Bitcoinin puolittaminen ei ollut apokalyptinen tapahtuma, jota jotkut salaus pelkäsivät

Bitcoinin (BTC) viimeaikaisen, paljon hypennetyn puolittamistapahtuman jälkeen monet teollisuudenalat olivat odottaneet arvon laskua, varsinkin kun BTC laski niin alhaiseksi kuin 8 100 dollaria 10. toukokuuta. Tämän edellä mainitun epävarmuuden seurauksena lippulaiva-salaustuote kuitenkin voitti viileä 6% ja nousee noin 9 500 dollarin rajan alle 48 tunnissa ja voisi nyt olla kohti 10 000 dollarin merkkiä.

Maanantaina krypto-kaivostyöläiset ympäri maailmaa näkivät Bitcoinin alkuperäisen palkkamäärän puolittuneen – 12,5 BTC: stä 6,25 BTC: ksi – aiheuttaen epävarmuutta valuutan hinnasta. Tämä johtuu siitä, että tapahtuman jälkeen kaivostyöläisten on pakko kalibroida toimintansa sopeutuakseen pienentyneisiin tuloihinsa ja lisääntyneisiin päivittäisiin kustannuksiinsa. Ja vaikka monet kauppiaat ja analyytikot olivat odottaneet epävakauden ja myllerryksen lisääntyvän puolittamisen jälkeen, suurin osa näistä peloista ei ole vielä toteutunut..

Itse asiassa vain muutama päivä poissa neljän vuoden välein tapahtuneesta tapahtumasta, monet salauksen asiantuntijat näyttävät nyt olevan melko nousevia Bitcoinin tulevassa arvostuksessa, ja jotkut jopa sanovat, että Bitcoin saattaa jälleen testata aikaisemman kaikkien aikojen korkean arvonsa . Esimerkiksi eToron Simon Peters äskettäin kommentoi että hän ei olisi yllättynyt, jos Bitcoin jälleen hiipisi tiensä takaisin "20000 – 50000 dollaria bitcoin-aluetta kohden" seuraavan 18 kuukauden aikana.

Hintavakaus puolittamisen jälkeen voi lisätä omaksumista

Saadakseen paremman käsityksen siitä, pystyykö äskettäin tehty Bitcoinin puolittaminen vastaamaan salausmarkkinoiden yleisiin odotuksiin, Cointelegraph otti yhteyttä hybridi-sähköntuotanto- ja kryptovaluuttakaivostoiminnan Greenidge Generationin talousjohtaja Tim Raineyyn. New Yorkista. Hänen mielestään puolittaminen vastasi yleisesti kaikkein vakiintuneimpien kaivosvaatteiden odotuksia, jotka myyvät joka päivä huomattavan määrän BTC: tä.

“Se ei ehkä ole täyttänyt useiden” hodlerien “odotuksia, jotka puolittumista ympäröivän mediakehotuksen rohkaisemana odottivat tapahtuman aiheuttavan merkittävän Bitcoinin hinnan nousun.”

Kuten aiemmin mainittiin, Bitcoinin hinta pysyi vakaana tapahtuman jälkeen, vaikka suurin osa asiantuntijoista ennakoi pienen laskun heti sen jälkeen. Paitsi että valuutan natiiviverkon hajautusaste pysyi edelleen suhteellisen vakaana. Nämä tekijät näyttävät herättäneen enemmän luottamusta sijoittajien sydämeen, jotka väittivät, että tällaiset luvut voivat johtaa Bitcoinin käyttöönoton lisääntymiseen maailmanlaajuisesti huolimatta käynnissä olevasta koronaviruspandemiasta, joka on tuhonnut maailmantalouden moottoria jo muutaman kuukauden ajan.

LibertyX: n perustaja ja toimitusjohtaja Chris Yim, joka on Yhdysvalloissa toimiva Bitcoin-pankkiautomaattien, kassanhoitajien ja kioskien operaattori, kertoi Cointelegraphille, että hän on ollut aktiivinen osa salausteollisuutta yli kuuden vuoden ajan. , hän on oppinut, että Bitcoinin puolittavat tapahtumat eivät voi vastata kaikkien odotuksia yhdenmukaisesti:

“Henkilökohtaisesti minua kannustaa epävakauden suhteellinen puute tällä kertaa vuoteen 2016 verrattuna. Teollisuus on tehnyt valtavia hyppyjä viimeisten 4 vuoden aikana. Viimeisen puolikkaan ensisijaiset riskit on ratkaistu (esim. Epäonnistunut Segwit2x-haarukka, kaivostyöläisen “kuoleman kierteen” puuttuminen puolittamisen jälkeen) “

Puolittaminen pakottaa sijoittajat heräämään?

Vaikka Bitcoinin kannattajat kuvaavat puolittamista suurelta osin tarjonnan ja kysynnän dilemmaksi maailmanlaajuisesti, on syytä muistaa, että tapahtuma ei aiheuta Bitcoinin kapenemista yleisen tarjontaosuuden suhteen, vaan pikemminkin yksinkertaisesti vähentää nopeutta, jolla uudemmat BTC-tunnukset tulevat valuutan olemassa olevaan toimituspooliin. Tässä suhteessa monet perinteisen rahoitusjärjestelmän sijoittajat ja kannattajat ovat alkaneet ymmärtää, että tämä deflaatiomalli tekee Bitcoinista erottuvan muusta kamppailusta.

Alan Silbert, GE Capitalin entinen varatoimitusjohtaja, joka tällä hetkellä toimii Inxin toimitusjohtajana, puhuu äskettäin päättyneen puolittamisen vaikutuksista massoihin, etenkin Bitcoinin hyödyllisyydestä todella itsenäisenä rahoitushyödykkeenä – yhdysvaltalainen, säännelty salausvaluutan ja tietoturvakoodien kaupankäyntialusta – huomautti, että ytimessä puolittaminen toimi muistutuksena kaikille, että Bitcoinin tarjonta noudattaa matemaattisesti sidottua liikkeeseenlaskuaikataulua:

“Se on yksi avaintekijöistä, mikä antaa Bitcoinin arvon. Tätä korostetaan entisestään kun keskushallinto painaa biljoonia dollareita ilman rajoituksia.

Samoin Sidharth Sogani, salaustutkimusyrityksen Crebacon perustaja ja toimitusjohtaja, on myös samaa mieltä Silbertin arvion kanssa, että puolittaminen toimi periaatteessa hyvänä muistutuksena siitä, kuinka Bitcoin eroaa perinteisistä fiat-markkinoista. Hän huomautti, että vaikka paikallisia valuuttoja, kuten Yhdysvaltain dollaria, painetaan paljon, Bitcoin todistaa aktiivisen tarjonnansa supistuvan meneillään olevasta pandemiasta ja taantumasta huolimatta. Lisäksi hän lisäsi:

“Yksi tapahtuma, joka mielestäni erottui puolittamisen aikana, oli salattu viesti lohkon korkeudessa 630 000, jossa sanottiin – NYTimes 09 / huhtikuu / 2020 Fed: n suunnitelma ylittää vuoden 2008 pelastuksen 2,3 tn injektiolla."

Pienemmät kaivoshyödyt eivät vaikuta Bitcoiniin haitallisesti

Puolittamistapahtuman jälkeen noin neljän vuoden välein Bitcoin-ekosysteemi käy läpi dramaattisen ravistelun, jonka mukaan vähemmän kannattavia kaivostyöläisiä irrotetaan teollisuudesta ja uudet pelaajat, joilla on tehokkaampi toiminta, tulevat heidän tilalleen. Kuitenkin juuri ennen puolittamista monet alan asiantuntijat olivat kommentoineet, että riippumattomat kaivostyöläiset eivät pysty pitämään pintansa alentuneiden palkkioiden takia, Bitcoinin yksityisyyteen ja turvallisuuteen voi vaikuttaa kielteisesti.

Tässä suhteessa Checkmate, riippumaton sala-analyytikko ja avoimen lähdekoodin, blockchain-pohjaisen salaustekniikan (DCR), tutkimusurakoitsija, uskoo, että alennetut lohkopalkkiot vähentävät kaivosteollisuutta. Paitsi että vaikeuksien mukauttaminen varmistaa hänen mielestään myös sen, että kaivostoiminta pysyy kannattavana joillekin, ja ne pelaajat, joilla on optimaaliset energia-, laitteisto- ja pääomakustannukset, jatkavat ketjun turvaamista kuten aina. Hän kertoi edelleen Cointelegraphille:

“Hashraten odotetaan laskevan, mutta hashrate ei heijasta todellista verkkoturvaa. Kaivostyöntekijöiden investoinnit ASIC-laitteistoihin ovat kestävä ja merkittävä este logistiikan ja pääoman kustannuksille, joka on voitettava, jotta aggressiivinen hyökkäys onnistuu. “

Samanlaiset näkymät ovat Silbertillä, joka uskoo, että koska Bitcoin-ekosysteemi on pystynyt rakentamaan merkittävän hajautuksen ja turvallisuuden selkärangan tähän päivään saakka – valuutan kaivosyhteisön kokonaisuudessaan yli 100 eksahashia tai yli 10 biljoonaa hashia sekunnissa – kaivosinfrastruktuurin vähentäminen vie huomattavasti valuutan turvallisuusperustaa.

Lopuksi on syytä muistaa, että vaikka suuret toiminnot ovat työntäneet pieniä Bitcoin-kaivostyöläisiä pois markkinoilta, uusia tulokkaita, kuten Blockstream Mining ja Pool and Binance Pool, on myös päästä Tämä kasvava tila tarjoaa yrityksille pääsyn plug-and-play-kaivosratkaisuihin.

Puolittamisen jälkeen odotukset toteutuvat?

Bitcoin on toiminut suhteellisen hyvin maaliskuussa tapahtuneen markkina-onnettomuuden jälkeen, jolloin johtava salaustekniikka laski noin 3800 dollarin merkkiin. Siten saadakseen kokonaisvaltaisemman kuvan siitä, onko Bitcoin pystynyt täyttämään puolivälin hintaodotukset – etenkin kun Yhdysvaltain keskuspankki on laskenut korkoja ja kasvattanut määrällisiä keventämistoimia – Cointelegraph otti yhteyttä Josh Tateen, Forum Payin, salausmaksualustan, toimitusjohtaja. Hänen mielestään:

”Raportit osoittavat, että nouseva trendiviiva on edelleen ehjä. Se, mitä näimme maaliskuun puolivälissä tapahtuvassa hintakriisissä, oli perimmäinen testi Bitcoinista arvon säilyttäjänä. Nopea eteenpäin 2 kuukautta ja BTC istuu tällä hetkellä nousevan trendilinjan päällä vahvalla tuella. “

Sogani uskoo myös, että lyhyellä aikavälillä puolittumisen jälkeen Bitcoin-hinnat voivat hyvinkin alkaa lähestyä 12 000 dollarin aluetta, varsinkin kun yhä useammat maat alkavat ottaa huomioon salauksen omassa rahapolitiikassaan ja tunnustavat tämän uuden omaisuusluokan olevan laillinen rahoitusväline. Ei vain, mutta se, että yhä useammat ihmiset alkavat pitää Bitcoinia tehokkaana suojauksena inflaatiota vastaan, sementoi tosiasian, että markkinoiden luottamus BTC: hen kasvaa.

Aiheeseen liittyvä: Kiinnostus Bitcoin-piikkeihin maailmanlaajuisesti COVID-19-kriisin aikana

Tästä huolimatta on vielä nähtävissä, mitä tulevaisuus on varannut Bitcoinille, varsinkin kun salauskaivostyöntekijöiden on tarkoitus tapahtua toinen merkki- tai rikkoutumishetki seuraavien neljän päivän aikana, jolloin kaivosvaikeuksien säätö on noin 2% toteutetaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map