Demystifioi vuosi 2021 salauksen trendiennusteilla Cointelegraph-miehistöstä

Toinen vuosi on tullut ja mennyt. Vuoristorata, joka oli vuonna 2020, vaatii vähän (jos sellaisia ​​on) johdanto-osia. On kuitenkin sanottava, että blockchain-segmentti koki jotain paluuta muodostumaan näiden muuten tuskallisten viimeisten päivien aikana. Todellakin, me päätimme vuoden nousevien hintojen myötä, oikeudelliset epäselvyydet vähenivät yhä enemmän ja hajautetun tekniikan käyttöönotto historiallisessa kärjessä. Kun nämä selvitystekijät valaisevat tietämme, katsokaamme hetki katsomaan tulevaisuuteen, kuten Cointelegraphin henkilökunta ennakoi spekulatiivisesti.

Kysyimme joukkuetovereiltamme, minne he näkivät teollisuutemme suuntaan vuonna 2021. Seuraava edustaa kertomusta heidän vastauksistaan.

Härät, kuplat, Bitcoin

Olemme nähneet parabolisten hintojen syntymisen pian halvimpien tapahtumien jälkeen, joita on seurannut monen vuoden pitkät laskeva jaksot kahdesti viimeisen vuosikymmenen aikana. Merkit näyttävät viittaavan tämän trendin jatkumiseen, kun astumme vuoteen 2021. Kuinka korkealle kaikkien suosikki kulta-analogi täyttyy ennen kuin laskeutuu takaisin maahan? Se on kenenkään arvaus.

Toisin kuin aikaisemmat markkinat, joita ohjasi pitkälti kuluttajien omaksuminen, nykyinen härkätaistelu näyttää vaikuttaneen eri voimista. Viimeinkin ja kuurottavalla äänellä perinteiset instituutiot ja megasijoittajat ovat huomanneet entisen kapealla kollektiivimme. Toiset todennäköisesti seuraavat harmaasävyn, MicroStrategyn, Squaren ja Paul Tudor Jonesin tasoittamaa tietä, kun he ovat punnittaneet riskinsä palkkioon. Jos tämä suuntaus jatkuu nykyisellä liikeradallaan, seurauksena oleva markkinoiden niukkuus voi ajaa lukuisia kryptovaluuttoja ylöspäin hintoihin, jotka jotkut saattavat pitää järkevinä syynä.

Todennäköisesti havaitsemme jatkuvan muutoksen Bitcoinin (BTC) ja muiden sinisiruisten salausvarojen kertomuksessa, kun blockchain-tekniikka heittää skandaaliset vaikutuksensa kunnioitukseen. Keskustelut Bitcoinista turvasatamana voivat tulla voimaan tulevan vuoden aikana, etenkin COVID-19: n väistämättömän läsnäolon ja kulmakivien fiat-valuuttojen näennäisen, inflaatioon perustuvan romahduksen myötä.

Maksupalvelut saattavat sekoittua sisällyttämään natiivia salausominaisuuksia ja integroimaan yrityksen käyttötapauksia blockchain-tekniikkaan sen jälkeen, kun transaktiojätti PayPal on saapunut avaruuteen. Mahdollisuus lopullisesti hyväksyttyyn Bitcoin-pörssissä käyvään rahastoon tai ETF: ään voi myös rohkaista suurempaan hulluuteen, omaisuuden arvostamiseen ja kertomuksen kypsymiseen.

Vaikka runsaasti hinta-euforiaa on (kaikella onnella) lähellä, on tärkeää huomata, että mikään härkäajo ei kestä ikuisesti. Ja kuten sanonta kuuluu, sitä suuremmat he ovat…

DeFi nousee

Hajautettu rahoitus oli epäilemättä vuoden 2020 puhe. Tämä kokeellinen ja tarjouskilpailun mukainen uusi kaupankäynnin muoto siirtää tärkeät rahoituspylväät, kuten valuutanvaihdon, vakuuslainat, varojen jakamisen, luottotiedot ja säästötilit, kuluttajien hajautettuihin käsiin. Älykkäiden sopimusten tai koodipohjaisten sitoumusten perusta, jotka toteutetaan itsestään, kun ennalta määriteltyjen parametrien sarja täyttyy, hallitsee näitä kasvavia järjestelmiä. Kuten Bitcoin ennen heitä, monet DeFi-alustat palauttavat käyttäjän itsemääräämisoikeuden liian suurista-epäonnistuviin -laitoksiin, joista niin monet ovat joutuneet epäluottamukseen.

Vaikka suurin osa tämän artikkelin kyselyyn osallistuneista osapuolista oli samaa mieltä siitä, että DeFi-innovaatioiden tulee varmasti lisääntyä koko vuoden 2021 ja sen jälkeen, tämän nousevan tähden kaikkien näkökohtien ei odotettu vallitsevan. Itse asiassa kirjailijoiden ja toimittajien mielestä ykkössuunta oli kiistanalainen omaisuudenjakoparadigma, joka tunnetaan tuotonviljelynä.

Tuottoviljely on jälleen yksi tapa palkita alustan käyttäjiä heidän sitoutumisestaan. Osapuolille, jotka tarjoavat likviditeettiä hajautettuun pörssiin, voidaan kompensoida alustan omistetun tunnuksen jakaminen. Tällaiset merkit tuottavat mitä tahansa etuja, mukaan lukien hallintokyvyt ja hintaspekulaation huono väistämättömyys. Vaikka taloudellinen motivaatio – eli ahneus – ajaa käyttäjät usein osallistumaan tietyn alustan tarjoukseen, koko yhteisö on kasvanut jatkuvasti huijausten, hakkerointien, matonvetojen, sopimusten toimintahäiriöiden ja alustan romahtamisen liikaa..

Miljoonien dollarien arvo menetettiin vuonna 2020 värjättävälle vitsaukselle, joka on satoviljely. Tyydyttämättömän ahneuden ilma houkutteli käyttäjiä lukitsemaan omaisuutensa usein tilintarkastamattomiin älykkäisiin sopimuksiin, jotka anonyymit toimijat kehittivät useammin kuin ennen ja johtivat toisinaan tuhoisiin tuloksiin. Kuka voisi lopulta vastustaa 70000% APY: n houkutusta?

Kuten useimmat blockchain-edistykset, nämä protokollat ​​ovat kuitenkin vain työkalu. Nöyrän kirjoittajanne mielestä tällaisissa palkitsemisjärjestelmissä voi olla vain käsissä valoisamman huomisen kulmakivi.

Isoveli seuraa edelleen

On vain muutama varmuus, jonka voimme sallia itsellemme, kun kyseessä on blockchainin tulevaisuus, paitsi yksi: Lisääntynyt sääntelyvalvonta kulkee varmasti eteenpäin.

Hajautetun tekniikan hallinnassa on vielä paljastettu paljon tuntemattomia. Kauan myöhässä olevat päätökset, kuten ne, jotka saattavat tarjota käyttäjille enemmän verotuksellista selkeyttä, voivat pian olla syntymässä olevan teollisuutemme näköpiirissä. Joissakin tilanteissa merkittävä sääntely voi auttaa (eikä pikemminkin estää) tilaa. Teelehdet näyttävät osoittavan esimerkiksi, että yksityistä stablecoin-liikkeeseenlaskua ei toistaiseksi säännellä aggressiivisesti. Kyky suojautua vakaassa omaisuudessa voisi edelleen helpottaa uusien käyttäjien kitkaa ja levottomuutta heidän kohdatessa ensimmäisen salakirjoituksen epävakauden.

Muut kysymykset viipyvät vastaamatta. Onko Ripple turvallisuus, ja jos ei, miksi ei? Saako Facebook koskaan käynnistää kryptovaluuttansa? Kuinka monta SEC-siirtokuntaa voimme odottaa dinosaurus-ikäisiltä kolikoilta? Millaista painostusta hallitukset painavat DeFin innovaatioihin? “Kysy myöhemmin uudelleen”, sanoo Cointelegraphin taika 8-pallo.

Lisääntynyt sääntely ei ole ainoa poliittinen toiminta, jonka voimme odottaa vuonna 2021. Monet maat valmistautuvat ottamaan käyttöön oman keskuspankin digitaalisen valuuttansa – merimuutoksen, joka vahvistaa edelleen lohkoketjutekniikan paikkaa historian vuosikirjoissa. Samoin hallitukset katsovat tekniikkaa erilaisiin sisäisiin ja kansalaisia ​​käyttäviin käyttötapauksiin. Todennäköisesti löydämme kaikkea lisääntyneistä rakenteellisista hyötysuhteista äänestyksen läpinäkyvyyteen valtioiden hallitusten harkinnan kannassa vuonna 2021.

NFT: t ja brändin pääoman merkitseminen

Palamattomat rahakkeet ovat hajautetun hyödyllisyyden vähän ymmärretty kimeeri. Näiden tunnusten avulla luojat voivat valmistaa todistettavasti ainutlaatuisia resursseja ja luoda lopullisen käynnistysalustan mainostettavaan digitaaliseen omistukseen. NFT: t pystyvät edustamaan vain vähän rajoja. Pelit, joissa on merkittyjä esineitä ja hahmoja, kannustavat resurssipohjaiseen talouteen, joka ulottuu paljon yli niiden kokemusten. Digitaaliset taiteilijat löytävät tuoreen maineen ja korvauksen jakamalla lopullisesti ainutlaatuisia mestariteoksia, jotka toisinaan antavat tekijöilleen mahdollisuuden hyötyä kauan teoksen alkuperäisen myynnin jälkeen. Ne antavat kiinnostuneille osapuolille mahdollisuuden jakaa aineellisten tuotteiden omistus avoimilla, ketjussa olevilla keinoilla. Niiden käyttötapaukset ovat valtavat, ja heidän kannattajansa ovat yhä runsaampia.

Näimme kaikkien kansainvälisistä urheilutiimeistä legendaarisiin sci-fi-näyttelijöihin, jotka julkaisivat luoja- ja fanimerkkejä vuonna 2020. Ei ole mitään syytä, miksi tämä suuntaus ei saisi jatkua ja jopa laajentua tuoreelle teollisuudelle vuoden 2021 aikana. auttaa luomaan läheisempiä suhteita tuotemerkin kuluttajiin. Voimme epäilemättä odottaa tämän omaisuusluokan laajenevan vaikuttajamaailmaan ja pian suuriin tuotemerkkeihin, tiimeihin, hyväntekeväisyysjärjestöihin ja suhdeyleisöihin. NFT: t avaavat takaoven salakirjoituksille muille kuin teknologiataidokkaille kuluttajille, ja lopulta käynnistävät tuotemerkin täydellisen merkitsemisen.

Ethereumin nousu

Ethereum 2.0: n julkaisun myötä voimme todennäköisesti odottaa jatkuvaa kukoistusta maailman aktiivisimmalle blockchainille. Samaan aikaan kertomukset aikoinaan ennustettujen “Ethereum-tappajien”, kuten Cardanon ja Polkadotin, ympärillä voivat siirtyä eteenpäin “ETH: n rinnalle”. Monet näistä hankkeista menestyvät todennäköisesti ketjujen välisten parannusten rohkeuden kautta.

Uusien oraakkeleiden (ja niiden asiaankuuluvien kumppanuuksien) luomisen tulisi jatkua lähitulevaisuudessa, mikä lisää monipuolisen hajautetun ekosysteemin hyödyllisyyttä. Hyödyllisen ketjutiedon kasvaessa on todennäköistä, että yritykset ja hallitukset haluavat käynnistää omat älykkäät sopimukset, joissa hyödynnetään ympäristön läsnäoloa.

Julkinen sisältö saa meidät kuitenkin toistaiseksi. Vuosi 2021 voi johtaa yksityisten älykkäiden sopimusten levittämiseen, jotka, vaikka ne onkin suojattu julkisilla lohkoketjuilla, takaavat niiden arkkitehtien luottamuksellisuuden. Vaikka näiden sopimusten sisältö ja toimet saattavat jäädä hämäriksi, niiden tulosten tulisi silti olla edelleen todennettavissa ulkopuolisille osapuolille.

Hallinnon renessanssi

Suvereenien yksilöiden maailmanlaajuinen kyky itsehallintoon ilman vaaliedustusta on etuoikeus, joka evätään kaikilta, jotka ovat tulleet edellemme – mutta maailmamme muuttuu. Olemme tulleet uuteen aikakauteen, jossa omavaraiset yhteisöt voivat menestyä ilman ulkopuolista rahoitusta tai resursseja; maailma, jossa alustat vastaavat asiakkailleen, koska heidän asiakkaansa ovat myös niiden kirjoittajia, avustajia ja hyväntekijöitä.

Hajautettujen innovaatioiden, kuten hajautettujen autonomisten organisaatioiden, aiempien esineiden elpyminen voi nousta uudella ja yllättävällä tavalla, mikä johtaa uudelleentarkasteluun, mitä tarkoittaa olla “yritys”. Työntekijät voivat alkaa hallita omia kohtaloitaan mullistamalla työ- ja yksityiselämän tasapainon käsitteen ja maksaa oman pääoman. Yritykset, jotka ovat kerran tehneet julmuuksia lopputuloksensa nimissä, voidaan hallita suoran demokratian uuden johdon alaisuudessa.

Alkuperäiset pörssitarjoukset saattavat pian täyttää aukon, jonka vuoden 2017 sääntelemättömät kolikotarjonta jättää. Niiden pitäisi antaa kuluttajille mahdollisuus painottaa ajatuksiaan, jotka inspiroivat heitä pelkäämättä vastuun puutetta, joka oli niin läsnä viimeisen härkäajon aikana.

Sosiaaliset verkostot ja digitaaliset kansainyhteisöt voivat olla liian käyttämätön suone salauksen edelläkävijöille – esimerkki jatkuvasti kiusatusta lupauksesta kryptografisesti turvallisista digitaalisista identiteeteistä. Sen huippu mahtuu nimettömyyteen uhraamatta vastuullisuutta.

Ihmiskunnan pimeät syvennykset

Huijaukset, digitaaliset lunnaat, pumppaukset ja kaatopaikat, näennäisjulkkisjoukot ja haarukka romahtaa. Niin he ovat olleet, ja niin he tulevat olemaan. Olkoon kiistatonta, että ihmiskunnan tumma vatsa oli olemassa kauan ennen hajautetun tekniikan luomista, ja se kestää kauan sen jälkeen, kun apokalyptiset aurinkohäiriöt lähettävät lajimme takaisin esiteolliseen kivikauteen. Olemme nähneet kaikenlaista häikäilemätöntä toimintaa kasvottomasta saasta, joka asuu suuressa osassa digitaalista yhteiskuntaa. Kuten hydra, kun yksi kaadetaan, kaksi lisää nousee.

Tämä suuntaus jatkuu epäilemättä aina eteenpäin, vaikka toivottavasti kasvavalla ymmärryksellä, että ihmiset – eivät tekniikka – ovat vikoja.

Pyrkikäämme myös torjumaan tämä mahdollinen laittomuus perheemme, ystäviemme, ikäisemme ja muukalaisten digitaalisen potilaskoulutuksen avulla. Mummo ei tiedä, että valtion virkamiehet eivät vaadi kyseenalaisia ​​Bitcoin-maksuja varojen menetysten uhasta. Sinun täytyy kertoa hänelle.

Tiivistettynä

Joten, sinulla on se. Se siitä. Se on twiitti – kaikki noin 2000 sanaa. Hanki 2021-bingokorttisi valmiiksi, koska sinun on pidettävä nämä ennusteet tililläsi.

Cointelegraph-tiimin puolesta – Hyvää uutta vuotta ja monia onnellisia paluita!

Seuraavat toimituksellisen ryhmän jäsenet antoivat ajatuksiaan ja ennusteitaan tälle tarinalle: Uutistoimittajat: Sam Bourgi, Lucas Caram, Cassio Gusson, Benjamin Pirus, Rachel Wolfson, Turner Wright; markkinoiden toimittaja: Marcel Pechman; Yhdysvaltain toimittaja: Jeffrey Albus; kopiotoimittaja: Jonathan DeYoung; videopäällikkö: Jackson Dumont; politiikan toimittaja: Kollen Post; tekniikan toimittaja: Andrey Shevchenko; viikonlopun toimittaja: Andrew Thurman; mielipidetoimittaja: Max Yakubowski; Cointelegraph Turkey -toimitusjohtajat – Erhan Kahraman, Cointelegraph Brasil – Rafaela Romano ja Cointelegraph China – Amey Wang; päätoimittaja: Jon Rice; toimituspäällikkö: Kristina Lucrezia Cornèr.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map