Instituutioiden kysyntä salaukselle ei ole vähentynyt, mutta vaikutus on vähitellen

Esimerkiksi juuri viime viikolla, kun valuutta heilahti 30 000 dollarin kynnyksen ympärille, koko joukko asiantuntijoita Varoitus Sijoittajat voimistavat vaikutuksia, mikä viittaa siihen, että johtava salaustekniikka oli korjauksen partaalla ja voisi jälleen pudota noin 20 000 dollarin alueelle.

Kuitenkin vain yhdessä päivässä Bitcoin pelasi jälleen härkien kanssa, testaten uudelleen 38500 dollarin rajan vain todistaakseen myyntitallennuksen ja lopulta asettumaan 33500 dollarin alueelle. Vaikka useimmille salausveteraneille, jotka ovat saattaneet olla toinen päivä toimistossa, toiset merkkituotteita nousu “Elonin kynttilänä”, joka liittyy Teslan toimitusjohtajaan Elon Muskiin, joka sisälsi “Bitcoinin” Twitter-bioonsa ja lähetti seuraavan salaisen viestin “jälkikäteen, se oli väistämätöntä” hänen 40 miljoonalle – outoja seuraajia verkossa.

Syystä riippumatta, onko viimeaikainen hintavaihtelu pelottanut institutionaaliset sijoittajat vai haluavatko he edelleen ostaa Bitcoinia? Mutta jos on, on outoa nähdä BTC: n jatkavan leijuu 30000–40 000 dollarin vaihteluvälin keskellä raporttien keskuudessa suurten nimien pelaajista, jotka keräävät huomattavia summia Bitcoinia. Esimerkiksi 22. tammikuuta, kun BTC laski 15%, MicroStrategy ilmoitti jälleen uudesta BTC-ostosopimuksesta, arvoltaan noin 10 miljoonaa dollaria.

Aiheesta, Panmonin toimitusjohtaja – Bitcoin Cashin kauppajärjestelmä – George Donnelly kertoi Cointelegraphille, että kenenkään mielessä ei ole epäilystäkään siitä, haluavatko instituutiot edelleen ostaa Bitcoinia, sanoen:

“Harmaasävy laajenee luomaan uusia DeFi-luottamusmääriä, ja ihmiset ostavat MicroStrategy-osakkeita saadakseen altistumisen BTC: lle. BTC voi olla juuttunut noin 30 000: een, koska vähittäiskaupan kiinnostus näyttää löysältä. Tämä härkämarkkina ei ole toistaiseksi yhtä meluisa kuin viimeinen. Vähemmän ihmisiä näyttää olevan innoissaan siitä. “

Lisäksi hän katsoi, että ydin syy siihen, miksi BTC ei pysty puhkeamaan, johtuu siitä, että valuutan kehittäjillä on ”tietoisesti rajallinen verkon läpikulku ideologisista syistä” ja jopa yritti ohjata käyttöä toisen kerroksen verkkoihinsa, mikä vähentää ekosysteemin turvallisuus. Silloinkin hän uskoo, että seuraavien kolmen kuukauden aikana valuutta “ylittää 40 000 dollarin rajan”.

Bitcoin ei ole pysähtynyt, vaan vain mukautuu

Toisella 2 biljoonan dollarin ärsykepaketilla näennäisesti matkalla Yhdysvaltain uuden presidentin Joe Bidenin ja Yhdysvaltain keskuspankin ansiosta salakirjoituksen ympärillä syntyy jälleen paljon hypejä, varsinkin kun yhä useammat ihmiset alkavat ymmärtää tällaisen hallitsemattoman rahatulostuksen tulevaisuuden vaikutukset ja kuinka se voi devalvoida Yhdysvaltain dollarin ennennäkemättömälle tasolle.

Filipe Castro, Utrustin – salauskäyttöisen sähköisen kaupankäynnin alustan – perustaja kertoi Cointelegraphille, että Yhdysvaltain dollarin rahanjakopolitiikan jatkuva laajentuminen tai pikemminkin laimentaminen tuo ennemmin tai myöhemmin näkyviin piilotetun inflaation vaikutukset Yhdysvaltain talouteen lisäämällä:

“Vaikka kuluttajat eivät ole kovinkaan tunteneet inflaatiota tavaroissa ja palveluissa, se on ilmennyt dollarimääräisten varojen, kuten osakemarkkina-arvojen, kiinteistöjen, hyödykkeiden ja kryptovaluuttojen, nousuna. Monet laitokset ovat päättäneet olla pitämättä käteistä turvasatamana, vaan sijoittaneet sen sijaan pääomansa. “

Hän korosti lisäksi, että laitokset eivät yleensä käy kauppaa markkinoilla suoraan vaan ostavat säilytysyhteisöltä, ja jälkimmäinen varmistaa yleensä tarvittavan likviditeetin etukäteen, mikä minimoi välittömän markkinavaikutuksen suurten ostajien tullessa markkinoille..

Tämä tarkoittaa maallikon kannalta sitä, että kysynnän nousu heijastuu ajan myötä asynkronisesti, ja lisäksi sitä esiintyy suurina jaksollisina vaihteluina viimeisimpien ilmoitusten nopean lopputuloksen sijaan. “On siis todennäköistä, että kaikki tulevat nousut vievät aikaa ilmenemään ja tekevät niin suurina ja terävinä heilahduksina”, hän lisäsi.

Institutionaalinen kiinnostus ei mene mihinkään pian

Vaikka voi olla houkutus uskoa, että yleinen kiinnostus salausta kohtaan voi lopulta olla häviämässä, on syytä pitää mielessä, että institutionaaliset ostosyklit toimivat hyvin eri tavalla kuin yksittäisten kauppiaiden ja pienempien laitosten toiminta.

Esimerkiksi Castro korosti vain harvat instituutiot ovat tosiasiallisesti ottaneet aktiivisen kannan Bitcoiniin, mukaan lukien jotkut perhetoimistot. Paitsi että on huomattava, että uusiin varoihin ja riskinarviointiin liittyvät hyväksymismenettelyt saattavat kestää yleensä kuukausia tai vuosia ja edustavat täysin uutta sijoitusparadigmaa monille perinteisille sijoittajille.

Asiasta Lennix Lai, kryptovaluutanvaihdon OKExin rahoitusmarkkinoiden johtaja, huomautti Cointelegraphille, että kun maailmanlaajuinen varantovaluutta, Yhdysvaltain dollari, heikkenee, monet instituutiot kääntyvät muiden omaisuuserien, kuten BTC: n, puoleen kiistämättömän potentiaalinsa vuoksi. pääoman arvonnousun osalta sanomalla:

“BTC on edelleen korkean riskin omaisuuserä, ja uskon, että joillakin institutionaalisilla sijoittajilla on edelleen konservatiivisia asiakkaita odottavalla asennolla. Jos BTC pystyy ylläpitämään irtautumistaan ​​osakemarkkinoilta ja osakkeet lopulta tasoittuvat, kun FED pienentää varojen ostoja, voimme nähdä toisen varojen aallon virtaavan BTC: hen. “

Tästä huolimatta COVID-19-viruksen mutaatiot, hidas rokotusten käyttöönotto, maailmanlaajuiset lukkiutumiset ja lisääntyvä työttömyys lisäävät jatkuvaa taloudellista epävarmuutta – mikä voi levitä eri rahoitusmarkkinoille, mukaan lukien salaus, kuten aiemmin nähtiin viimeisten 12 kuukauden aikana.

Liittyvät: Vaaraa Bitcoinille: Onko BTC kypsynyt turvalliseksi sijoituspeliksi?

Asiasta Nischal Shetty, kryptovaluutanvaihdon WazirX: n toimitusjohtaja, toisti, että syy, miksi yhä useammat rahastot jatkavat Bitcoinin tutkimista, on se, että se on muuttumassa lailliseksi suojaukseksi inflaatiota vastaan, jonka vaikutusten hän uskoo olevan tuntui lopulta, kun maailmanlaajuinen rahavarasto laimennettiin edelleen. Hän lisäsi: “Inflaation kasvaessa uskomme, että institutionaalisia sijoittajia tulee enemmän sisään Bitcoiniin ostamalla.”

Castro totesi, että institutionaalinen kiinnostus on vasta alkamassa ja että viimeaikaisia ​​ilmoituksia on yksinkertaisesti pidettävä “herätyksenä” muille pelaajille, jotka eivät ole vielä kyenneet ymmärtämään heidän edessään esitettyä ehdotusta. “Tämä on vielä kaukana tulevasta laajasta institutionaalisesta [kiinnostuksesta]. Olemme varmasti näkemässä korkeamman katon, jos useammat ja suuremmat laitokset hajautuvat BTC: hen ja muihin kryptovaluuttoihin “, hän lisäsi.

Onko uusi puhkeaminen väistämätöntä?

Vaikka paperilla voi olla lukuisia tapoja analysoida ja yrittää ennustaa BTC: n hintaa, tosiasia on, että on melko mahdotonta arvata omaisuuden hinnan toimintaa millään varmuudella. On kuitenkin olemassa muutama indikaattori, joita voimme tarkastella saadaksemme sen mahdollisen arvon.

Esimerkiksi Lai huomautti, että historiallisten tietojen perusteella, jotka liittyvät BTC: n suorituskykyyn jälkikäteen, se voi olla lähellä 50 000 dollaria pian ja jopa jopa 100 000 dollaria jopa huhtikuuhun 2021 mennessä.

Aiheesta Castro uskoo, että BTC: n perustavanlaatuisen käyttäytymisen kuvaamiseksi ei ole vielä olemassa tarkkaa mallia, ja lisää, että ainoa kehys, jonka hän tosiasiallisesti ottaa huomioon arvioidessaan BTC: tä, on PlanB: n osake-virta-malli, joka jos uskotaan, näkee johtava salausvaluutta nousee 100 000–288 000 dollarin alueen väliin ennen vuoden 2021 loppua.

Liittyvät: Uskominen, ei näkeminen: Laitokset ennustavat edelleen 100 000 dollarin Bitcoin-hinnan

Viimeiseksi, toinen syy siihen, miksi tällaiset ennusteet ovat niin kovia, Shettyn ​​mielestä on se, että jokaisen Bitcoinin hinnan hyppyjen myötä pitkäaikaisilta sijoittajilta näyttää tulevan yhä suurempi määrä myyntipaineita: “Nämä ovat sijoittajia, jotka ottavat pitkiä positioita ja haluavat laimentaa tietyissä historiallisissa hintapisteissä. 40 000 dollaria näytti olevan historiallinen hintapiste, jossa monet vanhat Bitcoinin haltijat päättivät selvitystilaan. “

Bitcoin (BTC) on osoittautumassa yhdeksi vuosikymmenen suurimmista mysteereistä, ja jokainen, joka väittää tietävänsä, mihin valuutta saattaa olla menossa, harhauttaa todennäköisesti itseään tässä vaiheessa. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map