BNY Mellons kryptoindgang søger at bygge bro over generationens adoption

Mens naysayers fortsætter med at ønske, at den såkaldte “Bitcoin-boble” brister, fortsætter premium-kryptokurrency med at skalere til nye højder, tilsyneladende for hver dag der går. For eksempel inden for den samme uge, hvor Tesla annoncerede sin strejftog på kryptomarkedet, fortsatte Bitcoin (BTC) med at stige med næsten $ 10.000. 

Og selvom markedet efterfølgende stod over for en korrektion, tog det en drejning til det bedre, så snart nyheden brød om, at BNY Mellon, USAs ældste private bank, kom ind i kryptofrayen og sendte den største digitale valuta ved samlet markedsværdi på en opadgående bane igen.

I denne henseende er bankgiganten med 2,2 billioner dollars i aktiver under forvaltning og 41,1 billioner dollars i aktiver under forvaring og / eller administration, meddelte sin beslutning om at holde, overføre og udstede Bitcoin og andre kryptovalutaer som en aktivforvalter på vegne af sine kunder, hvilket potentielt udsætter denne aktivklasse for en helt ny sektion af investorer.

En anden grund til det nuværende momentum kan være betalingsgiganten Mastercard, der annoncerer sin beslutning om at tillade sin brugerbase at bruge kryptoaktiver på tværs af sine 30 millioner købmænd. Derudover annoncerede PayPal den 11. februar sine planer om at udvide sit nyligt introducerede kryptovalutatilbud til det britiske marked. Ikke kun det, selskabets datterselskab for mobilservice, Venmo, afslørede også, at det søger at udrulle digitale aktivtjenester til sine 29 millioner brugere engang i løbet af de næste par måneder.

Hvad betyder BNY Mellons indrejse for markedet?

Ifølge rapporter er BNY Mellon det ser ud at administrere kryptokurver ved hjælp af en platform, der i øjeblikket er i sin prototype-fase. I denne henseende er det også rapporteret, at systemet desuden vil være i stand til at håndtere en bred vifte af traditionelle beholdninger såsom Treasurys og aktier..

Det ser også ud som om den finansielle institution ikke har skitseret, hvilke kryptoaktiver den vil levere sine depotydelser til. BNY Mellon har desuden allerede indsat et team af ledere, ledet af Michael Demissie, for at anspore integrationen af ​​kryptovalutaopbevaring og -styring i bankens eksisterende produktsuite..

I tale med Cointelegraph mente Hank Holland, grundlægger og administrerende partner for private equity-selskabet Pegasus Growth Capital og tidligere administrerende direktør for Merrill Lynch, at som en etableret, betroet privat bank og en af ​​de største depotmænd, der betjener registrerede investeringsrådgivere, er BNY’s forpligtelse til forvaring digitale aktiver er et nødvendigt, forudsat skridt til bredere accept af investorer og vedtagelse af BTC og andre kryptoaktiver:

”Det strategiske initiativ løser to vigtige hindringer. For det første giver BNY’s depotløsning en velkendt ‘on-ramp’ til at eje BTC for den gennemsnitlige investor, der ikke ønsker at administrere en privat nøgle. For det andet skal en finansiel rådgiver anbefale en allokering til BTC og digitale aktiver, at investeringen skal være på deres platform. Således gør det muligt for dem at opkræve et rådgivningsgebyr. ”

Ifølge Holland vil den første eksponering for de fleste af BNYs kunder være at købe BTC for at inkorporere aktivet i deres overordnede strategiske allokeringsudsigter. Imidlertid kan de oprindelige kundekøb efterfølges af andre investeringer i en aktivt administreret portefølje af forskellige digitale aktiver samt lån / indsatsstrategier for at supplere deres regelmæssige indkomststrømme.

Tilsvarende fortalte Marcos Benítez Rubianes, klientrelationschef for Gazprombank, Cointelegraph, at nyheden bekræfter det traditionelle finansielle systems samlede voksende accept af Bitcoin – den ældste, mest likvide kryptoakt – tilføjer:

”Vi har været vidne til en kaskadeeffekt, siden Paypal annoncerede integrationen af ​​kryptohandel i deres platform. Nu i 2021; på den ene side har du en af ​​de mest værdifulde virksomheder globalt, Tesla, der erhverver BTC til deres balance og på den anden side den ældste bank i Amerika, der leverer Bitcoin-tjenester til deres kunder. ”

Derudover er Rubianes overbevist om, at mere traditionelle spillere i den nærmeste fremtid vil omfavne Bitcoin som et aktiv, måske endda som betalingsmiddel, især fordi deres kunder vil føle sig nødt til at holde sig ajour med tiden og vil presse disse institutioner til at give dem med øget kryptoeksponering.

Er en Bitcoin-bølge en forudgående konklusion?

Da Bitcoin nu begynder at målrette tærsklen på $ 50.000, er det værd at fordybe sig i spørgsmålet om, hvorvidt et rally muligvis truer i horisonten. Om emnet fortalte Antoni Trenchev, medstifter og administrerende partner for Nexo – en kryptobørs- og udlånstjeneste – Cointelegraph, at det er en ting, når et teknologibedrift som Tesla omfavner BTC, men det er et helt nyt boldspil, når den ældste långiver i USA gør det og tilføjer: ”Generationskollisioner er altid fascinerende at se. Banker, der følger trop, og som mange uundgåeligt vil, bliver simpelthen andenpladsen. ”

Rubianes mener, at der kan være en anden stigning i kortene, hvis flere finansielle etablerede virksomheder tager skridtet mod at integrere krypto. Hvis det sker, mener han, at interessen for rummet potentielt kan øges ti gange. “De, der befinder sig i kryptorummet, forstår ganske klart, at en af ​​de mest betydningsfulde barrierer for vedtagelse af krypto har været, måske ironisk nok, selvforsvarsdelen,” tilføjede han.

Imidlertid deler ikke alle denne fortælling. Alexander Suhobokov, leder af fintech i Schweiz-baserede Dukascopy Bank, fortalte Cointelegraph, at selvom en gradvis integration af krypto- og traditionelle finansielle industrier fortsætter aktivt, og banker, der ikke kommer med tiden i det næste et til to år, vil står over for en reel risiko for at miste deres konkurrencefordel, er det meget usandsynligt, at denne nyhed vil have nogen større indvirkning på BTC:

”Der er en meget større chance for, at BTC’s værdi vil være under hårdt pres som en eksternhed af regulatorernes beslutninger om USDT. Lad os håbe, at disse mulige forstyrrelser ikke vil spore kryptos potentiale. “

Så hvad skal man forvente af Bitcoin?

Efter BNY’s, Mastercard og PayPals forpligtelse til at udforske kryptolandskabet nærmere i den nærmeste fremtid bekræftede Twitter – hjemsted for Jack Dorsey, manden bag finansselskabet Square – for nylig, at det søger at tilbyde sine ansatte muligheden for at modtage deres løn. i Bitcoin.

Ikke kun det, den sociale mediekæmpers økonomidirektør, Ned Segal, erklærede, at virksomheden undersøger muligheden for at tilføje BTC til sine eksisterende balancer. Han mener dog, at meget af dette vil afhænge af, om nok mennesker er interesserede i at gennemføre BTC-transaktioner med techfirmaet.

Til sidst sagde Daniel Pinto, medformand for den store amerikanske investeringsbank JPMorgan Chase, i et nylig interview, at også virksomheden i sidste ende bliver nødt til at blive involveret i Bitcoin. ”Efterspørgslen er ikke der endnu, men jeg er sikker på, at den vil være på et tidspunkt, ”tilføjede han.

Samlet set ser man på stemningen omkring rummet, at der er en tillid, der vokser omkring BTC-chancerne for at nå den vigtige $ 50.000 psykologiske barriere, især da den førende kryptokurrency fortsat med succes afværger det bearish momentum, der sendte det digitale aktivs værdi til så lave som $ 46.110 i løbet af de sidste 24 timer. Som et resultat sidder BTC igen komfortabelt omkring $ 48.000-mærket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map