Top 5 kryptokurver at se denne uge: BTC, DOT, LINK, XLM, THETA

Bitcoin (BTC) har tiltrukket flere institutionelle investorer i de sidste par måneder, men med markedsværdi der opretholder over $ 700 mia., vil mange flere institutioner sandsynligvis overveje at købe Bitcoin. Tilsvarende kan Ether (ETH) med en markedsværdi på ca. $ 180 mia. Heller ikke ignoreres af investorerne. 

Den institutionelle vedtagelse af de to øverste kryptokurver vil sandsynligvis tiltrække adskillige venturekapitalister og tidlige investorer i mindre projekter, der har fået en anstændig størrelse, men endnu ikke har nået deres fulde potentiale. Selvom risikoen er høj i sådanne investeringer, kan afkastet være lige så attraktivt.

Kryptomarkedsdata daglige visning. Kilde: Mønt360

For sådanne investorer er der flere projekter at vælge imellem, fordi over 50 digitale aktiver har en markedsværdi på over 1 mia. $, Hvilket giver dem enhjørningsstatus, et udtryk, der bruges på ældre markeder for virksomheder med en markedsdækning på over 1 mia. $.

Hvis store spillere springer ind i disse enhjørninger, vil de sandsynligvis samle sig stærkt, hvilket vil gavne de tidlige detailinvestorer, der har et forspring i forhold til institutionerne. Selvom disse gevinster kan tage lang tid, kan handlende på kort sigt drage fordel af de skarpe opbevægelser i flere altcoins.

Lad os studere diagrammerne over top 5-kryptokurver, der muligvis genoptager deres stigende tendens i de næste par dage.

BTC / USD

Bitcoin brød over $ 38.000 overhead modstand den 5. februar og fulgte den op med en anden op-bevægelse den 6. februar, men tyre kunne ikke opretholde de højere niveauer set fra den lange væge på dagens lysestage.

BTC / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Tyrernes manglende opretholdelse af prisen over $ 40.000 har tiltrukket profit-booking i dag, og bjørnen forsøger at trække og opretholde prisen under $ 38.000. Hvis de lykkes, kan BTC / USD-parret falde til det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit ($ 35.386).

Hvis parret springer tilbage fra 20-dages EMA, vil tyre igen prøve at genoptage optrenden. En breakout på $ 40.000 til $ 41.959,63 overhead-modstandszone kan signalere starten på næste etape af uptrend til $ 50.000.

Tværtimod, hvis bjørnene synker prisen under 20-dages EMA, kan parret dyppe til det 50-dages enkle glidende gennemsnit ($ 32.840). Hvis denne support også knækker, kan parret muligvis falde til $ 28.850 support.

BTC / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at tyrerne havde skubbet prisen over $ 38.000 til $ 40.000 overhead modstandszone, men parret faldt fra $ 40.952,16. Dette viser, at bjørnen er aktiv på højere niveauer.

Parret er dyppet under 20-EMA, og det relative styrkeindeks (RSI) er lige over midtpunktet, hvilket antyder, at momentum kan blive svækket. Parret kunne nu falde til 50-SMA.

Hvis parret vender tilbage fra 50-SMA, vil tyrerne gøre endnu et forsøg på at genoptage stigningen, men hvis 50-SMA revner, kan korrektionen blive dybere til $ 32.000.

DOT / USD

Polkadot (DOT) er i en stærk uptrend. Tyrerne skubbede prisen over $ 19,40 modstanden den 3. februar, men de har ikke været i stand til at bygge videre på breakoutet. Dette antyder, at bjørnene forsøger at stoppe optrenden.

DOT / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Det positive tegn er imidlertid, at tyrerne ikke har tilladt, at prisen opretholdes under 19,40 $. Dette antyder, at forhandlere ikke booker overskud aggressivt og køber på hver mindre dip.

Hvis tyrerne nu kan drive prisen over $ 21,7321, kan næste etape af uptrend begynde. Målet mål på hovedet er $ 24,08 og derefter $ 30. De stigende glidende gennemsnit og RSI over 61 antyder, at tyre er i kontrol.

I modsætning til denne antagelse, hvis bjørnene synker og opretholder prisen under 20-dages EMA ($ 17,43), vil det antyde, at det bullish momentum er svækket. DOT / USD-paret kunne derefter bruge lidt mere tid på at svinge mellem $ 19,40 og $ 14,7259.

DOT / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser dannelsen af ​​en symmetrisk trekant, der generelt fungerer som et fortsættelsesmønster. Bjørnene forsøgte at synke prisen under trekanten, men det skarpe rebound fra 50-SMA viser aggressivt køb på lavere niveauer.

Hvis tyrerne kan drive prisen over trekanten, vil det forskyde fordelen til fordel for tyrerne. Mønstermålet for bruddet over trekanten er $ 24,1621. På den anden side, hvis bjørnene opretholder prisen under trekanten, kan parret falde til $ 15,8379.

LINK / USD

Chainlink (LINK) brød og lukkede sig over $ 25.7824 overhead modstand den 5. februar, men tyre kunne ikke opretholde momentum den næste dag. Dette viser, at bjørne aggressivt forsvarer $ 25,7824 til $ 27 modstandszone.

LINK / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Den lange hale på dagens lysestage viser imidlertid, at tyrene køber dip til 20-dages EMA ($ 22,83). De skrånende glidende gennemsnit og RSI i den positive zone antyder, at den mindste modstands vej er opad.

Hvis tyrerne kan køre prisen over den overliggende modstandszone, kan næste etape af uptrend begynde. Det næste niveau at se på opadrettede er $ 30, og hvis det også krydses, kan op-træk muligvis nå $ 33.

Tværtimod, hvis bjørnene synker prisen under 20-dages EMA, kan LINK / USD-paret muligvis udvide sin rækkevidde mellem $ 20.1111 og $ 25.7824 i et par dage mere.

LINK / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser dannelsen af ​​et stigende trekantmønster. Hvis parret vender tilbage fra det nuværende niveau, vil tyrerne gøre endnu et forsøg på at skubbe prisen over den overliggende modstandszone. Hvis de lykkes, kan parret samle sig til mønstermålet på $ 31,4537.

Omvendt, hvis bjørnene opretholder prisen under supportlinjen, kan parret falde til $ 22,61 og derefter til $ 21,65. Den marginalt faldende 20-EMA og RSI i det negative område antyder en mindre fordel for bjørnene.

XLM / USD

Den stramme rækkeviddehandel mellem $ 0,325 og $ 0,35 løst til opadgående den 6. februar, hvilket viser, at tyrene har overmandet bjørnene. Hvis tyrerne nu kan opretholde Stellar Lumens (XLM) over $ 0,40, kan næste etape af uptrend begynde.

XLM / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

De stigende glidende gennemsnit og RSI nær den overkøbte zone tyder på, at tyre har kommandoen. Over $ 0,40 kunne XLM / USD-paret rally til $ 0,50, hvor bjørnene igen kan montere stiv modstand.

Hvis tyre ikke lukker prisen over $ 0,40, kan parret igen dyppe tilbage til $ 0,35. Et stærkt rebound fra denne støtte vil antyde, at tyre har vendt den til støtte, hvilket vil øge muligheden for en pause over $ 0,40.

I modsætning til denne antagelse, hvis bjørnene synker prisen under 20-dages EMA ($ 0,315), vil det antyde, at den nuværende breakout var en bjørnefælde.

XLM / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

4-timers diagrammet viser, at parret er brudt ud af en symmetrisk trekant, som har et målmål på $ 0,445. Begge glidende gennemsnit skråner opad, og RSI er i den positive zone, hvilket tyder på, at tyre er i kontrol.

Hvis prisen vender tilbage fra 20-EMA, vil det indikere, at forhandlere akkumulerer på dips, og det vil forbedre udsigterne til genoptagelse af uptrend. Omvendt vil en pause under 20-EMA være det første tegn på, at momentum kan blive svækket.

THETA / USD

THETA konsoliderer i øjeblikket i en uptrend. Prishandlingen de sidste par dage har dannet et bullish stigende trekantmønster, der afsluttes ved en breakout og lukker over $ 2,51.

THETA / USDT dagligt diagram. Kilde: TradingView

Tyrerne havde skubbet prisen over $ 2,51 den 5. februar, men de kunne ikke opretholde breakoutet. Dette antyder, at bjørnene forsøger at forsvare modstanden til $ 2,51.

Det positive tegn er imidlertid, at tyrerne ikke har tilladt, at prisen falder under 20-dages EMA ($ 2,09). Hvis prisen vender tilbage fra de nuværende niveauer, vil tyre igen forsøge at skubbe THETA / USD-paret over $ 2,51.

Hvis de lykkes, kan parret genoptage det næste ben i uptrend. Mønstermål for breakout fra trekanten er $ 3,56. Denne bullish opsætning ugyldiggøres, hvis bjørnene synker prisen under trekanten.

THETA / USDT 4-timers diagram. Kilde: TradingView

20-EMA på 4-timers diagrammet er begyndt at skrue ned, og RSI er faldet i det negative område, hvilket indikerer, at bjørnene forsøger at komme tilbage. En pause under $ 2,10 kan trække prisen ned til supportlinjen i trekanten.

På den anden side, hvis prisen dukker op fra de nuværende niveauer eller trekantsstøttelinjen, vil det antyde, at tyrene køber på dips. De vil derefter igen forsøge at skubbe prisen over $ 2,51 modstanden.

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map