Viisi suosituinta kryptovaluuttaa tällä viikolla: BTC, XTZ, XLM, ADA, NEO

George Sorosin entinen neuvonantaja Takeshi Fujimaki on sanonut, että Paul Tudor Jones yrittää kaapata suuren trendin. Fujimakin mukaan Jonesin äskettäinen sijoitus Bitcoiniin (BTC) osoittaa, että hän on huolissaan inflaatiosta ja uskoo, että kryptovaluutat voisivat hyötyä tällaisessa ympäristössä.

Grayscalen Bitcoin Trust -turvallisuuden viimeaikaisen kasvun ja suosion seurauksena viime kuukausina sijoituspalveluyritys Wilshire Phoenix on jättänyt Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle hakemuksen julkisen kaupankäynnin kohteena olevan Bitcoin-rahaston perustamiseksi. Jos rahasto saa vihreän signaalin, se houkuttelee todennäköisesti institutionaalisia sijoittajia.

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Coin360

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Kolikko360

Viime viikkojen ajan kärkisijoilla oleva kryptovaluutta CoinMarketCapilla on ollut vaikeuksia päästä eroon 10 000–10 500 dollarin vastusvyöhykkeestä. Tämä voi houkutella voittovarauksia lyhytaikaisilla sonnilla ja oikosululla aggressiivisilla karhuilla. Jos BTC heikkenee edelleen, sillä on todennäköisesti vaikutusta altcoineihin, mutta tämä voi myös tuoda joitain tuottoisia sijoitusmahdollisuuksia. Katsotaanpa muutama kryptovaluutta, jotka voivat tarjota kaupankäyntimahdollisuuksia sonnien ja karhujen keskuudessa.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) on todistamassa sonnia sonnien ja karhujen välillä. Härät yrittävät skaalata hintaa 10 000–10 500 dollarin yläpuolisen vastusvyöhykkeen yläpuolelle jatkaakseen nousua. Toisaalta karhut yrittävät muodostaa lyhytaikaisen huipun 10000 dollarin tasolla.

BTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

BTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

BTC / USD-pari laski kriittiseltä tasolta 10 000 dollaria 10. kesäkuuta ja laski 50 päivän yksinkertaiselle liukuvalle keskiarvolle (9254 dollaria) 11. kesäkuuta. Siksi kauppiaiden tulisi tarkkailla näitä kahta tasoa huolellisesti, koska seuraava trendi siirtyy todennäköisesti aloita, kun hinta rikkoutuu kummaltakin tasolta.

Jos pari nousee yli 10 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (9548 dollaria), sonnit yrittävät nostaa hinnan 10000 dollarin tasolle. 10 000–10 500 dollarin vyöhykkeen puhkeaminen merkitsee kestävän nousutrendin mahdollista alkua.

Päinvastoin, jos karhut uppoavat ja ylläpitävät hintaa 50 päivän SMA: n alapuolella, todennäköisempi syvempi korjaus 8638,70 dollariin ja sitten 8 130,58 dollariin. Tämän tuen alapuolella oleva tauko voi houkutella lisää myyntiä ja johtaa laskusuuntaan.

Tällä hetkellä, kun 50 päivän SMA on edelleen laskussa, välitrendi suosii sonneja, kun taas lyhyen aikavälin trendi on muuttunut päättämättömäksi 10 päivän EMA: n ylös- ja alas-liikkeen perusteella.

BTC / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Tradingview

BTC / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Härät ostivat laskun trendiviivan alapuolelta (näkyy kaaviossa ellipsin kautta), mutta heidän on vaikea ylläpitää palautumista. Tämä viittaa myyntiin millä tahansa karhujen vetämisellä.

Lyhyellä aikavälillä laskusuuntainen viiva toimii vastustuksena. Jos pari hajoaa laskusuuntaisen viivan yläpuolelle, sonnit saattavat yrittää vielä yhden kerran viedä hinnan 10 058,52 dollariin. Tämä siirto voisi tarjota kaupankäyntimahdollisuuden aggressiivisille kauppiaille.

Toisaalta, jos hinta laskee ja hajoaa trendiviivasta, se merkitsee etua karhuille. Jos hinta pysyy trendiviivan alapuolella, karhut yrittävät toisen kerran upottaa parin alle 9 078,96 dollaria. Jos tämä onnistuu, uusi laskusuunta on mahdollinen.

XTZ / USD

Tezos (XTZ) oli käynyt kauppaa nousevalla kanavalla viime viikkojen aikana. Kuitenkin 11. kesäkuuta altcoin syöksyi kanavan alapuolelle, mikä on valtava negatiivinen. Suuri punainen kynttilä osoittaa, että karhut olivat komennossa.

XTZ / USD päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

XTZ / USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Tämän erittelyn myötä 11. sijalla cryptocurrency CoinMarketCapissa myös laski alle 50 päivän SMA: n (2,75 dollaria). Molemmat liikkuvat keskiarvot ovat laskusuunnassa ja RSI on negatiivisella alueella, mikä viittaa siihen, että karhuilla on etusija.

Jos karhut laskevat hinnan alle 11 päivänä kesäkuuta muodostuneen päivänsisäisen alimman 2,5202 dollarin hinnan, todennäköisesti laskusuunta alkaa. Seuraava haittapuolen tuki on $ 2.24, joka oli päivänsisäinen alin hinta 10. toukokuuta.

Tämä laskeva näkymä mitätöityy, jos härät kääntyvät suuntaan ja työntävät hintaa takaisin laskutrendin yläpuolelle. Tällöin trendi saattaa muuttua alueiden suhteen lyhyellä aikavälillä.

XTZ / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Tradingview

XTZ / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Neljän tunnin kaavio osoittaa, että myynti vauhditti sen jälkeen, kun hinta oli laskenut kanavan alapuolelle ja vahvistunut edelleen horisontaalisen tuen alapuolella 2,8085 dollaria.

Alhaisimmasta vedosta karhut puolustivat aggressiivisesti 10-EMA: ta, joka on toinen laskeva merkki. Jos karhut voivat laskea hinnan alle 2,5202 dollaria, XTZ / USD-pari todennäköisesti vauhdittaa haittoja. Tämä voisi tarjota oikosulun mahdollisuuden aggressiivisille kauppiaille.

Kuitenkin, jos härät puolustavat 2,589–2,5202 dollarin vyöhykettä aggressiivisesti, pari saattaa nousta 2,70 dollariin ja sitten 2,7568 dollariin ja pysyä kantaman sidoksissa muutaman päivän. Laskeva näkymä mitätöidään, jos sonnit ajavat hintaa laskutrendin yläpuolelle.

XLM / USD

Stellar Lumens (XLM) romahti nousevan kanavan tukilinjan ja 50 päivän SMA: n (0,071 dollaria) alapuolella 11. kesäkuuta. Vaikka tämä on negatiivinen merkki, karhut eivät ole pystyneet rakentamaan tätä erittelyä.

XLM / USD päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

XLM / USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Tämä viittaa siihen, että sonnit ostavat dippejä ja yrittävät pitää 13. sija kryptovaluutta CoinMarketCapissa kanavan sisällä. Karhut eivät kuitenkaan salli sonnien olla helppoa, koska he yrittävät pysäyttää toipumisen ja aloittaa uuden laskutrendin.

Jos hinta laskee nykyiseltä tasolta ja rikkoutuu alle 0,068607 dollarin, pudotus 0,063509 dollariin ja sitten 0,59404 dollariin on mahdollista.

Ja päinvastoin, jos sonnit pystyvät viemään hinnan laskusuuntaisen linjan yläpuolelle, on todennäköinen ralli 0,079319 dollariin ja sitten 0,086277 dollariin. Altcoin voi mennä kumpaankin suuntaan ja tarjota kaupankäyntimahdollisuuksia sekä sonnille että karhulle.

XLM / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Tradingview

XLM / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Karhut puolustavat aggressiivisesti vastustusta $ 0.074. Jos XLM / USD-pari jatkuu matalammaksi ja hajoaa alle 0,068607 dollarin, se todennäköisesti houkuttelee lisää myyntiä. Tämä voisi tarjota oikosulun mahdollisuuden aggressiivisille kauppiaille.

Toisaalta, jos sonnit voivat nostaa hinnan yli 0,074 dollaria ja laskusuuntaisen linjan, vauhti todennäköisesti piristyy. Tämä voisi tarjota sonneille ostomahdollisuuden. Laskutrendilinjan yläpuolella on todennäköinen ralli 0,08 dollariin ja sitten 0,086277 dollariin.

Koska pari voi liikkua kumpaankin suuntaan, elinkeinonharjoittajien tulisi olla varovaisia ​​ensimmäisen purkautumisen tai hajoamisen suhteen, koska härkäloukun tai karhun ansan mahdollisuudet ovat suuret. On parempi odottaa puhkeamisen kestävän ennen kauppojen aloittamista.

ADA / USD

Cardano (ADA) on parhaillaan vetäytymässä nousutrendissä. 50 päivän SMA (0,061 dollaria) on kalteva, mikä viittaa välitrendin nousuun. Lyhytaikainen on kuitenkin muuttunut negatiiviseksi 10 päivän EMA: n laskusta (0,079 dollaria).

ADA / USD päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

ADA / USD päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Pullback on terve merkki, koska se on auttanut 10. sija CoinMarketCapin kryptovaluutta korjaa RSI: n valtavat yliostetut tasot.

Tällä hetkellä sonnit yrittävät tarjota tukea 38,2% Fibonacci retracement -tasolla 0,0751964 dollaria. Jos tämän tuen palautuminen voi kestää yli 0,0806825 dollaria, se lisää 0,0901373 dollarin uudelleentestauksen todennäköisyyttä ja jos tätä tasoa skaalataan, nousutrendi voi jatkaa.

Kuitenkin, jos karhut laskevat hinnan alle 0,0751964 dollarin, pudotus 50%: n ja 61,8%: n Fibonacci-jälkiasennustasoille, jotka ovat 0,0705811 ja 0,0659658 dollaria, on mahdollista. Mitä syvempi vetovoima on, sitä pienemmät mahdollisuudet nousun jatkamiseen jatkuvat.

ADA / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Tradingview

ADA / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Neljän tunnin kaavion molemmat liikkuvat keskiarvot ovat kaltevia alaspäin ja RSI on negatiivisella alueella, mikä viittaa siihen, että karhuilla on etusija.

Jos ADA / USD-pari palautuu 0,0740–0,0720 dollarin tukialueelta, härät yrittävät työntää hintaa laskusuuntaisen viivan yläpuolelle. 0,0806825 dollarin suuruinen avaus voi avata kaupankäyntimahdollisuuksia ylösalaisin.

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos pari uppoaa tukivyöhykkeen alle. Tällainen liike osoittaa, että karhuilla on tukeva pito. Tällöin pitkät asennot voidaan välttää.

NEO / USD

NEO on kriittisellä tasolla. 50 päivän SMA (10,34 dollaria) on kaltevaa, mikä viittaa välitrendin nousuun. Kuitenkin 10. kesäkuuta altcoin rikkoi nousevan kanavan tukilinjan alapuolelle, mikä viittaa ylöspäin suuntautuvan vauhdin heikkenemiseen.

NEO / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Tradingview

NEO / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Vaikka sonnit ostivat upotukset 10. kesäkuuta, myöhempi rebound on ollut heikko. Tämä viittaa siihen, että ostaminen kuivuu korkeammalla tasolla. Toinen negatiivinen merkki on, että sonnien on vaikea pitää hintaa kanavan sisällä.

Jos karhut uppoavat 19. sija CoinMarketCapin kryptovaluutta alle 10,42133 dollaria, myynti todennäköisesti lisääntyy. Seuraava tuki, jota kannattaa varoa haittapuolilta, on 9,21399 dollaria ja sitten 8,60349 dollaria.

Toisaalta, jos sonnit voivat nostaa hinnan takaisin 10 päivän EMA: n (11,27 dollaria) ja laskusuuntaisen linjan yläpuolelle, se viittaa sonnien aggressiiviseen ostamiseen alemmilla tasoilla. Tämä lisää rallin mahdollisuutta 12,2839 dollariin ja sitten 12,1711 dollariin.

NEO / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Tradingview

NEO / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: Kaupankäyntinäkymä

Neljän tunnin kaavio osoittaa, että härät kamppailevat pitääkseen hintansa nousevan kanavan sisällä. Tämä on negatiivinen merkki, koska tämä osoittaa myyntitapahtumia.

Jos NEO / USD-pari hajoaa alle $ 10.42133, se voi avata portit uusille haittapuolille 9.58498 dollariin ja sitten 9.21399 dollariin. Elinkeinonharjoittajat voivat yrittää ajaa tätä matkaa alhaisemmilla paikoilla. 50-SMA on kalteva alaspäin ja RSI on negatiivisella vyöhykkeellä, mikä osoittaa, että karhuilla on etusija.

Kuitenkin, jos härät ostavat upotuksen jälleen ja työntävät parin laskusuuntaisen linjan yläpuolelle, se todennäköisesti houkuttelee lisää ostoja. Ostomahdollisuus avautuu todennäköisesti sonneille, jos hinta pysyy laskusuuntaisen linjan yläpuolella.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map