Hintoanalyysi 6. huhtikuuta: BTC, ETH, XRP, BCH, BSV, LTC, EOS, BNB, XTZ, LEO

Kriisin aikana ensimmäinen asia, jonka paniikkikohtaajat tekevät, on myydä melkein kaikki omaisuuseräluokan, jonka he kokevat todennäköisesti laskevan. Kuitenkin sen jälkeen, kun paniikki on ohi, pohjakalastajat astuvat sisään ja alkavat ostaa arvoa osoittavia varoja. Olemme nähneet molemmat vaiheet pelaavan kryptovaluutoille.

Terävä myynti 12. maaliskuuta oli hyvä esimerkki paniikista, ja terävää korjausta seurasi nopeasti pitkäaikaisten sijoittajien kirsikointivaihe. Maaliskuun 13. päivän jälkeen suurin osa suurimmista kryptovaluutoista on palautunut ja painaa edelleen korkeammalle.

Myynnin päätyttyä markkinat alkavat reagoida positiivisiin uutisiin. Tällä hetkellä useat omaisuuslajit, kuten osakemarkkinat, kulta ja kryptovaluutat, liikkuvat yhtenäisesti, kun markkinaosapuolet uskovat, että pahinta Euroopassa ja Yhdysvalloissa esiintyvän koronaviruspandemian riski on todennäköisesti takanamme.

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Kolikko360

Osakemarkkinat saattavat olla nousussa, koska keskuspankit ovat ilmoittaneet valtavista elvytystoimista ympäri maailmaa. Samasta syystä, kulta- nousee myös siksi, että rahatulostus vähentää lopulta fiat-valuuttojen ostovoimaa ja voi myös johtaa finanssikriisiin tulevaisuudessa.

Jotkut uskovat, että keskuspankeilla ei ole luoteja jäljellä seuraavan kriisin torjumiseksi, mikä johtaa siirtymiseen fiatista. Lisäksi ylimääräisen likviditeetin on mentävä jonnekin. Salaushintojen ollessa edelleen selvästi korkeimpien alapuolella, ne voisivat mahdollisesti tarjota houkuttelevan sijoitusmahdollisuuden.

Normaalin tilanteen palatessa salausmarkkinat alkavat keskittyä sen perustekijöihin. Uutiset ja tapahtumat, kuten keskuspankin digitaalisten valuuttojen (CBDC) kehitys, tuleva Bitcoinin puolittaminen ja muut salaukseen liittyvät tapahtumat alkavat vaikuttaa salauksen hintatoimintaan uudelleen.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) on jälleen purkautunut 7000 dollarin ylivastuksesta. Jos sonnit pystyvät ylläpitämään hintaa tämän tason yläpuolella, on mahdollista nousta 8000 dollariin ja sen yli 9000 dollariin.

BTC – USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Karhut eivät kuitenkaan välttämättä heitä pyyhkeeseen ilman taistelua. He todennäköisesti puolustavat 50 päivän SMA: ta 7517 dollarilla. Jos BTC / USD-pari kääntyy tältä tasolta, mutta löytää tuen yli 7000 dollaria, se ilmoittaa ylemmästä kerroksesta.

Nouseva näkymämme mitätöityy, jos pari eroaa nykyiseltä tasolta tai 50 päivän SMA: lta ja hajoaa alle 6553,21 dollarin. Elinkeinonharjoittajat voivat jäljittää pysäkit korkeammalle 6500 dollariin sen jälkeen, kun parin asteikko on yli 50 päivän SMA. Siihen asti pitkien asemien pysähdyksiä voidaan pitää 5600 dollarissa.


ETH / USD

Eetteri (ETH) on purkautunut ylivastuksesta 155,612 dollaria. Jos hinta voi sulkeutua (UTC-aika) tämän tason yläpuolelle, se laukaisee aikaisemmassa analyysissä ehdotetun ostomme. Ensimmäinen kohde on siirtyminen 50 päivän SMA: han hintaan 182 dollaria.

ETH – USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos vauhti voi työntää ETH / USD-parin 50 päivän SMA: n yläpuolelle, ralli 208,50 dollariin ja sen yläpuolelle 250 dollariin on todennäköistä.

Nouseva näkymämme mitätöityy, jos pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta tai 50 päivän SMA: lta ja putoaa kriittisen tuen alapuolelle $ 117.090.

XRP / USD

XRP on rikkonut yläpuolisen vastuksen yläpuolella 0,188867 dollaria. Jos sonnit pystyvät ylläpitämään altcoinia tämän tason yläpuolella, se osoittaa voimaa. 50 päivän SMA: ssa (0,20 dollaria) on pieni vastustuskyky ja tämän tason yläpuolella ralli 0,25 dollariin on mahdollista.

XRP – USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Nouseva näkemyksemme hylätään, jos ostajat eivät pysty ylläpitämään XRP / USD-paria yli 0,188867 dollaria. Tällöin karhut yrittävät upottaa parin takaisin alle 0,17468 dollarin. Jos se onnistuu, pudotus 0,15708 dollariin on mahdollista.

Toistaiseksi pitkien asemien pysäkit voidaan vetää korkeammalle 0,155 dollariin. Suosittelemme, että pysähdykset siirretään jälleen korkeammalle, kun hinta pysyy yli 50 päivän SMA: n yläpuolella.

BCH / USD

Kaupat 20 päivän EMA: n ja 250 dollarin välillä viime päivinä, härät yrittävät tällä hetkellä ajaa Bitcoin Cashia (BCH) yli 250 dollaria. Jos se onnistuu, odotamme puhkeamista, joka voi viedä altcoinin 350 dollariin.

BCH – USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Karhut tarjoavat todennäköisesti vastustuskykyä 50 päivän SMA: ssa 272 dollaria, mutta odotamme tämän tason ylittyvän. Siksi kauppiaat voivat aloittaa pitkiä positioita aikaisemman analyysin ehdottamalla tavalla.

Toisin kuin oletamme, jos BCH / USD-pari kääntää suunnan 50 päivän SMA: sta ja rikkoo alle 222,43 dollaria, se merkitsee heikkoutta.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) on juuttunut 185,87 dollarin ja 20 päivän EMA: n välille viime päivinä. Tämä tiivistyminen tiukalla alueella on positiivinen merkki, koska se lisää mahdollisuuden puhkeamiseen yläpuolisen vastuksen yläpuolelle.

BSV – USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Yli 185,87 dollarin tauolla härät saattavat jälleen osua esteeksi 50 päivän SMA: lle, joka on lähellä 200 dollaria. Kuitenkin, jos altcoin voi poistaa tämän vastuksen, BSV / USD-pari todennäköisesti nousee 233,314 dollariin ja mahdollisesti 260,86 dollariin..

Nouseva näkymämme mitätöidään, jos pari ei yllä yli 185,87 dollaria tai kääntyy alas 50 päivän SMA: sta ja putoaa alle 146,96 dollarin. Siksi pitkien positioiden pysähdykset voidaan pitää 146 dollaria.

LTC / USD

Härät yrittävät ylläpitää Litecoinia (LTC) yläpuolisen vastuksen yläpuolella, 43,67 dollaria. Jos se onnistuu, altcoin todennäköisesti aloittaa uuden nousutrendin, joka voi viedä sen 50 päivän SMA: lle 50 dollaria sitten 63 dollaria.

LTC – USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Vaikka $ 52.2767: ssä on pieni vastus, odotamme tason ylittyvän. Siksi kauppiaat voivat aloittaa pitkiä positioita aikaisemman analyysin suositusten mukaisesti.

Jos sonnit eivät kykene ylläpitämään hintaa yli 43,67 dollaria, LTC / USD-pari saattaa pidentää oleskeluaan alueen sisällä. Alle 35,8582 dollarin tauko kääntää vuoroveden karhujen eduksi.

EOS / USD

EOS suljettiin (UTC-aikaan) 20 päivän EMA: n yläpuolella 4. huhtikuuta, mikä laukaisi aikaisemmassa analyysissä ehdotetun ostomme. Siitä huolimatta elinkeinonharjoittajat, jotka eivät voineet aloittaa pitkiä positioita sinä päivänä, voivat jopa tehdä niin millä tahansa laskulla kohti 2,50 dollaria.

EOS – USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Ensimmäinen kohde on 50 päivän SMA: n välinen vyöhyke $ 2.9423 ja $ 3.1802. Karhut tarjoavat todennäköisesti jäykän vastuksen tällä vyöhykkeellä, mikä voi johtaa konsolidoitumiseen tai pieneen korjaukseen. Odotamme kuitenkin, että nousuliike jatkuu ja saavuttaa seuraavan tavoitteen, 3,86 dollaria.

Nouseva näkymämme mitätöidään, jos ostajat eivät pysty ylläpitämään EOS / USD-paria yli 2,4001 dollarin. Tällöin pari voi tulla takaisin $ 2.0632- $ 2.4001 -vyöhykkeelle. Tauko alle 2,0632 dollaria merkitsee heikkoutta. Siksi pysäkit voidaan pitää 2 dollaria.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) on irrottautunut ylivastuksesta $ 13.65: ssä ja yrittää tällä hetkellä skaalata laskusuuntaisen linjan yläpuolelle. Jos se onnistuu, se ilmoittaa trendin muutoksesta. Siksi pidämme edellisessä analyysissä ehdotetun oston.

BNB – USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

50 päivän SMA 15,90 dollarilla saattaa toimia vastarintana, mutta odotamme sen ylittävän. Tämän tason yläpuolella on todennäköinen siirtyminen 17,50 dollariin ja sen yläpuolelle 21,80 dollariin.

Nouseva näkymämme mitätöidään, jos BNB / USD-pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta ja putoaa tuen alapuolelle $ 11.2552.

XTZ / USD

Tezos (XTZ) oli käynyt kauppaa lähellä 20 päivän EMA: ta viimeisten neljän päivän ajan. Vaikka sonnit eivät kyenneet ylläpitämään hintaa 20 päivän EMA: n yläpuolella, he eivät antaneet periksi, mikä osoittaa voimaa.

XTZ – USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Härät ovat jälleen nostaneet hinnan 20 päivän EMA: n yläpuolelle 1,74 dollariin, mikä todennäköisesti johtaa ralliin 1,955 dollarin vaakatasoon. Karhut yrittävät jälleen puolustaa tätä tasoa aggressiivisesti.

Kuitenkin, jos sonnit voivat ajaa XTZ / USD-parin yli 1,955 dollaria ja laskusuuntaista linjaa, uusi nousutrendi on todennäköinen. Tasainen 20 päivän EMA ja keskipisteen yläpuolella oleva RSI viittaavat siihen, että myyjät menettävät otteensa.

Elinkeinonharjoittajat voivat aloittaa pitkät kannat aikaisemman analyysin mukaisesti. Nouseva näkymä mitätöidään, jos pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta eli 1,955 dollarilta ja putoaa alle 1,4453 dollarin.

LEO / USD

Härät kamppailevat pitääkseen Unus Sed Leon (LEO) yli 1,04 dollarin ylivastuksen. Tämä osoittaa korkeampien ostajien puutetta. Ainoa positiivinen asia on, että härät ovat puolustaneet aggressiivisesti 20 päivän EMAa viime päivinä.

LEO – USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos sonni voi nostaa hinnan yli 1,057 dollaria, LEO / USD-pari aloittaa todennäköisesti matkan kohti tavoitetavoitettaan 1,27488 dollaria ja sen yläpuolella 1,36 dollaria. Nousevat keskimääräiset liikkuvat keskiarvot ja RSI positiivisella alueella viittaavat siihen, että sonneilla on etusija.

Nouseva näkymämme mitätöityy, jos pari laskee nykyiseltä tasolta eli 1,057 dollarilta ja putoaa alle 1,0061 dollarin. Siksi kauppiaat voivat jäljittää pitkien positioiden pysäkit 1 dollariin.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map