Blockchain Oscar 2017: Olemme varmoja ilmoittamaan oikean voittajan

Cointelegraph on innoissaan voidessaan ilmoittaa, että mahtavan Blockchain Oscarin ensimmäinen osa alkaa tänään.

Seuraavien kolmen päivän aikana asiantuntijalautakuntamme tutkii osallistujiemme toimittamia hanke-ehdotuksia. Kuudella listalla olevalla joukkueella on kunnia edetä toiseen ja viimeiseen taisteluun, joka alkaa BlockShow Europe 2017 -messuilla Münchenissä 6. huhtikuuta..

Siellä finalistit vievät ideoitaan yrittäen voittaa tuomaristojemme ja yli 500 BlockShow-vieraamme rakkauden.

Mitä on pelissä?

Tässä tulee jännittävin osa. Blockchain Oscar -palkintorahasto on 13000 euroa. Haluatko tietää, kuinka tämä aarre jaetaan uudelleen? “The Innovative Blockchain Startup” -jäsenet täyttävät taskustaan ​​5000 euron arvosta BTC: tä.

”Arvokkain ihmiskunnan startup” -palkinto myönnetään anteliaasti Humaniq, ainutlaatuinen projekti, joka tarjoaa pankkipalveluja niille, jotka eivät ole yhteydessä maailmanlaajuiseen rahoitusjärjestelmään poliittisista, oikeudellisista, maantieteellisistä tai muista syistä. Joukkue saa 5000 € arvosta Humaniq-rahakkeita.

Mutta se ei ole kaikki, koska aina löytyy ”People’s Choice” -ehdokas. Voittaja selvitetään online-äänestyksellä toisen hämmästyttävän sponsorin ja kumppanin verkkosivustolla – Siivet, Blockchain-alusta, joka kylvää ja hoitaa yhteisöä, joka on omistautunut uusien hanke-ehdotusten käynnistämiseen, tukemiseen ja edistämiseen sujuvan organisaatiomallin kautta, jota kutsutaan nimellä hajautettu autonominen organisaatio (DAO).

Kolme ensimmäistä startupia, jotka saavat suurimman osan ihmisten rakkaudesta, palkitaan seuraavilla Wingsin ystävällisillä palkinnoilla:

  • Ensimmäinen palkinto – 2 BTC: tä ja 10000 euroa joukkorahoituskonsultointipalveluja Wings Foundationilta
  • Toinen palkinto – 1 BTC & 5000 euron joukkorahoitusneuvontapalvelut Wings Foundationilta
  • Kolmas palkinto – 0,5 BTC & 2500 euron joukkorahoitusneuvontapalvelut Wings Foundationilta

Ketkä ovat tuomareita?

Blockchain Oscar 2017: n tuomaristoa edustavat kirkkaat ja kansainvälisesti tunnetut Blockchain-asiantuntijat eri aloilta ja toimialoilta. Täydellinen luettelo tuomareista on pian saatavilla verkkosivullamme, mutta tällä hetkellä olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle joitain tuomariston jäsenistä.

  • Richard Kastelein, Humaniqin yhteinen markkinajärjestely:

“Toivon voivani nähdä jotain upouutta, jota en ole ennen nähnyt – loistava uusi idea ja täysin uusi tapa käyttää Blockchainia, jota ei ole aiemmin ajateltu.”

  • Tawanda Kembo, Humaniqin tekninen neuvonantaja
  • Anish Mohammed, Lloyds Banking Groupin johtava turvallisuusarkkitehti:

”Hyödyntämällä salauksen asiantuntemusta, kokemusta fintechistä ja kiinnostukseni älykkääseen sopimusten tarkistamiseen, ZKP: hen ja saatavuuteen vs konsensukseen, autan minua valintaprosessissa. Pyrin aitoon innovaatioon ja täydelliseen tuotemarkkinoille sopivuuteen pikemminkin kuin “vasara etsivät naulaa” -tyyppisiä projekteja. “

  • Dominik Zynis, ChainLabin viestintäjohtaja ja Wings.ai-neuvoja:

”Etsin realistisia joukkueita, jotka tunnustavat yhden asian korjaamisen erittäin, erittäin hyväksi ja kumppaneiden ja ekosysteemin hyödyntämiseksi on jalansijaa. Mikä todella tekee eron, on ajoitus, keskittyminen ja joukkue. Etsin niitä, jotka ovat lasersuuntautuneita ja voivat osoittaa vetovoiman kasvattamisen jonkin markkinarakon avulla ja laajentua sieltä. Tiimin syvyys ja historia ovat myös tärkeitä – mielestäni osa esityksestä voisi keskittyä hieman enemmän siihen. Monet näistä ihmisistä ovat ehdottomasti älykkäitä, mutta pitäisivätkö he kiinni toisena tai kolmantena vuonna ja vievätkö projektin uudelle tasolle? “

  • Jamie Burke, Blockchain Angelsin perustaja, Outlier Venturesin toimitusjohtaja

Chandler Guo, Enkelisijoittaja Bitcoin- ja Ethereum Classic -yrityksissä ja Michael Dupree, Denver Bitcoin Centerin perustaja, EasyBitin omistaja, jakavat tietonsa ja asiantuntemuksensa webinaarin osallistujina ja kilpailun neuvonantajina..

Tallenna päivämäärä!

Seuraavat päivät tulevat olemaan todella intensiivisiä ja tuottavia web-seminaarisarjan Q kanssa&Istunto ja keskustelut kilpailijoiden tapauksista. Oletko valmis?

Merkitse nämä päivämäärät kalenteriin:

2. maaliskuuta klo 18.30 (CET) – Addy Crezee ja Tawanda Kembo esittävät kilpailijamme, vastaavat kysymyksiin ja ilmoittavat startupit, jotka eivät valitettavasti edisty kilpailussa.

Jos haluat katsoa kilpailun ensimmäisen osan suorana, napsauta tässä.

3. maaliskuuta 14:00 (CET) – Addy Crezee, Chandler Guo, Mike Dupree ja Richard Kastelein vastaavat kilpailijoiden kysymyksiin ja ilmoittavat kenen näyttely on päättynyt, ainakin tässä kilpailussa.

Jos haluat katsoa kilpailun toisen osan suorana, napsauta tässä.

4. maaliskuuta klo 12.00 (CET) – Addy Crezee ja Richard Kastelein ilmoittavat finalistit ja vastaavat kysymyksiin.

Jos haluat oppia finalistien nimet tai esittää kysymyksiä, napsauta tässä.

Hiipivä huippu Blockchainilla käsiteltyjen tapausten joukkoon

Olemme saaneet uskomattoman määrän sovelluksia todellisilta visionääreiltä, ​​jotka ovat intohimoisia tekniikasta ja etsivät tapoja hyödyntää tosielämän ongelmia.

Addy Crezee kommentoi, että on hienoa nähdä, että Blockchain-tekniikkaa sovelletaan eri teollisuudenaloilla ja joka osoittaa potentiaalia välittäjien vähentämisessä ja luottamuksen rakentamisessa sidosryhmien välillä. “Osallistujat esittivät ratkaisuja immateriaalioikeuksiin, tekoälyyn, vakuutuksiin, energiaan jne.”, Hän sanoo.

Yksi tuomariston jäsenistä Dominik Zynis tunnisti suuntauksen hankkeisiin, joissa otetaan huomioon rahoitus- ja IoT-aiheiset teemat.

Hän sanoo:

“Laitteisto- ja finanssitrendi on jotain, joka on kehittynyt jo jonkin aikaa, ja saatamme vihdoin nähdä jonkin verran vetoa molemmilla alueilla, ja jotkut joukkueet pystyvät toteuttamaan ja saamaan vetoa.”

Tapaa ensimmäiset kymmenen kilpailijaamme:

Bernstein – Bitcoin Blockchain -käyttöinen alusta, jonka avulla voidaan rekisteröidä kaikki keksinnöt, mallit ja todisteet käytöstä ja antaa Blockchain-sertifikaatin, joka todistaa minkä tahansa henkisen omaisuuden omaisuuden, olemassaolon ja eheyden.

Adahoy– palvelu, jonka avulla mainostajat voivat helposti luoda kumppaniverkon nopeasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Ethereum Blockchainille rakennettu ratkaisu auttaa myös lieventämään petoksia ja huijauksia, jotka vaivaavat nykyistä verkkokauppaa.

Quantoz – yritys, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita tutkimaan uusia Blockchain-tekniikoita ja kryptovaluuttoja sekä ymmärtämään mahdollisia vaikutuksia eri toimialoille.

CoinDash – rakennettu sosiaaliseksi verkostoksi, CoinDash on sosiaalinen kaupankäyntialusta, jossa käyttäjät voivat seurata parhaita salaussijoittajia, sijoittaa heidän tapaansa ja oppia heiltä.

Ketjun pääoma – fintech-startup-yritys Zugissä, Sveitsissä.

Hyllyverkko – ratkaisu monikanavaisiin huutokauppoihin. Hajautetun kirjanpitotekniikan avulla Shelf Network tarjoaa samanaikaisia ​​reaaliaikaisia ​​tarjouksia ja merkittävää tietojenvaihtoa useiden verkkokauppasivustojen välillä.

Satoshi-rahasto – turvallinen, helppo, edullinen ja varma tapa sijoittaa Blockchain-varoihin.

AurinkoMuutos – Blockchain-pohjainen alusta, joka kokoaa palveluiden ja sovellusten verkoston parantamaan ja lisäämään aurinkoenergian käyttöä maailmanlaajuisesti ja tarjoamaan aurinkoomistajille enemmän arvoa järjestelmistään.

Etherisc – yritys, jonka tehtävänä on rakentaa hajautettuja vakuutussovelluksia tehostamalla vakuutusten ostoa ja myyntiä, mahdollistamalla alhaisemmat toimintakustannukset, lisäämällä vakuutusteollisuuden avoimuutta perinteiseen toimintaan verrattuna ja demokratisoimalla jälleenvakuutussijoitusten saatavuutta.

Tila – Status on avoimen lähdekoodin projekti, joka yhdistää messengerin, lompakon ja DApps-selaimen massamarkkinoille aloittamaan salauksen ja hajautettujen sovellusten käytön suoraan Android- tai iOS-laitteistaan.

Ethan BIoT– täyden pinon ohjelmisto- ja ohjelmistoalusta Blockchainille. Se ratkaisee luotettavuuden, skaalautuvuuden, turvallisuuden ja etähallinnan haasteet, jotka ovat yhteisiä kaikille vertikaaleille, laitteiden hallinta esim. Ovilukot, kodin automaatio, autoteollisuus ja paljon muuta.

Luotamme – luotettujen luotonantopiirien foorumi, jota ohjaavat ihmiset ja Blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map