Brace vaikutus? Kun osuma on 42 000 dollaria, Bitcoinin hintavaihtelu voi nousta

Bitcoinin (BTC) hinta saavutti uuden kaikkien aikojen korkeimman tason, joka oli yli 42 000 dollaria 8. tammikuuta, ja se nousi 9% vain kolmessa tunnissa. Tuolloin Coinbasessa oli korkea palkkio, mikä tarkoitti sitä, että yhdysvaltalaiset ostajat nostivat markkinoita keräämällä aggressiivisesti BTC: tä. Mutta Aasiasta, etenkin Etelä-Koreasta, tulee jatkuvaa myyntipainetta.

Bitcoin korjasi jyrkästi nousunsa jälkeen 42 000 dollariin ja laski yli 7% noin kahdeksassa tunnissa. Myynti tapahtui samaan aikaan merkittävän valaiden kanssa useissa pörsseissä. Kaupankäynti altcoin-futuurimarkkinoilla osoitti myös samanlaista suuntausta. Esimerkiksi 9. tammikuuta valas purettu suuri osa Eteristä (ETH) kaipaa Bitfinexiä, ottaen voittoa ensimmäistä kertaa 12. maaliskuuta jälkeen.

Valaat ovat myyneet massaa vuodesta 2021 lähtien. Esimerkiksi, kun Bitcoin ylitti ensimmäisen kerran 40 000 dollaria, suuret valaat alkoivat myydä BTC: tä, vaikka hinta putosi alle 40 000 dollarin. Kolmen tunnin sisällä, 7. tammikuuta, Binancen niin kutsutut “megavaalat” myytiin yhteensä neljä kertaa, mikä ajoi äärimmäistä volatiliteettia.

Mihin Bitcoin on menossa seuraavaksi?

Tällä hetkellä Bitcoin-markkinoilla nähdään lähinnä taistelu valaiden välillä, jotka ottavat voittoa asemastaan, ja uusista ostajista Yhdysvaltain markkinoilla, jotka keräävät BTC: tä. Sellaisena on ollut jatkuvaa äärimmäistä volatiliteettia siitä lähtien, kun Bitcoin ylitti 30000 dollaria. Johtuen pääoman suuresta sisäänvirtauksesta Bitcoiniin Coinbasen kautta, BTC: n nouseva voima todennäköisesti säilyisi lähitulevaisuudessa.

Tärkeimmät mittarit ovat Bitcoinin ulosvirtaukset Coinbasesta ja stablecoin-tulot suuriin pörsseihin. Kun korkean nettovarallisuuden omaavat sijoittajat ostavat Bitcoinia, he haluavat siirtää BTC: n pois keskitetystä pörssistä turvallisuussyistä. Siksi korkea Coinbase-ulosvirtaus merkitsisi BTC: n voimakasta kertymistä Yhdysvalloissa.

Kun vakaan rahan sisäänvirtaus on suuri, se viittaa siihen, että syrjäytetty pääoma siirtyy takaisin Bitcoin-markkinoille. Sen sijaan, että kotiutettaisiin fiat-valuuttoihin, kuten Yhdysvaltain dollariin, salausvaluutan pörssissä toimivat kauppiaat, etenkin johdannaiskaupat, parkkivat varansa kiinteisiin rahastoihin. Siksi, jos vakiomarkkinoihin varastoitu pääoma alkaa siirtyä takaisin kryptovaluuttoihin, se viittaa tyypillisesti nousevaan markkinarakenteeseen.

Yleisesti ottaen Bitcoinin markkinatilanne pysyy positiivisena huolimatta viimeisten kolmen kuukauden noususta. Arcane Researchin sijoitusjohtaja Eric Wall kertoi twiitti että Bitcoinilla on mahdollisuus nähdä tällä kertaa “erittäin äärimmäinen huippu”. Tämä tarkoittaisi sitä, että vaikka Bitcoin voisi ylikuumentua teknisten indikaattoreiden perusteella lähitulevaisuudessa, BTC: llä voisi silti olla tilaa lisäkasvulle.

Nykyisellä hinnalla noin 40 000 dollaria Bitcoinin markkina-arvo on yli 740 miljardia dollaria. Kun otetaan huomioon kullan 9 biljoonan dollarin arvo, BTC: n markkina-arvo olisi noin 8,2% kullasta. Nousevat Bitcoin-ennusteet, kuten Winklevoss-kaksosten opinnäytetyöt, ennakoivat Bitcoinin ohittavan kultaa pitkällä aikavälillä. Tämän arvioinnin perusteella jotkut analyytikot sanovat, että Bitcoinin saavuttaminen 10–20% kullan markkina-arvosta on realistinen.

Wall totesi, että Bitcoin huipentuu todennäköisesti, kun markkinoilla on näennäisesti paljon “vaahtoa”. Jos Bitcoinin ympärillä on luonnottoman korkea vähittäiskaupan jännitys, väliaikaisen Bitcoin-huipun todennäköisyys kasvaa. Wall kertoi kuitenkin, että kun otetaan huomioon ennennäkemätön institutionaalinen kiinnostus Bitcoiniin, seuraava huippu voi olla paljon korkeampi kuin monet kuvittelevat:

“Syynä on se, että nykyinen makrotaloudellinen ilmasto on ennennäkemätön – taloudemme on tulvinut rahaa. Tämän lisäksi olemme juuri nähneet uskomattoman vahvan hyväksynnän talouseliitiltä Bitcoinin hyväksi. Ja tiedämme tällä kertaa, että hintaa ohjaavat sekä laitokset että vähittäiskauppa samaan aikaan. “

Mitkä ovat tärkeimmät tekniset tasot?

Bitcoin-valaita tai korkean nettovarallisuuden omaavia sijoittajia jäljittelevän Whalemap-tutkimuksen tutkijan mukaan Bitcoinilla on lähitulevaisuudessa kaksi keskeistä teknistä tasoa. Niin kauan kuin BTC pysyy yli 38719 dollarin ja 38700 dollarin yläpuolella, jotka ovat kaksi suurinta valasjoukkoaluetta, tutkijat sanoivat, että BTC: n sonni-trendi pysyy ennallaan.

Bitcoin-valasryhmät. Lähde: Whalemap.io

Valasryhmät muodostuvat, kun valaat kertyvät Bitcoinin tietyssä hintapisteessä eivätkä siirrä omistustaan ​​jälkeenpäin. Klusterit ovat teoriassa ihanteellisia tukialueita, koska valaat näyttävät kerääntyvän enemmän tasoille, jotka he ovat aiemmin ostaneet BTC: n, jos Bitcoinin hinta laskee. Tutkijat huomioitu: “Tuki 39 719 dollaria, mitätöinti alle 38 700 dollaria. Tuen aukko välillä 39 719 – 32 180 dollaria, joten keskittyminen karhuvyöhykkeeseen voi johtaa meidät 32 000 dollariin. “

9. tammikuuta Bitcoinin hinta laski niinkin alhaiseksi kuin 38700 dollaria ja palautui voimakkaasti tukitasolla. Tämä osoittaa, että jotkut valaat kerääntyvät tällä tasolla suojaten sitä lyhytaikaisena tukialueena pitääkseen BTC-rallin liikkeellä.

Raoul Pal, Real Vision Groupin toimitusjohtaja, varoitti uudenvuoden päävääriä. Pal sanoi, että hedge-rahastot alkavat puhua erilaisista riskisijoituksista vuoden alussa. Kun monet sijoittajat ostavat, markkinoilla on taipumus korjata ensimmäisen vuosineljänneksen loppuun mennessä. Jos tämä väärennösilmiö osuu Yhdysvaltain dollarin nousuun, Pal sanoi, että hänellä olisi kiusaus sijoittaa S&P 500 laittaa. Optiomarkkinoilla putot ovat lyhyitä sopimuksia, joiden avulla sijoittajat voivat lyödä vetoa omaisuudesta tai indeksistä.

Ottaen huomioon, että Bitcoinilla ja kullalla on taipumus liikkua yhdessä ja dollarin nousu voi vaikuttaa kielteisesti molempiin varoihin, uudenvuoden pääväärennös voi aiheuttaa korjauksia sekä Bitcoin- että kultamarkkinoilla. Onko tämä korjaus yhtä julma kuin maaliskuun kaatuminen, on epävarmaa, mutta kun otetaan huomioon, että BTC on ostettu yli korkeammilla aikaväleillä, kuten viikko- ja kuukausittaiset kaaviot, syvän korjauksen mahdollisuus on kuitenkin olemassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map