Aktiivisimmat ja vaikuttavimmat blockchain-yritykset vuosina 2019–2020

Viime vuosi oli mielenkiintoinen lohkoketjulle ja kryptovaluutalle, toisin kuin aikaisemmilla vuosina tavoilla, jotka menevät paljon pidemmälle kuin pelkkä rahoitus. Se oli bannerivuosi koko tilan kypsymiselle, eikä vain suosikkikryptovaluuttasi dollarin hinnan kannalta. Sen sijaan vuosi 2019 on osoittanut kiinnittäville, että blockchain on elävämpi kuin koskaan, ja esimerkkinä kasvavan sektorin vaikuttavimmat ja aktiivisimmat osallistujat.

1) Salaushuolto ja selvitys saavat vauhtia

Kuva 1

Kaksoset – Cameronin ja Tyler Winklevossin omistuksessa ja ylläpitämässä Gemini oli jo yksi suosituimmista maailmanlaajuisista kryptovaluutanvaihdoista, mutta on todella työntänyt kirjekuorta vuonna 2019 laajentamalla taloudellisten työkalujensa arsenaalia. Merkittävä tilkka tehtiin teollisuudessa Gemini Custodyn lanseeraamisen jälkeen, sen ratkaisun, jonka avulla institutionaaliset sijoittajat voivat pitää salausvaroja turvallisesti offline-tilassa ja vaihtaa niitä välittömästi.

Tämä yhdistelmä erillistä, useita allekirjoituksia käyttävän offline-turvallisuuden ja rajattoman likviditeetin myötävaikuttaa natiivimpaan ratkaisuun instituutioille, Gemini-toiminnanjohtaja Jeanine Hightower-Sellitto toteaa:

“Institutionaaliset sijoittajat ovat osoittaneet selkeän ja kasvavan salauksen kysynnän, mutta he ovat pyrkineet löytämään ratkaisun, joka täyttää täysin heidän monimutkaiset sääntely- ja turvallisuusvaatimuksensa.”

2) Hajautettu vakiomarkkinoiden liikevaihto kiihtyy

Kuva 2

Valmistaja / DAI – Yksi vaikuttavimmista hajautetun tekniikan esimerkeistä, DAI: n stablecoin ja sen hallintoelin, Maker Decentralized Autonomous Organization, on kasvanut transaktiovolyymin jälkeen vuodesta 2018 päivittäisestä luvusta yli 10 miljoonaan dollariin alimmillaan vuonna 2019. vakuudellinen luotonantoverkko on täysin vertaisverkkoa ja on nyt säännöllisesti yli 100 miljoonaa dollaria lukittuna säätiöön, joka tukee tätä dollariin sidottua tunnusta.

Kun otetaan huomioon, että Maker on hitaasti vähentämässä lähes 50 prosentin osuuttaan ETH: sta, joka on lukittu hajautettuun rahoitukseen, MakerDAO: n yrityskehitysguru Gustav Arentoft sanoo:

”Se riippuu todella siitä, mitä katsot hallitseviksi tekijöiksi. Tällä hetkellä luokitukset määritetään DeFi-protokollaan lukittujen salausvarojen lukumäärän mukaan. Olimme yksi ensimmäisistä hankkeista, joiden avulla voit todella lukita Ethereumin tulostamaan DAI: ta, joten tietysti markkina-asema oli paljon korkeampi ennen Compoundia ja Uniswapia. “

3) Peliprotokollat ​​houkuttelevat valtavirtaa

Kuva 3

TRON / WINk – Tron on laskettu lopulliseksi sisällön ja multimediaviihteen estoketjuksi, ja se on saavuttanut tänä vuonna valtavia edistysaskeleita sekä yrittäjien, jotka käyttävät sitä sovellusten rakentamiseen, että Tron Foundationin omien rahoittamien ponnistelujen ansiosta. Tronia isäntänä käyttää satoja hajautettuja sovelluksia, joihin kuuluu yksi vuoden 2019 kuumimmista, WINk. WINk on suosittu pelilohkoketju, joka on rakennettu ainutlaatuiseen kaksoiskoodijärjestelmään: Tronin TRC20 ja Binancen BEP2-protokollat. Molempien ketjujen WIN-haltijat voivat panostaa tukemaan P2P-alustan pelejä ja ansaita merkkejä, joita voidaan käyttää ekosysteemissä. Mukaan DappRadar, WINk on tällä hetkellä kymmenen parhaan aktiivisen dApps-sovelluksen joukossa.

Tron on keskeisessä asemassa oman lohkoketjunsa historiassa saatuaan surullisen tiedostojen jakamisalustan BitTorrentin ja huhujen keskellä tulevasta Steemitin hankinnasta. Lisäksi sen toimitusjohtaja Justin Sun solmi äskettäin korealaisen teknologiajätti Samsungin sopimuksen integroida Tron Galaxy-älypuhelimen ohjelmistokehityspakettiin. Kaupasta Sun sanoi:

“Uskon sen olevan erittäin merkittävä, kun otetaan huomioon Samsungin suuri käyttäjäkunta, jossa miljardit ihmiset ympäri maailmaa käyttävät tuotteitaan päivittäin. Tämä antaa yksilöille mahdollisuuden tallentaa TRX sekä TRC10 ja TRC20 rahakkeita lompakkoonsa. Näitä valuuttoja voidaan käyttää myös helposti vuorovaikutuksessa kaikkien TRON- ja Samsung-alustoille rakennettujen dAppien kanssa. “

4) Valjastaa jatkuvasti laajeneva kehittäjäyhteisö

Kuva 4

Ethereum – Ensimmäinen hajautettu tietokone, ERC20, on Ethereumin sovellus ja älykkäät sopimukset -protokolla, ja tänä vuonna sen takana oleva kehittäjäyhteisö kasvoi enemmän kuin mikään muu. Ethereumilla on kaksi kertaa niin paljon ydinkehittäjiä, jotka työskentelevät perustoimintojensa kehittämiseksi kuin mikään muu lohkoketju, ja yli neljä kertaa enemmän kuin kuukausittain aktiivisten kehittäjien määrä avoimen lähdekoodin yhteisöissä. Nämä luvut johtavat vankkaan DApp-valintaan seitsemän parhaan kanssa suurimman määrän sovelluksia isännöi Ethereumilla kilpailijoiden yli. Näitä ovat MakerDAO, Uniswap, Kyber Network ja muut.

Viime vuonna Ethereum aloitti myös päivityksen Ethereum 2.0: ksi, kauan odotettu skaalautuvuuden päivitys ja muuntaminen osaksi todistusta työn todistamiseen -hallintamallista. Ethereumin perustaja Vitalik Buterin sanoi:

“Skaalaus on ongelma, josta olemme puhuneet viisi vuotta, ja suuri osa työstä on vihdoin tulossa. Teknisellä puolella on monia asioita, jotka ovat tavallaan alkaneet tulla esiin juuri nyt. Liiketoiminnan puolella mielestäni julkiset ketjut koetaan paljon laillisemmiksi kuin ennen, myös yrityksissä ja muualla. “

5) Älykkäät sopimukset ja DeFi Bitcoin-ekosysteemissä

Kuva 5

RSK – Älykkäät sopimukset ovat viime vuoden tärkein hajautettu työkalu, erityisesti hajautetun rahoitusliikkeen lisääntyessä. RSK, joka tunnettiin aiemmin nimellä Rootstock, on merkittävä mobilisoimalla Bitcoinin perustan olevan arkkitehtuurin tämän tulevaisuuden turvallisemmaksi perustaksi. Vuonna 2015 perustettu RSK on yksi alan älykkäiden sopimusten varakkaimmista tukijoista ja on äskettäin avannut toimistot Koreassa, Singaporessa, Georgiassa, Venäjällä, Mongoliassa, Suomessa ja Kanadassa. Uusi San Franciscon sijoitusrahasto on jo auttanut tunnistamaan ja hoitamaan useita lupaavia DeFi-ratkaisuja, kuten Taringa.

Taringa on espanjankielinen sosiaalisen median foorumi, jolla on yli 30 miljoonaa käyttäjää. Sen hankki RSK: ta hallinnoiva yritys IOV Labs, jotta se voisi integroida RSK: n älykkään sopimustekniikan ja kannustaa käyttäjiä osallistumaan yhteisöihin hajauttamalla alustaa ajan myötä. Tämän odotetaan olevan toinen tärkeä hyöty blockchainille, ja Taringan toimitusjohtajana Matías Botbol, sanoo:

”Rakennamme jo ensimmäistä työkalua, jonka avulla Taringa-käyttäjät saavat palkintoa olemalla aktiivisia osallistujia yhteisöissään. Kun tämä on paikallaan, aiomme lisätä uusia ominaisuuksia, kuten vertaisverkkojen tunnusten vaihto, markkinapaikka muille dAppsille tuotteiden ja palveluiden tarjoamisen aloittamiseksi käyttäjille ja paljon muuta. “

6) Johdannaiset ylittivät institutionaalisten sijoittajien kiinnostuksen

Kuva 6

Bakkt – Bitcoin-harrastajat ovat ilmoittaneet institutionaalisten sijoittajien ja suurten rahoitusorganisaatioiden saapumisesta blockchain-universumiin, ja yksi odotetuimmista tuotteista on Bakkt. Tämä foorumi tarjoaa institutionaalisille ja yksityissijoittajille altistumisen Bitcoinille säännellyssä ympäristössä, johon pääsee olemassa olevien välityskanavien kautta. Tämä on yksi tärkeimmistä rahavirroista fiat-maailmankaikkeudesta salausmaailmaan, ja emoyhtiönsä, mannertenvälisen pörssin, ansiosta Bakkt tarjoaa sekä fyysisiä Bitcoin-selvityksiä että käteisvaroja..

Koska uuden Bakkt-pörssin futuurisopimusten päivittäinen volyymi kasvoi ja nousi, ja niiden yhteenlaskettu raja-arvo oli 15 miljoonaa dollaria, yritys on kuvannut, kuinka nämä tuotteet sopivat lyhyen aikavälin suunnitelmiinsa. Bakkt Lähetetty Mediumiin:

”Nämä uudet sopimukset ovat tärkeä virstanpylväs tämän nousevan omaisuusluokan ja bitcoin-tuotekompleksimme kehityksessä. Meillä on suuri vauhti vuoteen 2020 mennessä ja jännittävä tuotesuunnitelma. “

7) Pääomamarkkinoiden toiminnallisuuden lisääminen salausekosysteemiin

Kuva 7

Binance – Sormilla melkein jokaisessa piirakassa, uraauurtavalla vaihdolla Binancella oli kiireinen vuosi 2019 monessa suhteessa. Sen Laukaisualusta Tuote edustaa vasta elvytettyä alkuperäistä kolikoiden tarjoamista, mutta valvotummassa ja valvotussa ympäristössä. Se on jo käyttänyt tuoretta valvontamallia käynnistääkseen seitsemän blockchain-aloitusta vuoden alusta lähtien. Sillä on useita muita ominaisuuksia, kuten suosittu keskitetty Binance-pörssi, uusi Binance DEX -tuote ja mukana oleva Binance Chain plus BEP2 -merkintäkäytäntö ja paljon muuta.

“Blockchainilla on suurempi vaikutus yhteiskuntaamme kuin internetillä” sanoi Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao. “Tällä hetkellä todennäköisesti on noin 0,1% väestömme, jolla on salausta, tai todennäköisesti vähemmän, joten sen täytyy kasvaa mahdollisesti tuhat kertaa enemmän. Tiedämme, että tämä tekniikka ei ole häviämässä; se häiritsee maailmaa; se häiritsee elämäämme. ” Tarkkailijalle tämä heijastaa tarkasti Binancen tähänastista roolia.

8) Fiat-tulvien avaaminen

Kuva 8

Yksinkertainen – Jokainen välittäjä, kryptovaluutan vaihto ja lompakkosovellus, joka auttaa massojen esittelyä lohkoketjussa, tarvitsee luotettavan yhteyden fiat-talouteen. Simplex on hiljainen voima tämän trendin takana vuonna 2019 paikkansa luonteeltaan selkäranka lukemattomille alustoille, jotka tukevat asiakkaiden kykyä ostaa ja myydä Bitcoinia luottokortillaan. Kantamalla tämän vuoden tunnetuimpien yritysten, kuten BitMart, KuCoin, Binance ja Changelly, maksujen käsittelytaakkaa, Simplex auttaa antamaan salausekosysteemille luotettavuuden maineen.

Koska se toimii maksuporttina niin monelle salausyritykselle, kun Simplexiä päivitetään, myös koko teollisuus on. Se lisäsi äskettäin tukea talletuksille, jotka tehtiin Kanadan dollareissa ja Japanin jeneissä, mikä tarkoittaa, että myös Binancella, Huobilla ja lukemattomilla muilla asiakasvaihdoilla on. Simplexin toimitusjohtaja Nimrod Lehavi selittää: “Emme käsittele salausta suoraan, vaan pikemminkin mahdollistamme kumppaniemme vuorovaikutuksen fiat-maailman kanssa. Hoidamme ostoksen fiat-puolen, kun taas kumppanimme toimittavat digitaalisen valuutan käyttäjille. ” Vuonna 2020 Turkin liira ja Venäjän rupla nousevat todennäköisesti myös Lehavin mukaan.

9) Salausratkaisujen saatavuuden ja tietoisuuden lisääminen

Kuva 9

Kolikkopohja – Vanha vaihto, jos sellaista on koskaan ollut, Yhdysvaltain asukkailla on Coinbase kiittää saumattomasta yhteydestään kryptovaluuttamarkkinoihin. Tänä vuonna Coinbasessa isännöityjen markkinoiden määrä on kasvanut merkittävästi, mikä on yllätys, kun otetaan huomioon, että Coinbasella on ollut alkuajoista lähtien vuonna 2012 rajoitettu valikoima – koostuu vain Bitcoinista, Ethereumista ja Litecoinista viime vuoteen asti. Tänä vuonna pörssi on mennyt listalle, lisäämällä omaa stablecoin USDC: tä sekä Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Dash, Stellar Lumens, Tezos, Ethereum Classic ja monia muita.

Panostaminen Coinbaseen on tulossa, ja se antaa jo käyttäjille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa MakeDAO: n kanssa avaamalla vakuudellisia velkapositioita. Yhtiön Coinbase Ventures -rahasto on myös asettanut valtavat voitonsa tuottavaan käyttöön tänä vuonna, sillä se on jo rahoittanut yli 50 uutta startupia avaruudessa. Tämän trendin osalta toimitusjohtaja Brian Armstrong sanoi:

“Coinbase ei voi tehdä sitä yksin, siellä on oltava tuhansia yrityksiä. Haluamme antaa miljardille ihmiselle pääsyn avoimeen rahoitusjärjestelmään tuotteidemme kautta 5-10 vuodessa joka päivä. “

10) Perinteiset maksuyritykset hyödyntävät salausta ja kannustavat adoptioon

Kuva 10

Skrill – Mitä tulee vakiintuneisiin fintech-yrityksiin tulossa salausvaluutta- ja lohkoketjutilaan Skrillillä on huomattava merkitys osana perinteistä maksujen käsittelyliiketoimintaa, jonka vuotuinen liikevaihto on yli 1,9 miljardia dollaria. Omistaa Paysafe Group, joka tarjoaa Coinbasen salakirjoituskortin ja muut, Skrill tuo salausvaluutat miljoonille käyttäjilleen. Sen lisäksi, että se sallii fiat-krypto-muunnoksen yli 40 fiat-valuutalla, se on äskettäin ilmoittanut uudesta salauksen-salauksen muunnosominaisuudesta Bitcoinin integroinnin rinnalla Skrill Quick Checkout -moduuliin. Lukuisilla yrityksillä, jotka käyttävät jo Skrilliä, on nyt mahdollisuus hyväksyä digitaaliset valuutat maksuksi.

“Koko historian ajan raha on aina kehittynyt, kuorista kultaan, ruudun numeroihin ja lukuisiin vaiheisiin niiden välillä”, totesi Skrillin toimitusjohtaja Lorenzo Pellegrino. “Tämä voisi mahdollisesti olla seuraavan ihmisen evoluution yksi ihmisen perustavanlaatuisimmista luomuksista – vaikka olisi turhaa sanoa, että tämä on taattu. Kaiken kaikkiaan se kuitenkin innostaa minua, ja siksi olen niin innokas auttamaan sen hyväksymistä edelleen. “

Tässä esitetyt näkemykset, ajatukset ja mielipiteet ovat kirjoittajan yksin, eivätkä välttämättä heijasta tai edusta Cointelegraphin näkemyksiä ja mielipiteitä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map