Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Stellar, Litecoin, Cardano, NEO, EOS: Hintoanalyysi, 21. maaliskuuta

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraph.com-sivuston näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riski, sinun tulee tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto.

G20 pitää kryptovaluuttoja riskialttiina, sanoi Italian keskuspankin päällikkö, mutta laaja yksimielisyys on, että niitä ei pitäisi kielletty. Päivien negatiivisten uutisten jälkeen tämä on positiivinen muutos kryomarkkinoille. Bitcoinin johdolla useimmat kryptovaluutat yrittävät vetäytyä viimeisimmistä matalista tasoistaan.

Kriittisten valuuttojen syöksyminen joulukuun korkeimmasta ajankohdastaan ​​oli pelotellut uudet wannabe-kryptovaluutta-sijoittajat. Kun vuorovesi kääntyy, voimme nähdä tuoreen rahan valuvan takaisin markkinoille.

Finder.comin äskettäin tekemä tutkimus osoittaa, että vain 8 prosenttia amerikkalaisista omistaa kryptovaluuttoja ja toinen 8 prosenttia aikoo ostaa sen tulevaisuudessa. Koska noin 92 prosenttia väestöstä on vielä hyödyntämättä, markkinoilla on pitkä tie kuljettavana. Digitaalisten valuuttojen valtavien epävakaiden muutosten takia on edelleen tarpeeksi skeptisyyttä ja pelkoa. Jos elinkeinonharjoittajat suunnittelevat oikein, riskit ovat kuitenkin huomattavasti pienempiä kuin on suunniteltu.

Katsotaanpa parhaiden kolikoiden kehitystä.

BTC / USD

Bitcoin puhkesi laskeutuvasta kanavasta 20. maaliskuuta, mikä on nouseva merkki. Se oli puhkesi kerran aiemmin maaliskuussa 02, mutta se ei pystynyt ylläpitämään korkeampia tasoja. Kuuden päivän sisällä hinta palasi kanavan sisälle. Toistaa sama asia uudelleen?

BTC / USD

Heti laskeutuvan kanavan vastuslinjan yläpuolella ovat 20 päivän EMA: n ja 50 päivän SMA: n vastukset. Odotamme karhujen puolustavan voimakkaasti tätä vyöhykettä, koska kun hinta irtoaa tästä, BTC / USD pari nousee 12172 dollariin.

Seuraavan laskun kohti $ 8,800 tasoa pitäisi tarjota kauppiaille hyvä pääsymahdollisuus. Heidän pitäisi ostaa 50 prosenttia halutusta kohdennuksesta noin 8800 dollaria pysäytyshäviöllä 7600 dollaria. Loput sijainnista voidaan lisätä, kun kryptovaluutta on vapaa molemmista liukuvista keskiarvoista.

Kohotetavoite on nousussa 12 000 dollariin.

ETH / USD

Ethereum yrittää murtautua laskeutuvasta kanavasta (merkitty kaavioon 2) ja yläpuolisesta vaakasuorasta vastuksesta 565,54 dollaria. Jos onnistut, näemme 20 päivän EMA: n rallin 650 dollaria, mikä todennäköisesti laukaisee karhun myynnin.

ETH / USD

20 päivän EMA: n yläpuolella laskeutuvan kanavan vastuslinja ja 50 päivän SMA ovat kaksi muuta merkittävää vastustasoa.

Aggressiiviset kauppiaat voivat ostaa, jos hinta sulkeutuu yli 575 dollarin (UTC-aikataulussa). Alkuperäinen stop loss voidaan sijoittaa 500 dollariin. Jos kryptovaluutta yrittää päästä eroon 660 dollarista, positiot voidaan sulkea.

Päinvastoin, jos ETH / USD pari kääntyy takaisin alle 565 dollarin, se heikkenee, ja hinta kokee uusimmat matalat.

BCH / USD

Bitcoin Cash on irtautunut laskutrendistä ja yrittää tällä hetkellä siirtyä 20 päivän EMA: n yläpuolelle. On olemassa useita vastuksia välillä 1100-1200 dollaria.

BCH / USD

Tällä hetkellä kryptovaluutta pysyy laskusuhdanteessa, koska molemmat liikkuvat keskiarvot laskevat ja hinta on edelleen niiden alapuolella. Kun se ylittää 1200 dollaria, voimme odottaa BCH / USD pari houkuttelemaan ostajia ja nousemaan kohti 1600 dollaria. Meidän pitäisi odottaa, että Bitcoin Cash irtoaa 50 päivän SMA: sta, ennen kuin ehdotamme kauppoja.

Haittapuolena on, että 980 dollaria ja 880 dollaria toimivat vahvana tukena laskuissa.

XRP / USD

Aikaisemmassa analyysissämme olimme suositelleet Ripplelle pitkää positiota 0,71 dollaria, joka täytettiin 19. maaliskuuta. Kaupan lopetustappio on 0,53 dollaria, mikä on hieman alle 18. maaliskuuta alimman tason..

XRP / USD

20. maaliskuuta XRP / USD pari muodosti sisäpäivän kynttilänjalan kuvion. Levinneisyys on jälleen kutistunut, mikä osoittaa epäselvyyttä sonnien ja karhujen välillä.

Jos kahden viime päivän yhdistyminen rikkoutuu 0,73 dollarista, vetovoima vahvistuu.

Ylhäältäpäin karhut asettavat kovan haasteen 20 päivän EMA: n ja 50 päivän SMA: n välisellä alueella. Kun hinta on pudonnut 0,9 dollarin tasosta, kryptovaluutan tulisi nousta 1,1 dollariin ja sitten 1,2 dollarin vaihteluvälin yläpäähän..

Meidän on suljettava asema, jos hinta yrittää päästä eroon kaikista edellä mainituista vastarinnoista.

XLM / USD

Stellar on vetäytynyt 0,2 dollarin matalasta 20 päivän EMA: han. Sillä välin se on irtautunut laskusuuntaisesta linjasta, mikä vahvistaa, että negatiivinen kehitys on heikentynyt.

XLM / USD

Silti karhut yrittävät puolustaa 20 päivän EMA: ta. Jos härät ostavat seuraavan pudotuksen 0,23 dollarin rajan ympärille, se tarjoaa kauppiaille mahdollisuuden aloittaa pitkät positiot. Ehdotamme aggressiivista kauppaa XLM / USD pari, koska havaitsemme, että 20 päivän EMA, laskeutuvan kanavan vastuslinja ja 50 päivän SMA eivät ole aiemmin antaneet vahvaa vastustusta.

Asema voidaan kattaa, jos päivittäinen sulkeminen (UTC) on alle 0,18 dollaria. Ylöspäin voimme odottaa rallin $ 0.35. Jos tämä taso ylitetään, siirtymistä 0,47 dollariin ei voida sulkea pois.

LTC / USD

Litecoin näyttää vahvalta, kun se on vetäytynyt älykkäästi 144 544 dollarin matalasta. Se on irtautunut laskusuuntausviivasta, mikä on positiivinen merkki. Nykyinen elpyminen saattaa kohdata kovan vastuksen 20 päivän EMA: n ja 187 dollarin välillä. Meidän on odotettava seuraavaa pudotusta aloittaaksemme pitkät kannat.

LTC / USD

Löydämme suuren symmetrisen kolmion muodostumisen LTC / USD pari, joka puhkeaa yli 205 dollaria. Vaikka tavoitetavoite on paljon korkeampi, voimme vaihtaa sen ylöspäin siirtymiseen 240 dollariin ja sen jälkeen 300 dollariin.

Kaksi mahdollisuutta kehittyy. Joko osta laskussa kohti 165 dollaria 142 dollarin pysäytyshäviöllä tai odota yli 205 dollarin puhkeamista päästäksesi pitkiin positioihin pysäytyshäviöllä 180 dollaria.

ADA / BTC

Cardano on irtautunut laskusuuntauslinjasta ensimmäistä kertaa tämän vuoden tammikuun jälkeen. Tämä on merkittävä kehitys, koska se osoittaa, että suuntaus on muuttumassa.

ADA / BTC

Juuri nyt, ADA / BTC pari on vastarintaa kohdalla 0,00002460. Kun härät ovat selvittäneet tämän vastuksen, siirtyminen kohtaan 0.000035 on mahdollista.

Siksi suosittelemme pitkiä positioita, jos hinta pysyy 0,000025: n tasolla neljän tunnin ajan. Pysäytyshäviö voidaan pitää arvossa 0,000016.

NEO / USD

NEO on vetäytynyt jyrkästi viimeaikaisista 49,04 dollarin alhaisimmista tasoistaan. Tämä osoittaa, että markkinat ovat hylänneet erittelyn ja alemmat tasot. Odotamme kovaa vastusta 86 dollarin tasolla.

NEO / USD

Jos NEO / USD pari löytää tuen $ 65 -merkillä seuraavan pudotuksen aikana, se merkitsee pohjamuodostusta ja sen voi ostaa pysähtymällä alle $ 48.

Mutta jos hinta jatkaa marssia korkeammalle, 90 dollaria on hyvä taso päästä pitkiin positioihin, kun alkuperäinen pysäytyshäviö on 70 dollaria, mikä voidaan nostaa myöhemmin. Ensimmäinen tavoitteemme on siirtyminen 115 dollariin, missä ennakoimme myyntiä. Jos NEO murtautuu 120 dollarista, vauhdin pitäisi kiihtyä ja nostaa hinnat kohti 140 dollarin tasoa.

EOS / USD

EOS on noussut jyrkästi 3,8723 dollarin alimmasta tasosta. Kahden viime päivän aikana se on edessään myymällä 20 päivän EMA: ssa, mutta se ei ole luopunut paljon maasta, mikä on positiivinen osoitus.

EOS / USD

Jos EOS / USD parirallit yli $ 6.3, sen pitäisi siirtyä ylös laskeutuvan kanavan vastuslinjalle.

Hinnat ovat laskeneet kanavalinjalta kahdessa edellisessä tilanteessa, joten tämä toimii jäykkänä vastarintana. Tällä hetkellä meillä ei ole houkuttelevaa riski-palkkio-suhdetta, joten emme suosittele kaupan tekemistä siihen.

Markkinatiedot tarjoaa HitBTC vaihto. Analyysikaaviot ovat TradingView.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map