BTC Minearbejdere forventer, at Bitcoin-prisen vil overstige $ 12K efter belønningshalvering

Minearbejdere har solgt mindre Bitcoin (BTC) i løbet af de sidste syv dage, når den meget forventede halvering af blokbelønning nærmer sig. Dette betyder, at minearbejdere forventer, at prisen på Bitcoin stiger betydeligt over tid, efter at halveringen finder sted.

Bitcoin-halveringen, som forventes at finde sted tirsdag, sker cirka hvert fjerde år. Når det udløses, mindsker det mængden af ​​Bitcoin, som minearbejdere belønnes med for deres problemer. Da ny Bitcoin introduceres på markedet af minearbejdere, der sælger den, falder halveringen den hastighed, hvormed ny Bitcoin introduceres.

I betragtning af Bitcoins deflaterende karakter vil enhver begivenhed, der påvirker dens levering, have en betydelig indflydelse på aktivets pris. På mellemlang til lang sigt viser data, at minearbejdere er sikre på, at halveringen vil skubbe prisen væsentligt op.

Minearbejdere, der skaffer Bitcoin, er typisk et dårligt tegn

I løbet af den sidste uge havde minearbejdere ifølge data fra ByteTree omkring 1.067 Bitcoin. Tilsyneladende virker minearbejdere, der skaffer Bitcoin, positive – men det er det ikke.

Minearbejdere skaffer Bitcoin inden halvering

Bitcoin minearbejdere, især store centre, kører meget sofistikerede operationer med professionelle handlende og markedsanalytikere. De vurderer ofte likviditet og den samlede stemning på markedet. Hvis minearbejdere anser likviditeten på kryptovalutamarkedet for lav, afstår de fra at sælge.

Når der ikke er nok købsefterspørgsel på markedet, kan salg af en betydelig mængde Bitcoin føre til et brat prisfald med høj glidning. Udtrykket glidning bruges til at beskrive en bevægelse i prisen på et aktiv, når en stor salgs- eller købsordre udføres.

Normalt er minearbejdere, der skaffer det meste af den Bitcoin, de mine, uden at sælge den til dækning af udgifter, ikke optimistisk. Men ByteTrees forskningsoplæg bemærkede at minearbejdere denne gang kan forvente, at den kommende halvering vil køre prisen på Bitcoin væsentligt op. Firmaets medstifter og formand, Charlie Morris, skrev:

”Vi ser dette normalt som baisse, fordi det indebærer et blødt bud på markedet. Med en nylig prisstigning har dette klart ikke været tilfældet, og så vi kan kun antage, at minearbejderne også tror, ​​at højere priser kommer efter halvering. ”

Minearbejdere forventer sandsynligvis, at et stort Bitcoin-rally vil forekomme på grund af stigningen i omkostningerne ved minedrift, efter at halveringen finder sted. I 2018 var de gennemsnitlige omkostninger til udvinding af en Bitcoin i USA estimeret at være $ 4,758. I lande med lavere elpriser og naturligt kolde klimaer som de bjergrige regioner i Kina svingede omkostningerne ved minedrift på omkring $ 3.200. Tidligere i år har forskningsfirmaet TradeBlock angivet at prisen på at udvinde en enkelt Bitcoin var anslået til 6.851 dollars. Som sådan var minearbejdere rentable, så længe prisen på Bitcoin forblev over $ 7.000.

Bitcoins pris, der ligger over $ 6.000 til $ 7.000, før tirsdagens halvering har været afgørende af samme grund. Hvis Bitcoin ikke kom sig tilbage til området $ 8.000 til $ 9.000, kunne det have lagt pres på små og overudnyttede minearbejdere for midlertidigt at lukke deres virksomheder. Efter halveringen anslås break-even-prisen for minedrift til Bitcoin at være overalt mellem $ 12.000 til $ 15.000, ifølge det samme TradeBlock-blogindlæg. Da omkostningerne til minedrift Bitcoin vil overstige $ 12.000, er det derfor sandsynligt, at minearbejdere forventer, at Bitcoin-prisen vil genvinde $ 12.000 til $ 15.000 på mellemlang sigt.

Bitcoin hashrate nærmer sig hele tiden høj

Minearbejdere har undgået en katastrofal halvering


For nu, med kun fire dage tilbage til aktivering af halveringen, forbliver stemningen omkring Bitcoin og kryptokurrencymarkedet generelt positivt blandt minesamfundet. Men minedriftens tilstand kunne have været i en dårligere position end nu, hvis Bitcoins pris ikke hurtigt var kommet tilbage. Den 12. marts, mindre end to måneder før halveringen, faldt prisen på Bitcoin til omkring $ 3.600.

På det tidspunkt var der teorier, der hævdede, at Bitcoins pris aldrig skulle falde til under $ 5.000 i første omgang. En kaskade af lange likvidationer, primært på BitMEX, sendte priserne i spiral. Siden da har Bitcoin afsluttet en V-form opsving med et 150% rally. Der var bekymring for, at utilstrækkelig likviditet og den samlede forsigtige stemning på aktiemarkedet ville udløse en stejl korrektion på kryptokurrencymarkedet.

Stærk spotvolumen på tværs af større børser som Coinbase og Binance viste den faktiske detailefterspørgsel. Det reducerede i stigende grad sandsynligheden for en tilbagetrækning i sort torsdag, da prisen på Bitcoin steg med stigende volumen.

Både Deribit-optioner og CME-futures oplevede rekordhøj handelsaktivitet onsdag, hvor CME oplevede en rekordhøj åben rente på sine futureskontrakter. Pr. Torsdag svævede prisen på Bitcoin over $ 9.500, hvilket er cirka 40% højere end prisen på minedrift af Bitcoin inden halveringen. Havde Bitcoin været på $ 6.000 eller derunder i halvering, ville minearbejdere været tvunget til at operere med et tab foran det og placere mange minearbejdere i en økonomisk ustabil position bagefter..

Nu, med Bitcoin på over $ 9.000, vil store minearbejdere i Kina være i stand til det forhandle lavere elpriser for at udvinde Bitcoin til break-even-priser, muligvis også efter halveringen. Regntiden begynder i Sichuan-provinsen i Kina, hvor mange førende minecentre er baseret. Da mange energianlæg i Sichuan drives med vandkraft, har regionen ofte et overskud af elektricitet.

Billigere elektricitet, højere Bitcoin-priser og en stærk købefterspørgsel fra detailinvestorer sætter minearbejdere op i en stærk position, der går i halvering og håndterer nedskæringen i indtægterne bagefter.

Tidligere halvings førte til rally

Efter halveringen i november 2012 steg prisen på Bitcoin med 6.940% og sprang fra $ 10 til $ 704 inden for en fireårsperiode indtil aktivering af den næste halvering i juli 2016. Fra juli 2016 til nu, når vi går ind i majs halvering, Bitcoins pris er steget med yderligere 1.249% og steg med godt over 10 gange.

Baseret på Bitcoins historiske ydeevne og det berømte aktie-til-strøm-forhold skabt af PlanB, Pantera Capitals CEO, Dan Morehead, sagde at Bitcoins pris kunne ramme $ 115.000 i midten af ​​2021.

Bitcoin-cyklus efter halvings

Cryptocurrency-forhandler Satoshi Flipper forklarede, at Bitcoins pris teknisk set nærmer sig et stort flerårigt modstandsniveau. Selvom handlende forbliver splittet om, hvorvidt Bitcoin vil bryde igennem ved sit første forsøg, forventer investorer en langvarig stigning i Bitcoin på mellemlang sigt. Den erhvervsdrivende sagde:

”Vi nærmer os den øvre trendlinjemodstand samtidig med, at den næste $ BTC-halvering begynder. Jeg forventer kæmpe fyrværkeri og bryde ud af denne massive 2-årige symmetriske trekant. Vi har udnyttet den modstand et par gange nu. ”

Bitcoin nærmer sig flerårig trendlinje inden halvering

En mulig årsag til, at Bitcoins pris har en tendens til at stige betydeligt efter halvering, er, at salgspres på markedet er faldet. Minearbejdere genererer 50% mindre Bitcoin, og det er halvdelen af ​​den sædvanlige forsyning, der bliver solgt til markedet.

Prisen på Bitcoin har historisk set betydelige gevinster inden for de 10 til 11 måneder efter en halvering, hvilket afskrækker minearbejdere fra at sælge Bitcoin så tidligt efter dets forekomst. Alejandro De La Torre, vicepræsident for Poolins minepool, skrev i et blogindlæg:

”Der er ringe tvivl blandt forskere og eksperter i branchen om, at hashraten vil falde betydeligt, når bloktilskuddet bliver halveret. Blockware Solutions udgav for nylig en rapport med argumenter om, at halveringen vil lette salgstrykket, da ældre udstyr og højere elomkostninger presser ineffektive konkurrenter ud. ”

Bitcoin minearbejdere er generelt i en bedre position, end de var i tidligere halvinger på grund af eksistensen af ​​professionelle depotløsninger, minespecifikke tjenesteudbydere og en samlet stigning i likviditet på kryptospot og over-the-counter markeder. Samlet forventes halvering i midten af ​​maj at skabe et positivt præcedens for den langsigtede prisudvikling i løbet af de næste fire år, især da Bitcoin nærmer sig sin faste forsyning på 21 millioner..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map