Mastercard ja Visa tekevät rohkeita liikkeitä kohti massasalauksen käyttöönottoa

Johtavat maailmanlaajuiset maksualan yritykset Mastercard ja Visa ovat tehneet nopeuttaakseen kryptovaluutta-maksuprosessoreiden tukea avaamalla uusia vaihtoehtoja käyttäjille ympäri maailmaa. Molemmat yritykset antoivat vahvat lausunnot kryptovaluuttojen käytöstä heinäkuussa ilmoittamalla vastaavista projekteista ja yhteistyöistä, jotka ajavat kryptovaluuttojen käyttöönottoa.

Maailman suurimpien perinteisten maksuprosessorien myönteinen suhtautuminen kryptovaluutan vaihtoon ja maksualustoihin osoittaa käsityksen muutosta perinteisestä rahoitusalueesta. Mastercard on kannustanut aktiivisesti vaihto- ja maksupalveluntarjoajia liittymään äskettäin laajennettuun kryptovaluuttakorttiohjelmaansa, josta tulee kumppaneita vain muutamassa viikossa osana Accelerate-ohjelmaa. Samaan aikaan Visa hahmoteltu sen visio kryptovaluuttatilasta, jossa on kattava markkinoiden positiivisuuden teema ja rooli.

Maksupalveluntarjoaja piti digitaalisia valuuttoja mielenkiintoisena keinona laajentaa olemassa olevaa verkkoverkkoa tukemaan uusinta teknologiaa, joka tukee globaalia kauppaa. Nämä kaksi globaalia jättiläistä eivät tarjoa vain huulipalvelua; heidän maksukorttinsa ja tekniikkansa ovat jo virtansa lukuisille alustoille ja palveluntarjoajille salaustilassa. Coinbase- ja Binance-salauspörssien kaltaiset käyttävät joko Visa- tai Mastercard-salausta salauksen debit-korttipalveluidensa tehostamiseen.

Visan ja Mastercardin suhde salaukseen kasvaa

Visan julkinen vahvistus positiivisesta suhtautumisestaan ​​kryptovaluutan maksupalveluihin heijastaa sen pyrkimystä pysyä johtavana toimijana maailmanlaajuisessa maksuverkostossa. Kuten korostettu “uusien digitaalisten valuuttojen maksuvirtojen näkymissä” yritys myöntää, että kasvava joukko perinteisen finanssialan toimijoita on pyrkinyt kytkeytymään salaustilaan: “Se on käsite, joka saa vetovoimaa fintechien ulkopuolella.”

Yhtiö on jo luonut työsuhteen joihinkin johtaviin kryptovaluuttaan perustuviin yrityksiin vuonna 2020, mukaan lukien Coinbase ja Fold. Tämä täydentää yli 25 kryptovaluutta-lompakkoa, jotka on liitetty Visa-järjestelmiin. Visalla on myös FastTrack-niminen fintech-fokusoitu kiihdytysohjelma, jonka avulla teknologiayritykset, mukaan lukien kryptovaluutta- ja blockchain-pohjaiset yritykset, pääsevät järjestelmiinsä ja verkkoonsa.

Yhtiö on myös kehittänyt omia kryptovaluuttaprojektejaan, joihin sisältyy investointi Anchorage -teknologiayritykseen, joka rakentaa salausinfrastruktuuria kryptovaluuttaekosysteemille. Sen tutkimusryhmä on myös työskennellyt blockchain-tilassa useita vuosia, mikä huipentui Zether- ja FlyClient-hankkeiden valkoisten kirjojen luomiseen..

Lisäksi Visa on osallistunut muotoilemaan kriittisiä valuuttoja koskevia säännöksiä ja käytäntöjä ympäri maailmaa. Se on tehnyt yhteistyötä Maailman talousfoorumin kanssa kehittää suosituksia keskuspankeille, jotka tutkivat keskuspankin digitaalisten valuuttojen käyttötapauksia. Cointelegraph otti yhteyttä Visaan lisätietojen saamiseksi, mutta yritys kieltäytyi antamasta muita tietoja kuin blogikirjoituksensa.

Mastercard on ollut aktiivinen rohkaisevaa salauspörssit ja maksupalveluntarjoajat kirjautuvat Accelerate-alustalleen nopeuttaakseen prosessia kumppaneiksi tulemalla nopeasti seuraamaan uusien salausveloitus- ja luottokorttitarjoajien käyttöönottoa tarjoamalla samalla lisäapua markkinoille pääsylle ja laajentumiselle eri maissa. Tulevien kumppaneiden on kuitenkin täytettävä Mastercardin asettamat tiukat vaatimukset. Tähän sisältyy korkeatasoinen kuluttajansuoja ja AML / KYC-määräysten noudattaminen. 

Tämä siirto yhteistyöhön salausteollisuuden kanssa tulee uutisten takana, että Wirexistä tuli ensimmäinen salausvaluutta-alusta, jolle myönnettiin Mastercardin pääjäsenyys. Osa toiminnallisuudesta antaa käyttäjille mahdollisuuden muuntaa salausvaluutat heti tavanomaiseksi fiat-valuutaksi. Lisäetu on palkitsemisohjelma, joka antaa käyttäjille 1,5% näillä korteilla tehdyistä ostoksista Bitcoinissa.

Kuilun kurominen

Äskettäin Binance vahvisti, että rajoitettu määrä Binance-kortteja lähetetään Eurooppaan. Muutos lisää todellista sisältöä Visa ja Mastercardin lausuntoihin, koska käyttäjät alkavat saada näitä korttipalveluja eräiden suurimpien krypto-valuutanvaihtotilan toimijoiden kautta..

Binancen Euroopan ja Latinalaisen Amerikan kasvu- ja institutionaalisen liiketoiminnan johtajan Josh Goodbodyn mukaan perinteiset pankkikortit ovat ”silta salauksen ja perinteisen rahoituksen välillä” ja lisää: ”Salausmaksukortit tarjoavat konkreettisen ja kitkattoman tavan käyttää salausta , ja se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden sisällyttää salaus heidän jokapäiväiseen elämäänsä. “

Goodbody kieltäytyi käsittelemästä yksityiskohtia suorasta työsuhteesta Visan kanssa, mutta totesi, että kryptovaluutta-maksualustan Swipe hankinta antaisi Binancelle mahdollisuuden hyödyntää vakiintunutta alueellisten palveluntarjoajien verkostoa, jossa yritys toivoo tuovan uusia käyttäjiä kryptovaluuttatilaan. Goodbody uskoo, että yleisillä rahoitusyrityksillä on tässä keskeinen rooli:

“Visa- ja muiden verkkojen halukkuus työskennellä blockchain-teollisuuden kanssa on erittäin myönteinen luottamus äänestykseen kryptovaluuttojen käyttöönotosta edelleen. Paitsi että perinteiset teknologiatoimittajat helpottavat käyttöönottoa, ne osallistuvat aktiivisesti ekosysteemin kehitykseen – näemme tämän mahdollisuuden edistää kryptovaluuttojen käyttöönottoa ja saatavuutta. “

Salausanalyytikko Mati Greenspan kiitti myös Mastercardin ja Visan muutosta Quantum Economicsin sähköpostiuutiskirjeessä heinäkuun lopusta sanoen: “Perustekijöiden osalta tämä on suunnilleen yhtä nouseva kuin Bitcoinille ja jengille.”

Netanel Kabala, analyysipäällikkö ja maksuympäristön Simplex perustaja, kertoi Cointelegraphille, että hänen yrityksensä on työskennellyt Visa ja Mastercardin rinnalla seitsemän vuotta. Suhteen ansiosta yritys on voinut avata kryptovaluuttatarjouksia uusille käyttäjille, jotka tutkivat vaihtoehtoisia sijoitusmenetelmiä: “Krypton käyttöönotto kasvaa maailmanlaajuisesti, kun ihmiset etsivät vaihtoehtoisia sijoitusmahdollisuuksia.” Kabala tunnisti viiveen uusille käyttäjille, jotka otetaan käyttöön salaukseen, mutta yleisimpien rahoituslaitosten, kuten Mastercard ja Visa, integrointi on vahva signaali:

“Analyysin näkökulmasta näemme, että salausmaailmaan tulee monia uusia käyttäjiä. Jokaisen uuden tekniikan tai kehityksen myötä kestää usein jonkin aikaa, ennen kuin suuri yleisö sisällyttää sen valtavirtaan. Vaikka uskoimme ehdottomasti, että tämä valtavirran hyväksyminen olisi tullut aikaisemmin, se näyttää alkavan nyt. “

Simplexin toimitusjohtaja Nimrod Lehavi uskoo, että kryptovaluutan potentiaalisiin etuihin suhtaudutaan vastaanottavaisemmin, lähinnä ihmiset, jotka haluavat painia takaisin omaisuuden hallintaan ja kykyyn suorittaa itsenäisiä liiketoimia: ”Kaikki, mikä alentaa kitkaa ja auttaa ihmisiä saamaan täyden hallinnan heidän omaisuutensa levittää käyttöönottoa, ja salaukseen kytketyt pankki- ja luottokortit ovat tässä suhteessa avainasemassa. “

Rahoitusalan johtajat, kuten Mastercard ja Visa, tukevat ja työskentelevät aktiivisesti kryptovaluutta- ja blockchain-yritysten kanssa lisäävät uskottavuutta näiden palveluiden arvoon ja hyödyllisyyteen. Lehavi uskoo, että tämä avaa oven useammalle käyttäjälle, jota ei ole altistettu digitaaliselle omaisuudelle: “Suurten toimijoiden tuki poistaa suuren määrän epävarmuutta ihmisillä krypovaluutoista ja antaa heille mahdollisuuden löytää digitaalisia resursseja sellaisiksi kuin ne ovat . ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map