Viisi suosituinta kryptovaluuttaa tällä viikolla: BTC, NEO, XMR, ADA, LINK

Salausmarkkinoiden kokonaismarkkina-arvo on palautunut syyskuun 6. päivän matalasta lähellä 314 miljardia dollaria, mutta se kamppailee ylläpitääkseen 350 miljardia dollaria mikä osoittaa, että korkeampi taso houkuttelee edelleen myyjiä.

Bitcoinin (BTC) hallitsevuus laski toukokuun puolivälissä yli 68%: sta noin 56%: iin tämän kuukauden ensimmäisellä puoliskolla, kun DeFi-merkit aloittivat vahvan härkätajon. 

Viime päivinä DeFi-omaisuuserät ovat kuitenkin todenneet voimakkaita korjauksia ja niiden volatiliteetti on lisääntynyt. Tämä voi mahdollisesti siirtää kauppiaiden huomion takaisin Bitcoiniin. On myös mahdollista, että Bitcoinin kyvyttömyys pitää yli 11 000 dollarin tason voi myös painottaa negatiivisesti altcoin- ja DeFi-token-kauppiaiden luottamusta.

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Kolikko360

Vaikka Bitcoinilla on vaikeuksia löytää vauhtia, on positiivista, että Bitcoin-futuurikaupan volyymi Bakktilla on kasvanut ja valasvalintasuhde on lähellä vuotuista matalaa. Tämä viittaa valaiden ja institutionaalisten kauppiaiden kerääntymiseen.

Tällä hetkellä suurin osa suurimmista kryptovaluutoista ei seuraa yleistä suuntausta, koska hintatoiminta on ollut pääosin kolikkokohtaista. Tämä on avannut mahdollisuuksia sekä lyhyellä että pitkällä puolella. Tämän päivän luettelossa on siis keskusteltu kahdesta lyhyestä ideosta kauppiaille, jotka ovat laskevia salaustuotemarkkinoilla.

BTC / USD

Bitcoinin helpotusralli kohtaa kovaa vastusta lähellä 50% Fibonacci-retracement-tasoa 11 147,60 dollaria. Tämä osoittaa, että karhut ovat käyttäneet nykyistä helpotusrallia aloittaakseen lyhyitä asemia.

BTC / USD päivittäinen kaavio

BTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos karhut voivat upottaa hinnan nousutrendin ja 10 625 dollarin tuen alle, se merkitsee heikkoutta. Jos BTC / USD-pari ylläpitää alle 10 625 dollaria, se lisää 9835 dollarin uudelleentestauksen mahdollisuutta.

Kuitenkin, jos pari palautuu 10 625 dollarin tuesta jyrkästi, tämä on ensimmäinen merkki siitä, että korjaus saattaa olla ohi. Kaupankäynnin vauhti todennäköisesti piristyy, kun ralli rikkoutuu laskusuuntaisen linjan yläpuolelle.

Jos hinta sulkeutuu (UTC-aikaan) laskusuuntaisen viivan yläpuolelle, mahdollisuus nousta 12 460 dollariin kasvaa. Vaikka vastus on 12 000 dollaria, näyttää todennäköiseltä, että se ylitetään.

BTC / USD 4 tunnin kaavio

BTC / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Pari yrittää tällä hetkellä palautua nousutrendistä, mikä viittaa siihen, että sonnit ostivat dipin tähän tukeen. Ostajat yrittävät nyt vielä yhden kerran nostaa hinnan 11 147,60 dollarin vastuksen yläpuolelle.

Jos pomppu pyörii ulos ja karhut upottavat parin nousutrendin alapuolelle, pudotus 10 625 dollariin voi tapahtua. Tämä on tärkeä tuki sonnille, koska myynti todennäköisesti lisääntyy, jos tämä taso hajoaa.

Jos pari palautuu 10 625 dollaria, muutaman päivän alueeseen sidottu toiminta on mahdollista. Neljän tunnin kaavion tasoittuva liukuva keskiarvo viittaa kysynnän ja tarjonnan tasapainoon. 

NEO / USD

NEO on tällä hetkellä kovassa vastuksessa 25,23 dollaria, mikä osoittaa, että karhut puolustavat aggressiivisesti tätä vastustusta. Kuitenkin, koska se on nousutrendissä, kauppiaat todennäköisesti pitävät laskua ostomahdollisuutena. 

NEO / USD-päivittäinen kaavio

NEO / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Välitön tuki haittapuolella on 23 dollaria ja alle 10 päivän yksinkertaisen liukuvan keskiarvon (22,26 dollaria). Jos NEO / USD-pari vetäytyy kummastakin tuesta, se osoittaa, että härät eivät odota syvempää laskua ostaakseen, mikä on positiivinen merkki.

Jos härät voivat nostaa hinnan yli $ 25.23 – $ 25.78923 -vastusvyöhykkeen, nousutrendi todennäköisesti jatkuu. Seuraava tavoite ylöspäin on 29 dollaria.

Tauko 10 päivän SMA: n alapuolella on ensimmäinen merkki vauhdin heikkenemisestä ja pudotus alle 20,9633 dollaria ilmoittaa mahdollisesta trendin muutoksesta.

NEO / USD 4 tunnin kaavio

NEO / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin kaavio osoittaa, että sonnit nostivat hinnan 25,23 dollarin vastuksen yläpuolelle kahdesti, mutta he eivät voineet ylläpitää korkeampia tasoja. Tämä osoittaa, että karhut yrittävät pysäyttää rallin tämän vastustuksen kohdalla. 

Haittapuolena on kuitenkin se, että sonnien ei ole sallittu hinnan ylläpitävän alle 23 dollaria, mikä osoittaa, että ostajat kertyvät jokaiseen pieneen dipiin. 

Tämä voi pitää parin jumissa $ 23: n ja $ 25.50: n välillä muutaman päivän ajan. Liikkuvat keskiarvot ovat tasoittuneet, mikä viittaa kysynnän ja tarjonnan tasapainoon. 

XMR / USD

Palautus Monerossa (XMR) 5. syyskuuta alimmasta dollarista 74,1012 on ollut voimakasta ja sonnien on nostettu hinta takaisin liukuvien keskiarvojen yläpuolelle, mikä lisää mahdollisuutta, että korjaus saattaa olla ohi. 

XMR / USD-päivittäinen kaavio

XMR / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Karhut eivät kuitenkaan todennäköisesti anna periksi ilman kovaa taistelua 97,4615 dollarin vastarinnalla. Jos XMR / USD-pari laskee jyrkästi nykyisestä tasosta ja rikkoutuu alle 84 dollarin, pudotus 74,012 dollariin on mahdollista.

Toisaalta, jos sonnit voivat pidättää seuraavan pudotuksen 20 päivän eksponentiaalisessa liukuvassa keskiarvossa (89 dollaria), se lisää 97,4615 dollarin puhkeamisen mahdollisuutta. Tämän vastarinnan yläpuolella on mahdollista siirtyä dollariin 105,9131–107,3742. Tauko yli 107,3742 dollaria voi johtaa ralliin 120 dollariin.  

XMR / USD 4 tunnin kaavio

XMR / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

4 tunnin kaavio osoittaa, että toipuminen 74,012 dollarista on ollut asteittaista. Vaikka karhut rikkoivat parin 30-EMA: n alapuolella useaan otteeseen, he eivät voineet hyödyntää sitä ja tehostaa myyntiä. 

Tämä osoittaa, että sonnit kertyvät laskuihin. Tällä hetkellä hinta on jälleen laskenut 30-EMA: n alapuolelle. Jos pari vetäytyy nykyiseltä tasolta, sonnit yrittävät ajaa hinnan yläpuolisen vastuksen yli 97,4615 dollariin.

Lyhytaikainen vauhti todennäköisesti heikkenee, jos karhut voivat murtua ja ylläpitää välittömän tuen alapuolella olevaa hintaa, 87,5629 dollaria. 

ADA / USD

Cardanon (ADA) helpotusralli 0,0855982 dollarin matalalta 6. syyskuuta osui voimakkaaseen vastukseen 0,0997444 dollarissa 13. syyskuuta. Liikkuvat keskiarvot ovat laskeneet alaspäin, mikä viittaa siihen, että karhut ovat komentossa.

ADA / USD päivittäinen kaavio

ADA / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Laskusuhdanteessa karhuilla on lyhyet vetovoimat vastustasoille, mikä parantaa kaupan riski-palkkasuhdetta. Tällä hetkellä, jos karhut voivat upottaa ADA / USD-parin alle 0,0855982 dollarin tuen, lasku saattaa jatkua.

Elinkeinonharjoittajat voivat harkita positioiden ottamista lyhyellä puolella sopivalla stop-lossilla hyötyäkseen todennäköisestä alasajosta. Seuraava haittapuolen tuki on 0,074 dollaria, mutta jos tätä tukea ei voida pitää, pudotus voi ulottua 0,05 dollariin. 

Tämä laskeva näkymä mitätöityy, jos pari palautuu 0,0855982 dollariin ja härät ajavat hinnan yli 0,10 dollaria. Tällainen liike viittaa siihen, että laskusuunta saattaa olla ohi. 

Ei ole kuitenkaan välttämätöntä, että uusi nousutrendi alkaa heti, kun laskusuunta päättyy, koska monta kertaa hinta pysyy vaihteluväliin sidottuina, kun se yrittää muodostaa pohjan. 

Siksi kauppiaat voivat astua syrjään ja odottaa uuden nousevan kokoonpanon muodostumista, jos hinta rikkoo yli 0,10 dollaria.

ADA / USD 4 tunnin kaavio

ADA / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin kaavio osoittaa, että pari on vähitellen laskenut kohti kriittistä tukea $ 0.0855982: lla ja lähellä (UTC-aika) tämän tason alapuolella todennäköisesti aloitetaan alasajon seuraava vaihe..

Kuitenkin, jos pari palautuu 0,0855982 dollariin, härät yrittävät vielä yhden kerran ajaa hintaa yli 0,10 dollaria. Jos ne onnistuvat, nopea helpotusralli on mahdollinen.

Päinvastoin, jos hinta taas laskee 0,10 dollarista, pari voi pysyä vaihteluvälissä muutaman päivän.

LINK / USD

Chainlink (LINK) on laskusuuntauksessa ja se on tehnyt viime päivien aikana matalamman korkean ja matalamman mallin, mikä osoittaa, että karhut käyttävät helpotuskokouksia myydäkseen. 

LINK / USD-päivittäinen kaavio

LINK / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Alas kaltevat liikkuvat keskiarvot viittaavat siihen, että suuntaus suosii karhuja. Jos he voivat upottaa LINK / USD-parin alle 9,65 dollariin, pudotus 9 dollariin on todennäköistä. Tämä on tärkeä tuki, jota kannattaa varoa, koska tämän tason alapuolella oleva tauko todennäköisesti palauttaa laskutrendin.

Seuraava haittapuolen tuki on 7 dollaria. Siksi kauppiaat voivat harkita hyötymistä mahdollisesta alasajosta.

Tämä laskeva näkymä mitätöityy, jos pari nousee nykyiseltä tasolta tai palaa jyrkästi pois 9 dollarin tasolta ja rikkoutuu laskutrendin viivan yläpuolelle. 

LINK / USD 4 tunnin kaavio

LINK / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

5. ja 6. syyskuuta karhut eivät kyenneet ylläpitämään hintaa alle 10,50 dollaria, mikä osoittaa, että sonnit yrittivät puolustaa tätä tasoa. 

Nykyisen laskun aikana hinta on kuitenkin pysynyt alle 10,50 dollaria viimeisten kahden päivän aikana, mikä viittaa siihen, että osto on kuivunut.

Liikkuvat keskiarvot laskevat vähitellen ja hinta on keskiarvojen alapuolella, mikä viittaa siihen, että etu on karhuilla.

Tauko 30-EMA: n yläpuolella on ensimmäinen merkki siitä, että karhut menettävät otteensa. Siihen asti vähiten vastustuskykyinen tie on haittapuolelle. 

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map