Cardanon ADA-hinta jatkuu ylöspäin, kun Goguen-päivitys lähestyy

Bitcoinin (BTC) volatiliteetti, joka on alimmillaan vuoden 2018 loppupuolella, on pakottanut sijoittajat kääntymään altcoineiksi, jotka voisivat toimia kannattavampina sijoituksina salkkuihinsa. Cardano (ADA) on ollut yksi tämän siirron suurimmista kannattajista. Sen hinta on noussut noin 400% vuonna 2020; sen markkina-arvo on melkein nelinkertaistunut ylittäen Bitcoin SV: n (BSV); ja siitä on tullut viidenneksi suurin kryptovaluutta liikkeessä markkina-arvon perusteella.

Äskettäinen hintaralli on osoittanut yhteisön ja teollisuuden uskon Cardanon etenemissuunnitelmaan, sen visioon ja perustajaan Charles Hoskinsoniin. Hanke on kuitenkin edelleen syntymässä. Cardanolla on vielä paljon todistettavaa suunnitelmiensa toteuttamiseksi ja tunnustuksen saamiseksi merkittävien tahojen, kuten Ethereumin, keskuudessa.

Ryan Fang, Ankrin perustaja ja operatiivinen johtaja, yritys, joka tarjoaa pilviratkaisuja lohkoketjusovelluksiin, uskoo luottavaisemmin Cardanon todistettuihin kykyihin, yhteisöön ja sen verkostoon. Puhuessaan myös Cardanon omistuksistaan ​​hän totesi:

”Hintaralli on ollut valtava, koska se rikkoi kaksi vastustasoa. Olemme katselleet Cardanoa yli vuoden ajan niiden kehityksen kanssa testnetistä mainnetiin asti. Verkosto on noussut paljon esiin, ja hintaralli on osoittanut projektin vahvan markkina-asenteen ja luottamusyhteisö on päässyt projektiin. “

Shelley päivittää ja panostaa

Hintaralli vuonna 2020 nousi rajulle Shelley-päivityksen ilmoituksen jälkeen 25. toukokuuta ja vielä pidemmälle, kun Cardano alkoi julkaista Shelleyn koodia 7. heinäkuuta. Tämän päivityksen sanotaan olevan ainutlaatuinen, koska Cardano väittää tekevänsä verkon 50: stä 100 kertaa hajautetumpi kuin muut tunnetut lohkoketjut. Se on myös mahdollistanut panostuksen saavuttamiseksi 1000 panospoolia.

Toisin kuin Bitcoinin työtodistusalgoritmi, Cardano toimii panostustodistusalgoritmilla nimeltä Ouroboros. PoS on menetelmä, joka suojaa hajautetun lohkoketjuverkon sallimalla kyseisen lohkoketjun tunnuksia omistavien ihmisten validoida tapahtumat ja estot. Tämän prosessin avulla sidosryhmät voivat ansaita rahakkeita, joita kutsutaan myös lohkopalkinnoiksi, suhteessa sidottuun määrään. Fang kommentoi edelleen, että toteutus avaa kilpailun kuluttajien omaksumiselle ja lisäsi: “Se on erittäin rohkea ja haastava toimenpide. ETH on yrittänyt tehdä tämän jo yli 2–3 vuoden ajan. Mutta Cardanon kyky saavuttaa konsensusprotokolla vaarnan todistamisen algoritmista on kiitettävää. “

Cardanon kannustama testiverkko oli ensimmäinen käynnistettiin takaisin joulukuussa 2019, jotta voit saada palkintoja sitoutumisesta Shelley-päivityksen testausjakson aikana. Tällä hetkellä ITN: ään on sitoutunut yli 13 miljardia dollaria ADA: ta.

Älykkäämpiä sopimuksia, Goguen Era

Termi “älykkäät sopimukset” otettiin käyttöön noin 26 vuotta sitten salausasiantuntija Nick Szabo, ja se on ollut yksi salausteollisuuden keskeisimmistä kehityssuunnista. Älykkäät sopimukset ovat tietokoneiden ylläpitämiä tapahtumaprotokollia, joiden tarkoituksena on suorittaa, hallita tai dokumentoida tapahtumia automaattisesti sopimusehtojen mukaisesti.

Cardanolle Goguen-aikakauden toteutuminen vie älykkäät sopimukset askeleen eteenpäin “älykkäämpiä sopimuksia” varten. Älykkäät sopimukset eliminoivat manuaalisen intervention tarpeen tietyllä lohkoketjulla, mutta Goguen-mekanismi ei priorisoi ADA-tapahtumia ja sopimuksia muihin Cardanolle myönnettyihin rahakkeisiin verrattuna, kuten Ethereum tekee Etherille (ETH) ERC-20-tunnuksille..

Aiheeseen liittyvät: Täältä tulee ‘Shelley’: ADA-hinta ylittää Cardano-päivityksen saapuvan

Cardanon viestintä- ja markkinointijohtaja Bakyt Azimkanov kertoi Cointelegraphille, kuinka Goguenin aikakausi luo käyttötapauksia hajautetun sovelluksen avulla: “Goguenin aikakausi avaa tietä yritystason ja tehtäväkriittisten hajautettujen älykkäiden sopimussovellusten kehittämiselle. on ensimmäinen tärkeä askel reaalimaailman ratkaisujen rakentamiseen ja käyttöönottoon Cardanoon. ” CoinDCX: n perustaja ja toimitusjohtaja Sumit Gupta jakoi mielipiteensä Cointelegraphille:

“Sen sijaan, että se olisi yhden omaisuuden pääkirja, Cardanosta tulee moniosainen pääkirja, jonka avulla käyttäjät voivat määrittää, väärentää ja siirtää mukautettuja tunnuksiaan verkossa. Goguen-päivitys auttaa kehittäjiä rakentamaan hajautettuja sovelluksia Cardanon blockchain-verkkoon joustavammin. “

Tämän mekanismin tarkoituksena on tarjota kehittäjille enemmän turvallisuutta verkossa, koska kaikki tunnukset perivät kaikki suojaukset ja älykkäät sopimukset, jotka Cardanon alkuperäisellä kryptovaluutalla, ADA: lla, olisi. Azimkanov totesi asiasta:

“Laajennettaessa blockchain-protokollien päälle rakennettuja hajautettuja sovelluksia älykkäistä sopimuksista tulee erityisen hyödyllisiä. Luotettavan luonteensa vuoksi käyttäjät voivat olla yhteydessä Web 3.0 -sovelluksiin luottamatta arkaluonteisia tietojaan sovelluskehittäjälle, ja kehittäjä tai älykäs sopimuksen luoja saa taatun ja automaattisen maksun sopimuksen eräpäivänä. “

Yhteisön kiinnostus kasvaa

Cardano on pyrkinyt ratkaisemaan aiemmin muilla alustoilla, kuten Ethereumissa ja Ripplessä, aiemmin kohtaamansa ongelmat. Tämän näkökulman avulla foorumi voi tuoda lisää sijoittajia laimentamatta uskovien määrää, jotka eivät pidä kolikkoa spekuloimaan tai suojautumaan salkunsa toisesta vedosta.

Yhden vuoden omistusrakenteen kokoonpanoa tarkasteltaessa on selvää, että Cardano on saanut tukea jatkuvasti, ja hodlerien osuus on jatkuvasti yli 50%. Kauppiaiden osuus on kuitenkin kasvanut merkittävästi vuonna 2020, mikä osoittaa, että ADA on alkanut nähdä enemmän volatiliteettia odotettaessa Shelleyn virallista käynnistämistä.

Omistus omistuksen mukaan

Jopa Messarin perustaja ja toimitusjohtaja Ryan Selkis on äskettäin todennut, että Cardanolla on “runsaasti tilaa kasvulle” ja että viimeaikainen hintataso korostaa jännitystä Shelley-päivityksen edelle. Ilmoitus siitä, että ADA: n haltijat voisivat sijoittaa omaisuutensa Coinbase-säilöön vuoden 2020 viimeiseen neljännekseen mennessä, on lisännyt spekulaatiota siitä, että ADA voidaan listata Coinbasessa tämän vuoden loppuun mennessä..

Aiheeseen liittyvä: Katsaus salausteknologioihin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map