De vigtigste indsatsprojekter i Crypto World i dag: Rapport

INDX, Tokenized Masternode Investment Fund, har beregnet top-10 proof-of-stake (PoS) blockchains baseret på det forventede udbytte af deres tokens. Virksomheden gjorde dette ved at kvantificere volatilitet, volumen, likviditet, risiko og integritet. Poletterne vises i rækkefølge, fra en til 10, baseret på det forventede udbytte, som forudsagt af INDXs proprietære algoritme.

Relateret: Crypto-udbytte: At sætte mønter for gevinster potentielt en god strategi på et bjørnemarked, men er ikke uden risiko

Bevis for indsats er en konsensusmetode, der siger, at en person kan udvinde eller validere bloktransaktioner i overensstemmelse med antallet af mønter, han eller hun har. Nogle PoS-konsensusmetoder tager også alderen på et aktiv i betragtning. Ifølge nogle giver PoS en mindre mulighed for centralisering, mere sikkerhed og energieffektivitet.

Top-10 krypto staking tokens

1. Pundi-X

Pundi-X har lavet bølger for nylig af gennemføre partnerskaber med vigtige salgssteder (de andre PoS) -firmaer og er godt på vej til sit mål om at bringe kryptovaluta-betalinger til detailhandel.

Pundi-X annoncerede den 12. juli, at det integrerede sit kryptobetalingssystem i en VeriFone salgs-enhed, som rapporteret af Cointelegraph. Ved at integrere sit XPOS-kryptobetalingsværktøj på VeriFones X990, en Android-baseret salgsterminal, håber Pundi-X, at butikker og detailforretninger, der allerede bruger X990, vil behandle kryptokurrencybetalinger ud over traditionelle transaktioner.

Pundi-X’s token (NPXS) nåede et højeste niveau den 8. juli 2018 med en pris på $ 0,004055 og en markedsværdi på $ 363,499,888 ifølge Coin360. Pundi-Xs forventede udbytte er 18,46%. Tokenet er næsten 38% år-til-dato.

2. IOStoken

IOStoken (IOST) er en blockchain med et stort antal transaktioner pr. Sekund, der er populært blandt spillere og startede som et ERC-20-token. På IOStoken-mainnet stemmer IOStoken-indehavere dog for Node-partnere som en del af indsatsprocessen. ERC-20 IOStoken er udvekslingsmediet på netværket. Brugere tjener IOStokens ved at validere transaktioner og bidrage til computerkraften for tjenester.

IOStoken er en del af Ethereum blockchain og er en kryptovaluta, der kredser omkring Internet of Services og har til formål at bringe struktur til nye online-udbydere. IOSTs konsensusalgoritme, kaldet Proof of Believability, gør det muligt for netværket at være hurtigt, mens det stadig fremmer en decentralisering af noderne. Dets mål er at behandle 100.000 transaktioner pr. Sekund.

Under tokens oprindelige mønttilbud (ICO) var prisen 0,01 $. IOST nåede en højeste tid den 24. januar 2018 på $ 0,12 og en markedsværdi på $ 863,429,459 ifølge Coin360. IOStokens forventede udbytte er 14,71%. Indtil videre er det op 100%.

3. Kosmos

Cosmos software tillader, at blockchains handler med hinanden i et såkaldt “Internet of Blockchains”. Cosmos, som muliggør interoperabilitet mellem adskillige blockchains, samlede $ 16 millioner i det oprindelige møntudbud i 2017.

Den profit-enhed Tendermint byggede Cosmos-netværket, som har et oprindeligt token kaldet ATOM. Tokenet steg til $ 8,17 kort efter lanceringen og markerede dets højeste tid. ATOMs forventede afkast er 12,34%. Cosmos blev lanceret i marts. Siden da er prisen faldet 43%.

4. Bølger

Waves er en anden højtydende blockchain med høje gennemløb – med op til 6,1 millioner på en enkelt dag, der observeres. det er aktiv i krypto samleobjekter og opdateringer kan ikke stemmes af stakers uden 80% af stemmerne er enige i ændringen, idet de understreger styrken fra de enkelte tokenholdere. Waves introducerede for nylig en opgradering til sin blockchain, der muliggør decentrale applikationer.

WAVES-tokenet nåede en højeste tid på $ 15,98 den 21. december 2017 med en anslået 24-timers volumen på $ 83.859.200 og en markedsværdi på $ 1.598.420.000. Waves forventede udbytte er 9,21%. Bølgerne er imidlertid nede i år næsten 60%.

5. Qtum

Qtum er en PoS-blockchain, der udnytter det bedste fra tidligere blockchains, såsom UTXO-modellen, Smart Solid-kontrakter og (selvfølgelig) PoS til at bringe decentralisering til verden. Senest har det gjort annonceret planlægger at implementere Mimblewimble – en Bitcoin-transaktionsprotokol – og bringe fortrolige tokens til sin blockchain.

Qtum fokuserer på smarte kontrakter og decentrale applikationer, ligesom Ethereum. Proof-of-stake blockchain arbejder med Google Cloud som softwarepartner, som rapporteret af Cointelegraph.

Qtums ICO blev efterfulgt af en højeste pris på 103,45 dollar i januar 2018. Tokenets forventede udbytte er 5,60%, og det er næsten 42% højere end året til dato.

6. VeChain

VeChain er en PoS-blockchain, der målretter herkomst og forsyningskæden i alle dets applikationer. VeChain Foundation synes så tillidsfuldt i sit produkt, at det for nylig har gjort det købt tilbage $ 25 millioner af sine egne mønter. Dets laveste år til dato er $ 0,004. VeChain har slog aftaler med mærker i Asien, såsom modemærket Babyghost.

Med en markedsværdi på $ 1.085.620.706 nåede VeChains token (VET) et højeste niveau den 4. september 2018. Vechains forventede udbytte er 4,61%. Det er op til 1.400% år til dato.

7. Tron

Tron (TRX) er en PoS-blockchain, der fokuserer på betalinger – og er endda for nylig blevet tilføjet som en understøttet valuta i Opera Browser. Trons grundlægger, Justin Sun, var planlagt til at spise frokost med Warren Buffet og inviterede endda USAs præsident Donald Trump til at deltage i uddannelsessessionen om kryptokurrency, efter at præsidenten tweetede, at han ikke er en stor fan af Bitcoin og kryptokurrency. I sidste ende førte et dramatisk twist imidlertid til udsættelse af frokosten.

Tokenets prishøjeste tid blev nået den 4. januar 2018, da det steg til $ 0,25. TRXs år-til-dato rekordhøje er $ 0,04. TRONs forventede afkast er 4,35%. Det ligger i øjeblikket på et år til dato lavt niveau på $ 0,02.

8. NEM

NEM er en PoS-blockchain, der kan bruges til private virksomheders blockchains. NEM-holdets seneste Catapult-opdatering løfter at starte NEM – som dets grundlæggere kalder en “tilladt privat blockchain.” NEM skrev videre Twitter:

"Hvad er nyt i NEM version 2.0, også kendt som Catapult? Catapult er en fuldt udstyret blockchain-motor, der driver både private og offentlige netværk med sine unikke smarte kontrakt-plugins."

Katapultopdateringen indebærer aggregerede transaktioner og multiniveau-multisignaturkonti, der udvider anvendelsestilfælde af blockchain. Udviklerne forklarede:

"Aggregerede transaktioner fletter flere transaktioner til en, hvilket tillader tillidsløse swaps, automatiske cross-chain transaktioner og anden avanceret logik. Catapult gør dette ved at generere en engangs smart engangskontrakt. Når alle parter har godkendt transaktionen, udføres alle på én gang."

NEMs forventede udbytte er 4,20%. Dens pris er stort set uændret fra år til dato.

9. Neo

Neo er en PoS-blockchain, der lover at digitalisere og automatisere verdens aktiver med blockchain-teknologi og smarte kontrakter. Den seneste Neo 3.0-opdatering har fortsat kryptokurrencyens søgen efter at lancere en virkelig “smart økonomi.”

Neo værdsætter overholdelse af lovgivningen og fokuserer på “digital identitet” på blockchain. Enkeltpersoner, virksomheder og andre enheder, der opererer på Neo, har unikke digitale identiteter, der kan verificeres. Noder på Neo-netværket har også brug for identifikation, før de kan bidrage til transaktionsbekræftelse, regnskab og bogføring.

Neos forventede udbytte er 2,29%. Neo er næsten 60% år-til-dato.

10. EOS

EOS er en PoS-blockchain, der understreger dens hastighed og fleksible nytte. EOS hævet 7,12 millioner ether (værd på 4,1 milliarder dollars på det tidspunkt) gennem sin ICO og har fortsat med at komme med nyheder rundt omkring i verden. Det er for nylig blevet føjet til Lumi tegnebog.

John Oliver, vært for “Last Week Tonight”, diskuterede EOS i sit shows monolog i marts 2018 og advarede seerne om ICOs “spekulative mani”. Imidlertid sammenlignede han også Bitcoin med Bitconnect. Det er værd at bemærke, at det kinesiske CCID Research Institute satte EOS oven på sin liste over 37 digitale valutaer med hensyn til teknologi, anvendelse og innovation. Resultaterne blev rapporteret af Cointelegraph.

Ifølge Coin360 nåede token sit højeste pris på 21,46 $ den 22. august 2018. EOSs forventede udbytte er 1,84%. Det er 66,15% højere end året før.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map