BTC og ETH Crypto-derivater i efterspørgsel, markedet forventes at vokse yderligere

Markedet for kryptomuligheder har udviklet sig hurtigt i andet kvartal af 2020. Ifølge TokenInsights nylige kryptoderivatindustri rapport, handelsvolumen ser en stigning på 166% i forhold til samme periode sidste år i forhold til 2. kvartal 2019. 

De afledte produkter, der driver disse mængder, er futures og optioner. Mens futures vokser med handlende, der satser på et bullish prissentiment, har både åben interesse og mængder af optioner nået heltidshøjder.

Højdepunkter i hele tiden 

Onsdag ramte åben interesse for Ether (ETH) optioner et højeste niveau på $ 351 millioner på Deribit og $ 37 millioner på OKEx. Faktisk er den åbne interesse for Ether-optioner 2,5 gange højere end den var i starten af ​​juli.

En dag før den største udløbsbegivenhed for Bitcoin (BTC), der blev set den 3. juli, ramte Bitcoin-optionens interesse en heltidshøjde på $ 1,7 millioner på Deribit og $ 268 millioner på CME, mens daglige volumener på Deribit fordoblede deres all-time high, overstiger 47.500 kontrakter, der handles den 28. juli. 

Denne heltidshøjde set dagen før dens udløb den sidste fredag ​​i måneden kunne ofte betyde en stigende accept af optioner og strukturerede produkter, især i betragtning af rekord OI’s hit selv på CME, som er den største derivatudveksling i verden.

Samlede BTC / ETH-optioner

Luuk Strijers, Chief Commercial Officer for Deribit, talte om, at OI var den bedste indikator til at måle markedet og sagde til Cointelegraph: ”Åben interesse er den bedste indikator for at vurdere markedsadoptagelse, og når man ser på diagrammerne, er det tydeligt, at vi er tæt på slutningen af ​​juli-højderne. ” Han tilføjede: “BTC-optioner med åben interesse er i øjeblikket 116K kontrakter med en nominel værdi på 1,5 mia. USD.”

Nye horisonter for investorer

Option er finansielle instrumenter, der giver investorer mulighed for at købe eller sælge et underliggende aktiv afhængigt af den type kontrakt, de har. Opkøbsoptioner giver indehavere ret til at købe et aktiv til udtrædelsesprisen inden for en bestemt tidsramme, mens salgsoptioner giver indehavere ret til at sælge et aktiv under lignende forhold. Denis Vinokourov, leder af forskning hos BeQuant – en kryptobørs og institutionel mæglerudbyder – fortalte Cointelegraph:

“Valgmuligheder er en meget effektiv måde at afdække eksponering for det underliggende produkt, det være sig, at Bitcoin eller Ethereum spot eller endda futures / perpetuals. Derudover er det lettere at strukturere produkter, der tilbyder ‘udbytte’, og det er dette, der har været særligt tiltalende for markedsdeltagerne, især i kølvandet på sidelæns markedsprishandling. “

Lennix Lai, direktøren for de finansielle markeder ved OKEx-kryptobørs, fortalte Cointelegraph, at handlende burde være forsigtige, da “høje OI’er alene ikke indikerer, at markedet er bullish eller bearish,” og tilføjede yderligere, at investorer hælder mod lange strategier: 

”Vi har erkendt, at der er meget flere fagfolk, der udnytter mulighederne for at afdække deres BTC-portefølje, der kun er længe. Og der er mange flere strukturerede produkter tilgængelige på markedet, der er skræddersyet til professionelle af hensyn til udbytteforøgelse eller eksotisk udbytte. ”

Da Bitcoin-prisen kortvarigt oversteg $ 11.900-marken flere gange tidligere på denne måned, har den generelle interesse for kryptokurver været stigende. Bitcoin har samlet 27% siden 1. juli, hvilket er den højeste stigning, der er set i 2020. Bitcoin-optioner handles i øjeblikket hovedsageligt på Deribit, CME, OKEx og LedgerX, mens Bakkt, en kryptobørs, der ejes af større traditionel børs Intercontinental Exchange, ser nul optioner mængder på trods af at produktet er angivet. 

BTC Put / Call-forhold

Derudover er put-call-forholdet steget fra 0,52 måned over måned til 0,76 den 6. august, hvilket betyder, at en større andel af put-optioner blev solgt sammenlignet med call-optioner. Dette er en stærk indikator for den bullish stemning, som investorer i øjeblikket har. Lai tilføjede denne opfattelse:

”Ser man på den voksende efterspørgsel efter Bitcoin-optioner, OI og volumen, ser det ud til at antyde, at investorer stadig er bullish på Bitcoin-prisen og med de større makrofaktorer som faldet i US-dollarprisen og en højeste tid guld, efterspørgslen efter Bitcoin stiger generelt. ”

Ethereum 2.0 og DeFi-drev efterspørgsel

Flere investorer ser ud til at erhverve ETH-eksponering ved hjælp af optioner i 2020. Ether, der er nummer to på Bitcoin i kryptokurrencyområdet, er blevet et af de vigtigste eksperimentelle laboratorier til blockchain-skalerbarhed understøttet af store institutionelle og iværksætterudviklingssamfund. Derfor er det naturligt, at ETH bliver et spekulativt aktiv, efterhånden som der udvikles mere decentrale applikationer. 

Relateret: Ethereum 2.0-indsats, forklaret

Det kommende Ethereum 2.0 proof-of-stake-skift for Ethereum og den hurtige vækst i DeFi-rummet har vist sig at være store variabler, der driver det bullish stemning, mens de tilføjer netværket mere troværdighed. Ser vi, at Ether-optioner hovedsagelig handles af detailinvestorer, på dette tidspunkt, da de ikke handles i regulerede børser som CME og Bakkt endnu, er væksten yderligere et bevis på samfundets interesse. Strijers uddybede mere om statistikken over Ether-optioner og futures, der handles på Deribit og sagde:

”Antallet af brugssager til ETH vokser stadig, og investorer køber ind i dette potentiale. Deribit ETH-optioners åbne rente er vokset 7 gange fra USD 30-50 millioner for seks måneder siden til USD 350 millioner nu, hvilket repræsenterer en markedsandel på 90%. Og mens ETH-spotpriserne topper, gælder det samme for ETH-futures åbne renter, der næsten når USD 1,5 mia., En ny heltidshøjde. ”

Efter en månedlig gevinst på over 60% og YTD-gevinster, der oversteg 200%, brød ETH prismærket på $ 400 i starten af ​​august. Virkningen af ​​frigivelsen af ​​Ethereum 2.0s endelige PoS-testnet “Medalla” og de implikationer, det vil have på DeFi-rummet, bliver nu taget af markedet. Institutionel interesse har også vist sig i nyhederne – ligesom Arca Labs lancerer en Ethereum-baseret fond registreret hos United States Securities and Exchange Commission. 

Dyrker kagen?

Mens Deribit i øjeblikket indtager den største markedsandel af optionerne, er der nye spillere, der har forsøgt at udnytte denne stigning i investorinteressen. Mens Strijers hilste mere konkurrence i rummet velkommen, da det ville hjælpe kagen med at vokse, kan der være visse kompleksiteter involveret, ifølge Lai:

”En af forudsætningerne for et marked for likvide optioner er et lige eller endnu mere likvidt futuresmarked. For ikke at nævne kompleksiteten ved håndtering af likvidation, mærkepris og marginalisering, hvilket er langt mere kompliceret end delta-produktlignende futures. ”

Vinokourov fremmede dette perspektiv ved at sammenligne forskellene i at køre en kryptoderivatudveksling med en spotbørs. Han afslørede, at de største udfordringer omkring opretholdelse af en flydende ordrebog “på tværs af en række udløb og strejkepriser med en matchende motor, der er robust nok til at modstå pludselige udbrud af volatilitet,” ud over et institutionelt system til styring af risici. Han mente yderligere:

“Hvis alt dette ikke var nok, er klientopkøb så meget vanskeligere end spotækvivalent, fordi der er færre firmaer, der handler disse produkter, og de kræver institutionel klientadministration – noget, som krypto-udvekslinger ikke altid er i stand til at tilbyde.”

Uanset hvordan opsætningspladen er opdelt, er den uden tvivl kun indstillet til at vokse yderligere i størrelse, især gennem udvekslinger som CME, der nu bliver en mere fremtrædende spiller i rummet. Det bullish stemning fra BTC og ETH vil tjene til at støtte denne vækst yderligere ved at give investorer flere muligheder for at spekulere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map