Hintoanalyysi 6. maaliskuuta: BTC, ETH, XRP, BCH, BSV, LTC, EOS, BNB, XTZ, LINK

Noin 42% koko Bitcoin-tarjonnasta ei ole siirtynyt kahden viime vuoden aikana. Tämä osoittaa, että sijoittajat pitävät kiinni Bitcoinistaan, kun he odottavat hinnan nousevan edelleen. Pienempi määrä liikkeessä olevaa Bitcoinia lisää niukkuutta ja tulevan puolittumisen myötä tarjonta pienenee edelleen, mikä voi nostaa hintoja.

Osakevirtaisen Bitcoin-hintamallin luoja PlanB uskoo, että “Bitcoin ylittää todennäköisesti yli 100 000 dollaria ennen joulukuuta 2021”. Vaikka PlanB pankkii puolittamalla hintojen nostamista, The Keizer -raportin Max Keizer odottaa rahoitusmarkkinoiden romahtavan koronavirusepidemian vuoksi. Tämä voi johtaa maailmanlaajuiseen finanssikriisiin, joka voi viedä Bitcoinin “100 000 dollariin ja yli”.

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Coin360

Päivittäinen salausvaluutan markkinakehitys. Lähde: Kolikko360

Vaikka salaussijoittajat ovat innoissaan Bitcoinin tulevaisuuden näkymistä, seuraava BOE-kuvernööri on varoittanut sijoittajia ostamasta sitä. Hän sanoi: “Jos haluat ostaa Bitcoinia, ole valmis menettämään kaikki rahasi … [Bitcoinilla] ei ole sisäistä arvoa.”

Aikaisemmin yksi keskuspankkien ja sääntelyviranomaisten tärkeimmistä valituksista oli se, että Bitcoinia käyttivät pääasiassa darknet-markkinat. Chainanalysisin mukaan kuitenkin vuonna 2019 vain 1,1% biljoonan dollarin arvosta kryptovaluuttatoimia meni laittomaan toimintaan. Tämä osoittaa, että omaisuusluokka on terveellisemmissä käsissä.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) on irtautunut tiukasta $ 8,400- $ 9,000 -alueesta, mutta on edessään vähäistä vastarintaa 20 päivän EMA: ssa 9135 $: lla. Jos härät voivat ajaa hintaa 20 päivän EMA: n yläpuolelle, on mahdollista siirtyä 10000 dollariin ja sen yli 10 500 dollariin.

BTC USD päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

BTC USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

20 päivän EMA on tasoittumassa ja RSI on noussut lähellä keskipistettä, mikä viittaa siihen, että myyntipaine vähenee. Siksi pidämme yllä edellisessä analyysissä annettua ostosuositusta.

Toisin kuin oletamme, jos BTC / USD-pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta ja putoaa alle 8400 dollarin, se on valtava negatiivinen. Seuraava suuri tuki on 7856,76 dollaria. Odotamme sonnien puolustavan tätä tukea aggressiivisesti.

ETH / USD

Härät yrittävät ajaa Eterin (ETH) yläpuolisen vastuksen yläpuolelle 235,70 dollarilla. Jos se onnistuu, siirtyminen 277,091 dollariin ja sen jälkeen ralli 288,599 dollariin on mahdollinen. Siksi pidämme edellisessä analyysissä ehdotetun oston.

ETH USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

ETH USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Toisin kuin oletamme, jos ETH / USD-pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta tai ei pysty ylläpitämään yli 235,70 dollaria, muutaman päivän vaihteluväliin sidottu toiminta on todennäköistä. Litteä 20 päivän EMA ja RSI lähellä 50 tasoa osoittavat myös tasapainon ostajien ja myyjien välillä.

Trendi kääntyy karhujen hyväksi tauon ollessa alle 209,95 dollaria. Jos tämä taso murtuu, seuraava tuki on 197,75 dollaria.

XRP / USD

XRP-hinta on laskenut laskevan kolmion yläpuolelle, mutta härät kohtaavat jäykän esteen liikkuvilla keskiarvoilla 0,25 dollaria. Tämän tason yläpuolella seuraava vastus on pään ja hartioiden pääntie $ 0.26362.

XRP USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

XRP USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos XRP / USD-pari kääntyy alaspäin yleiskestävyystasoista, se voi pysyä kantama-alueella muutaman päivän.

Toisaalta, jos sonnit voivat nostaa XRP-hinnan yli 0,26362 dollaria, ralli on 0,28550 dollaria ja sen yläpuolella 0,31503 dollaria. Koska pari on ollut huonompi, odotamme, että hinta pysyy yli 0,26362 dollaria, ennen kuin se muuttuu positiiviseksi.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) on eronnut laskevasta kanavasta. Tämä osoittaa, että epäonnistuminen hinnan laskemisessa alle 306,78 dollaria houkuttelee ostajia. Härät saattavat kuitenkin osua tiesulkuun 20 päivän EMA: ssa, joka on vaakasuoran vastuksen alapuolella 360 dollaria.

BCH USD päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

BCH USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos BCH / USD-pari laskee $ 360: sta, on todennäköistä, että muutaman päivän alueeseen sidottu toiminta. Pari muuttuu negatiiviseksi tauolla, joka on alle 306,78 dollaria.

Siitä huolimatta, jos sonni voi nostaa hinnan yli 360 dollaria, ralli on 400 dollaria ja sen yläpuolella 428,57 dollaria. Siksi kauppiaat voivat ostaa lähellä (UTC-aikaa) yli 360 dollaria ja pitää pysäytystappion 306 dollarissa. Pysäkit voidaan vetää korkeammalle, jos hinta liikkuu pohjoiseen.

BSV / USD

Vaikka Bitcoin SV (BSV) ylitti 236 dollarin tuen alle 4. maaliskuuta, karhut eivät voineet hyödyntää liikkeellä. Tämä osoittaa joitain ostoksia alemmilla tasoilla. Tällä hetkellä sonnit yrittävät nostaa hintaa yli 20 päivän EMA: n.

BSV USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

BSV USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos se onnistuu, BSV / USD-pari voi nousta 337,80 dollariin pienellä vastustuksella 301,43 dollarilla. Odotamme karhujen puolustavan aggressiivisesti 337,80 dollaria. Jos hinta laskee tältä tasolta, pari voi pysyä vaihteluvälissä muutaman päivän.

Jos pari kuitenkin kääntyy pois 20 päivän EMA: sta ja putoaa jälleen alle 236 dollarin, se merkitsee myyjien läsnäoloa korkeammilla tasoilla. 200 dollarin tuen jakautuminen on valtava negatiivinen.

LTC / USD

Litecoin (LTC) piti 200 päivän SMA-tukea 4. maaliskuuta, mikä on houkutellut ostamaan. Härät yrittävät nyt nostaa hinnan yläpuolisen vastuksen yläpuolelle 66,1486 dollariin, mutta odotamme karhujen saavuttavan jäykän vastuksen tällä tasolla.

LTC USD päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

LTC USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos LTC / USD-pari putoaa $ 66.1486: sta, se voi olla vaihteluväliin sidottu muutaman päivän. Haittapuolena on, että mikä tahansa $ 56.243: n alapuolella oleva murtuma on valtava negatiivinen.

Kuitenkin, jos sonnit pystyvät kuljettamaan parin yli $ 66,1486, ralli $ 80,2741 on todennäköinen. Elinkeinonharjoittajat voivat ostaa lähellä (UTC-aikaa) yli $ 66.1486, jolloin alkuperäinen pysäytystappio on $ 56.

EOS / USD

EOS on irtautunut laskutrendistä, mikä viittaa siihen, että ostajat yrittävät palata takaisin. Se ei kuitenkaan tule olemaan helppo ratsastus, koska karhut puolustavat ylävastusta $ 4: lla aggressiivisesti.

EOS USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

EOS USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos EOS / USD-pari vaihtuu 4 dollarista, se saattaa pudota 200 päivän SMA: n hintaan 3,3 dollaria ja konsolidoitua kahden tason välillä muutaman päivän. Tauko 200 päivän SMA: n alapuolella on valtava negatiivinen.

Toisaalta, jos sonnit voivat nostaa hinnan yli 4 dollaria, siirtyminen 4,4124 dollariin ja sen yläpuolelle 4,8719 dollariin on mahdollista. Härät voivat aloittaa pitkät kannat lähellä (UTC-aika) yli $ 4 ja pitää pysähdykset $ 3,3: ssa.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) on irtautunut laskeutuvasta kanavasta ja myös 20 päivän EMA: sta, mikä on positiivinen merkki. Odotamme kuitenkin, että karhut saavuttavat jäykän vastuksen 21,80 dollaria ja sen yläpuolella 23,5213 dollaria.

BNB USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

BNB USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos BNB / USD-pari kääntyy kummastakin vastuksen tasosta, se saattaa vakiintua muutamaksi päiväksi.

Tauko, joka ylittää 23,5213 dollaria, voi viedä hinnan 27,1905 dollariin ja yli 32 dollariin. Toisaalta viimeaikaisten alarajan jakautuminen 17,7051 dollariin on valtava negatiivinen. Odotamme uuden ostoasetuksen muodostumista ennen kuin ehdotamme kauppaa siihen.

XTZ / USD

Tezos (XTZ) puhkesi ja sulkeutui (UTC-aikaan) yläpuolisen vastuksen yläpuolelle 3,011 dollaria 4. maaliskuuta, mikä laukaisi aikaisemmassa analyysissämme annetun suosituksen ostajalle. Karhut yrittivät upottaa hinnan takaisin alle 3,011 dollarin 5. maaliskuuta, mutta sonnit puolustivat purkautumistasoja.

XTZ USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

XTZ USD: n päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos härät voivat nostaa hinnan yli 3,3367 dollaria, siirtyminen 3,585 dollariin ja sen yläpuolelle 3,9499 dollariin on mahdollista. 20 päivän EMA on alkanut lisääntyä ja RSI on noussut positiiviselle alueelle, mikä viittaa siihen, että sonnit ovat komennossa.

Elinkeinonharjoittajat voivat pitää pysäytystappion pitkillä positioilla 2,70 dollaria. Nouseva näkymämme mitätöityy, jos karhut uppoavat ja ylläpitävät XTZ / USD-paria kriittisen tuen alapuolella 3,011 dollaria.

LINK / USD

Härät kohtaavat kovaa vastarintaa 5 dollarin psykologisella tasolla. Positiivista on kuitenkin se, että ostajat eivät sulje paikkojaan kiireellä. Jos Chainlink (LINK) vakiintuu lähellä eliniän korkeimpia tasoja, se lisää mahdollisuutta päästä eroon uusista korkeimmista.

LINK USD päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

LINK USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jos sonnien hinta voi nousta yli 5 dollaria, seuraava kohde, jota kannattaa varoa, on 5,6934 dollaria ja sen yläpuolella 7,3101 dollaria. 20 päivän EMA ja RSI positiivisella alueella viittaavat siihen, että sonneilla on etusija.

Siitä huolimatta, jos karhut upottavat LINK / USD-parin alle 4,50 dollariin, pudotus 20 päivän EMA: han on 4,16 dollaria. Odotamme ostoasetuksen muodostumista, ennen kuin ehdotamme kauppaa siihen.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map