US SEC opgraderer ‘akkrediterede investorer’ sætter økonomisk viden først

United States Securities and Exchange Commission har foretaget ændringer i sin definition af, hvem der kvalificerer sig som en “akkrediteret investor”, hvilket sandsynligvis udvider deltagerfeltet til fremtidige private equity-udbud. Ifølge Kommissionen er denne udvikling resultatet af mange års interne drøftelser om bedre måder at afveje krav til investorbeskyttelse med behovet for at gøre Amerikas investeringslandskab mere inkluderende.

I betragtning af SECs insistering på reguleret kryptotoken-salg kan nyhederne have betydelige konsekvenser for fremtidige sikkerhedstoken-tilbud og endda udvide puljen for dem med adgang til reguleret kryptokurrency-token-salg.

SEC udvider definitionen

Som en del af SEC, der ændrer sin definition af en akkrediteret investor, vil Kommissionen ikke længere se velstand som det eneste grundlag for at afgøre, om en enkeltperson eller en virksomheds enhed er berettiget til at deltage i et private equity-salg. SECs tidligere akkrediterede investorparadigme krævede mindst 1 million dollars i nettoværdi eller en årlig indkomst på mindst 200.000 dollars. Den nye definition inkluderer overvejelse af “finansiel raffinement” ved afgørelsen af, om enkeltpersoner eller institutioner er kvalificerede investorer.

Ifølge SEC inkluderer finansiel sofistikering blandt andet kriterier som professionel viden, certificeringer og markedserfaring. I en kommentar til træk bemærkede SEC-formand Jay Clayton, at den ændrede definition udvider puljen af ​​kvalificerede investorer til endda at omfatte enheder som stammeorganisationer. Andre højdepunkter inkluderer en ægtefælleækvivalent klausul, der giver ægtefæller mulighed for at samle økonomi og fungere som en enkelt akkrediteret investor.

Som reaktion på nyhederne kommenterede flere kryptointeressenter, at den tidligere akkrediterede investordefinition fejlagtigt sidestillede formue med investeringsfokus. Tyler Winklevoss, medstifter af Gemini-kryptobørs og depotmand, understregede det faktum, at mange på Wall Street var langsomme med at identificere Bitcoins (BTC) værdiproposition.

Da velstand og årlig indtjening nu var det eneste kvalificerende kriterium for deltagelse i private equity-runder, hævdede nogle kritikere, at det tidligere akkrediterede investorparadigme var ekskluderende. Som en konsekvens drejede kapitaldannelsen sig om et privilegeret par. For Christian Kameir, administrerende partner hos blockchain-venturefonden Sustany Capital, er den ændrede definition et skridt i den rigtige retning. Han fortalte Cointelegraph:

”SEC skal afveje deres mandater for at beskytte investorer; opretholde retfærdige, ordnede og effektive markeder og lette kapitaldannelse. ‘Regulering ved håndhævelse’ har vist sig at indføre usikkerhed, der hindrer kapitaldannelse uden at yde yderligere beskyttelse til investorer. Den mest effektive måde at harmonisere disse mål på er at uddanne markedsdeltagere. Denne uddannelse kan være struktureret på en måde, så borgere, der er interesseret i de private aktier, kan bestå online-tests administreret af SEC eller af handelshøjskoler. ”

Kameirs idé om onlinetest bringer et andet emne op, der stammer fra SECs ordvalg af “finansiel sofistikering”. Da detaljerne i ændringsforslaget stadig er uklare, kan Kommissionens nye akkrediterede investordefinition muligvis involvere uddannelseskurser eller eksamener designet til at teste viden om finansielle investeringer.

Alon Goren, stiftende partner i blockchain-inkubatoren Draper Goren Holm, erkendte, at ændringerne i regel antydede muligheden for, at der opstår mere inkluderende investeringsretningslinjer. Han fastholdt imidlertid, at de lovgivningsmæssige rammer stadig udelukkede et stort antal mennesker i at få adgang til aktiver ejerskabsmuligheder udelukkende baseret på deres økonomiske status og fortæller Cointelegraph:

”Efter min mening betød de tidligere regler, ‘Hvis du er fattig, er du ikke smart nok til at deltage’, men nu betyder de nye regler, at ‘Hvis du er fattig, er du Sandsynligvis ikke smart nok til at deltage . ‘Det er ikke retfærdigt, det er ikke retfærdigt, og det er ikke, hvad dette lands ånd skal handle om. ”

Crypto token salg glæder sig?

Med kryptoindsamling en stærkt reguleret affære i USA kan SEC’s nye ændring have nogle betydelige konsekvenser for både kryptokurrencyvirksomheder og investorer. I betragtning af kommissionens holdning om, at oprindelige mønttilbud ofte udgør et ulovligt salg af værdipapirer, er krypto-token fundraising-markedet i landet blevet stærkt reguleret.

Ved at udvide definitionen af ​​kvalificerede investorer kan sikkerhedstoken-tilbud blive åbne for en større pulje af individuelle og institutionelle købere. Begrebet økonomisk sofistikering kunne også indtage en mere dybtgående position inden for markedet for kryptoinvesteringer. Mens krypto repræsenterer en sammenløbning af bredere teknologi og finansielle tjenester, har der været en vis apati over for den fremvoksende industri fra fremtrædende aktører på Wall Street og andre større markeder, med anti-kryptostemning optøet for nylig.


Den 11. august den amerikanske kryptokæmpe Coinbase annonceret planlægger at lancere en token-oprettelsestjeneste til startups, der ønsker at rejse kapital via et indledende udbydelsestilbud. Platformen vil efter sigende yde teknisk og kommerciel bistand på tværs af alle processer, der er involveret i oprettelse og implementering af en tokeniseret sikkerhed, herunder intelligent kontraktsrevision og sortering af problemer i forbindelse med protokolstyring.

SECs nye akkrediterede investordefinition kan betyde, at virksomheder, der lancerer privat token-salg, kan nyde en større pool af kryptovaluta-investorer. Et sådant scenario kan være fordelagtigt for mindre projekter, der måske ikke er i stand til at tiltrække store penge-spillere, der traditionelt holder sig væk fra kryptoeksponering. Ifølge Goren:

”De nye regler har kun gjort det lidt mere inkluderende og vil efterlade kryptoselskaber i to lejre i denne henseende; dem, der undgår amerikanske investorer og dermed ansvaret for at blive betragtet som et værdipapir, og dem, der føler, at de er decentrale nok til at tillade deltagere fra hele verden, uanset jurisdiktion. ”

Fundraising er angiveligt et stort problem for nye blockchain-virksomheder både inden for og uden for USA. Ifølge sin rapport fra Enterprise Blockchain fra 2020 afslørede det europæiske risikokapitalfirma LeadBlock, at EU-blockchain-virksomheder modtog 95% mindre i investorfinansiering end deres amerikanske kolleger.

Imidlertid deler ikke alle optimismen med SECs nylige træk. I en samtale med Cointelegraph hævdede Jack Tao, administrerende direktør for kryptoderivatplatform Phemex, at ændringen af ​​regel ikke påvirker den opfattede status. Den tidligere Morgan Stanley-direktør sagde: ”Formålet med denne udvidelse ser ikke ud til at være direkte rettet mod kryptoindivider. De skal stadig opnå visse legitimationsoplysninger for at blive identificeret som akkrediterede investorer. ”

Bortset fra at gøre lidt for at udvide den akkrediterede investorpool, bemærkede Tao, at SECs sprog stadig er vagt. Ifølge ham gav pressemeddelelsen fra Kommissionen ingen retningslinjer for, hvordan investorer ville opfylde de nye krav:

”De skal først afklare de nøjagtige typer legitimationsoplysninger, der er nødvendige. Jeg tror ikke, at personer med serie 7/65/82 certificeringer har meget af en befolkning. Hvis de vil udvide dette omfang betydeligt, skal de tilføje nogle mere. Den nye definition af en ‘ægtefælle’ hjælper også meget lidt. “

Ifølge SEC vil ændringen og dens tilsvarende ordrer træde i kraft 60 dage efter offentliggørelsen i Federal Register. Kommissionen forventes at offentliggøre yderligere litteratur, der vil kaste mere lys over den nye akkrediterede investordefinition.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map