Ether flyver til månen? Her er hvad der brænder ETH-raketten

Ether nåede sit højeste niveau igen den 2. februar og nåede det psykologiske mærke på $ 1.500. Siden da har prisen holdt sig over dette niveau og ligger i øjeblikket på omkring $ 1.700. Sammen med Bitcoin (BTC) og andre kryptokurver har Ether (ETH) oplevet enestående prishandling siden starten af ​​2021 efter at have steget med 10,46% på en måned. 

Mens Bitcoin også har set en positiv prishandling, er den genert af sin tidligere all-time high på $ 41.941 nået den 8. januar. Ethervolumener har været stigende. Ifølge udbyderen af ​​markedsdata CryptoCompare nåede spotvoluminer deres højeste niveau den 11. januar, hvor volumen for måneden steg med 320% fra december 2020.

Ved siden af ​​stigende mængder, data fra analysefirmaet CryptoQuant viser, at mængden af ​​Ether, der holdes på centraliserede børser, er faldet til nye nedture, hvilket signalerer øget købstryk for ETH.

Udgangen af ​​valutakurser har også været stigende, hvilket viser, at købere er interesserede i at have aktivet i stedet for at sælge. Ki Young Ju, administrerende direktør for kryptodataanalysefirma CryptoQuant, fortalte Cointelegraph: “Da ETH-reserver på alle børser fortsætter med at falde, tror jeg, at tyren fortsætter, indtil den holder op med at falde.”

Derivatdata viser også et bullish udsigter for Ether, som ifølge til dataanalyseplatform Laevitas, blev 80% af volumen på optioner på Deribit domineret af opkald (købsordrer) den 2. februar, da ETH nåede sin højeste tid på omkring $ 1.500 – et bullish tegn.

Ifølge Ben Zhou, administrerende direktør for Bybit exchange, indhenter Ether Bitcoin med hensyn til efterspørgsel og handelsvolumen. Han fortalte Cointelegraph: “I de sidste par dage er mængderne af vores par ETH / USD og ETH / USDT ikke alt for langt væk fra deres BTC-kolleger.”

Institutionelt engagement

Ether har klaret sig godt både i detail- og institutionelle verdener, hvor efterspørgslen efter Ether er steget hurtigt. Mens Grayscale, verdens største forvalter af kryptokurrency, tidligere lukkede flere altcoin-trust, herunder Ethereum Trust, genoptog investeringerne i begyndelsen af ​​januar, og det har i øjeblikket $ 4,25 milliarder dollars i ETH under dets ledelse i skrivende stund en stigning på over 240% i de sidste tre måneder. Jonathan Hobbs, forfatteren af ​​The Crypto Portfolio og en tidligere digital asset fund manager, fortalte Cointelegraph:

”Vi har set en generel rotation på kryptomarkedet til altcoins, mens Bitcoin har været inden for en rækkevidde. Ethereum er en fuldmagt til altcoin-markedet, som institutioner kan få adgang til gennem Grayscales tillid. Med en markedsværdi på næsten 200 milliarder dollars er Ethereum stor nok til, at institutioner kan begynde at tage alvorligt. ”

Da interessen for Ether fortsætter med at stige, øges også mulighederne for institutionel engagement. 8. februar tilføjes Ether-futures til Chicago Mercantile Exchange sammen med Bitcoin. Hobbs tilføjede: ”CME futures trading vil give et yderligere godkendelsesstempel for institutioner. Jeg forventer, at Ethereum møder op til begivenheden den 8. februar. Men jeg ville være forsigtig med en tilbagetrækning omkring eller lige efter lanceringen. ”

Aktivitet på Ethereum, DeFi og NFT’er

Den stigende efterspørgsel fra både detailhandlen og institutionelle folkemængder kan tilskrives den voksende aktivitet og hype omkring den decentrale finanssektor. Den samlede værdi låst i DeFi er også steget og ligger i øjeblikket på næsten $ 35 mia, ifølge til DeFi Pulse, en heltidshøjde.

Handelsvolumen på decentraliserede børser er også steget støt. Ifølge til analyseværktøjet DeFi prime havde DEX’er handelsvolumen over 55 milliarder dollars i januar, en rekordstor måned. Flere DeFi-tokens har også nået deres all-time highs i nyere tid, herunder Aave, Uniswap og SushiSwap.

Mens ikke-svampelige tokens stadig ligger bagud med hensyn til aktivitet og volumen, har sektoren været opvarmet, især i spil- og kunstverdenen. For nylig var Hashmasks, et NFT-baseret projekt, i stand til at sælge over 7.600 ETH (ca. 10 millioner dollars på det tidspunkt) værd af NFT-tokens, der repræsenterer samlekort.

Konkurrence bagefter?

Da Ether fortsætter med at rally, har andre altcoins også set en betydelig prishandling. Mange er dog stadig langt fra deres gamle all-time highs, inklusive Ether-konkurrenter, såsom EOS. Disse lag-en blockchain-projekter har mistet terræn til Ethereum, med en nylig rapport fra venturekapitalfirmaet Outlier Ventures, der viser, at mange Ethereum-konkurrenter oplever et fald i udviklingsaktiviteten. Ilya Abugov, rådgiver hos DApp-statistikaggregator DAppRadar, fortalte Cointelegraph:

”Efterhånden som Ethereum-økosystemet vokser, bliver det mere attraktivt at integrere med det. Komposibilitetsfaktoren stiger med det stigende antal DApps, og mængden af ​​kapital og antallet af aktive udviklere gør det meget tiltalende for andre hold. Du kan endda se det i antallet af forskellige indpakket tokens, der kommer til Ethereum. ”

Da udviklingen på Ethereum 2.0 fortsætter med at bære frugt sammen med andre lag-to-løsninger, som i øjeblikket er tilgængelige, forbliver Ethereum en levedygtig kandidat til en langsigtet investering. Disse løsninger gør det muligt at skalere som et netværk og blockchain, især med introduktionen af ​​staking, der erstatter den gamle proof-of-work-model.

Indsats giver Ether-indehavere mulighed for at tjene renter på den ETH, de spiller. På tidspunktet for skrivningen har der været mere end 2,9 millioner ETH til en værdi af mere end $ 4,7 milliarder dollars indsat på Ethereum Beacon Chain, hvor APY belønninger når tocifrede procenter. Mens PoW-minearbejdere har haft en rekordstor måned med hensyn til indtægter og tjent over 800 millioner dollars i udvindede mønter globalt, ser det ud til, at indsatsen bliver mere og mere populær.

Da flere mønter er låst væk for indsats, reduceres den tilgængelige levering af ETH betydeligt, hvilket kan have en positiv indvirkning på prisen. Ifølge Zhou fortæller en kombination af alle disse faktorer en lys fremtid for Ethereum på kort og lang sigt: “Den voksende værdi, der er sat på Eth2 og låst i DeFi, den stigende brugeraktivitet og genoptagelsen af ​​gråskala Ethereum Trust er blevet forstærket til løft Ether til stadig nye højder. Og i modsætning til tyrløbet 2017-18 er Ether denne gang meget mere sikker. ”

Nogle bemærker, at når Ether pumper, gør det også andre altcoins. Hvis det er tilfældet, kan Ether’s bull-rally muligvis have en netværkseffekt i hele kryptosfæren, især for projekter, der er vært på sin blockchain. Ikke desto mindre forventer Abugov, at nogle mønter kommer bagud: “Blokkæder, der ikke har været i stand til at fremme et økosystem, vil have svært ved at opretholde udviklerfællesskaber, simpelthen fordi opadrettningen for disse hold vil være meget lavere på de mindre netværk.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map