Viisi suosituinta kryptovaluuttaa tällä viikolla: XLM, ADA, BTC, BCH, HT

Viime viikolla eniten puhuttu tapahtuma oli West Texas Intermediate -tuoteperheen futuurifutuurit, joka laski negatiiviseksi 37,63 dollaria barrelilta 20. huhtikuuta. Sen jälkeen seurasi jyrkkä rebound, joka auttoi raakaöljyä palautumaan 17,31 dollariin viikon loppuun mennessä. Raakaöljyn volatiliteetti ylitti Bitcoinin (BTC) volatiliteetin maaliskuun puolivälissä ja on sen jälkeen noussut vain korkeammalle. Useat energian kauppiaat ovat todennäköisesti kärsineet valtavia tappioita vuoristoradan ajosta öljyssä.

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Kolikko360

Vaikka Bitcoin todennäköisesti sietää parrasvaloja tällä viikolla, muutama altcoiini on myös muodostanut nousevia kuvioita. Tämä viittaa siihen, että jos Bitcoinin hinnat pysyvät vahvina, nämä altcoiinit voivat myös nousta korkeammalle. Joten katsotaan viisi suosituinta nousua, jotka voisivat tarjota lyhytaikaisia ​​kaupankäyntimahdollisuuksia tällä viikolla.

XLM / USD

Stellar Lumens (XLM) kokoontui ja sulki (UTC-aika) 22. huhtikuuta 0,053194 dollarin yläpuolisen vastuksen yläpuolelle, mikä sai aikaan nousevan nousevan kolmion kuvion. Tämän asennuksen tavoitetavoite on 0,076388 dollaria.

XLM-USD päivittäinen kaavio

XLM-USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Yleensä, kun hinta irtoaa nousevasta asetuksesta, se pyrkii palaamaan ja testaamaan uudelleen purkautumistason. Joissakin tapauksissa vauhti on kuitenkin niin vahva, että hinta vakiintuu vain muutaman päivän ja jatkaa sitten nousua.

Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat nousussa ja suhteellinen vahvuusindeksi käy kauppaa yliostetulla alueella, mikä viittaa siihen, että sonneilla on etusija.

XLM / USD-pari on myös vakiinnuttanut 0,060 dollarin välittömän psykologisen tuen yläpuolelle kahden viime päivän aikana. Tämä osoittaa, että sonnit eivät sulje asemiaan kiireellä, koska he odottavat korkeampaa tasoa lähipäivinä.

XLM-USD 4 tunnin kaavio

XLM-USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Jyrkkä nousu lähellä 0,050 dollarista 0,066102 dollariin osoittaa lipputangon muodostumista. Jyrkän nousun jälkeen XLM / USD-pari on tehnyt viirin, joka yleensä toimii jatkokuviona.

Viirin voimakas puhkeaminen merkitsee mahdollisen nousun jatkamista. Sonni rikkoi viirin yläpuolella, mutta yrittää pitää kiinni purkautumisesta. Tämä viittaa myyntiin korkeammalla tasolla.

Siksi kauppiaat voivat odottaa hinnan päättymistä (UTC-aika) yli 0,063327 dollaria ennen ostamista. Alkuperäinen pysäytystappio voidaan pitää 0,060 dollaria. Kun hinta liikkuu pohjoiseen, pysäkit voidaan vetää korkeammalle riskin pienentämiseksi ja paperivoittojen suojaamiseksi.

Karhut saattavat puolustaa aggressiivisesti ylivastusta $ 0,066102: ssa, mutta jos tämä taso ylitetään, siirto voi nousta 0,073 dollariin ja sitten 0,078 dollariin.

ADA / USD

Cardano (ADA) rikkoi kaksoiskannen yläpuolelle, joka oli muodostumassa 0,0369205 dollariin 23. huhtikuuta. Tämä houkutteli ostajia ja altcoin nousi seuraavaan yläpuoliseen vastukseen $ 0.0437998 24. huhtikuuta..

ADA-USD päivittäinen kaavio

ADA-USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Yhdistymispäivän jälkeen 25. huhtikuuta, kun ADA / USD-pari muodosti sisäpäivän kynttilänjalan kuvion, sonnit ovat hajonneet yli $ 0.0437998 -resistanssin. Karhut eivät kuitenkaan todennäköisesti anna periksi ilman taistelua, koska ne kasvavat kovaa vastusta korkeammilla tasoilla.

Kun molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia ja RSI on yliostetulla vyöhykkeellä, etu on sonnien kanssa. Jos härät pystyvät ylläpitämään hintaa yli 0,0437998 dollaria, se voi johtaa ralliin 0,052 dollariin ja sitten 0,061 dollariin seuraavien päivien aikana.

ADA-USD 4 tunnin kaavio

ADA-USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Neljän tunnin kaavio näyttää lipputangon, joka muodostui parin hajotessa yli $ 0.0369205. Sitä seurasi viirimuodostus, kun karhut puolustivat ylävastusta $ 0.0437998: lla.

Kuitenkin tänään sonnit ovat hajonneet viirin yläpuolelle ja ovat nostaneet hinnan yläpuolisen vastuksen yläpuolelle 0,0437998 dollariin. Siksi härät voivat ostaa nykyisellä tasolla alkuperäisellä pysäytyshäviöllä 0,0412 dollaria, mikä voidaan vetää korkeammalle parin noustessa ylöspäin.

Ensimmäinen ylösalaisin katsottava tavoite on 0,0504 dollaria, johon voidaan varata osittaiset voitot. Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos karhut laskevat hinnan alle 0,04192 dollaria.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) on johtanut elpymistä edestä. Puolittumisen lähestyessä johtava kryptovaluutta pysyy todennäköisesti keskipisteessä ensi viikolla. Sonnit hajosivat 23. huhtikuuta kriittisen vastuksen 7454,17 dollarin yläpuolelle.

BTC-USD päivittäinen kaavio

BTC-USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

BTC / USD-pari ei kuitenkaan ole voinut saada vauhtia, koska karhut myyvät aggressiivisesti missä tahansa nousussa. Mutta positiivinen asia on, että sonnien hinta on pysynyt 7454,17 dollarin purkaustason yläpuolella, mikä osoittaa voimaa.

Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia ja RSI on rikkoutunut 60-merkin yläpuolelle ensimmäistä kertaa helmikuun puolivälistä lähtien, mikä osoittaa, että sonneilla on etusija. Seuraava ylöspäin katsottava taso on $ 8,000- $ 8,146.84 vastusvyöhyke.

BTC-USD 4 tunnin kaavio

BTC-USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Bitcoin oli käynyt kauppaa tiukalla vaihteluvälillä noin 7605- 7435 dollaria viime päivinä. Yritykset murtautua hintaluokan ylä- tai alapuolelle eivät kestäneet. Vielä tänään sonnit rikkoivat vaihteluvälin yläpuolella, mutta hinta on jälleen laskenut siihen. Tämä osoittaa karhujen aggressiivista myyntiä korkeammalla tasolla.

Alueen lisäksi kaavioissa näkyy myös viirimuoto. Sonnit ostivat viiran alapuolella olevan upotuksen tänään, mikä viittaa vahvaan ostoon alemmilla tasoilla. Jos härät voivat nostaa hinnan viirin yläpuolelle, ylöspäin siirtyminen todennäköisesti jatkuu. Tämän purkauksen tavoite on 8 393,25 dollaria.

Siksi sonni voi ostaa purkautuessaan ja sulkeutumalla (UTC-aika) viirin yläpuolelle. Alkuperäinen pysäytyshäviö voidaan pitää $ 7,380, joka voidaan vetää korkeammalle sen jälkeen kun pari liikkuu yli $ 7,740,37. Jos härät taistelevat yli 8000 dollarin rikkoutumisesta, pysähdyksiä voidaan kiristää edelleen. Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos pari kääntyy ympäri ja rikkoo alle 7 435,47 dollaria.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) on ollut suurimmaksi osaksi sidottu 200 ja 250 dollarin välillä yli kuukauden ajan. Yksinäinen yritys nostaa hinta vaihteluvälin yläpuolelle 6. huhtikuuta kääntyi päinvastoin 280,47 dollarista 8. huhtikuuta.

BCH-USD päivittäinen kaavio

BCH-USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Kun hinta vakiintuu pitkäksi aikaa, se yleensä huipentuu vahvaan purkautumiseen. Tällöin, jos sonnit voivat ajaa hintaa yli 250 dollaria, BCH / USD-pari todennäköisesti ottaa vauhtia ja nousee 300 dollariin..

Toisaalta, jos pari taas laskee 250 dollarista, alueeseen sidottu toiminta voi jatkua vielä muutaman päivän. Suuntaus muuttuu negatiiviseksi alle 200 dollarin tauolla, kun se täydentää laskevan pään ja hartioiden mallin, mikä voi johtaa uusimpien alhaisimpien hintojen 141,11 dollariin..

BCH-USD 4 tunnin kaavio

BCH-USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Vaikka pari on jumissa trendissä, kauppiaat voivat havaita nousevan kolmion kuvion. Tämä nouseva asennus päättyy purkautumiseen ja sulkeutuu (UTC-aikaan) yli 250 dollaria. Siksi kauppiaat voivat ostaa lähellä yli 250 dollaria ja pitää pysäytystappion 225 dollarilla.

Härät saattavat kohdata kovaa vastarintaa $ 280.47: ssä, joten kauppiaat voivat kiristää pysäyttimiä lähemmäs tätä tasoa. Jos tämä taso ylitetään, ylämäki voi kuitenkin saavuttaa 300 dollaria ja sitten 320 dollaria.

Jos hinta laskee nykyiseltä tasolta, kauppiaat saattavat saada uuden ostomahdollisuuden lähellä nousevan kanavan trendiviivaa. Kuitenkin, jos karhut laskevat hinnan trendilinjan alapuolelle, pitkät kannat voidaan välttää.

HT / USD

Huobi Token (HT) on toipunut jyrkästi viimeisimmistä 1,18361 dollarin alhaisimmista tasoistaan, mikä osoittaa voimakasta kysyntää alemmilla tasoilla. Viime päivinä 4,05 dollaria on toiminut jäykkänä yläpuolella.

HT-USD päivittäinen kaavio

HT-USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kuitenkin asteittain nousseet ja RSI on positiivisella alueella, mikä viittaa siihen, että sonneilla on etusija.

HT / USD-pari on myös muodostanut nousevan nousevan kolmion kuvion, joka toteutuu purkautumisessa ja sulkeutumisessa (UTC-aika) yli 4,05 dollaria. Tämän asennuksen kuviotavoite on 4,58 dollaria. Jos tämä taso ylitetään, ylämäki voi nousta 4,80 dollariin.

Päinvastoin, jos hinta ei ylitä 4,05 dollaria, pari pysyy kolmion sisällä vielä muutaman päivän.

HT-USD 4 tunnin kaavio

HT-USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Härät rikkoivat tänään 4,05 dollarin ylivastuksen yläpuolella, mutta he eivät ole kyenneet ylläpitämään purkausta. Tämä viittaa myyntiin korkeammalla tasolla. Positiivinen merkki on kuitenkin se, että sonnit eivät ole antaneet hinnan laskea tuen alle 3,90 dollariin.

Tämä viittaa kysyntään alemmilla tasoilla. Härät yrittävät jälleen kerran päästä yli 4,05 dollaria. Jos pari voi sulkeutua (UTC-aika) yli 4,05 dollaria, nouseva kolmion kuvio päättyy ja ralli 4,58 dollariin on mahdollista.

Siksi kauppiaat voivat ostaa lähellä (UTC-aikaa) yli 4,05 dollaria ja pitää pysäytystappion 3,80 dollaria. Karhut saattavat yrittää pysäyttää rallin $ 4.15- $ 4.20 -vastusvyöhykkeellä. Jos elinkeinonharjoittajat havaitsevat, että härät kamppailevat hinnan nostamiseksi tämän vyöhykkeen yläpuolelle, pysäyttimiä voidaan kiristää riskin pienentämiseksi.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map