariin. Tällainen liike jättää syvennyksen tunteeseen ja voi viivästyttää nousutrendin jatkamista.

BTC / USD

Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat alkaneet laskea ja RSI on pudonnut negatiiviselle alueelle, mikä viittaa siihen, että karhuilla on etu lyhyellä aikavälillä.

Näkemyksemme mitätöityy, jos härät puolustavat jälleen 9 080 dollaria ja työntävät BTC / USD-paria liikkuvien keskiarvojen yläpuolelle. Tämä vahvistaa 9 080 dollaria vahvana lattiana, jota voidaan käyttää hyvänä stop loss -kohtana tulevissa kaupoissa.

Seuraavien päivien hintatoiminnasta riippuen voimme ehdottaa kauppiaille aloittavansa pitkät positiot yli 11 000 dollaria sen sijaan, että odottaisivat laskusuuntaisen rivin yläpuolella olevaa purkautumista, kuten edellisessä analyysissämme suositeltiin. Siihen asti kauppiaat voivat pysyä neutraalina kryptovaluutassa.

ETH / USD

Eetteri (ETH) kääntyi alas 192,945 dollarin ylivastuksesta ja syöksyi tuen alle 174,461 dollariin 28. elokuuta. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia ja RSI on lähellä ylimyydyn tasoa, mikä osoittaa, että karhuilla on etusija. Seuraava haittapuolen tuki on 150 dollaria.

ETH / USD

Negatiivinen näkemyksemme mitätöidään, jos ETH / USD-pari kääntää suunnan nykyiseltä tasolta ja nousee nopeasti yli 192,945 dollarin. Tällainen liike osoittaa, että nykyinen hajoaminen oli karhunloukku. Koska pari ei kuitenkaan ole pitänyt kiinni tukitasosta, peruutamme aikaisemmassa analyysissämme annetun ostosuosituksen. Tulemme positiiviseksi, kun olemme havainneet luotettavan ostoasetuksen.

XRP / USD

XRP on pitänyt ensimmäistä tukea 0,24508 dollaria viimeisen kahden päivän ajan. Epäonnistuminen voimakkaasti kriittisestä tuesta osoittaa kuitenkin aggressiivisen ostamisen puutetta. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat laskussa ja RSI on lähellä ylimyydyn tasoa, mikä osoittaa, että karhut ovat komennossa.

XRP / USD

Alle 0,24508 dollarin tauko voi johtaa vuotuisen matalimman hinnan, joka on 0,225 dollariin, uudelleentestaukseen. Jos tämä tuki myös murtuu, laskusuunta voi nousta 0,19 dollariin.

Toisaalta, jos XRP / USD-pari palautuu nykyiseltä tasolta ja nousee yli 20 päivän EMA: n, se osoittaa todennäköistä muutosta trendissä. Koska trendi on laskenut, suosittelemme, että kauppiaat pysyvät sivussa.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) rikkoi nousevan kanavan trendiviivan alapuolella 28. elokuuta. Se on tällä hetkellä pään ja hartioiden pääntien kohdalla (H&S) kuvio, joka on tärkeä taso varoa. Jos hinta sulkeutuu (UTC-aika) pääntien alapuolelle, se täydentää H: n&S-kuvio, josta tulee valtava negatiivinen.

BCH / USD

H: n valmistuttua&S-kuvio, ensimmäinen katsottava tuki haittapuolella on 166,98 dollaria, ja jos se ei onnistu, seuraava tuki on paljon pienempi 105 dollaria.

BCH / USD-pari on kuitenkin palautunut pääntiestä kahdesti 15. heinäkuuta jälkeen. Jos pari kääntyy nykyiseltä tasolta ja irtoaa molemmista liukuvista keskiarvoista, se voi johtaa siirtymiseen 360 dollariin. Emme näe ostoasetuksia nykyisellä tasolla, joten emme ehdota kauppaa sillä.

LTC / USD

Litecoin (LTC) romahti 69,9227 dollarin tuen alapuolella 28. elokuuta. Se voi nyt pudota seuraavaan tukeen 58 dollaria. Suuntaus on edelleen laskeva, kun molemmat liikkuvat keskiarvot ovat laskussa ja RSI on ylimyydyllä alueella.

LTC / USD

Jos 58 dollaria ei myöskään pidä, LTC / USD-pari saattaa pudota 49,3305 dollariin, mikä on 78,6% Fibonacci retracement -taso koko rallissa. Koska RSI on ylimyydyllä alueella, odotamme helpotusrallia 69,9227 dollarin testaamiseksi uudelleen. Jos hinta puhkeaa ja pysyy tämän tason yläpuolella, se voi saavuttaa laskutrendilinjan. Jos hinta kuitenkin laskee 69,9227 dollarista, laskusuunta jatkuu. Odotamme kääntymismallin muodostumista, ennen kuin ehdotamme kauppaa sillä.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) putosi alle vahvan 24,1709 dollarin tuen 28. elokuuta, mikä on laskeva merkki. Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat laskeneet ja RSI on ylimyydyllä alueella, mikä osoittaa, että myyjillä on selkeä etu. Se voi nyt laskea seuraavaan tukeen 18,3 dollarilla.

BNB / USD

Jokaisen kriittiseltä tasolta tapahtuneen purkautumisen jälkeen rikkoutumistaso testataan uudelleen. Siksi odotamme 24.1709 dollarin uudelleentestauksen lähipäivinä. Jos uudelleentesti onnistuu, BNB / USD-pari jatkaa laskua ja saavuttaa 18,3 dollaria. Jos sonni kuitenkin nostaa hinnan yli 24.1709 dollarin ja ylläpitää sitä, siirtyminen 50 päivän SMA: han on todennäköistä. Koska mielipide on negatiivinen, suosittelemme, että kauppiaat pysyvät sivussa.

EOS / USD

EOS rikkoi kriittisen tuen, 3,3 dollaria, alapuolella 28. elokuuta. Kriittisen tason hajottua hinta jatkuu yleensä alhaisempana, kun härät kiirehtivät sulkemaan asemansa. Salausvaluutta löysi kuitenkin tukea 3,06 dollarista 29. elokuuta, mikä on positiivinen merkki. Se osoittaa, että sonnit eivät ole paniikkia ja ostavat alemmilla tasoilla.

EOS / USD

Jos EOS / USD-pari nousee takaisin yli $ 3,3 ja ylläpitää sitä, härät yrittävät jälleen nostaa sen yli 20 päivän EMA: n. Jos se onnistuu, se osoittaa todennäköisen muutoksen trendissä, koska pari ei ole pysynyt yli 20 päivän EMA: ssa sen jälkeen, kun se hajosi 26. kesäkuuta. Siksi pidämme aikaisemmassa analyysissä ehdotetun kaupan..

Näkemyksemme mitätöidään, jos hinta kääntyy joko nykyiseltä tasolta tai 20 päivän EMA: lta ja putoaa alle 3,06 dollarin. Jos näin tapahtuu, korteissa on lasku 2,76 dollariin.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) jatkaa kauppaa laskusuuntaisen viivan ja molempien liukuvien keskiarvojen alapuolella. Tämä osoittaa, että karhuilla on etusija. 29. elokuuta karhut rikkoivat alle $ 123 välittömän tuen, mutta eivät kyenneet ylläpitämään sen alapuolella. Tämä osoittaa joitakin ostoja alemmilla tasoilla.

BSV / USD

Härät yrittävät nyt työntää BSV / USD-parin yli 50 päivän SMA: n lähipäivinä. Jos se onnistuu, pari voi nousta 188,69 dollariin. Ehdotamme kauppaa sen jälkeen, kun hinta on yli 50 päivän SMA.

Jos hinta ei kuitenkaan eroa liikkuvien keskiarvojen yläpuolelle, odotamme karhujen yrittävän jälleen upottaa hinnan seuraavaan 107 dollarin tukeen.

XLM / USD

Stellar (XLM) jatkoi laskusuuntaansa, kun se rikkoi alle 0,065 dollarin tuen 28. elokuuta. Sen seuraava tuki on 0,058325 dollaria ja jos se myös murtuu, lasku voi ulottua 0,05 dollariin. Koska hinta on jakautunut uusiin vuotuisiin mataliin arvoihin, peruutamme edellisessä analyysissä annetun ostosuosituksen.

XLM / USD

Alentuvat liikkuvat keskiarvot ja RSI lähellä ylimyydyn aluetta osoittavat, että karhut ovat kuljettajan istuimella. Negatiivinen näkemyksemme mitätöidään, jos sonnit kasvavat ja ylläpitävät edellisen tuen yläpuolella, vastustuskyky on 0,065 dollaria. Jos näin tapahtuu, XLM / USD-pari voi nousta 0,072545 dollariin. Odotamme uuden ostoasetuksen muodostumista, ennen kuin ehdotamme kauppaa siihen.

ADA / USD

Cardano (ADA) on noussut kymmenenneksi markkina-arvonsa suhteen, joten se on jälleen löytänyt paikan analyysissämme. Se pysyy laskusuhdanteessa, kun hinta noteerataan liukuvien keskiarvojen alapuolella ja RSI on negatiivisella vyöhykkeellä. Havaitsemme kuitenkin laskevan kiilakuvion ja nousevan eron RSI: ssä, mikä osoittaa trendin kääntymisen todennäköisyyden.

ADA / USD

Breakout ja sulkeminen (UTC-aika) kiilan yläpuolella ovat ensimmäinen merkki laskutrendin päättymisestä. Odotamme ADA / USD-parin pysyvän kiilan yläpuolella, ennen kuin suosittelemme pitkää asemaa.

Näkemyksemme hylätään, jos pari eroaa jälleen 20 päivän EMA: sta ja hajoaa kiilan. Tällainen siirto voi johtaa pudotukseen 0,035778 dollariin.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map