Fem lande, hvor kryptoregulering ændrede sig mest i 2019

En af hindringerne for vedtagelsen af ​​blockchain og crypto-teknologier i verden er de regler, der regulerer deres introduktion i erhvervslivet. Den juridiske rammes konstant skiftende karakter og frygten for at blive fanget i juridiske tvister med tilsynsmyndighederne, især de skattemæssige, tvinger de fleste små og mellemstore virksomheder over hele kloden til at arbejde med blockchain fra skyggen..

Ikke desto mindre mener mange eksperter, at året 2019 har oplevet en betydelig forbedring i mange lande med hensyn til blockchain-regulering, med holdningen til digitale penge skiftet dramatisk i de senere år. Denne observation deles af Alina Kiselevich, en kommunikationsspecialist hos Enigma Securities – en kryptomarkedsmæglerforhandler – der fortalte Cointelegraph at:

”Nogle lande betragter dem nu som lovligt betalingsmiddel, mens mange betragter kryptokurver som varer. Regeringer rundt om i verden er meget opmærksomme på problemet med, at teknologien hurtigt overgår de love, der styrer den. ”

Kina

Vedtagelse af Blockchain accelereres, men krypto kan kun kaldes en national kryptokurrency.

Når det kommer til kryptoregulering, kan forholdet til blockchain i Kina konkurrere med en Shakespeare-romantik. På den ene side introducerer de kinesiske centrale myndigheder blockchain-teknologi i nogle af deres hovedstøttekraftværker, såsom Agricultural Bank of China og andre finansielle institutioner, til at spore transaktioner og indføre gennemsigtighed. På den anden side slår de stadig ned i tilfælde, hvor teknologien bruges blandt befolkningen.

Kinas førende sociale medieplatform, Weibo, forbød for nylig førende kinesiske kryptoplatforme Binance og Tron på grund af en overtrædelse af dens regler. I november bestilte Shanghai-regulatorer en søgning i alle lokale kryptobørs og dannede rapporter om deres fund til People’s Bank of China for yderligere handling.

Uanset forbuddet besluttede Den Stående Komité for den 13. Nationale Folkekongres i Kina, at en ny lov om regulering af kryptografisk teknologi træder i kraft den 1. januar 2020. Loven sigter mod at sætte en lovgivningsmæssig ramme for blockchain-applikationer i i lyset af præsident Xi Jinpings opfordringer til at fremskynde vedtagelsen af ​​blockchain-teknologi i landet.

Ifølge Steve Tsou, global administrerende direktør for RRMine – en distribueret Bitcoin hashrate asset management og handelsplatform – 2019 har været et år med at lægge de lovgivningsmæssige grunde for kinesisk krypto. Han fortalte Cointelegraph:

”Forskellige regioner har vedtaget en række politikker for at støtte blockchain-virksomheder og etablere innovative pilotområder. Blandt dem er kernevejledningen AI-teknologi baseret på computerkraft og blockchain, IOT-netværk og offshore digital finansiel innovation. ”

Taler om den fremtidige udvikling af kryptoregulering i Kina, tilføjede Tsou, at “Med klarere støttende holdning og mere restriktiv overvågning kan der være en proces, der i det mindste har fundet en udgang og en klar retning for hele kryptoverdenen.” Lignende forventninger blev delt med Cointelegraph af Sukhi Jutla, medstifter af MarketOrders – en blockchain-baseret platform til guld- og diamantsmykkeindustrien:

"Med over 1 milliard indbyggere i Kina ligner dette den perfekte testplads for at se masseadoptagelse finde sted. Kina er allerede førende, når det kommer til mobilbetalinger og oprettelse af deres egen dedikerede kryptokurrency var det naturlige næste skridt. Kina er hjemsted for tusindvis af blockchain-startups, så jeg ville ikke blive overrasket over at se Kina gå foran og gøre endnu mere betydningsfulde fremskridt i 2020. ”

Frankrig

Krypto-til-kryptotransaktioner er ikke afgiftspligtige.

Landet for højkunst og couture har været på sidelinjen for blockchain-integration, indtil François Villeroy de Galhau, guvernøren for Bank of France, meddelte, at institutionen er klar til at lancere et pilotprojekt for en centralbanks digitale valuta eller CBDC i første kvartal af 2020.

Det nye instrument vil være baseret på et digitalt euroformat og vil kun være tilgængeligt for finansielle institutioner, ekskl. Detailkunder. Flytningen er allerede betragtet som en modvirkning af truslen fra Facebooks Libra stablecoin, i betragtning af at Frankrig sigter mod at blive det første land, der udsteder en CBDC med blockchain-baserede bosættelser og i øjeblikket er den største adopterer af Bitcoin-betalinger med over 25.000 salgssteder, der accepterer det over hele landet.

I et andet, endnu mere kryptovennligt træk, udtalte den franske økonomiminister Bruno Le Maire den 12. september, at krypto-til-kryptotransaktioner ikke længere er skattepligtige. Salget af kryptokurver til fiat vil dog stadig være skattepligtigt i landets skatkammer.

Tyskland

Banker har lov til at arbejde med kryptovalutaer.

Rationelt og beregnet som altid har den tyske regering budt sin tid på at frigive enhver form for afklaring vedrørende dens holdning til blockchain-teknologier. På nuværende tidspunkt er den tyske finansielle industri, en af ​​de vigtigste motorer i Europas største økonomi, forbudt at have nogen forbindelse med kryptokurver.

Den tyske regering vedtog dog et lovforslag i november, der giver bankerne mulighed for at sælge Bitcoin og andre kryptovalutaer samt give forvaring over dem inden udgangen af ​​2020.

Selvom loven stadig er på udkaststadiet, er den mødt med betydelig entusiasme fra lokale virksomheder, da det ville give bankerne mulighed for at strømline kryptotransaktioner og give dem bemyndigelse til at beskytte brugeraktiver på baggrund af deres erfaring og etablerede risikomekanismer..

Amerikas Forenede Stater

Digitale aktiver reguleres ligesom fiat-penge.

USA ses som en trendsætter med hensyn til vedtagelse af blockchain og kryptokurrency, og de fleste andre lande i verden handler bagud for den økonomiske kæmpe over Atlanterhavet. Skønt det stadig er fragmenteret med hensyn til regulering på statsniveau, kommer USA til enighed med behovet for at vedtage ny teknologi, da de enkelte statslige myndigheder vedtager kryptovennlige love.

Relateret: US Crypto Review: Top-5 stater med indbydende regler

Staten Wyoming vedtog et lovforslag i 2019, der trådte i kraft den 1. marts. Loven delte digitale aktiver i tre kategorier: digitale forbrugeraktiver, digitale værdipapirer og virtuelle valutaer.

Alle aktiver fra kategorien virtuelle valutaer sidestilles med fiat-valutaer og er underlagt de samme skatte- og overvågningsprocedurer. Loven giver også banker mulighed for at levere frihedsberøvende tjenester til digitale aktiver, hvilket gør ejerskabet af kryptokurver både lovlige og har samme status som fiat-valutaer.

Iran

Crypto minedrift er lovligt, men har brug for en licens.

At introducere ny teknologi i et land, der er så hårdt presset af vestlige sanktioner, er en vanskelig aftale. Især er Iran ved at blive et af de vigtigste knudepunkter for vedtagelse af kryptokurrency og blockchain, ansporet af sine mangeårige sanktioner. Både den iranske regering og borgerne vender sig i stigende grad til decentraliseret teknologi for at omgå den økonomiske blokade.

Relateret: Amerikanske sanktioner mod Iran Crypto Mining – uundgåelig eller umulig?

I det, der kan beskrives som et dristigt skridt, vedtog den iranske regering en lov i juli 2019, der godkendte minedrift af kryptokurver, der svarede til industriel aktivitet. Ministeriet for industri, mine og handel er allerede begyndt at udstede licenser til aktiviteten, og efterspørgslen stiger. Aktiviteten er underlagt beskatning som i enhver anden industri, og minearbejdere, der opretter deres egne minedrift, får støtte fra regeringen.

For at tilskynde til tendensen tilbyder den iranske regering subsidierede elpriser på en halv cent per kilowatt til mineaktiviteter, en tendens, der er begyndt at tiltrække mineselskaber fra Kina og endda USA til Iran. På trods af den tilsyneladende libertariske tilgang og progressive holdning til blockchain-teknologi er kryptovalutaer forbudt som et middel til løsning i Iran.

Ærlige omtaler

Da de førende landes holdning til kryptomarkedet har ændret sig i 2019, har andre regioner også en rolle at spille i indflydelsen på cryptocurrency og blockchain-adoption. Blandt dem er Storbritannien, ifølge Galyna Danilenko fra Smartlands, en britisk-baseret digital værdipapirudstedelses- og investeringsplatform: “UK har gjort et betydeligt gennembrud i 2019: Med det juridiske papir, der blev udstedt i november, blev digitale aktiver indregnet som ejendom. ”

Jessica Renden, operationschef for kryptokursudveksling Cointree, henviste til Japan og New Zealand som de vigtigste lande, der sætter tendenser på markedet for kryptoregulering i 2019. Hun forklarede sit syn til Cointelegraph:

”De newzealandske skattemyndigheder har bekræftet, at bitcoin og flere andre mønter er godkendt som alternativ til lønudbetaling, underlagt ansættelseskontrakter, der er fastlagt af arbejdsgivere. Tidligere på året vedtog den japanske regering et lovforslag om at inkorporere kryptovaluta i regulering og til dato har 21 godkendte registrerede kryptobørs. ”

Rusland er et andet land, der skabte det mest lovende gennembrud inden for regulering af kryptokurrency, ifølge Evan Luthra, en Forbes “Top 30 Under 30” teknisk iværksætter og blockchain-ekspert, der besidder en æresdoktor. i decentrale og distribuerede systemer. Han fortalte Cointelegraph, at selvom lovgivning om kryptokurver endnu ikke er blevet dannet i Rusland, har meget ændret sig gennem året:

”Myndighederne ændrede deres oprindeligt radikalt negative holdning og er nu interesserede i at udvikle nye teknologier til gavn for staten, det finansielle system, velfærd og bekvemmelighed for borgerne. Den vigtigste præstation, antager jeg, var frigivelsen af ​​den russiske føderale lov om digitale rettigheder. ”

Ifølge MarketOrders ‘Jutla er De Forenede Arabiske Emirater en af ​​lederne inden for kryptoregulering, når det kommer til Mellemøsten. Hun sagde:

”I år udarbejdede Securities and Commodities Authority (SCA) i De Forenede Arabiske Emirater en beslutning om regulering af kryptoaktiver, hvilket giver større klarhed for kryptorelaterede projekter i Mellemøsten. Ved at udarbejde denne beslutning sender UAE et positivt tegn til verden. Dette kan ses som et signal om, at de er åbne for at udforske dette område, og ved at oprette retningslinjer giver de mere sikkerhed, tillid og stabilitet til virksomhedsejere, der måske ønsker at komme ind på dette felt. ”

Cryptocurrency regulering tendens går videre

Eksperter forudsiger, at i de næste par år vil flere lande foretage betydelige ændringer i deres kryptoregulering. Med hensyn til dette fortalte Renden Cointelegraph, at den første landestøttede digitale valuta skulle ankomme i de næste et til to år, potentielt fra Kina. Hun tilføjede:

”Dette åbner flodportene, når regulatorer bliver mere komfortable, og organisationer over hele kloden indser fordelene ved digitale valutaer, såsom lave transaktionsgebyrer og øjeblikkelige betalinger. Inden for fem år forventer vi, at alle lande i den første verden har frigivet eller arbejder på deres egen digitale valuta, hvis de ikke allerede er der. ”

Mens han delte en mening om dette spørgsmål til Cointelegraph, sagde Kiselevich, at han ser adskillige lande rundt om i verden tage store skridt mod lancering og implementering af både crypto- og blockchain-teknologier og tilføjer, at ”Det ligner en tendens, der muligvis kan følges af en masse lande senere. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map