Hvorfor kryptoverdenen skal bygge sin egen Amazon

Da Satoshi Nakamoto blev løsladt hvidbogen til Bitcoin, hans vision var enkel: Oprettelse af en form for elektroniske kontanter, der gør det muligt at sende betalinger uden en banks involvering.

Få kunne have forventet, hvor populær kryptovalutaen ender med at være – endsige dens imponerende markedsværdi på $ 635 mia. Men Bitcoins succes har stort set været afhængig af, hvordan dette digitale aktiv ofte købes og opbevares til spekulation. Ifølge en nylig Binance-undersøgelse, kun 11% af dem, der ejer krypto, bruger den til at foretage betalinger.

Amazon og eBay har vist ringe interesse i at udrulle understøttelse af digitale aktiver, et skridt, der gør det muligt for millioner af brugere at bruge deres krypto frit. En langvarig ironi ligger i, hvordan du kan købe pro-Bitcoin-skjorter på begge disse platforme … men kun kontant.

At vente på, at disse e-handels-titaner skal omfavne krypto, er muligvis ikke den bedste tilgang at tage. Bitcoin har eksisteret i mere end et årti, Ether blev først lanceret i 2015, og tusindvis af altcoins har fulgt i deres fodspor. Mindre uafhængige detailhandlere er begyndt at tillade, at store mønter bruges til detailterapi, men mange af disse handlende er baseret i nichesektorer og har et begrænset udvalg af produkter.

Som et resultat vokser konsensus om, at kryptosektoren skal bygge sit eget svar på Amazon og eBay. Fordelene strækker sig ud over at sikre, at digitale aktiver endelig kan bruges til deres tilsigtede formål. At tage dette initiativ forhindrer kapital i at strømme til tech-titaner, der allerede genererer milliarder dollars i fortjeneste et kvartal. Endnu bedre kan det også føre til et mere retfærdigt økosystem – et hvor små virksomheder, der sælger deres varer, betaler lavere gebyrer og beskytter deres knivskarpe fortjenstmargener..

Økonomisk frihed? Bank ikke på det

For e-handelsstartups, der bygger kryptofokuserede platforme, handler det ikke kun om at gøre det nemt at købe et par sneakers ved hjælp af Bitcoin. Det handler om at levere ægte økonomisk integration for alle – og levere blockchain-teknologi til millioner af mennesker.

På nuværende tidspunkt, hvis du vil købe noget på Amazon eller eBay, skal du have et betalingskort – og til dette skal du have en bankkonto. Det er lidt trøst for de hundreder af millioner af mennesker, der ikke har adgang til disse finansielle tjenester. At få et kreditkort udgør endnu flere forhindringer at springe igennem, da du bliver nødt til at bevise, at du har en stabil indkomst og passer til en banks strenge lånekriterier. Og selvom der er forudbetalte kort, der kan suppleres med kontanter, er de ofte underlagt skyhøje transaktionsgebyrer.

Alt dette har bidraget til en verden, hvor det næsten ikke er muligt at foretage køb uden en banks involvering et eller andet sted langs linjen. Og selvom kryptokurver kan konverteres til fiat for at foretage køb af e-handel, kan denne proces ende med at være svimlende og tidskrævende.

Alternativet

DeFi For You positionerer sig som kryptoindustriens svar på Amazon og eBay. Platformen sigter mod at støtte små og mellemstore virksomheder ved at sætte dem i stand til at sælge deres produkter til gengæld for digitale aktiver.

Ud over at demokratisere detailverdenen har virksomheden dristige ambitioner om at ryste udlånsverdenen ved at tillade enhver at oprette deres egne pantelånere og udstede kortsigtede lån sikret ved smarte kontrakter. Brug af blockchain-teknologi gør det muligt for nogen at bevise, at de er troværdige over tid og få adgang til præferentielle lånevilkår – uden at skulle passe til en banks snævre kriterier.

Gennem DeFi For You bliver brugerne deres egen bank – og har mulighed for at starte deres egen virksomhed.

I en nylig AMA-session med Cointelegraph sagde DeFi For You-administrerende direktør Adam C. Chaplin, at han var inspireret af en dokumentarfilm om en bondehus i Marbella, der specialiserede sig i at lade rige mennesker bruge deres luksusartikler som sikkerhed – betjening af personer med høj nettoværdi, der måske støder på pengestrømsproblemer fra tid til anden.

“Vi hjælper de ikke-bankede, vi hjælper den høje ende af markedet, vi kan åbne dette for bogstaveligt talt millioner af mennesker – og mikrolån er også store,” sagde Chaplin.

Der er en forhindring, der muligvis har holdt Amazon og eBay tilbage fra at acceptere krypto: Bekymringer over skalerbarhed. Ethereum-blockchain er blevet meget populær blandt DeFi-protokoller i løbet af de sidste 12 måneder, men al denne overbelastning har fået netværket til at knirke under presset. DeFi For You har reageret på dette ved at vælge at bruge Binance Smart Chain, som kan prale af hurtigere hastigheder og lavere omkostninger takket være en blokeringstid på mellem tre og fem sekunder.

DeFi For You afholder et 24-timers indledende DeFi-tilbud på Binance Smart Chain, der begynder kl. 22 UTC den 31. januar.

Lær mere om DeFi For You

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map