Celebs and Crypto: En blandet pose med Crypto-samarbejde

I 2017 blev kryptokurver skubbet ind i ansigterne på millioner som aldrig før, da Bitcoin og adskillige altcoins steg til betagende højder..

Det, der fulgte, kan kun beskrives som en mediefilskab, da enhver bemærkelsesværdig publikation, hjemmeside og mediebureau havde en eller anden form for dækning af Bitcoin og krypto mod slutningen af ​​året.

De fleste virksomheder ville ikke have penge nok til at betale for så meget reklame – men det skyldes i høj grad det faktum, at Bitcoin og dets brødre kørte til alle tiders højder, der muligvis ikke nås igen i de kommende år..

Ikke desto mindre har crypto i løbet af de sidste par år modtaget et stjernespækket boost fra en række bemærkelsesværdige berømtheder fra hele verden. Fra skuespillere til sangere, rappere til sportsfolk, har en række af verdens mest genkendelige ansigter givet deres stemmer til adskillige kryptokurrencyprojekter.

Nogle er dybt involverede, mens andre ser ud til at have taget den sædvanlige berømtheds-godkendelsesrute. Ikke desto mindre, med millioner af loyale fans rundt om i verden og et lige stort antal tilhængere på tværs af flere sociale medieplatforme, kan disse berømtheder have stor indflydelse på opfattelsen af ​​millioner af mennesker.

I betragtning af de forskellige baggrunde og rum, hvor de arbejder, har berømthederne også magten til at introducere kryptokurver til en lang række mennesker, som ellers måske ikke er blevet introduceret til teknologien.

Her er vores liste over bemærkelsesværdige berømtheder, der har skabt bølger i kryptovalutaområdet, såvel som dem, der bare kører på den bølge til deres egen fordel.

Snoop Dogg

Snoop Dogg – ‘Sætter tha Crip i Crypto!’

Twitter: 17,2 millioner; Insta: 25,3 millioner; Facebook: 36 millioner

Snoop Dogg har været i rap-spillet siden 1991, og han er et af de mest genkendelige ansigter i musikbranchen.

Hans seneste strejftog i kryptokurrencyområdet er lige så nylig som i april 2018, da han slog sig sammen med Ripple som kunstner for en VIP-oplevelse, de havde i Maj i New York City.

Imidlertid har han været i harmoni med branchen siden lanceringen af ​​hans 2013-album X, som fans tilsyneladende kunne købe med Bitcoin. Det der virkede som en tunge-i-kind-Tweet blev hurtigt realitet, da folk som BitPay og Coinbase reagerede på Tweet lovende at gøre Snoop’s løfte til virkelighed.

Min næste post tilgængelig i bitcoin n leveret i en drone.

– Snoop Dogg (@SnoopDogg) 2. december 2013

På det tidspunkt sad Bitcoin på $ 1.000, så hvis Snoop gjorde en masse salg i kryptokurrency dengang og ‘hodl’d’, kan han have dræbt i 2017.

Snoop lægger også en tunge i kinden reTweet af en Robinhood-annonce, der promoverer feeless-udvekslingen, med den mindeværdige tagline, ‘sætter tha Crip i Crypto:

Sætter tha Crip i Crypto! https://t.co/qaQdUru3xe

– Snoop Dogg (@SnoopDogg) 25. januar 2018

Katy Perry

Katy Perry – ‘Crypto-claws’

Twitter: 107 millioner; Insta: 70,6 millioner; Facebook: 68 millioner

Popstjernen har over 70 millioner tilhængere på Instagram og 107 millioner på Twitter, hvilket giver udtrykket ‘stjernemagt’ en ny betydning.

Det betyder, at et stort antal af hendes fans har set og eller reageret på et par kryptorelaterede indlæg på hendes profiler.

I januar offentliggjorde den amerikanske sanger et billede på Instagram af hendes negle udført med en række forskellige kryptokurrencylogoer, herunder Bitcoin, Monero, Litecoin og Ethereum.

$ —CrYpTo ClAwS— $

Et indlæg delt af KATY PERRY (@katyperry) den 25. januar 2018 kl. 12:49 PST

Tilbage i november 2017 sendte Perry endnu et foto på Instagram, der sad sammen med den amerikanske investor Warren Buffett i en interviewstil-indstilling med billedteksten: ‘nbd bare bede Warren Buffett om sine tanker om kryptokurrency’:

nbd bare bede Warren Buffett om sine tanker om kryptokurrency

Et indlæg delt af KATY PERRY (@katyperry) den 29. november 2017 kl. 12:24 PST

I betragtning af at Katy Perry har flest tilhængere Twitter i verden, og er rangeret 20. på listen over mest fulgte Instagram-profiler. Hendes positive udsigter var bestemt en velsignelse for opfattelsen af ​​kryptokurver for millioner af mennesker.

Ashton kutcher

Ashton kutcher

Twitter: 18 millioner; Insta: 2,8 millioner; Facebook: 18 millioner

Den amerikanske skuespiller er berømt for sin rolle i That 70s Show, men han har fortsat med at skabe bølger i Hollywood gennem årene.

Desuden er han en dygtig risikokapitalist og medstifter af A-klasse investeringer.

Han har haft en historie med kryptointeresse – startende med en Tweet i 2014 delte et link til Ethereum-webstedet et helt år, før projektet gik live.

decentralisering af verden…. https://t.co/Dn1d9qE0Qe #geekpower #tek

– Ashton Kutcher (@aplusk) 12. maj 2014

Kutcher har også investeret i esports-væddemålsplatform Unikrn, som også tiltrak investeringer fra den amerikanske investor Mark Cuban og Ethereum-medstifter Anthony Diiorio. Han har også investeret i Bitcoins betalingsplatform Bitpay.

Med 18 millioner tilhængere på henholdsvis Twitter og Facebook og næsten tre millioner på Instagram er Kutcher en anden kryptoentusiast, der har evnen til at påvirke et stort publikum af tilhængere.

50 cent

50 cent

Twitter: 6,69 millioner; Insta: 19,2 millioner; Facebook: 35 millioner

Den amerikanske rapper 50 Cent startede sin tilknytning til kryptokurrency i 2014 ved at lade fans købe hans album Animal Ambition ved hjælp af Bitcoin.

Kilder hævder, at 50 Cent tjente omkring 700 Bitcoin fra sit albumsalg – hvilket er værd omkring $ 4,3 millioner på nuværende Bitcoin-pris.

Hvad der måske har været mere af en hjernebølge for rapperen end noget andet, var stadig et positivt træk for kryptovalutaverdenen, da 50 Cent har over 19 millioner tilhængere på Instagram.

Det ser ud til, at rapperen siden har fjernet indlæggene fra Instagram og Twitter, men vi ved alle, at han stadig ballin ‘. En Twitter-bruger indsendte skærmbilleder af originale indlæg på Instagram.

50 cent

Billedkilde: Twitter

Lionel Messi

Lionel Messi

Twitter: 220K; Insta: 97,1 millioner; Facebook: 90 millioner

Fodboldstjernen Barcelona og Argentina Lionel Messi er en af ​​de mest genkendelige figurer i verden, endsige sport. Messi har forbløffende 96 millioner tilhængere på Instagram og 88 millioner på Facebook, hvilket gør ham til en af ​​de største påvirkninger omkring.

Messi er bestemt den mest bemærkelsesværdige sportsmand involveret i blockchain-rummet. I 2017 meddelte Messi, at han ville blive ambassadør for SIRIN LABS.

Virksomheden er banebrydende for det blockchain-drevne smartphone-rum med sin FINNEY-model, der i øjeblikket er under udvikling.

Messi godkendte projektet på sin Facebook-side i en betalt stilling, i et træk, der havde til formål at nå et uudnyttet marked af mennesker, der måske aldrig er blevet introduceret til blockchain-teknologi.

“Jeg har normalt travlt med at forsøge at decentralisere forsvar, og efter at have gravet dybere ned i blockchain og decentraliserede systemer er jeg begejstret for at slutte mig til SIRIN LABS som ambassadør for at gøre blockchain mere venligt med deres kommende operativsystem til smartphones!”

Floyd 'Crypto' Mayweather

Floyd ‘Crypto’ Mayweather

Twitter: 7,79 millioner; Insta: 20,6 millioner; Facebook: 13 millioner

Den berømte bokser Floyd Mayweather har fængslet publikum for sine bedrifter i ringen, men der er en grund til, at han er kendt som ‘Money Mayweather.’

Mens han er ubesejret i alle 51 af sine professionelle boksekampe, har Mayweather og hans team været lige så aggressive i deres forretningsmæssige bedrifter. Med en nettoværdi på over $ 700 millioner, Mayweather ved bestemt hvordan man tjener penge – og en del af det er at vide, hvilke projekter der skal tilknyttes.

Imidlertid sluttede Mayweather’s godkendelse af et første møntudbud ikke alt sammen godt for virksomheden bag projektet. I September 2017, Mayweather var afbilledet fremme af Centra, et kryptokurrencyprojekt, der samlede over 32 millioner dollars under sin ICO.

Brug af bitcoins ethereum og andre typer kryptokurrency i Beverly Hill https://t.co/q9VZ3MzpK8 pic.twitter.com/BYyOFUnm8W

– Floyd Mayweather (@FloydMayweather) 15. september 2017

Mindre end seks måneder senere anklagede US Securities and Exchange Commission de tre medstiftere af projektet for værdipapirer og trådsvindel.

Tidligere i 2017 havde Mayweather sendt billeder på Instagram, der understøtter to forskellige projekter. Den ene, Stox.com, er en Bitcoin-prisforudsigelsesplatform, mens den anden er et decentraliseret Hubii-netværk.

Du kan kalde mig Floyd Crypto Mayweather fra nu af … Hubii.Network #ICO starter i morgen! Smarte kontrakter til sport ?! #HubiiNetwork #CryptoMediaGroup &# 129297;&# 129297;

Et indlæg delt af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den 23. august 2017 kl. 13.06 PDT

Jamie Foxx

Jamie Foxx

Twitter: 4,66 millioner; Insta: 5,3 millioner; Facebook: 9,4 millioner

Den amerikanske skuespiller Jamie Foxx kom også ind på kryptovaluta-vanvid og promoverede lanceringen af ​​en ICO i september på Twitter.

Ser frem til at deltage i det nye @cobinhood Polet! NUL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETHhttps://t.co/1XFiosn22S pic.twitter.com/A7es0C2Rxr

– Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) 18. september 2017

Foxx’s tilslutning til Cobinhood, en følsom kryptovaluta-handelsplatform, blev mødt med relativ skepsis fra kryptokurrency-samfundet.

Andreas Antonopolous advarede folk skal være forsigtige med berømthedspåtegninger om investeringsmuligheder.

"Den værste grund til at foretage en investering er en berømthedspåtegning. Desværre fungerer denne taktik, og det er derfor, de gør det,"

Donald Glover

Donald Glover – Ikke så ‘barnlig’ Gambino

Twitter: 2,37 millioner; Insta: 3 millioner; Facebook: 1,5 millioner

Også kendt som Childish Gambino, synes den amerikanske skuespiller og rapper Donald Glover at være en af ​​de første berømtheder, der går ind for brugen af ​​Bitcoin.

Hele vejen tilbage i 2013, i et interview med Time udtrykte Glover sin interesse i brugen af ​​Bitcoin og de muligheder, det kunne bringe for hele verdenen.

”Jeg ved, at mange mennesker er skeptiske, men jeg har lyst til, at hvis alt kommer til at leve online, hvorfor ikke Bitcoins? At være bakket op af guld virker meget gammel og nostalgisk for mig. At være bakket op til en Bitcoin, som det tager tid at faktisk lave, og der er denne ligning, der skal gøres, der føles ægte for mig og giver mere mening. ”

Mislykkes – Mayweather, DJ Khaled, Paris Hilton og Steven Seagal

Det har ikke alle været let at sejle for nogle berømtheder og deres kryptokurrency-samarbejde. Et par få udvalgte, der har stået bag visse projekter, har endt med at deres egne mærker er blevet beskadiget af fejl i nogle af disse kryptokurver.

Som vi har berørt ovenfor, var Mayweather en af ​​disse berømtheder, der har tilsluttet sig en ICO, der ender med at blive udsat for et bedrageri. Centras grundlæggere er siden blevet arresteret og anklaget – men Mayweather var ikke den eneste berømthed, der var knyttet til ICO.

DJ Khaled

DJ Khaled

Twitter: 4,05 millioner; Insta: 11 millioner; Facebook: 3,5 millioner

Den amerikanske musikproducent DJ Khaled godkendte også Centra Card, som blev annonceret som et cryptocurrency-betalingskort, der kunne bruges til at konvertere crypto til fiat-valutaer.

ICO hævdede, at kortet var drevet af VISA og Mastercard, men SEC rapporterede, at dette faktisk var falsk. Khaled har siden fjernet indlægget fra sin Instagram-konto.

DJ Khaled

Kilde: Medium / Instagram

Paris Hilton

Paris Hilton

Twitter: 17,2 millioner; Insta: 9,2 millioner; Facebook: 7,6 millioner

Den amerikanske tv-personlighed Paris Hilton var også en del af ICO-vanvid i 2017. I et nu af nu slettede Twitter-indlæg udtrykte Hilton sin interesse for ICO for LydianCoin..

Et par måneder senere tog berømtheden afstand fra projektet, efter at administrerende direktør for LydianCoins moderselskab blev involveret i alvorlige juridiske kampe.

I november 2017 blev den SEC advarede berømtheder at de kunne have juridiske konsekvenser for at promovere ICO’er uden at afsløre visse detaljer om deres engagement i disse projekter:

”Enhver berømthed eller anden person, der promoverer et virtuelt token eller mønt, der er et værdipapir, skal oplyse arten, omfanget og størrelsen af ​​kompensation modtaget i bytte for forfremmelsen. Manglende videregivelse af disse oplysninger er en overtrædelse af de anti-udråbende bestemmelser i de føderale værdipapirlove. ”

Steven Seagal

Steven Seagal

Twitter: 108K; Insta: 121K; Facebook: 6,1 millioner

Amerikansk skuespiller Steven Seagal har været involveret i en af ​​de mere bizarre ICO’er for kryptokurrency i 2018. Bredt fordømt som et ‘pyramidesystem’ eller MLM firma, Bitcoiin2Gen, blev lanceret i januar med Seagal udnævnt som brandambassadør.

Projektet virkede i bedste fald sketchy, og adskillige kryptokurrencypublikationer stemplede det som et pyramidesystem. Virksomheden afviste påstandene og sagde, at det var fire niveauer, pyramidesystem, der ligner kommissionstruktur, kun var i kraft under ICO.

Det var næppe overraskende, at Seagal og projektets grundlæggere meddelte, at han skiltes fra Bitcoiin2Gen efter afslutningen af ​​ICO i marts 2017.

Dette var kun få dage efter Tennessee Department of Commerce & Forsikring (TDCI) Securities Division udsendte en advarsel til forbrugerne om projektets art – som blev anset for at tilbyde uregistrerede værdipapirer.

Spillet

Spillet

Twitter: 1,08 millioner; Insta: 9,3 millioner; Facebook: 7,9 millioner

Amerikansk rapper The Game er kendt som en marihuana-iværksætter, og hans bedrifter i branchen sprang over til blockchain-rummet i august 2017.

I en video på Twitter fremmede The Game en blockchain-baseret platform, der lovede at bringe store ændringer i marihuanaindustrien rundt om i verden gennem brug af smarte kontrakter.

Forberedelse af en cannabisrevolution med blockchain. @JessVerSteeg og jeg vil fortælle dig mere om vores kommende ICO den 15. august @paragoncoin pic.twitter.com/xjGS9qAEF2

– Black Jesus (@thegame) 10. august 2017

Desværre fulgte projektet en lignende skæbne som dem, der er nævnt ovenfor. Ifølge rapporter, grundlæggerne undlod at registrere ICO hos regulatorer – hvilket førte til en retssag fra investorer.

En advarselshistorie

Som det gamle ordsprog siger, er der ikke sådan noget som dårlig omtale. Dette stemmer til en vis grad, men berømtheder vil måske undgå at blive forbundet med falske projekter, der kan give dem juridiske problemer.

SEC har gjort det ret klart, at bemærkelsesværdige tal i underholdningsindustrien bør være forsigtige med at promovere eller godkende projekter, der kan falde inden for rammerne af en sikkerhed.

Som de sidste seks måneder har vist, er kryptokurrencyområdet stadig en voksende enhed, fuld af gode projekter og et par dårlige. Tilskuere ville gøre det godt at tage berømthedspåtegninger med en knivspids salt – og gøre deres egen forskning, før de hoppede ind på den hyp-up vogn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map