BTC- ja ETH-salausjohdannaiset kysynnässä, markkinoiden odotetaan kasvavan edelleen

Salausvaihtoehtomarkkinat ovat kehittyneet nopeasti vuoden 2020 toisella neljänneksellä. TokenInsightin äskettäisen salausjohdannaisteollisuuden mukaan raportti, kaupankäyntimäärät kasvavat 166% vuodentakaisesta verrattuna vuoden 2019 toiseen neljännekseen. 

Näitä volyymeja ohjaavat johdannaiset ovat futuureja ja optioita. Vaikka futuurit kasvavat elinkeinonharjoittajien vedonlyönnillä nousuhinnasta, sekä avoin kiinnostus että optioiden määrät ovat saavuttaneet kaikkien aikojen korkeimmat.

Kaikkien aikojen korkeimmat 

Keskiviikkona avoin kiinnostus Ether (ETH) -vaihtoehtoihin nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 351 miljoonaa dollaria Deribitille ja 37 miljoonaa dollaria OKExille. Itse asiassa avoin kiinnostus eetterivaihtoehtoihin on 2,5 kertaa suurempi kuin heinäkuun alussa.

Päivää ennen 3. heinäkuuta nähtyä suurta Bitcoin (BTC) -optioiden päättymistapahtumaa Bitcoin-optioiden korko nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 1,7 miljoonaa dollaria Deribitille ja 268 miljoonaa dollaria CME: lle, kun taas päivittäinen Deribit-volyymi kaksinkertaisti kaikkien aikojen korkeimman, ylitti 47.500 kaupankäynnin kohteena olleen sopimuksen 28. heinäkuuta. 

Tämä kaikkien aikojen korkein päivä ennen viimeistä voimassaoloa kuukauden viimeisenä perjantaina voi usein tarkoittaa optioiden ja strukturoitujen tuotteiden lisääntyvää hyväksyntää, etenkin kun otetaan huomioon OI: n ennätyshitti jopa CME: ssä, joka on maailman suurin johdannaispörssi..

BTC / ETH-vaihtoehdot yhteensä

Deribitin kaupallinen johtaja Luuk Strijers kertoi OI: n olevan paras indikaattori markkinoiden arvioimiseksi ja kertoi Cointelegraphille: “Avoin kiinnostus on paras indikaattori markkinoiden omaksumisen arvioimiseksi, ja kaavioiden perusteella on ilmeistä, että olemme lähellä heinäkuun lopun huippuihin. ” Hän lisäsi: “BTC-optioiden avoimet korot ovat tällä hetkellä 116 000 sopimusta, joiden nimellisarvo on 1,5 miljardia USD.”

Uudet näköalat sijoittajille

Optiot ovat rahoitusinstrumentteja, joiden avulla sijoittajat voivat ostaa tai myydä kohde-etuutta omistamansa sopimuksen tyypistä riippuen. Osto-optiot antavat haltijoille oikeuden ostaa omaisuuserä aloitushintaan tietyssä ajassa, kun taas myyntioptiot antavat haltijoille oikeuden myydä omaisuuserä vastaavissa olosuhteissa. BeQuantin – salauspörssin ja institutionaalisen välittäjän – tutkimusjohtaja Denis Vinokourov kertoi Cointelegraphille:

“Optiot ovat erittäin tehokas tapa suojata altistuminen perustuotteelle, olipa kyse sitten Bitcoin- tai Ethereum-spotista tai jopa futuureista / ikuisuudesta. Sen lisäksi on helpompaa rakentaa tuotteita, jotka tarjoavat “tuottoa”, ja juuri tämä on ollut erityisen houkutteleva markkinaosapuolille, erityisesti markkinoiden sivutoiminnan seurauksena. “

OKExin salauspörssin rahoitusmarkkinoiden johtaja Lennix Lai kertoi Cointelegraphille, että kauppiaiden tulisi olla varovaisia, koska “korkeat OI: t eivät yksinään osoita, että markkinat ovat nousu- tai laskusuuntaiset” ja lisäsi, että sijoittajat taipuvat kohti pitkiä strategioita: 

“Olemme huomanneet, että on paljon enemmän ammattilaisia, jotka hyödyntävät vaihtoehtoja vain pitkäaikaisen BTC-salkunsa suojaamiseen. Ja markkinoilla on paljon jäsenneltyjä tuotteita, jotka on räätälöity ammattilaisille tuoton parantamiseksi tai eksoottisten voittojen maksamiseksi. “

Kun Bitcoin-hinta ylitti lyhyesti $ 11,900 -merkin useita kertoja aiemmin tässä kuussa, yleinen kiinnostus kryptovaluuttoihin on ollut nousussa. Bitcoin on noussut 27% heinäkuun 1. päivästä lähtien, mikä on korkein piikki vuonna 2020. Bitcoin-vaihtoehdot käyvät kauppaa tällä hetkellä pääasiassa Deribitillä, CME: llä, OKExillä ja LedgerX: llä, kun taas Bakkt, salauksen pörssi, jonka omistaa perinteinen Intercontinental Exchange, on nolla vaihtoehtoa volyymit huolimatta siitä, että tuote on lueteltu. 


BTC: n myynti- ja puhelusuhteet

Lisäksi myyntihinta on noussut 0,52 kuukaudesta 0,76: een 6. elokuuta, mikä tarkoittaa, että myyntioptioita myytiin enemmän kuin osto-optioita. Tämä on vahva indikaattori sijoittajien tällä hetkellä nousevasta tunnelmasta. Lai lisäsi tähän käsitteeseen:

“Kun tarkastellaan Bitcoin-vaihtoehtojen, OI: n ja volyymin kasvavaa kysyntää, näyttää siltä, ​​että sijoittajat ovat edelleen nousussa Bitcoin-hinnassa, ja suurempien makrotekijöiden, kuten Yhdysvaltain dollarin hinnan lasku ja kaikkien aikojen korkein kultaa, Bitcoinin kysyntä yleensä kasvaa. “

Ethereum 2.0 ja DeFi -asemat kysyntään

Enemmän sijoittajia näyttää hankkivan ETH-altistusta vaihtoehdoilla vuonna 2020. Etheristä, joka on Bitcoinin juoksija kryptovaluutta-tilassa, on tullut yksi tärkeimmistä kokeellisista laboratorioista blockchain-skaalautuvuudelle, jota tukevat suuret institutionaaliset ja yrittäjyyskehitysyhteisöt. Siksi on luonnollista, että ETH: sta tulee spekulatiivinen voimavara, kun hajautetumpia sovelluksia kehitetään. 

Aiheeseen liittyviä: Ethereum 2.0 Staking, selitetty

Ethereumille tuleva Ethereum 2.0: n panosmuutos ja DeFi-tilan nopea kasvu ovat osoittautuneet suuriksi muuttujiksi, jotka ajavat nousevaa tunnetta ja lisäävät verkon uskottavuutta. Koska eteerisillä optioilla käydään kauppaa pääasiassa yksityissijoittajien toimesta, koska tällä hetkellä niillä ei vielä käydä kauppaa säännellyissä pörsseissä, kuten CME ja Bakkt, kasvu on osoitus yhteisön kiinnostuksesta. Strijers kertoi tarkemmin Deribitissä käydyistä Ether-optioista ja futuureista:

”ETH: n käyttötapausten määrä kasvaa jatkuvasti, ja sijoittajat ostavat tämän potentiaalin. Deribit ETH -optioiden avoin kiinnostus on kasvanut seitsemän kertaa 30–50 miljoonasta dollarista kuusi kuukautta sitten 350 miljoonaan dollariin, mikä edustaa 90 prosentin markkinaosuutta. Ja vaikka ETH: n spot-hinnat ovat korkeimmillaan, sama koskee ETH: n futuurien avointa korkoa, joka on melkein saavuttamassa 1,5 miljardin dollarin, uuden kaikkien aikojen korkeimman.

Kuukausittaisten yli 60%: n ja YTD: n 200% ylittävien voittojen kirjaaminen ETH rikkoi 400 dollarin hintamerkin elokuun alussa. Ethereum 2.0: n viimeisen PoS-testiverkon “Medalla” julkaisun vaikutukset ja vaikutukset DeFi-tilaan ovat nyt markkinoilla. Institutionaalista kiinnostusta on esiintynyt myös uutisissa – kuten Arca Labs perustaa Ethereum-pohjaisen rahaston, joka on rekisteröity Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissioon.. 

Piirakka kasvaa?

Vaikka Deribitillä on tällä hetkellä suurin markkinaosuus optiotilasta, on uusia pelaajia, jotka ovat yrittäneet hyödyntää tätä sijoittajien kiinnostuksen kasvua. Vaikka Strijers oli tyytyväinen kilpailun lisääntymiseen avaruudessa, koska se auttaisi piirakan kasvua, Laiin mukaan siihen saattaa liittyä tiettyjä monimutkaisuuksia:

”Likvidien optiomarkkinoiden yksi edellytys on yhtä tai jopa enemmän likvidit futuurimarkkinat. Puhumattakaan selvitystilan, markkahinnan ja marginaalin käsittelyn monimutkaisuudesta, joka on paljon monimutkaisempi kuin delta-tuotteiden kaltaiset futuurit. “

Vinokourov edisti tätä näkökulmaa vertaamalla salausjohdannaisten vaihtoa spot-pörssiin. Hän paljasti, että suurimmat haasteet liittyvät nestemäisen tilauskannan ylläpitämiseen “useilla voimassaoloaikoilla ja lakohinnoilla, sopivan moottorin ollessa riittävän vahva kestämään äkillisiä epävakaisuuksia” sekä institutionaalisen tason riskienhallintajärjestelmää. Hän jatkoi:

“Jos kaikki tämä ei riittänyt, asiakkaan hankinta on paljon vaikeampi kuin spot-vastaava, koska näitä tuotteita kauppaa harjoittavia yrityksiä on vähemmän, ja ne edellyttävät institutionaalista asiakashallintaa – mitä salausvaihto ei aina pysty tarjoamaan.”

Riippumatta siitä, miten optiopiirit jaetaan, se on kiistatta kasvamassa vain entisestään, etenkin CME: n kaltaisten pörssien kautta, josta on nyt tulossa merkittävämpi pelaaja avaruudessa. BTC: n ja ETH: n nouseva ilmapiiri tukee tätä kasvua edelleen antamalla sijoittajille enemmän mahdollisuuksia spekuloida.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map