Mange Blockchain-projekter passer unikt til COVID-19-forskning, her er hvordan

Da verden stadig hæmmer af virkningerne af coronaviruspandemien, gør folk overalt hvad de kan for at støtte indsatsen for at finde vacciner og behandlinger. For ikke at blive udeladt, blockchain-projekter overalt har samlet sig for at levere computerkraft og penge i en samordnet indsats for at fremskynde forskningen.

Hvad der kræves for at bekæmpe denne virus

Det bør ikke være overraskende at høre, at det er dyrt at undersøge behandlinger, pleje patienter og levere ressourcer. Med den ekstra byrde af en global pandemi, der truer økonomien, forsyningskæderne og arbejdsstyrken, har det måske aldrig været mere vigtigt at donere ekstra ressourcer, når det er muligt. Det kræver penge at holde mange af disse systemer i drift, og desværre er det ofte ikke nok, selv med statsstøtte.

Så er der det faktum, at forskere selv med avancerede computersystemer stadig kun kan behandle så meget information hver time. Dette er en anden værdifuld ressource, der kan overføres, da overalt i verden indeholder folks personlige computere såvel som dem fra mange institutioner enorme mængder beregningskraft, der venter på at blive tappet på.

Endelig er der data. For at vide så meget som muligt om virussens opførsel og spredning, har læger og kriseresponsanter brug for så mange nøjagtige data, som de kan få. Heldigvis lever vi i en verden fyldt med datafangstpotentiale, og flere projekter arbejder nu på at finde ud af, hvordan man bruger disse data på måder, der ikke udgør en trussel mod brugernes privatliv.

Sagen ved blockchain-verdenen er, at mange forskellige spillere i dette rige er klar til at donere en eller alle disse former for støtte. Derfor vil vi nedbryde nogle af de største og bedste bestræbelser i øjeblikket i den decentrale aktiverindustri for at yde hjælp til denne globale krise. Ud over det, vi har samlet her, skal du vide, at der oprettes nye programmer og midler hver uge som et middel til at lette presset på planeten lige nu.

Minearbejdere omdirigerer deres computerkraft for at hjælpe med at finde en kur

Det kræver store mængder rå behandling for at køre proteinfoldesimuleringer, som forskere bruger til at lede efter vacciner og terapier. Dette er ikke noget nyt, og teamet bag Folding @ Home har nået ud til computerbrugere over hele verden i årevis for at donere inaktiv CPU- og GPU-strøm til at bekæmpe alvorlige svækkende lidelser uden nogen eksisterende kur endnu. I kølvandet på de seneste begivenheder er det klart, at meget af deres indsats nu er fokuseret på at komme sig fra coronavirus.

I det væsentlige kan forskere ved at bruge den distribuerede strøm fra tusinder eller millioner af computere online køre disse komplekse simuleringer, som er nødvendig for at identificere, hvilke lægemidler der kan være effektive mod denne nye trussel. Det er besværligt arbejde, og en del af grunden til, at det ofte kan tage flere år at udvikle nye vacciner. Jo flere computere der er involveret i disse simuleringer, desto hurtigere kan de behandles, og dette skal fremskynde os mod effektive behandlinger. Siden denne krise startede, er så mange nye computere sprunget online, at det er blevet rapporteret, at Folding @ Home nu effektivt er verdens mest magtfulde supercomputer!

Det bør ikke komme som en overraskelse, at kryptovaluta minearbejdere, der normalt ansætter flere avancerede GPU’er for at sikre deres netværk og tjene penge, er også perfekt egnet til at hjælpe på denne front. Mens NVIDIA for nylig opfordrede spillere til at begynde at vende deres rigge mod kampen, står GPU-minearbejdere til at hjælpe mange gange, især til de større operationer.

Det største firma, der hidtil er steget, har været Ethereum-mineselskabet CoreWeave, som har gjort det overført 6.000 af dets minearbejders computerkraft mod Folding @ Home-projektet. På tidspunktet for overførslen genererede disse minearbejdere mere end $ 3.000 ether om dagen, så ingen kan sige, at dette er en lille gestus.

Desværre er de populære ASIC-minearbejdere, der ofte bruges til Bitcoin og lignende aktiver, for specifikt designet til kryptokurrency til at kunne bruges til foldeforskning, hvilket er uheldigt på grund af den store mængde computerkraft, de kan mønstre..

Ud over minearbejdere begynder hele projekter at blive involveret

Det vil kræve mere end bare kryptovaluta minearbejdere at hjælpe med at løse dette problem, og nu har mange fremtrædende projekter også taget op i sagen. Til dette formål har holdet bag Cardano stærkt opfordrede dem, der sikrer sit netværk for at vende deres processorkraft mod Folding @ Home-projektet, hvor mange ledende teammedlemmer smeder vejen med deres egne systemer.

Derudover har Tezos-samfundet foretaget et lignende opkald, men sødet potten ved at oprette en ydmyg belønning, der går til det samfundsmedlem, der giver mest ressourcer til pandemiforskning. Beløbet begyndte på kun 15 Tezos, men er vokset med små donationer fra samfundet for yderligere at tilskynde folk til at skifte deres processorkraft i denne hidtil usete tid.

Som tidligere nævnt er data en anden søjle i denne kamp. At have nøjagtige og nylige data er afgørende for alle typer niveauer af reaktion på udbruddet. Selvfølgelig, når der er tale om dataindsamling, opstår naturligvis også privatlivets fred. Vi kan se på blockchain-samfundet for at få svar på begge disse problemer. Både Algorand Foundation og Enigma-projekt har lanceret sporingssoftware til samfund og sporing af kontakter, der er drevet af blockchain-teknologi og arbejder for at opretholde anonymitet med hensyn til brugerne, der indsender data. Begge er stadig meget i gang, men forsøger at give svar, der er effektive og etiske.

Hvad angår monetær støtte, Ripple annonceret i marts, at det ville give $ 100.000 donationer til to forskellige beredskabsfonde. Tilsvarende har Gitcoin, der allerede er en finansieringsplatform lanceret en fund-matching-runde i samarbejde med Ethereum 2.0-teamet, der vil matche $ 250.000 i donationer til forskningsprojekter.

Udvekslinger øger i stor udstrækning

Når vi taler om store penge, har kryptovalutaudvekslinger ofte store reserver af ressourcer, imponerende svaj i samfundet, og de har bestemt ikke været bange for at vise solidaritet. Går så langt tilbage som i januar, som store virksomheder kan lide Binance og Huobi donerede allerede til hjælpeindsatsen på et tidspunkt, hvor virussen stadig stort set var centraliseret inde i Kina. Da truslen voksede, steg også svaret fra branchen. I slutningen af ​​marts udvidede Binance sin indsats og begyndte en $ 5 millioner kampagne mod at få hjælp til de nationer, der er hårdest ramt af denne sygdom.

På samme måde har populær kryptobørs HitBTC meddelt, at det er begyndt på et program, der vil give støtte i form af computerkraft til blockchain-projekter, der arbejder for at hjælpe med den globale indsats. Til dette formål har de allerede gjort det indgået et samarbejde med CureCoin, som i sig selv er et projekt, der har forgrenet sig fra Folding @ Home-initiativet. Naturligvis har CureCoin-holdet nu vendt meget af sin opmærksomhed mod pandemien.

Desuden, i slutningen af ​​april, BitMEX afsløret på sin blog, at også de ville oprette en “COVID-19 Response Fund”, som vil se 2,5 millioner dollars blive kanaliseret i fire organisationer, der arbejder mod pandemien. Specifikt er disse Gates Philanthropy Partners, Nuclear Threat Initiative – Biosecurity Program, OpenMined og Our World in Data.

Hvad kan resten af ​​os gøre?

Mens de fleste individer mangler de typer ressourcer, der er skitseret ovenfor, opfordres de, der kan, til blot at følge, hvad disse brancheledere har gjort. En af de enkleste måder at bidrage på er at understøtte Folding @ Home-projektet selv. Dette er faktisk ikke det samme som kryptovaluta-minedrift, hvor svagere systemer lige så godt ikke kan deltage. Selv en beskeden bærbar computer kan være til hjælp, hvis den har ubrugte GPU-cyklusser til at bidrage. Så dette er virkelig et “hver eneste lille smule tæller” -scenarie. Med held og lykke kan nørder i blockchain-samfundet snart føre an på mindst et sted for denne indsats.

Hvis du er en erhvervsdrivende, kan du overveje at donere noget af din fortjeneste til et eller flere af de forskellige forskerhold, der arbejder på denne krise. Måske arbejder du i kryptojournalistik? Spred derefter de nyeste og mest nøjagtige oplysninger, der er tilgængelige for dine jævnaldrende og tilhængere. Selvom du bare er noget populær på sociale medier, skal du ikke være bange for at sprede budskabet og links for mange af de årsager, der er beskrevet ovenfor.

Pas først på dig selv og dine kære, oprethold det niveau af hygiejne og afstand, der anbefales af sundhedsembedsmænd, og prøv bare at være rolig. Vi har hørt dette meget for nylig, men uanset om du er en blockchain-fortaler eller ej, er vi virkelig alle sammen i dette.

Lær mere om HitBTC

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map