Oversigt og markedstendenser for Crypto Games i 2020

Efter at CryptoKitties viste sig at være en succes i mainstream rampelyset i 2017, a bølge af digitale samleobjekter bygget på blockchain-teknologi fulgte. Denne stigende tendens gjorde det ret klart, at blockchain og gaming er et perfekt match.

Mens blockchain-teknologi giver et pålideligt belønningssystem for spillere til at indsamle digitale samleobjekter, der gør spillet umagen værd, skaber gamifikationsprocessen på den anden side et venligt miljø for læring og masseadoption.

Når det kommer til kryptospil, Japan fører pakken med en anslået nettoværdi på over $ 40 mia. Ud over, ekspert blockchain forskere har forudsagt, at kryptospilindustrien med stigende smartphoneindtrængning over hele kloden kunne tage afsted yderligere i 2020 og derefter.

Her er en liste over nogle populære blockchain-baserede spil, du skal holde øje med i 2020.

Mine Crypto Heroes

Det Japan-baserede blockchain-spil har næppe eksisteret i mere end et år, men alligevel rangerer det først i verden med hensyn til transaktionsvolumen. Spillet blev udviklet af Double jump.tokyo inc. den 30. november 2018 og er bygget på Ethereum som en decentral applikation.

Spillet kan spilles på både mobile og pc’er, der er online og indeholder optegnelser over historiske helte, der kan samles og trænes til at kæmpe i episke kampe. Heltene er alle skjult, og deres fjender har gjort dem svagere.

Spillerens rolle er at gå gennem dybden af ​​denne fantasiverden for at frigøre og genoprette heltene til deres tidligere herlighed. Spillere kan endda træne deres helte til at tilegne sig nye egenskaber. Spillet giver også mulighed for at handle helte på en social markedsplads.

Blockchain Cuties

Blockchain Cuties tager ideen om digitale samleobjekter lidt længere ved at gøre dem tilgængelige på flere blockchains. Spillet består af søde fantasivæsener som katte, hvalpe, pandaer og firben, der kan handles, sælges eller omdannes til traditionelle digitale valutaer. Desuden kan disse digitale samleobjekter trænes med flere færdigheder, der sættes på prøve i kampe.

Blockchain Cuties kan afspilles både på pc og mobile enheder via en webbrowser. Hvad der gør dette spil interessant er dets voksende supportteam og dets intuitive design.

Glemte artefakter

Forgotten Artifacts er et kryptospil, der giver spillerne mulighed for at gå på et uendeligt eventyr for at finde Forgotten Artifacts. Samlerobjekterne i dette blockchain-spil er en blanding af fungible og ikke-fungible tokens, hver med et begrænset udbud, hvilket gør dem unikke og værdifulde.

I øjeblikket i dette præ-alfa-udviklingsfase kan dette kryptospil kun spilles med en Enjin-tegnebog, da det er den eneste måde at gemme ERC-1155-tokens og samleobjekter på. Indtil videre har der været en enorm interesse for spillet fra spilfællesskabet med en brugerbase, som Forgotten Artifacts-teamet kalder “assiduous.”

Gods Unchained

Gods Unchained er et kortspil til dækbygning, der lader spillerne erhverve kortpakker og samle unikke samlinger af sjældne kort. Med kort, der er bygget på Ethereums blockchain, får spillere ægte ejerskab af kortene og kan bytte dem til andre kort eller sælge dem på en markedsplads.

Let sammenlignet med Blizzards Hearthstone – med den eneste forskel, at GU er bygget på en blockchain – Gods Unchained fik trækkraft i det forløbne år, efter at Blizzard udviste en af ​​sine topspillere, efter at han gav udtryk for støtte til Hong Kong-protesterne.

Vigtigst er det, at kryptospillet har modtaget op til 15 millioner dollars i finansiering, hvilket gør det til et af de mest lovende blockchain-baserede spil i 2020. I november sidste år overgik spillets transaktionsvoluminer CryptoKitties i løbet af sit højeste. På kun 3 dage var dette fantasy kortspil i stand til at overføre opad 6 millioner kort, der blev vurderet til mere end 4,7 millioner overførsler, da det nåede sit højdepunkt i 2017.

Spells of Genesis

Dette mobile kryptospil er designet til at være en blanding mellem et arkadespil og et korthandelsspil. Spillere fra Spells of Genesis kan gå på episke eventyr, mens de samler og handler med kugler for at bygge stærke dæk, der kan testes i kampe. Spillere får deres trylleformularer til fjender ved hjælp af kortdækket, hvor strategi og dygtighed er nøgleelementer til sejr.

Da samlerobjekter og kort i spillet er bygget på blockchain-teknologi, får spillerne beholde deres genstande og kort, som de vinder ved at spille spillet. Hvad der er endnu mere interessant er, at dette er et af de første rollespil Bitcoin (BTC) -spil, der giver mulighed for direkte at gemme samleobjekter på Bitcoin blockchain. Derudover kan gevinster udveksles uden for spillet, hvilket er spændende for spillere.

Splinterlands

Enhver Game of Thrones-fan vil finde det let at forelske sig i Splinterlands. Dette kryptospil er sat i en fantasiverden bestående af seks kongeriger, der kæmper om kontrol over Splinterland. Og ligesom Games of Thrones er der en profeti, der forudsiger, at en fælles fjende kommer, der vil tvinge Splinters til at forene sig og kæmpe.

Spillere kan bruge samleobjekter i spillet for at besejre fjender i kamp. Takket være brugen af ​​blockchain-teknologi er hvert kort unikt, og resultaterne af enhver kamp kan let verificeres. Spillet er bygget med en algoritme, der forhindrer manipulation med kampresultaterne. Selv skabere af spil kan ikke manipulere eller ændre dem.

Bitcoin Flip (handelsapp)

For nybegyndere, der prøver at lære at handle kryptokurver, er Bitcoin Flip Trading App spillet for dig. Designet som en Bitcoin-udvekslingssimulator, giver dette spil spillerne mulighed for at forstå det grundlæggende i handel med krypto, mens de har det sjovt på samme tid.

Det er en gratis Bitcoin-simulator, der indeholder ægte priser, diagrammer og værktøjer. Ved hjælp af Bitcoin Flip kan spillere teste deres handelsstrategier i en sikker sandkasse. Men i modsætning til de fleste spilfunktioner på denne liste tjener brugere ikke krypto, mens de spiller.

Altcoin Fantasy

En anden simulator, der kan gøre handel med krypto spændende, er Altcoin Fantasy. Spillet giver spillerne mulighed for at begynde at handle med virtuelle amerikanske dollars. Derfor kan spillere vælge mellem over 140 kryptokurver og justere deres portefølje i overensstemmelse hermed.

Hvad der er endnu mere spændende ved dette spil er, at det indeholder konkurrencer, der giver spillerne mulighed for at vinde præmier, der har en pengeværdi. Altcoin Fantasy har indgået et samarbejde med virksomheder som brød, Paxful og OKCoin for at sponsorere sine konkurrencer økonomisk og belønne spillere med ægte Bitcoin såvel som andre kryptokurver.

Neon District

Neon District er udviklet af Blockade Games og er en favorit til enhver tid for cyberpunk-elskere. Dette er et rollespil drevet af en historie med en blanding af elementer af sci-fi dystopiske film som The Matrix. Hvad der tilslutter spillere, er det faktum, at spillerne på hvert trin skal tilegne sig færdigheder for at bekæmpe fjender og løse komplekse gåder.

Nye tegn kan samles undervejs for at opbygge en personlig profil. Disse figurer og genstande i spillet er programmeret til blockchain for at sikre ejerskab. I 2020 planlægger skaberne af spillet at udvikle en anden sæson til historien, der inkluderer et nyt samarbejdsspil, der giver spillerne mulighed for at gå sammen med hinanden.

0xUniverse

For dem, der nyder rumskibe og fantasispil i det ydre rum, passer 0xUniverse godt. Den leveres med en intuitiv brugergrænseflade. Bygget på Ethereum handler dette spil om at bruge strategi, mens du går på en kosmisk tur ind i universet, ligesom The Mandalorian.

På hver planet vil brugerne være i stand til at finde forskellige ressourcer og møde nye mennesker. En spiller kan eje en hel planet eller en del af den, da alle varer i spillet er optaget på blockchain.

MegaCryptoPolis

Hvis Monopol og alt fast ejendom er af interesse, er MegaCryptoPolis et blockchain-spil til at imødekomme dette behov. Spillet er designet, så spillerne kan erhverve et stykke jord, konstruere noget og samle Ether (ETH) dagligt som fortjeneste. Spillere kan endda få fat i hele distriktet for at opkræve skat i form af tokens.

Ligesom i det virkelige liv stiger jordarealer i værdi. Derudover er de hårdkodede som ERC-721-tokens og opbevares på blockchain. Hvad mere er, spillet leveres med en demo-version, der kan spilles i enhver browser, hvilket gør det let for begyndere at blive fortrolig med grænsefladen.

Indtil videre har spillet haft en positiv modtagelse i spilfællesskabet og samlet over 4 millioner visninger på YouTube – for ikke at nævne i alt 10.000 Ethereum-tegnebøger, der er registreret.

Mythereum

Mythereum blev lanceret i februar 2018 og er et andet blockchain-baseret kortspil bygget på Ethereums blockchain. Spillet indeholder en række karakterer, der kæmper for at overleve. Spillere skal holde deres karakterer i live.

Disse tegn kan også handles på tredjepartsmarkeder. Spillets valuta er Mythex, som er et indløseligt ERC-20-token. Spillet påvirkes af en strategisk dæk-stacking-proces, der inkluderer tilføjelse af kraftige tegn til dækket for at øge den samlede ydeevne.

Eos Knights

EOS Knights er bygget på et af de mest fremtrædende blockchain-netværk og leveres med smarte kontrakter, der tegner sig for enhver handling. Spillere kan samle genstande i spillet, der ligner naturlige elementer eller endda skabe nye og unikke genstande ved hjælp af materialer, der findes i spillet. Spillet har også evnen til at have kæledyr, der kan adopteres. Alle samlerobjekter, der findes i spillet, kan handles med EOS-token på en indfødt markedsplads.

Konklusion

Kryptospilsscenen vokser, efterhånden som flere spil bliver opfundet, og flere samleobjekter i spillet bygges på blockchain-teknologi. Ikke kun gør spil masseadoptagelse af blockchain og kryptokurver mulig, men de giver også en nem måde at lære, hvordan blockchain-teknologi fungerer.

Cointelegraph talte med James Ferguson, administrerende direktør for Immutable (skaberne af Gods Unchained), om 2020’s udsigter i kryptospilscenen. Ifølge Ferguson vil 2020 vise store fremskridt med hensyn til brugervenlighed og kvalitet:

“Vi forventer en tilstrømning af mainstream-brugere, der langt overgår det, der blev opnået i 2019 som et resultat.”

Da varer i spillet bliver stadig mere populære, kan det imidlertid være svært at forestille sig en verden, hvor kryptokurver og samleobjekter i spillet ikke kolliderer:

“Digitale aktiver i spillet vil sandsynligvis være den største drivkraft for vedtagelse af kryptokurrency i de næste par år, især i betragtning af at spil vil være et af de største værktøjer til at integrere brugere i økosystemet.”

Cointelegraph støtter ikke disse produkter eller hævder, at de er de bedste eller største tilgængelige på markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map