Building Empires: Største kryptoudvekslinger skubber til global tilstedeværelse

Cryptocurrency-udvekslinger har en vigtig rolle i at drive adoption over hele verden, men selv de største operationer står over for betydelige udfordringer, når de prøver at udvide deres tjenester. Fremkomsten af ​​Bitcoin (BTC) og den efterfølgende udvikling og lancering af adskillige andre kryptokurver har ændret den måde, folk ser på transaktioner over hele verden. Afhængighed af traditionelle banksystemer er ikke længere den eneste mulighed for mennesker.

Blockchain-netværk og kryptokurver er i stand til at omgå konventionelle finansielle systemer og give folk mulighed for at handle direkte uden at skulle gå gennem en central institution. I en ideel, kryptografisk sikker verden ville brugerne foretage peer-to-peer, men der er nogle barrierer for adgang for uindviede. Derfor bruger de fleste af de nye til krypto-børser deres indgangspunkter i økosystemet, da de konverterer deres fiat-valuta til deres valgte kryptokurrency. I 2020 er brugerne forkælet med valg med det store antal cryptocurrency-udvekslinger, der fungerer internationalt.

Ikke desto mindre forsøger en håndfuld af disse børser at stige foran pakken og etablere sig som virkelig globale virksomheder. Men hvad er de vigtigste udfordringer, de står over for, og hvordan er de gået i gang med at opbygge deres respektive imperier?

En jongleringshandling

Det er klart, at opbygning af en vellykket kryptokurrencyudveksling kræver enorm tid og ressourcer samt evnen til at springe gennem en række forhindringer til enhver tid.

Dette forværres, når man arbejder på tværs af grænser og kontinenter, da mange lande har deres egne regler og love omkring brugen af ​​kryptokurver og overførsel og strøm af fiat-valutaer. Jay Hao, administrerende direktør for OKEx, fortalte Cointelegraph, at der er en række overvejelser, der giver et komplekst og udfordrende forretningsmiljø, hvilket betyder, at “de fleste administrerende direktører i denne forretning ikke får meget søvn.” Han tilføjede:

”At dyrke en global kryptokursudveksling er sandsynligvis en af ​​de sværeste virksomheder at være i. Der er mange udfordringer fra at tiltrække og bevare det rigtige talent til at konsolidere og udvide din brugerbase, sikre likviditet, dybde på markedet og et attraktivt produktudbud. Du skal også sørge for, at børsen er robust og sikker, kan håndtere store uventede mængder volumen med næsten ingen nedetid, alt imens det opfylder kravene fra regulatorer. Listen over udfordringer er faktisk uendelig. ”

I et nylig interview med Cointelegraph understregede Changpeng Zhao, administrerende direktør for Binance, der ellers er kendt som “CZ”, vigtigheden af ​​at have en "global tankegang" samtidig med at der opretholdes en bæredygtig forretningsmodel. For at gøre dette mener CZ, at udvekslinger skal forstå brugernes specifikke behov i forskellige regioner. ”Vi har forskellige tilgange til forskellige markeder,” fortalte han yderligere Cointelegraph og tilføjede:

”For at drive en global virksomhed er vi nødt til at sikre, at vi altid tilbyder en solid infrastruktur til brugerne og forbedrer deres oplevelse, hvilket er især vigtigt for kryptorummet døgnet rundt. Derefter har vi teammedlemmer fra forskellige samfund til at levere tilpassede produkter og tjenester til et lokalt marked og sikre, at vores marketingstrategi er tilpasset lokal kultur, brugerdefineret og sprog. ”

Huobis chef for global forretning og markeder, Ciara Sun, delte en lignende idé og fremhævede to store overvejelser, som børsen har fokuseret på siden grundlæggelsen: lokalisering og overholdelse af lovgivning. Sun fortalte Cointelegraph, at det at have en sund forståelse af brugernes ønsker og behov er en drivende faktor i lanceringen af ​​udvekslingsstøtte i nye regioner:

”Lokalisering betyder ikke kun at tilbyde børsen på et nyt sprog. Brugere på forskellige markeder og regioner har hver deres præferencer, vaner og krav, så vi er nødt til at tilpasse os til hvert publikum og give lokale brugere højt skræddersyede oplevelser. ”

Som Sun forklarer, giver forståelse af, hvorfor brugere i bestemte lande eller regioner ønsker at bruge kryptokurver, også en vis indsigt i, hvilken slags tilbud der vil fungere forskellige steder: ”Vi bruger meget tid på at lære indviklingen i et nyt marked, inden vi går ind i det . ”

Cointelegraph talte også til BitMEX for at måle sine synspunkter på de mest udfordrende aspekter ved at køre en grænseoverskridende operation. En talsmand for virksomheden fremhævede kundesupport som en betydelig forpligtelse og en, der kræver det højeste beløb af sine ressourcer:

”Som en handelsplatform for kryptovaluta-derivater, der betjener brugere fra hele verden, er vores evne til at yde problemfri support, uanset tidszone, en vigtig del af vores service. Vores kundesupportteam er nu et af de største teams i vores organisation og tilbyder support på flere sprog. ”

En talsmand for udvekslingen Kraken fortalte Cointelegraph, at lovgivningsmæssige overvejelser i forskellige jurisdiktioner er nogle af de hårdeste udfordringer med hensyn til at forsøge at etablere nye driftsgrundlag:

”En klar lovgivningsvejledning er vigtig, fordi den hjælper med at bestemme, hvilke produkter vi kan tilbyde, og hvem vi kan målrette mod vores virksomheder. Hvis det gøres ordentligt, kan det også sikre lige konkurrencevilkår for alle konkurrenter. Derudover er uddannelse fortsat et fokus for os også, da der både er bevidstheds- og videnhuller, når det kommer til krypto og dens fordele. ”

Navigering i de globale farvande

Så det er heller ikke en klar indsats at blive en global kryptokursudveksling, da der ikke er nogen regulerende instans, der findes for branchen. I betragtning af at kryptokurver har eksisteret i lidt over et årti, er regulering meget afhængig af individuelle lande og deres love.

I betragtning af at de fleste finansielle institutioner rundt om i verden står over for strenge kontrolforanstaltninger fra tilsynsorganer, har kryptokursudvekslinger været nødt til at vedtage lignende praksis. Mange af disse operationer skal overholde retningslinjerne Kend din kunde og hvidvaskning af penge for at kunne operere.

Som OKExs Hao forklarede, tager virksomheden retning fra retningslinjerne fra Financial Action Task Force, eller FATF, når de ønsker at forgrene sig til nye regioner. Ikke desto mindre mener Hao, at et globalt organ, der fører tilsyn med regulering af kryptokurrency, er et usandsynligt scenario, der tvinger børsen til at have et stort juridisk team om bord for at sikre overholdelse i hver jurisdiktion, hvor børsen opererer:

”Jeg tror, ​​at det vil være meget svært at etablere en global regulerende myndighed for dette område, da alle jurisdiktioner har deres egne love og krav. De ændrer sig også konstant, når industrien udvikler sig. ”

Huobis Sun hamrede hjem vigtigheden af, at lovgivningen overholdes ved sin udveksling som en grundlæggende del af dens forretningsmodel. ”Det er afgørende, at en kryptobørs opfylder alle lokale lovgivningsmæssige krav med de rette licenser til at fungere,” sagde Sun og tilføjede: “Dette kræver en enorm mængde tid og kræfter, og de fleste ‘globale’ børser gider faktisk ikke med dette, men vi tror, ​​det er kritisk. ”

En stor takeaway fra de fleste børser er den udfordrende opgave at navigere i et globalt landskab, der har meget forskellige lovgivningsmæssige og juridiske parametre. Sun indrømmede, at det er en vanskelig opgave, men sagde, at den første anløbshavn er et lands eller en regions værdipapir- og valutakommissioner og dets finansielle tilsynsmyndigheder og tilføjede: ”Der er endnu ikke en global konsensus om klassificering og regulering af digital aktiver, så hvert marked er unikt med sine egne kompleksiteter. ”

Binances CZ fortalte Cointelegraph, at manglen på et globalt organ, der styrer alle markeder, skyldes det faktum, at kryptoindustrien stadig er i sin barndom, hvilket betyder, at børser skal arbejde tæt sammen med regulatorer i hvert enkelt land:

”For at tage USA for eksempel har det veletablerede juridiske og overholdelsessystemer, hvor en kryptobørs skal ansøge om forskellige licenser fra forskellige stater for at tjene borgere i disse stater. […] For Binance arbejder vi altid tæt sammen med lokale regeringer og regulerende agenturer og fungerer i overensstemmelse med alle de jurisdiktioner, vi tjener. ”

Krakens talsmand fremhævede, hvordan drift på forskellige kontinenter kræver specifik overholdelse af forskellige regulerende organer og vagthunde og de regler, de opstiller. Disse overvejelser går dybere end blot at overholde KYC-, AML- og FATF-reglerne; de inkluderer også at følge de amerikanske sanktioner, hvilket betyder, at Kraken har forbud mod at operere i nogle lande. Talsmanden tilføjede: “Vi er også i stigende grad opmærksomme på at opretholde overholdelse af globale databeskyttelsesbestemmelser, såsom den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) i Europa.”

BitMEXs talsmand sagde, at en nøgledriver til succes ville komme ned på en børs evne til at tilpasse sig lovgivningsmæssige parametre, når den fortsætter med at udvikle sig. Derudover ser børsen, at regulatorer over hele verden øger deres interesse i krypto og tilføjer:

”Vi glæder os over deres indsats, da de vil hjælpe med at etablere større standarder for kryptokurrencymarkedet, der vil understøtte udviklingen af ​​denne hurtigt voksende aktivklasse. Vi tror på, at fremtidens succesrige platforme vil være dem, der hurtigt kan omfavne og vedligeholde disse standarder. ”

Tilslutning til ældre systemer

Spredningen af ​​kryptokurver har været langsom og stabil i løbet af det sidste årti, men branchen har allerede gjort det traditionelle økonomiske landskab opmærksom på sig selv. Ikke desto mindre skal “det nye” stadig tilslutte og være kompatibelt med “det gamle”. For at skabe tilgængelighed for nye brugere skal kryptovalutaudvekslinger oprette fiat-gateways til deres platforme, hvilket kræver opbygning af relationer og kompatibilitet med det traditionelle finansielle system.

Kraken tilbød sin tilgang til krydset mellem kryptokurrency og traditionel bankvirksomhed og indrømmede, at forholdet mellem de to er vigtigt for at drive vedtagelsen af ​​den tidligere. Ikke desto mindre er apati hos nogle pengeinstitutter og vanskelighederne med at grænseflade og arbejde med sådanne organisationer stadig en udfordring, da det er “tidskrævende at komme overens med disse partnere,” sagde virksomheden og tilføjede:

”På trods af tilstedeværelsen af ​​mange fremadrettede banker er mange andre ekstremt (og unødigt) risikovillige, når det kommer til krypto. Dette er uheldigt, fordi de fratager deres kunder muligheder for at engagere sig i og drage fordel af denne nye og spændende mulighed. ”

Yderligere udfordringer skabes af lande, der forsøger at anvende eksisterende love til at styre brugen af ​​kryptokurver. Som Hao forklarede, “Det er en hjælp og en hindring” for væksten i brugen af ​​kryptokurrency, da nogle lande har udviklet kryptoregler, når de har indset, at den nuværende ramme ikke kan tilpasses, mens andre jurisdiktioner stadig er bagud. Han tilføjede: “Dette kan være til skade for kryptokurrency, da det hele afhænger af, hvordan krypto defineres i første omgang.”

For Binances CZ er regulering ikke nødvendigvis i opposition til kryptokurver. CZ mener, at støtte til regulering kan drive innovation og være med til at forme krypto- og blockchain-rummet, ligesom udviklingen i valutahandel: ”I betragtning af at forexindustrien og kryptoindustrien, begge drevet af høje teknologier, deler ligheder, kunne forexregulering tjene som en god reference for regulatorer til at formulere mere støttende lovgivningsmæssige rammer for kryptoindustrien. ”

Huobi’s Sun mener, at der er en skiftende holdning til kryptokurver fra regulatorer og det traditionelle finansielle system, da de langsomt får en forståelse af krypto- og blockchain-systemer: “Det er kun naturligt, at forexregulering og banksystemer endnu ikke er helt fanget,” sagde Sun og tilføjede, at “den nuværende regulering fortsætter med at udvikle sig, når regulatorer tilpasser sig det skiftende økonomiske landskab.”

Sun fortalte Cointelegraph, at som et resultat mere og mere traditionelle bank- og finansielle institutioner ombord teknologien og åbner støtte til kryptokurver og børser:

”Vi ser også mindre modstand fra ældre finansielle institutioner og banker. […] Vi har også indgået et samarbejde med banker for at aktivere fiat-gateways for lokale brugere på flere markeder, så mens der stadig er fremskridt, skal jeg tro, at det ældre banksystem bevæger sig hurtigere end forventet. “

Stadig skiftende verden

Som de forskellige repræsentanter for disse kryptokursudvekslinger har fremhævet, er det globale kryptokurrencymiljø komplekst. Opbygning og lancering af en kryptokursudveksling er en teknisk og udfordrende indsats i sig selv. At tage udveksling og lancere support i forskellige jurisdiktioner tilføjer flere lag af kompleksitet, der kræver en overdreven mængde ressourcer og energi.

I betragtning af den krævede indsats er udvekslinger, der langsomt bygger et globalt fodaftryk helt sikkert i spidsen for branchen og skubber indførelsen og accept af kryptokurver over hele verden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map