USA bevæger sig tættere på at acceptere Blockchain, stadig usikker over krypto

På trods af bekymringer fra mange amerikanske regulatorer under den nylige høring af House Committee on Financial Services om Facebooks foreslåede digitale valuta, Libra, taler et stigende antal amerikanske lovgivere for at udvikle et tilladende reguleringsapparat for at forhindre kvælende innovation i kryptovalutaen sektor.

Adskillige dage før høringen signalerede vedtagelsen af ​​Blockchain Promotion Act regeringens hensigt om at udvikle en forsigtig lovgivningsmæssig ramme for at overvåge mulig implementering af blockchain-teknologi i forskellige offentlige sektorer. Skepsis vedrørende driften af ​​Facebook og dets stablecoin-projekt til side, månedens lovgivningsmæssige procedure viste, at lovgivere måske bevæger sig tættere på at omfavne digitale aktiver – og især teknologien bag dem – i det mindste set fra et lovgivningsmæssigt synspunkt.

Bitcoin er en “ustoppelig kraft”

Rep. Patrick McHenry, der repræsenterer North Carolina’s 10. Congressional District og er et rangmedlem af US House Committee on Financial Services, beskrev Bitcoin som en “ustoppelig kraft”, mens han leverede en vidnesbyrd som en del af udvalgets seneste høring.

McHenry bønfaldt regulatorer om at tilskynde til innovation inden for USAs digitale valutasektor og sagde:

”Den verden, som Satoshi Nakamoto – forfatter af Bitcoin-hvidbogen – forestillede sig, og andre bygger, er en ustoppelig kraft. Vi bør ikke forsøge at afskrække denne innovation, og regeringer kan ikke stoppe denne innovation, og dem, der har prøvet, har allerede fejlet. Så spørgsmålet bliver, hvad vil amerikanske beslutningstagere gøre for at imødegå udfordringerne og mulighederne i denne nye verden af ​​innovation? ”

McHenry hævdede, at ønsket om tæt regulering af kryptokurrency er symptomatisk for politikere, der ønsker at kvæle innovation, idet de siger: ”Nogle politikere vil have os til at leve i et tilladelsesbaseret samfund, hvor du skal komme til regeringen, bede om velsignelse, før du kan begynder selv at tænke på at innovere. ”

Samme dag blev McHenry interviewet på CNBC’s “Squawk æske”For at diskutere høringen om Facebooks foreslåede digitale valuta på Capitol Hill, hvor han beskrev en“ knæ-jerk-reaktion for at dræbe den [Vægten], før den vokser ”, som mange amerikanske lovgivere måtte have. Han argumenterede:

”Der er et hvidbog, der er en idé. Og der er et konsortium af virksomheder – nogle med bedre omdømme end Facebook i øjeblikket har – der udvikler en digital betalingsplatform og en digital valuta. Interessant, ikke? I stedet har vi en knæk-reaktion for at dræbe en idé. ”

McHenry understregede behovet for at opmuntre og fremme innovation i lyset af sammenhængen med De Forenede Staters “stagnerende økonomi” og sagde: “Hvis de kan overholde eksisterende love, skal du have det.”

Regulering af kryptovaluta omfatter spørgsmål om “økonomisk inklusion”

McHenry beskrev ”økonomisk inklusion for dem, der er på margenen, hvor pengeoverførslen er meget høj” som det grundlæggende spørgsmål, der står på spil, når man diskuterer reguleringen af ​​digital valuta.

”Så du har en indvandrer, der på fredag ​​aften, med omtanke hver uge, sender penge tilbage til sin familie, hvor han voksede op, hvor som helst i verden. Han betaler Western Union 7% til 10% for at flytte disse penge. Vægten er en meget anden bevægelse i det rum for at reducere omkostningerne ved disse pengeoverførsler med lave dollars. ”

McHenry avancerede også distribueret hovedbogsteknologi som en potentiel løsning på udfordringerne i forbindelse med den globale bevægelse af store summer, idet han sagde: ”Det er ekstremt dyrt, og SWIFT-netværket, der i vid udstrækning anvendes, er meget dyrt og en gammel teknologi . ” Så der er enorme muligheder for økonomisk inklusion for lave dollars og ekstreme omkostningsbesparelser, potentielt for kontantbevægelser i høje dollars. ”


Det amerikanske senatskomité godkender “Blockchain Promotion Act”

Den 9. juli godkendte senatets komité for videnskab, videnskab og transport Blockchain Promotion Act. Lovforslaget, der først blev introduceret til Repræsentanternes Hus i oktober 2018 og derefter flyttede videre til senatet i februar 2019, instruerer handelsministeriet om at etablere en standarddefinition for “blockchain”. Rob Odell, vicepræsident for produkt og markedsføring hos kryptostøttet udbyder Salt, fortalte Cointelegraph, at:

”Ved at udvikle en taksonomi eller et sæt aftalte udtryk og definitioner for blockchain og kryptorelaterede begreber kan folk begynde at tale om disse begreber på en måde, der driver forståelse og tilpasning blandt industriens og statslige ledere. Da blockchain opnår en global definition, vil regulerende organer blive tvunget til at anerkende, diskutere og til sidst forstå, hvad blockchains allerede leverer, og hvad de har potentialet til at levere. ”

Lovforslaget har til formål at forhindre udviklingen af ​​en patchwork-lovgivningsmæssig definition, der er relevant for distribueret lederteknologi på statsniveau ved at etablere en grundlæggende ramme for fremtidig lovgivning – og at anbefale potentielle applikationer til den spirende teknologi. Regningen har fået støtte fra begge parter i både senatet og huset. Odell fortsatte med at sige om dette:

”Senatets vedtagelse af Blockchain Promotion Act skaber en mulighed for at promovere teknologien på føderalt niveau og udsætte flere offentlige organisationer for, hvordan det kan bringe mere gennemsigtighed og effektivitet i deres arbejde. Hvad der er specielt spændende ved dette lovforslag er, at det er modtaget støtte fra to parter – et bevis på det faktum, at medlemmer af begge store politiske partier i USA anerkender den værdi, som blockchain-teknologi kan bringe til USA og resten af ​​verden, hvad enten det er ved at forhindre skattesvindel, fjerne bureaukrati eller reducere spild."

I senatet er Blockchain Promotion Act co-sponsoreret af den demokratiske senator Ed Markey fra Massachusetts og den republikanske senator Todd Young fra Indiana. Markey beskrev blockchain som “en spændende ny teknologi med stort potentiale og løfte,” tilføjer:

”Blockchain er i sin kerne et værktøj til udveksling af data på en sikker og ansvarlig måde, og den er allerede blevet implementeret for at udvide adgangen til vedvarende energi, forbedre sundhedsplejesystemer og forbedre forsyningskædens effektivitet. Denne lovgivning vil hjælpe med yderligere at forstå applikationer til denne teknologi og udforske muligheder for anvendelse inden for den føderale regering. Dette er et fornuftigt skridt, der vil hjælpe med at positionere De Forenede Stater og til succes. ”

Den republikanske senator Todd Young understregede potentialet for distribueret hovedbogsteknologi til at udgøre en katalysator for vedvarende økonomisk vækst i alle brancher. Han sagde:

”Hvis Amerika er førende i sin udvikling, kan vi sikre, at fordelene deles vidt og bredt. Blockchain har potentialet til ikke kun at yde økonomiske og økonomiske fordele derhjemme, men humanitær og social støtte i udviklingslande vil drage fordel af amerikansk ledelse. ”

I huset er regningen medsponsoreret af en republikansk rep. Brett Guthrie fra Kentucky 2. kongresdistrikt og demokratiske rep. Doris Matsui fra Californiens 6. kongressedistrikt. Kongresmedlem Guthrie understregede behovet for at fjerne “regulatorisk usikkerhed” inden for blockchain-sektoren, med angivelse:

”Da vores økonomier bliver mere og mere digitale, henvender flere organisationer sig til blockchain for forretningstransaktioner og andre nye applikationer. Blockchain kan være en stor ressource for innovation og teknologi, men når teknologien udvikler sig, skal vi reducere usikkerheden ved lovgivningen ved at finde ud af, om der er en fælles definition, og hvordan teknologien kan bruges. ”

Matsui udtrykte sin antagelse om, at Blockchain Promotion Act vil lægge grunden til at fremme innovation inden for sektoren med distribueret hovedbogsteknologi og sagde:

“Denne dobbeltkamrerede, to-kameralov vil bringe en bred gruppe af interessenter sammen for at udvikle en fælles definition af blockchain og måske endnu vigtigere anbefale muligheder for at udnytte teknologien til at fremme nye innovationer.”

Blockchain-arbejdsgruppen oprettes inden for det amerikanske handelsministerium

Inden for 90 dage efter ikrafttrædelsen af Act om Blockchain-promovering, den amerikanske handelsminister Wilbur Ross skal oprette en arbejdsgruppe inden for handelsministeriet.

Gruppen, der kaldes Blockchain Working Group, vil delvist bestå af medlemmer, der repræsenterer et “tværsnit” af føderale agenturer, der kunne drage fordel af vedtagelsen af ​​distribueret ledgerteknologi, og repræsentanter fra branchens interessenter, akademiske institutioner, nonprofitorganisationer og forbrugervirksomhed grupper, der beskæftiger sig med aktiviteter relateret til blockchain-teknologi. Derudover kræves det, at Blockchain-arbejdsgruppen inkluderer repræsentanter fra industriinteressenter specifikt fra andre sektorer end teknologi samt repræsentation fra både interessenter i landdistrikterne og byerne.

Arbejdsgruppen har til opgave at aflevere en rapport til kongressen inden for et år efter, at Blockchain Promotion Act blev vedtaget. Rapporten vil omfatte en anbefaling til en definition af “blockchain-teknologi”, ud over at komme med anbefalinger til en undersøgelse, der undersøger rækken af ​​potentielle applikationer til distribueret ledgerteknologi og foreslår mulige applikationer til blockchain-teknologi, der vil fremme effektiviteten inden for amerikanske føderale agenturer.

Gruppen får også til opgave at anbefale en undersøgelse af virkningen af ​​blockchain på “politik for elektromagnetisk spektrum”, som vil blive udført af assisterende handelssekretær for kommunikation og information i samordning med Federal Communications Commission.

Endelig opfordres Blockchain-arbejdsgruppen til at overveje eventuelle anbefalinger fra National Institute of Standards and Technology’s “Blockchain Technology Report” fra oktober 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map