Viisi suosituinta kryptovaluuttaa tällä viikolla: BTC, ATOM, LEND, XEM, YFI

Ripple Labsin toimitusjohtaja Brad Garlinghouse uskoo, että Yhdysvaltain keskuspankin äskettäinen päätös antaa inflaation pysyä yli 2 prosentin tavoitteensa voi heikentää dollaria edelleen. Garlinghousen mukaan tämä päätös johtaa todennäköisesti “omaisuuden monipuolistamiseen edelleen, mikä on varmasti hyvä salaukselle”.

Eri elvytys- ja finanssipolitiikat, joista on ilmoitettu ympäri maailmaa koronaviruspandemian johtaman talouden hidastumisen torjumiseksi, ovat nousussa Bitcoinille (BTC). Bitcoinin tärkeimmät härkämarkkinoiden syklit osoittavat kuitenkin, että jokainen seuraava sykli on ollut pidempi kuin edellinen.

Siksi, jos historia toistuisi, Bitcoin voisi vakiinnuttaa vielä 3-12 kuukautta ennen kuin se teki ratkaisevan liikkeen.

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Coin360

Salausmarkkinadatan päivittäinen näkymä. Lähde: Kolikko360

Tänä aikana, kun Bitcoin pysyy aluerajoitettuna, useat muut altcoiinit todennäköisesti rallia pyörivät.

Viime kuukausina markkinatoiminta on ollut DeFi-rahakkeissa, jotka ovat olleet omissa härkäajoissaan.

Joten, vaikka Bitcoin konsolidoituu, katsotaanpa joitain altcoineja, jotka voisivat tarjota mahdollisuuden lyhyellä aikavälillä.

BTC / USD

Keskimääräinen suuntaindeksi (ADX), suuntaliikkeen indikaattorin komponentti, on pudonnut alle 24: n ja 20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (11 534 dollaria) on tasoittunut, mikä viittaa siihen, että Bitcoinin kehitys on heikentynyt huomattavasti.

BTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

BTC / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Tällä hetkellä hinta on pitkälti juuttunut $ 12,000: n ja $ 11,000: n välille, mikä on tuonut positiivisen suuntailmaisimen (+ DI) ja negatiivisen suuntavalaisimen (-DI) lähemmäksi toisiaan.

Sen jälkeen kun karhut eivät onnistuneet laskemaan hintaa alle 11 000 dollarin tuen 25. ja 27. elokuuta, sonnit yrittävät nyt nostaa hinnan yli 12 000–12 460 dollarin vastusvyöhykkeen. Jos ne onnistuvat, seuraava siirron vaihe todennäköisesti alkaa.

Kuitenkin, jos hinta kääntyy alaspäin vastusvyöhykkeeltä, BTC / USD-pari viettää todennäköisesti jonkin aikaa enemmän alueen sisällä.

BTC / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

BTC / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

-DI ja + DI ovat lähempänä toisiaan ja ADX on alle 18, mikä viittaa kysynnän ja tarjonnan tasapainoon.

Pieni positiivinen asia on kuitenkin se, että ostajat puolustavat aggressiivisesti 11 000–11 200 dollarin tukivyöhykettä. Nyt he yrittävät työntää parin 12 000 dollarin tasolle.

Ellei pari saa vauhtia, mahdollisuudet purkautumiseen lyhyellä aikavälillä näyttävät heikosta, joten alueeseen sidottu toiminta todennäköisesti jatkuu vielä muutaman päivän.

ATOM / USD

Karhut puolustivat aggressiivisesti 8,50 dollarin tasoa Cosmosilla (ATOM), joka houkutteli lyhytaikaisten kauppiaiden voittovarauksia, jotka vetivät hinnan alaspäin 7,449 dollarin tasolle..

ATOM / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

ATOM / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Jos ATOM / USD-pari nousee pois purkautumistasolta, se todennäköisesti toimii vahvana lattiana uusien laskujen aikana.

ADX pysyy vahvana yli 35 ja + DI on yli -DI, ​​mikä viittaa siihen, että sonneilla on etusija. 8 dollarin ylittävällä tauolla uusintakoe 8,877 dollaria on todennäköisesti uusi.

Jos härät voivat nostaa hinnan tämän tason yläpuolelle, nousutrendi voi jatkaa seuraavalla tavoitetavoitteella 10,471 dollaria.

Vastoin tätä oletusta, jos pari kääntyy alas 8 dollarista, karhut yrittävät jälleen uppoaa ja ylläpitää hintaa alle 7,249 dollaria. Jos he onnistuvat, pudotus 20 päivän EMA: han (6,69 dollaria) on mahdollista.

ATOM / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

ATOM / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Vaikka karhut veti parin alle 7,449 dollariin, he eivät pystyneet ylläpitämään hintaa sen alapuolella, mikä osoittaa, että sonnit ostavat alemmilla tasoilla.

Jos härät voivat nostaa hinnan yli $ 7.844 -vastuksen, $ 8.877: n uudelleentesti on mahdollista. Tämän tason yläpuolella nousutrendi todennäköisesti jatkuu.

Tämä nouseva näkymä mitätöidään, jos pari kääntyy alas ja ylläpitää alle 7,249 dollaria. Tällainen siirto viittaa siihen, että korjaus voisi syventyä 6,604 dollariin ja sitten 5,50 dollariin.

Laina / USD

ADX käy kauppaa yli 55 ja + DI on yli -DI, ​​mikä viittaa siihen, että Aave (LAINATA) on vahvassa nousutrendissä sonnien tiukassa komennossa.

LEND / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

LEND / USD-päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Tällä hetkellä LEND / USD-pari on vetäytynyt saavutettuaan $ 8.89985: n korkeimman arvon 26. elokuuta. Positiivista on kuitenkin se, että sonnien ei ole sallittu hinnan laskevan alle $ 0.70426, mikä on 50% Fibonacci-retracement-taso. viimeisin rallikohta.

Historia viittaa siihen, että heinäkuusta lähtien pari ei ole viettänyt kauan aikaa yhdistymisessä (merkitty kaaviossa ellipsien kautta). Siksi härät yrittävät todennäköisesti jälleen yrittää palauttaa nousutrendin työntämällä hintaa yli $ 0,89985.

Jos ne onnistuvat, on todennäköinen ralli 1 dollariin ja sen yläpuolelle 1,10918 dollariin. Jos hinta kuitenkin laskee 0,89985 dollarista, pari voi liittyä konsolidointiin.

LEND / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

LEND / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin kaavio osoittaa, että ADX on pudonnut alle 23 ja 20-EMA on tasainen, mikä viittaa kysynnän ja tarjonnan tasapainoon. Pari on muodostanut symmetrisen kolmion, joka toimii yleensä jatkokuviona.

Jos sonnit voivat työntää hinnan kolmion yläpuolelle, todennäköisyys on 0,89985 dollaria. Tämän vastustuksen puhkeaminen todennäköisesti palauttaa nousutrendin.

Vastoin tätä oletusta, jos karhut upottavat hinnan kolmion alapuolelle, pudotus 0,65 dollariin on mahdollista. Jos tämä tuki myös murtuu, se viittaa siihen, että pari on ylittänyt 0,89985 dollaria.

lyhyellä aikavälillä.

XEM / USD

NEM (XEM) murtautui 0,1295715 dollarin ylivastuksesta 29. elokuuta, mikä on valtava nouseva merkki. Viime päivien jyrkkä nousu on kuitenkin johtanut lyhytaikaisten kauppiaiden voittovarauksiin tänään.

XEM / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

XEM / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Härät puolustavat todennäköisesti 0,1215678–0,12129611 dollaria tukivyöhykettä, jotka ovat 50%: n ja 61,8%: n Fibonacci-retracement-tasot rallin viimeisimmässä osuudessa. Jos XEM / USD-pari vetäytyy tältä alueelta, härät yrittävät jälleen jatkaa nousutrendiä.

ADX on vahva yli 63 ja + DI on selvästi -DI: n yläpuolella, mikä viittaa siihen, että sonneilla on etusija. Jos he voivat skaalata hinnan yli 0,158037 dollaria, ylöspäin suuntautuva liike voi ulottua 0,18 dollariin ja sitten 0,20 dollariin.

Päinvastoin, jos karhut laskevat hinnan alle $ 0.1129611, pudotus 20 päivän EMA: han ($ 0.091) on mahdollista. Hyppääminen tältä tasolta on positiivinen merkki, koska se viittaa siihen, että sonnit ostavat tälle tuelle.

Nouseva näkymä mitätöidään, jos karhut uppoavat ja pitävät hinnan alle 20 päivän EMA: n. Tällainen liike viittaa siihen, että nykyinen purkautuminen oli väärennös.

XEM / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

XEM / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

Neljän tunnin kaavion ADX on yli 48 ja + DI -DI: n yläpuolella, mikä viittaa siihen, että etu on sonnien kanssa.

Tällä hetkellä voittovaraukset ovat vetäneet hinnan 0,1295715 dollarin aloitusasteelle. Jos pari nousee tältä tasolta, se on valtava positiivinen, koska se viittaa siihen, että sonnit ovat puolustaneet purkautumistasoa, mikä lisää mahdollisuutta nousutrendin jatkumiseen.

Kuitenkin, jos tämä taso murtuu, seuraava tuki on 20-EMA: lla. Jos pari palautuu tältä tuelta, sonnit yrittävät jälleen palata nousutrendiin.

YFI / USD

Ansaitse rahat YFI on ollut tähtien juoksussa. Se on noussut alimmasta $ 3000: sta 13. elokuuta korkeimpaan hintaan $ 38.855.31 tänään, mikä on 1195%: n ralli lyhyessä ajassa. Yleensä tällaiset pystysuorat kokoukset eivät ole kestäviä.

YFI / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

YFI / USD päivittäinen kaavio. Lähde: TradingView

Tänään, YFI / USD-pari näki voittovarauksen lähellä 200% Fibonacci-laajennustasoa 38451,95 dollaria ja on palauttanut päivänsisäiset voitot.

Jos hinta sulkeutuu päivän matalin lämpötilan lähellä, se muodostaa laskevan tähden tähden kynttilänjalan. Yleensä, jos tätä mallia seuraa suuri laskeva kynttilänjalka seuraavana päivänä, se voi osoittaa, että lyhytaikainen yläosa on paikallaan.

Härät eivät kuitenkaan todennäköisesti anna periksi ilman taistelua. He yrittävät tarjota tukea 26 436,24 ja 23 505,34 dollarin välillä, jotka ovat 50% ja 61,8% Fibonacci-retracement-tasot rallin viimeisimmällä osuudella.

Jos hinta nousee pois tältä vyöhykkeeltä, härät yrittävät jälleen nostaa hintaa yli 38855,31 dollarin ja jatkaa nousutrendiä. Jos ne onnistuvat, seuraava tavoite on 261,8% Fibonacci-laajennustaso 46899,39 dollaria.

YFI / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

YFI / USD 4 tunnin kaavio. Lähde: TradingView

ADX on yli 54 ja + DI on yli -DI, ​​mikä viittaa siihen, että suuntaus pysyy vahvana ja sonnien hyväksi.

Tällä hetkellä pari yrittää toipua 50% Fibonacci-retracement-tasosta, 26 436,24 dollaria. Jos härät voivat nostaa hinnan yli 32500 dollaria, on todennäköistä, että 38955,31 dollaria testataan uudelleen.

Toisaalta, jos karhut laskevat hinnan alle 26436,24 dollaria, pudotus 20-EMA: han on mahdollista. Tämän tuen alapuolella oleva tauko voi pudottaa hinnan 19 332,53 dollariin ja sen alapuolelle 14 017,17 dollariin.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimuksesi päätöstä tehdessäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map