Suurin salausverokeskustelu ei ole sitä mitä ajattelet: asiantuntija

Asiantuntija-aiheissamme salausalan sisä- ja ulkopuoliset mielipidevaikuttajat ilmaisevat näkemyksiään, jakavat kokemuksiaan ja antavat ammattimaisia ​​neuvoja. Asiantuntija kattaa kaiken Blockchain-tekniikasta ja ICO-rahoituksesta verotukseen, sääntelyyn ja salauksen käyttöönottoon eri talouden sektoreilla.

Jos haluat osallistua Expert Take -ohjelmaan, lähetä ideasi ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected]

Tässä esitetyt näkemykset ovat kirjoittajan omia, eivätkä ne välttämättä edusta Cointelegraph.com-sivuston näkemyksiä

Saatat ajatella, että suurin verokeskustelu Bitcoinista ja muista kryptovaluutoista on siitä, pitäisikö sinun ilmoittaa siitä vai ei. Tai ehkä siitä, saako Yhdysvaltain sisäinen verovirasto (IRS) ihmisiä, jotka eivät ilmoita. Ehkä, mutta noista aiheista ei ole keskusteltu nykyään liikaa. Kaikki näyttävät tietävän, että sinun tulee ilmoittaa ja että IRS on verottanut kryptovaluuttoja erittäin suurella tavalla.

IRS seuraa ohjelmistoja, ja Coinbasen IRS-kutsu tuottaa jo hedelmää IRS: n tarkistettavien tiedostojen kanssa. Itse asiassa suurin kryptovaluuttaverokeskustelu näyttää edelleen olevan noin 1031, verolain säännös, joka tarjoaa samanlaisia ​​vaihtoja.

Yhdysvaltain verolain mukaan 1031 vaihtoa voi olla vain kiinteistöjä kiinteistöjä varten, vuodesta 2018 alkaen. Joulukuun 2017 puolivälissä annettu Trump-verolaki teki selväksi, että yhden kryptovaluutan vaihtaminen toiseen ei ole verovapaata vuonna 2018. Mutta on yllättävää, kuinka paljon keskustelua käy siitä, voiko tämä väite toimia vuonna 2017 ja sitä edeltävinä verovuosina.

Jos aiot jättää vuoden 2017 veroilmoituksen, pitäisikö sinun vaatia verovapaa kohtelu aikaisemmille kryptovaluuttatoimille? Jos siivoat aikaisempia veroraporttejasi ennen kuin IRS löytää sinut, sinulla voi olla sama ongelma myös vuonna 2016. Joten, vaaditaanko 1031 hoitoa kryptovaluuttakaupoista menneisyydessä älykästä vai tyhmää? Se osoittautuu vivahteeksi aiheeksi, mikä on yksi syy siihen, että siitä keskustellaan.

Kunnes Trumpin verolaki tappoi sen, riippuen siitä, kuinka aggressiivinen olit ja kuinka voit järjestää sen, voit yrittää vaihtaa yhden digitaalisen valuutan toiseen. IRS: ltä on kysytty tästä toistuvasti, mutta se pysyi äitinä. Yleisesti ottaen 1031 tai vastaavanlainen pörssi on yhden yrityksen tai sijoitusomaisuuden vaihto toiseen.

Verolain mukaan suurin osa vaihtosopimuksista on tosiasiallisesti verollisia, aivan kuten käteismyynti. Tämä on yksi syy, miksi IRS on etsinyt vaihtokauppayhteisöä ja yrittänyt verottaa vaihdettuja tavaroita ja palveluita. Luku 1031 on poikkeus säännöstä, jonka mukaan swapit ovat täysin verollisia. 1031: n avulla voit muuttaa sijoitusmuotoa maksamatta tai maksamatta veroja.

Veropohjasi pysyy samana, siirtymällä luovuttamastasi hankkimaasi. Näin sijoituksesi kasvaa edelleen, verolaskennalla. Jos olet oikeutettu, ei ole rajoitusta sille, kuinka monta kertaa tai kuinka usein voit tehdä 1031. Donald Trump ja muut kiinteistösijoittajat voivat siirtää voittonsa yhdestä sijoituksesta toiseen.

Jokaisesta swapista saadusta voitosta huolimatta he välttävät veroja, kunnes myyvät käteisenä vuosia myöhemmin, maksamalla vain yhden veron, mieluiten pitkäaikaiseksi pääomatuloksi. Onko 1031 sovellettu kryptovaluuttaan ennen vuotta 2018, on kiistanalainen. Jotkut henkilökohtaisen omaisuuden vaihdot, esimerkiksi maalaus tai yksityinen kone, ovat päteviä. Mutta yritysosakkeiden tai kumppanuuksien etujen vaihto ei koskaan tapahtunut. Monissa tarkoituksissa kryptovaluutat eivät ole osakkeita tai arvopapereita, mutta myös tästä asiasta on usein keskusteltu.

Klassisesti vaihtoon kuuluu yksinkertainen kiinteistön vaihto kahden ihmisen välillä. Suurin osa vaihdoista ei kuitenkaan ole samanaikaisia, vaan viivästyneitä tai ”Starker” -vaihtoja – Starker oli sen miehen nimi, jonka verotapaukset tekivät näistä viivästyneistä vaihdoista tunnettuja. Viivästyneessä valuutanvaihdossa tarvitset välittäjän, joka pitää käteistä, kun olet “myynyt” omaisuutesi ja käyttää sitä “ostamaan” korvaavan kiinteistön.

Välittäjän on täytettävä useita vaatimuksia. Tämä on yksi syy siihen, että salauksen viivästynyt vaihto ei välttämättä täytä vaatimuksia. On myös kaksi ajoitussääntöä, joita sinun on noudatettava viivästyneessä vaihdossa. Kun kiinteistösi myydään, välittäjä saa käteisen. Sitten 45 päivän kuluessa kiinteistön myynnistä sinun on nimettävä korvaava kiinteistö kirjallisesti välittäjälle ja määritettävä hankittava kiinteistö.

Viivästetyn vaihdon toinen ajoitussääntö liittyy sulkemiseen. Sinun on suljettava uusi kiinteistö 180 päivän kuluessa vanhan myynnistä. Nämä kaksi ajanjaksoa kulkevat samanaikaisesti. Aloitat laskemisen, kun kiinteistön myynti päättyy. Jos määrität korvaavan omaisuuden täsmälleen 45 päivää myöhemmin, sinulla on 135 päivää aikaa sulkea korvaava kiinteistö.


Sinulla voi olla rahaa jäljellä sen jälkeen, kun välittäjä hankki korvaavan omaisuuden. Jos on, välittäjä maksaa sen sinulle 180 päivän lopussa. Tätä käteistä kutsutaan bootiksi, ja sitä verotetaan kiinteistösi myynnin osittaisena myyntitulona. Sinun on otettava huomioon asuntolainat tai muut velat luovuttamassasi omaisuudessa ja mahdolliset korvaavat kiinteistöt. Jos et saa käteistä takaisin, mutta vastuusi vähenee, myös sitä kohdellaan käteisenä.

Monet salausvaluutan haltijat luultavasti voivat sanoa pitävänsä kryptovaluuttansa sijoitusta varten. Kovempi este on se, vaihdetaanko he vastaavanlaiseen omaisuuteen. Osastoa 1031 ei sovelleta osakekauppaan, ja IRS voi vedota siihen sulkea pois kaikki kryptovaluutan lajienväliset kaupat. Kuitenkin erityyppiset kryptovaluutat ovat epäilemättä kuin erityyppiset kultakolikot.

Jos yhden tyyppisten kultakolikoiden vaihto toiselle hyväksytään, miksi et vaihtaisi kryptovaluutta? IRS voi väittää, että Ripplen vaihtaminen Bitcoinille on oikeastaan ​​enemmän kuin hopean vaihtaminen kullalle tai päinvastoin. Hopea kultaa varten olisi verotettavaa, joten IRS voi sanoa, että myös kryptovaluutan vaihdon pitäisi olla verotettavaa. Osa tästä saattaa vaikuttaa voittojesi kokoon ja kuinka suuren mahdollisuuden olet valmis käyttämään.

Mutta yksi suurimmista jäljellä olevista kysymyksistä koskee veroraportoinnin mekaniikkaa. Sinun on haettava veroilmoituksesi § 1031 -kohtelua voidaksesi sanoa, että täytit säännöt. Saattaa tuntua houkuttelevalta olla ilmoittamatta lainkaan kryptovaluutan vaihtoja. Mutta niille, jotka yrittävät käyttää numeroa 1031, ilmoittamatta jättäminen olisi mielestäni virhe. Jos haluat nähdä, mistä ilmoitetaan IRS: lle, tarkista IRS-lomake 8824.

Robert W. Wood on veroasianajaja, joka edustaa asiakkaita ympäri maailmaa Wood LLP: n toimistoista San Franciscossa (www.WoodLLP.com). Hän on kirjoittanut lukuisia verokirjoja ja kirjoittaa usein veroista Forbes.com-sivustolle, Tax Notesille ja muille julkaisuille. Tätä keskustelua ei ole tarkoitettu oikeudelliseksi neuvonnaksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map