Viisi suosituinta kryptovaluuttaa tällä viikolla: BTC, XRP, ADA, XMR, ATOM

Viimeisten kolmen vuoden aikana Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio on ammuttu useita hakemuksia pörssissä vaihdettavaan Bitcoin (BTC) -rahastoon. Tämä hajosi monien sijoittajien toiveet, jotka uskoivat Bitcoinin hinnan nousevan korkeammaksi, jos EFT hyväksytään. 

Vaikka sijoittajat eivät enää kiinnitä BTC: n tulevaisuutta ETF: n olemassaoloon, sääntelyviranomaiset voivat lopulta mukauttaa salauksen vastaisen asenteensa tulevaisuudessa.

SEC-komissaari Hester Peirce sanoi Cointelegraphille haastattelussa, että sääntelyviranomaisen on mukauduttava innovaatioihin, koska useat ihmiset sekä salaustilasta että perinteisistä rahoituslaitoksista etsivät ohjeita.

Bloombergin viimeisin salausuutiskirje ennustaa, että Bitcoin ETF voisi nähdä päivänvalon, jos demokraattisen presidentin ehdokas Joe Biden valitaan seuraavaksi Yhdysvaltain presidentiksi. Kirjoittaja uskoo, että vartijan muutos voi tuoda sääntelyn selkeyttä, joka voisi houkutella investointeja digitaaliseen omaisuuteen.

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Kolikko360

Vaikka presidentti Donald Trump valitaan uudelleen, Bloomberg odottaa Bitcoinin jatkavan nousutrendinsä toisen toimikautensa aikana, kun digitaalista omaisuutta kannustaa kasvava velka suhteessa BKT: hen, määrällinen keventäminen ja Bitcoinin hajautusaste. 

Vaikka Bitcoin kokoisi vain puolet sen 1 400%: n kasvunopeudesta vuosina 2016–2020, se noussee 80 000 dollariin vuoteen 2024 mennessä.

Pitkän aikavälin ennusteet ovat rohkaisevia ja niin ovat myös lyhyen aikavälin kaaviot. Analysoidaan viisi parasta kryptovaluuttaa, jotka saattavat ylittää lyhyellä aikavälillä. 

BTC / USD

Symmetrisen kolmion puhkeaminen 8. lokakuuta houkutteli ostajia, jotka nostivat hinnan yläpuolisen vastuksen yläpuolelle 11 178 dollariin 10. lokakuuta. Karhut eivät kuitenkaan ole vielä luopuneet täysin, kun he myivät rallin 11.482,44 dollariin 10. syyskuuta..

BTC / USD päivittäinen kaavio

BTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Härät käyttivät laskua ostamiseen eivätkä antaneet hinnan hajota alle 11178 dollarin. Tämä viittaa siihen, että mielipide on muuttunut rallimyynnistä dipsiin ostamiseen.

Liukuvat keskiarvot nousevan nousun partaalla ja suhteellinen lujuusindeksi yli 64 osoittavat, että etu on tällä hetkellä sonneilla.

Jos ostajat voivat nostaa hinnan yläpuolisen vastuksen yläpuolelle 11 500 dollariin, BTC / USD-parin seuraava pysäkki voi olla 12 000 dollaria ja sitten 12 460 dollaria. 

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta ja rikkoutuu alle 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (10 853 dollaria). Tällainen liike viittaa siihen, että nykyinen purkautuminen oli härkäloukku.

BTC / USD 4 tunnin kaavio

BTC / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

4 tunnin kaavion trendi on kääntynyt nousuun sekä liukuvien keskiarvojen noustessa että RSI: n ollessa yliostetulla alueella. Ostajat yrittävät jälleen nostaa hintaa yli 11 500 dollarin ja jos ne onnistuvat, vauhti todennäköisesti nousee.

Jos hinta kuitenkin laskee yleiskestävyydestä, se voi konsolidoitua tiukasti 11 468,98–11 178 dollaria välillä jonkin aikaa. Alle 11178 dollarin tauko on merkki lyhytaikaisesta heikkoudesta.

XRP / USD

Karhut puolustivat 0,26 dollarin ylivastusta 10. lokakuuta, mutta ne eivät kyenneet ylläpitämään myyntipaineita tänään. Tämä osoittaa, että sonnit ostavat jokaisesta pienestä dipistä ja yrittävät tällä hetkellä nostaa XRP: n yli 0,26 dollaria.

XRP / USD-päivittäinen kaavio

XRP / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Breakout and close (UTC-aika), joka on yli 0,26 dollaria, suorittaa käänteisen pään ja hartioiden asennuksen, jonka kuviotavoite on 0,300288 dollaria. Liukuvat keskiarvot nousevan nousun partaalla ja RSI, joka on lähellä 60: tä, viittaavat sonnien etuun.

Vastoin tätä oletusta, jos XRP / USD-pari kääntyy nykyiseltä tasolta ja rikkoutuu 20 päivän EMA: n (0,246 dollaria) alapuolelle, se osoittaa, että karhut ovat aggressiivisesti lyhyitä rallissa 0,26 dollariin.

XRP / USD 4 tunnin kaavio

XRP / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Karhut yrittävät puolustaa 0,26 dollarin vastustusta, mutta he eivät ole pystyneet laskemaan hintaa alle 20 EMA: n. Tämä viittaa siihen, että sonnit kertyvät laskuihin. 

Nousevat keskiarvot ja RSI lähellä 60 viittaavat siihen, että sonneilla on etusija lyhyellä aikavälillä.

Tauko 20-EMA: n alapuolella on ensimmäinen merkki heikkoudesta, ja etu kääntyy karhujen hyväksi, jos ne voivat laskea hinnan alle 0,24 dollarin tuen.

Toisaalta, jos sonnit voivat nostaa hinnan yli 0,26 dollaria, uusi nousutrendi on todennäköinen. Pari voi kohdata vastarintaa $ 0.266: ssa ja sitten $ 0.28: ssa, mutta trendi pysyy nousussa niin kauan kuin hinta pysyy pääntien yläpuolella.

ADA / USD

Karhujen epäonnistuminen ylläpitää Cardanoa (ADA) alle 0,90 dollaria 7.-9. Lokakuuta välisenä aikana herätti aggressiivista ostamista sonnien toimesta, jotka nostivat hinnan liikkuvan keskiarvon yläpuolelle. 

ADA / USD päivittäinen kaavio

ADA / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Liukuvat keskiarvot nousevan nousun partaalla ja RSI lähellä 62 osoittavat, että ostajat ovat etusijalla. Jos he pystyvät kuljettamaan hintaa pääntien yläpuolelle, se suorittaa peruutusasetuksen, jonka kuviotavoite on 0,1331 dollaria.

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos ADA / USD-pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta ja rikkoutuu liikkuvien keskiarvojen alapuolelle. Tällainen liike viittaa siihen, että 0,104044 dollarin yläpuolella tapahtunut purkautuminen oli härkäloukku.

ADA / USD 4 tunnin kaavio

ADA / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Välittömän tuen palautuminen 0,1040440 dollariin viittaa siihen, että ilmapiiri on muuttunut positiiviseksi, kun härät katsovat laskua ostomahdollisuutena..

Kuitenkin, ellei sonni ajaa hintaa pääntien yläpuolelle, karhut yrittävät taas upottaa parin takaisin alle 0,1040440 dollarin ja 20-EMA: n. Jos ne onnistuvat, pari voi pudota 50 yksinkertaiseen liukuvaan keskiarvoon ja sen alle 0,90 dollariin.

Toisaalta, jos pari palautuu 20-EMA: sta, se osoittaa voimaa ja lisää katkeamisen mahdollisuutta pääntien yläpuolella.

XMR / USD

Monero (XMR) on nousutrendissä sekä liikkuvien keskiarvojen ollessa kaltevina että RSI: n yliostetulla vyöhykkeellä. Härät yrittävät nyt pidentää nousua 140 dollariin ja sen yläpuolelle 150 dollariin.

XMR / USD-päivittäinen kaavio

XMR / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Voimakkaassa nousutrendissä korjaukset kestävät yleensä yhdestä kolmeen päivää ja härät pitävät 20 päivän EMA: n (105,96 dollarin) laskua ostomahdollisuutena, koska se antaa matalan riskin lähtökohdan, jolla on hyvä riski-palkkasuhde. 

Kuitenkin, jos XMR / USD-pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta ja putoaa takaisin alle $ 121,427: n, karhut yrittävät vetää hinnan 20 päivän EMA: han. Tauko tämän tuen alapuolella on ensimmäinen merkki heikkoudesta.

XMR / USD 4 tunnin kaavio

XMR / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Nouseva kolmion kuvio valmistui purkautumisesta ja sulkeutumisesta (UTC-aika) yli $ 113.211. Tämän nousevan asennuksen kuviotavoite on 132,739 dollaria. Ostajat yrittävät tällä hetkellä ylläpitää hintaa yli $ 121,427.

Jos he onnistuvat, se viittaa siihen, että 121 427 dollaria toimii nyt vahvana tukena. Vaikka hinta laskisi takaisin tämän tason alapuolelle, sonnit yrittävät jälleen ostaa laskun 20-EMA: han. 

Jos pari palautuu tästä tuesta, se osoittaa voimaa ja lisää nousutrendin jatkamisen mahdollisuutta.

ATOM / USD

Cosmos (ATOM) puhkesi ja sulkeutui (UTC-aikaan) käänteisen pään ja hartioiden kuvion pääntien yläpuolelle 10. lokakuuta. Tätä purkausta on ostettu tänään ja sonnit ovat nostaneet hinnan yli 5 877 dollarin vastuksen. 

ATOM / USD päivittäinen kaavio

ATOM / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

ATOM / USD-pari voisi nyt aloittaa rallin, joka voi nousta 7,40 dollariin ja sitten 8,877 dollariin. 20 päivän EMA (5,17 dollaria) on alkanut nousta ja RSI on noussut positiiviselle alueelle, mikä viittaa mahdolliseen trendin muutokseen.

Toisin kuin tämä oletus, jos pari kääntyy alas nykyiseltä tasolta, karhut yrittävät upottaa hinnan takaisin pääntien ja 20 päivän EMA: n alle. 

Jos näin tapahtuu, se osoittaa, että nykyinen purkautuminen oli väärennös. Suuntaus kääntyy karhujen hyväksi, jos pari putoaa oikean olkapään alle 4,549 dollariin.

ATOM / USD 4 tunnin kaavio

ATOM / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Härät ovat nostaneet hinnan 5,877 dollarin yläpuolisen vastuksen yläpuolelle, mikä voi aloittaa uuden nousutrendin. Kohoavat liikkuvat keskiarvot ja RSI ovat positiivisella alueella, mikä viittaa sonneihin.

Tämä positiivinen näkemys mitätöidään, jos sonnit eivät pysty puolustamaan purkaustasoa seuraavan uudelleentestauksen aikana. Jos hinta kiinnittyy pääntien alle, se on merkki heikkoudesta.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map