DLT bliver viral, da Live Coronavirus Tracking spredes til Blockchain

Blockchain-aktiveret applikationsudvikler Acoer har oprettet et datavisualiseringsværktøj til at spore det dødbringende coronavirus. Værktøjet, kendt som HashLog-datavisualiseringsmotoren, interagerer i realtid med Hedera Hashgraphs distribuerede ledgerteknologi. Dette gør det muligt for forskere, forskere og journalister at forstå spredningen af ​​coronavirus og dets tendenser over tid gennem visualiseringer præsenteret på Acoer’s HashLog-dashboard.

Acoer’s CEO, Jim Nasr, fortalte Cointelegraph, at HashLog-værktøjet henter data fra Center for Disease Control og Verdenssundhedsorganisationen for at indfange nyttige oplysninger om virussen. Han sagde:

“HashLog muliggør realtidsvisualisering af coronavirusdata og tendenser. Dette inkluderer det samlede antal tilfælde globalt, antallet af dødsfald og helbredelse pr. Infektion (hvor vi har pålidelige data), sager filtreret efter land samt Googles tendenser efter interesse og region for coronavirus. ”

Mens Nasr ikke var i stand til at nævne specifikke organisationer og navne, sagde han, at HashLog har tiltrukket interesse fra folkesundhedsembedsmænd på føderalt og statligt niveau i USA sammen med journalister fra blockchain og sundhedscentre. Han bemærkede også, at der har været et par internationale undersøgelser, der anmoder om at bruge værktøjet.

Selvom HashLog måske lyder som andre coronavirus realtidssporingsværktøjer, som f.eks kort oprettet af Johns Hopkins University’s Center for Systems Science and Engineering, Nasr forklarede, at dets dashboard er mere avanceret end de fleste løsninger og sagde, at dataene ikke er lette at visualisere eller udtrække:

”Med HashLog er vores mål at gøre dataindsamlingen automatiseret. Værktøjet giver forskere dynamiske dashboards, der ændres, efterhånden som kriterier filtreres i en hvilken som helst widget / dashboard-komponent. Det giver også brugerne mulighed for direkte at downloade filtrerede data fra visualiseringerne. ”

Interessant nok viser både datasporingskortet oprettet af Johns Hopkins University og HashLog de specifikke regioner, hvor coronavirus er rapporteret. Center for sygdomsbekæmpelse kort viser kun den rapporterede virus pr. land. CDC tilbyder imidlertid også mere detaljerede oplysninger om virussen, såsom rapporter om tilfælde i USA sammen med information til rejsende og sundhedspersonale.

En enkelt sandhedskilde til at spore coronavirus

HashLog fungerer ved at interagere i realtid med Hedera Hashgraphs distribuerede ledgerteknologi, som er en database, der deles og synkroniseres på tværs af flere websteder, organisationer eller regioner hjælper med at spore virussen mere effektivt.

Det er vigtigt at bemærke, at mens blockchain er en type distribueret hovedbog, forklarer Hedera Hashgraphs hvidbog, at virksomhedens teknologi inkorporerer hver transaktion i sin hovedbog. Dette skulle gøre Hederas teknologi mere effektiv end typiske blockchain-baserede løsninger, da den for eksempel kan fungere som en masterdatabase, der er i stand til at modtage flere opdateringer i næsten realtid.

Hedera Hashgraphs administrerende direktør, Mance Harmon, fortalte Cointelegraph, at information om sundhedspleje og folkesundhed er et nøgleområde, hvor distribuerede hovedbogsteknologier kan give beregningstillid og tjene som en kilde til sandhed for flere parter. Han sagde:

”Hederas distribuerede hovedbogsteknologi sikrer, at information ikke kan manipuleres eller ændres, uden at verden ser det. Acoer’s Hashlog udnytter Hedera som tillidslaget på Internettet for at give brugerne tillid til de realtidsoplysninger, de modtager, relateret til coronavirus. ”

Mance forklarede yderligere, at denne brugssag bruger Hederas spejlknudefunktionalitet, hvilket giver enhver bruger, der ønsker at se hovedbogen, der sporer coronavirus, til at køre en spejlknude. Han forklarede:

”Måden at tænke på spejlnoder på er at gemme transaktionshistorikken fra mainnet. Mainnet noder drives af vores rådsmedlemmer. Disse noder behandler transaktioner og placerer dem i en konsensusordrestrøm. Denne information streamer til alle spejlknudepunkter i verden og lader alle, der ønsker at se og analysere dataene fra mainnet. ”

Ifølge Mance er spejlknudepunkter i stand til at skalere uendeligt og spore alt fra sundhedspleje til finansiel information som en kilde til sandhed.

Blockchains rolle at støtte koronavirusofre

Blockchain-teknologi bruges også til at støtte tusindvis af koronavirusofre. Den 4. februar lancerede Hyperchain en blockchain-baseret platform, der bruges til at spore donationer til medicinsk forsyning sendt til hospitaler i det centrale Kina.

Hyperchains platform bruger blockchain for at sikre, at donationer er sporbare og uforanderlige, hvilket giver donorer gennemsigtighed for at se nøjagtigt, hvor deres donationer vil kæmpe mod coronavirus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map