Forhandlere overalt i verden, der accepterer krypto, fra pizza til rejse

Tidligere, da Bitcoin (BTC) ankom til scenen, holdt de fleste kryptokurrencyentusiaster fast i deres mønter, da der kun var så mange steder, de kunne blive brugt. I dag er listen over markedspladser og detailhandlere, der accepterer Bitcoin og andre kryptokurver, betydeligt større og giver kryptoentusiaster flere muligheder for at foretage køb i den virkelige verden.

Når alt kommer til alt, med genkendelige organisationer som Microsoft og Wikipedia, der nu accepterer Bitcoin som betaling, bliver samtaler om Bitcoin og styrken af ​​kryptokurver mere fremtrædende.

I øjeblikket er adskillige fastfood-restauranter og caféer begyndt at acceptere Bitcoin som betaling. Dette vil sandsynligvis give trækkraft til masseadoption, da kryptokurrencybetalinger bliver mere og mere almindelige i daglige køb.

Indrømmet, der er nogle jurisdiktioner, der ikke betragter Bitcoin eller anden kryptokurrency som lovligt betalingsmiddel. På trods af dette tilbageslag kommer selv store teknologivirksomheder som Facebook med betalingssystemer, der efterligner kryptovalutaer.

Her er nogle af de førende detailhandlere, handlende og virksomheder, der giver dig mulighed for at bestille fly og hoteller, købe kaffe eller pizza eller endda gå i rummet med krypto.

Betal for en burger i Tyskland med krypto

Den tyske filial af fastfoodrestaurantkæden Burger King hævder nu at acceptere Bitcoin som betaling for sine onlineordrer og leverancer, men det er ikke første gang, at Burger King opvarmes til Bitcoin som betalingsform..

Relateret: Bitcoin accepteres ikke: Burger King’s Crypto Foray Short-Lived

Virksomheden, der har hovedkontor i Florida i USA, havde sin russiske filial meddelt i 2017, at den ville begynde at acceptere Bitcoin-betalinger, men i sidste ende startede den ikke. Den globale fastfoodforhandler rapporterer en årlig omsætning på omkring 20 milliarder dollars og betjener ca. 11 millioner kunder over hele verden. Hvis alle dens afsætningsmuligheder bevæger sig for at acceptere Bitcoin som betaling, ville kryptokurrencyadoption uundgåeligt spredes.

Brug krypto på Starbucks og andre steder

For at kryptobetalinger skal få trækkraft, skal købmænd implementere systemer, der muliggør hurtig og nem cryptocurrency-udgift. Starbucks er et af de virksomheder, der udnytter dette koncept gennem Flexa, en amerikansk-baseret betalingsstart, der hjælper cafégiganten samt snesevis af andre virksomheder med at acceptere kryptovaluta-betalinger.

Virksomheden udviklede en app kaldet Spedn, der gør det muligt for kryptoholdere at foretage køb med handlende som Starbucks. Virksomhedens administrerende direktør mener, at ved at gøre kryptokurver til brug i mainstream vil handel indse den fulde fordel ved blockchain-teknologi over hele verden.

Krypto-entusiaster i Silicon Valley’s Palo Alto er måske allerede fortrolige med Coupa Cafe af andre grunde bortset fra sin kaffe og mad. Gennem sit partnerskab med en Facebook-softwareudvikler har Coupa Cafe været accepterer Bitcoin som betaling siden 2013.

Rapporter viser, at caféen modtog en jævn strøm af Bitcoin-indtægter, så snart de begyndte at implementere kryptobetalinger – et tydeligt tegn på, hvor ivrige sine kunder skulle betale i Bitcoin. Coupa Cafe er blandt de få fysiske virksomheder i Palo Alto, der accepterer Bitcoin i øjeblikket. Caféejerne mener, at deres samarbejde med Facebook-softwareingeniøren vil skabe mere trækkraft med hensyn til Bitcoin-adoption.

Køb mad med krypto

Med over 50.000 takeaway-restauranter, der er angivet på sit britiske websted, er OrderTakeaways en af ​​de sikreste måder at få en pizza betalt for med krypto leveret lige uden for døren. Virksomheden har accepteret Bitcoin-betalinger for online takeout-ordrer siden 2018. Og andre lignende tjenester inkluderer den koreanske platform Shuttledelivery såvel som den tyskbaserede service Lieferando og dets datterselskaber i flere andre lande.

Relateret: Blockchain til mad, hvordan industrien bruger teknologien

Bortset fra online ordrer kan krypto også bruges på almindelige metro-restauranter. Allerede i 2013 begyndte flere Subway-filialer at acceptere Bitcoin som betaling. Nu, for en brøkdel af en Bitcoin, kan der købes en Subway-sandwich på udvalgte restauranter.

Betal med Bitcoin for at rejse rundt i rummet

Udover at købe mad og billige, daglige ting med krypto, kan en tur til rummet nu købes med Bitcoin. Det er rigtigt. Richard Bransons rumfartsfirma, Virgin Galactic, begyndte at acceptere Bitcoin som betaling så langt tilbage som i 2013. Selvom Bransons forventede dato for den første kommercielle flyvning er blevet skubbet tilbage flere gange, har virksomheden opnået sin første suborbitale rumflyvning sidste år. Måske snart vil folk være i stand til at turnere månen på kryptos dime.

Køb smykker med Bitcoin

Et amerikansk smykkefirma kaldet Reeds Jewellers accepterer Bitcoin til både sine fysiske og online butikker. Hvad mere er, hvis et køb er mere end $ 25.000 værd, tilbyder virksomheden gratis pansret levering af sikkerhed. Andre smykkefirmaer, der accepterer Bitcoin, inkluderer Blue Nile Jewelry, Stephen Silver Fine Jewelry og Coaex Jewelry, for at nævne nogle få.

En stor fordel ved at købe store billetartikler – som en diamant – med krypto er, at det gør det let og nemt at flytte store mængder penge. Rapporter viser, at flere Silicon Valley-investorer køber smykker med Bitcoin. Sidste år, Stephen Silver Fine Smykker rapporteret en vækst på 20% i kryptotransaktioner, hvilket fører til et boost i virksomhedens salg. Virksomheden har accepteret Bitcoin siden 2014.

Send og indløs gavekort med Bitcoin

Gyft, en digital platform, der giver brugerne mulighed for at købe, sende og indløse gavekort, var en af ​​de første købmænd, der gjorde det muligt for adoption af kryptokurrency at få trækkraft i den virkelige verden. Den mobile gavekort-app gør det muligt at bruge Bitcoin til at købe gavekort fra flere detailhandlere, hvoraf nogle inkluderer Burger King, Subway, Amazon og Starbucks. Virksomheden har også indgået et samarbejde med den populære kryptobørs Coinbase for at give brugerne mulighed for at købe gavekort fra deres Coinbase-tegnebøger.

Rejs og betal i Bitcoin

Hvis en rejsende kun har Bitcoin til deres rådighed, vil følgende købmænd gerne tilbyde tjenester i bytte for det. TravelbyBit, en fly- og hotelbookingstjeneste, accepterer kryptokurver som Bitcoin, Binance Coin og Litecoin (LTC) som betaling.

Relateret: Fra Malta til Prag: Hvad er den mest kryptovennlige rejsedestination?

Med et netværk på over 300 kryptovennlige købmænd er platformen en af ​​de største tilhængere af kryptooptagelse. TravelbyBit kan også advare dig om kommende blockchain-begivenheder for at interagere med andre kryptoentusiaster fra hele verden. Andre platforme til at booke flyrejser med krypto inkluderer blandt andet Destinia, CheapBizClass, CheapAir, AirBaltic, Bitcoin.Travel og ABitSky..

Brug krypto til at booke et femstjernet hotel i Zürich

Hvis man nogensinde finder sig til at rejse til Zürich Schweiz, kan enten BTC eller Ether (ETH) bruges til at betale for et ophold på et femstjernet hotel i Zürich. I maj 2019, fem-stjernet hotel og spa Dodler Grand annonceret at det vil begynde at acceptere Bitcoin og Ether som betaling.

Hotellet har indgået et samarbejde med et fintech-firma Inacta samt Bity (en schweizisk-baseret kryptobørs) for at lette betaling og konvertering af krypto til fiat-penge. Hotellet kan prale med en fantastisk udsigt over det schweiziske landskab blandt andre lokkende faciliteter, der følger med et femstjernet hotel.

Betal for elektronik og mere med krypto

For alle gadgetelskere er der en masse platforme, der tillader elektroniske køb med kryptokurrency. Newegg er for eksempel en elektronisk detailkæmpe bruger BitPay til at behandle betalinger foretaget med digitale valutaer. Selvom man ikke kan få refusion for Bitcoin-køb, har Newegg et godt ry for kvalitetsartikler.

Plus, virksomheden kan prale af at være blandt de første købmænd, der understøtter adoption af kryptokurrency. Andre platforme til gadget-junkies inkluderer Eyeboot (en platform, der sælger kryptomineringsrigge til gengæld for krypto), Microsoft, FastTech og Alza (en britisk-baseret onlinebutik, der sælger telefoner og skønhedsprodukter).

En stadigt voksende liste

Det ser ud til, at flere detailhandlere varmer op til ideen om at acceptere kryptokurver. Der er stadig en lang vej at gå, inden fuld adoption kan opnås, men mange virksomheder har ikke desto mindre haft fordel af at være early adopters. På trods af de ustabile prisbevægelser for kryptokurver peger alt bevis på et fremtidigt kontantfrit samfund, der bruger digitale valutaer, og krypto er førende.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map