Verovapaita tapoja siirtää Bitcoin ja muu salaus: Asiantuntija

Asiantuntija-aiheissamme salausalan sisä- ja ulkopuoliset mielipidevaikuttajat ilmaisevat näkemyksiään, jakavat kokemuksiaan ja antavat ammattimaisia ​​neuvoja. Asiantuntija kattaa kaiken Blockchain-tekniikasta ja ICO-rahoituksesta verotukseen, sääntelyyn ja salauksen käyttöönottoon eri talouden sektoreilla.

Jos haluat lähettää Expert Take -ohjelmaa, lähetä ideasi ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected]

Huolimatta viimeaikaisista korjauksista salausmarkkinoilla, sinulla voi olla joitain suuria voittoja Bitcoinissa ja muissa kryptovaluutoissa. Mutta verot ovat jatkuvasti olemassa vaara, ja on selvää, että sisäinen verovirasto (IRS) etsii raportointia. Kaikilla huolilla ns. 1031 verovapaasta vaihdosta, joita ei enää voida käyttää kryptovaluuttaan, onko olemassa muita tapoja siirtää salaus ilman veroja? Tässä on joitain ideoita, molemmilla tavoilla on plussia ja miinuksia.

Osallistuminen yhtiöön tai kumppanuuteen

Entä kryptovaluuttasi maksaminen yritykselle tai kumppanuudelle, jota hallitset? Yleensä kiinteistön siirtäminen yhteisöön sen osakkeiden vastineeksi on verotettava tapahtuma.

Toisin sanoen liiketapahtumaa kohdellaan ikään kuin myyt kiinteistön yritykselle käteisenä. Saamiesi osakkeiden arvon ja yritykselle siirtämäsi kiinteistön veropohjan välinen ero johtaa voittoon tai tappioon. Se tarkoittaa veroja. Tietenkään et yleensä halua tätä myyntihoitoa.

Onneksi verolain 351 § sallii ihmisten siirtää omaisuuden yritykselle vastineeksi osakkeista ilman käynnistysveroa, vaikka omaisuus arvostettaisiin. Yritys voi olla joko S-yritys (verotetaan periaatteessa läpivirtauksena) tai C-yritys (joka itse maksaa veroja). Yritys voi olla vasta organisoitu tai jo olemassa.

Joitakin vaatimuksia on tietysti täytettävä. Mutta jos tapaat heidät, jotkut voitot kiinteistöjen vaihdosta osakkeiksi voivat viivästyä. IRS voi verottaa sitä myöhemmin, kun osakkeenomistaja lopulta myy pörssissä saadut osakkeet. Mitään voittoa tai tappiota ei synny, kunhan saat vain varastoa vastineeksi omaisuudestasi ja hallitset yritystä välittömästi vaihdon jälkeen.

Määräysvallalla tarkoitetaan sellaisten osakkeiden omistusta, joilla on vähintään 80 prosenttia kaikkien äänioikeutettujen osakelajien yhteenlasketusta äänivallasta ja vähintään 80 prosenttia kaikkien muiden yhtiön osakelajien ulkona olevien osakkeiden kokonaismäärästä. Jos siirrät omaisuutesi yhdessä muiden kanssa yhtiöön, voit tehdä sen ryhmänä. Joten sinun ei tarvitse hallita henkilökohtaisesti.

Samanlainen asia voi toimia kumppanuudessa tai LLC: ssä. Omaisuus- tai rahamaksut kumppanuuden korkoa vastaan ​​ovat yleensä tunnustamattomia tapahtumia. Yritysten sääntöä muistuttavalla tavalla maksut voivat olla verovapaita sekä maksuosapuolelle että kumppanuudelle.

Kumppanuuksien osalta tämä tunnustamatta jättämistä koskeva sääntö sisältyy verolain 721 §: n a alakohtaan. Sitä sovelletaan yleensä riippumatta siitä, maksetaanko osuus kumppanuuden muodostamiseen vai sen jälkeen, kun se on ollut olemassa ja toiminut jonkin aikaa. Mutta on joitain potentiaalisia ansoja, enemmän kumppanuuksien kuin yritysten kanssa. Esimerkiksi tätä ei-tunnustamissääntöä ei sovelleta liikesuhteisiin parisuhteen ja kumppanin ulkopuolella toimivien kumppanien välillä tai kun oletettu rahoitusosuus on peitelty myynti.

Lisäksi 721 §: n b alakohdan mukaan verotonta sääntöä ei myöskään sovelleta voittoon, joka syntyy, kun kiinteistöosuus on maksettu osakkuusyhtiö-sijoitusyhtiölle, jossa osuus johtaa luovuttajan varojen hajauttamiseen. Kaikkia näitä veroja aiheuttavia asioita voi olla vaikea havaita.

Entä lahjat?

Voit antaa salauksen lahjaksi, eikä se aiheuta tuloveroja. Se on totta, ei tuloveroa sinulle lahjoittajaksi eikä tuloveroa vastaanottajalle. Tietenkin, kun vastaanottaja siirtää tai myy sen, silloin olisi tuloveroja.


Ja siinä vaiheessa, lahjan saajan on laskettava voitto tai tappio. Mikä on hänen veropohjansa, koska se oli lahja? Veropohja on sama kuin se oli käsissänne, kun teit lahjan.

Muista, että tuloverojen välttämiseksi lahjan on oltava todella lahja. Verolaki on täynnä tapauksia, joissa ihmiset väittivät jotain lahjaksi, mutta juuttuivat tuloveroihin. Kun lahjoista ei kanneta tuloveroja, voi tuntua houkuttelevalta yrittää luonnehtia lahjoina vastaanotettua rahaa tai omaisuutta. Mutta ole varovainen: IRS kuulee tämän “se oli lahja” tekosyyn paljon.

Ja IRS: ää ei todennäköisesti suostutella, ellet pysty dokumentoimaan sitä. Lisäksi IRS odottaa lahjan tapahtuvan normaalissa lahjamaisessa ympäristössä. Esimerkiksi, jos työnantaja tai entinen työnantaja antaa uskolliselle työntekijälle 10000 dollaria, onko se lahja? Ei, se on palkkana pidettävä bonus. Jopa yrittää dokumentoida se lahjaksi ei voi muuttaa tätä tulosta.

Todelliset lahjat eivät välttämättä aiheuta tuloveroja, mutta lahjaveroja saattaa olla. Jos annat salauksen ystävälle tai perheenjäsenelle – kenellekään oikeastaan ​​- kysy, kuinka paljon se on arvoltaan. Jos lahjan arvo on yli 15 000 dollaria, se vaatii sinua tekemään lahjaveroilmoituksen. Vuonna 2018 15 000 dollaria on niin sanotun vuotuisen poissulkemisen määrä. Voit antaa lahjoja tähän määrään saakka vuosittain kenelle tahansa ihmisille ilman raportointia.

Kaikki lahjat, jotka ylittävät 15 000 dollaria, edellyttävät lahjaveroilmoitusta, vaikka sinun ei tarvitse maksaa lahjaveroa. Sen sijaan, että maksat sen, käytät yleensä pienen osan elämäsi poissulkemisesta lahja- ja kiinteistöverosta. Vuonna 2018 tämä luku nousi dramaattisesti. Summa, jonka voit siirtää verovapaasti elämäsi aikana tai kuoleman aikana, nousi vain 11,2 miljoonaan dollariin per henkilö. Se on 22,4 miljoonaa dollaria avioparia kohden.

Lahjoitus hyväntekeväisyyteen

Entä jos lahjasi ei ole ihmiselle, vaan hyväntekeväisyyteen? Jos annat hyväntekeväisyyteen, se voi olla verotuksellista. Jos annat salauksen pätevälle hyväntekeväisyysjärjestölle, sinun pitäisi yleensä saada tuloverovähennys salauksen koko käyvästä markkina-arvosta. Jos ostit sen 500 dollaria ja lahjoitat 501 (c) (3) hyväntekeväisyyteen, kun sen arvo on 15 000 dollaria, saat 15 000 dollarin hyväntekeväisyysosuuden vähennyksen. Lisäksi sinun ei tarvitse maksaa pääomavoittoa tai tuloveroa 14 500 dollarin spreadista. Se on hyvä juttu. Siksi Warren Buffettin mielestä suurin osa tajuista haluaa lahjoittaa arvostettua omaisuutta eikä rahaa hyväntekeväisyyteen.

Muista, että jos käytät salausta ostaaksesi jotain, IRS katsoo, että salaus on myyty. Sinun on laskettava voitto tai tappio. Olet ehkä ostanut jotain salauksellasi. Mutta teit myynnin prosessin aikana!

Tämän artikkelin näkemykset ja tulkinnat ovat kirjoittajan näkemyksiä ja tulkintoja eivätkä välttämättä edusta Cointelegraphin näkemyksiä.

Robert W. Wood on veroasianajaja, joka edustaa asiakkaita ympäri maailmaa Wood LLP: n toimistoista San Franciscossa (www.WoodLLP.com). Hän on kirjoittanut lukuisia verokirjoja ja kirjoittaa usein veroista Forbes.com-sivustolle, Tax Notesille ja muille julkaisuille. Tätä keskustelua ei ole tarkoitettu oikeudelliseksi neuvonnaksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map