Mitä rikkaimmat miehet maailmassa ajattelevat salauksesta ja lohkoketjusta?

Viime vuosikymmenen aikana blockchain, Bitcoin (BTC) ja muut kryptovaluutat ovat häiriintynyt kaikki, mitä he ovat koskettaneet – mukaan lukien pankki, hedge-rahastot, lainvalvonta, terveydenhuolto ja kiinteistöt muutamia mainitakseni. Blockchain-tekniikka ja kryptovaluutat ovat mullistaneet monia teollisuudenaloja, mutta tämä on vasta alkua.

Huolimatta kryptovaluuttojen ja blockchain-tekniikan kyvystä mullistaa maailma sellaisena kuin me sen tunnemme, monet maailman rikkaimmista miehistä ovat ilmaisseet vaihtelevia mielipiteitä.

Esimerkiksi joidenkin miljardööreiden, kuten Warren Buffettin, tiedetään olevan vankkoja Bitcoin-kriitikkoja, kun taas toiset, kuten Tim Draper, ovat innokkaita kannattajia. Esimerkiksi vuonna 2018 Buffett ennusti, että erityisesti Bitcoinilla on “huono loppu”.

Toisaalta miljardööri-sijoittajat pitävät Tim Draper, Michael Novogratz ja David Marcus ovat säilyttäneet nousevan kannan kryptovaluuttoihin ja blockchain-tekniikkaan. Tässä on Forbesin luettelo maailman rikkaimmista ihmisistä ja heidän mielipiteensä kryptovaluutoista ja lohkoketjutekniikasta.

Jeff Bezos

Jeff Bezos on maailman rikkain mies, jonka nettovarallisuus on 130 miljardia dollaria vuoden 2019 Forbes lista. Amazonin perustaja, verkkokaupan kolossi, on huhuttu lukemattomia kertoja investoinnista Bitcoiniin. Plus, Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao on sanonut, että hän odottaa Bezosin verkkokaupan jättiläisen olevan katalysaattori seuraavalle Bitcoin-härkäajolle.

Mikään huhuista ei kuitenkaan ole vahvistettu, ja Amazon on kiistänyt suunnitelmansa hyväksyä Bitcoin tai jokin muu salaus alustallaan. Ainoa Jeff Bezosiin liittyvä blockchain-positiivinen kehitys on Amazonin cloud computing -osa Vuoden 2018 kumppanuus blockchain-käynnistyksellä nimeltä Kaleido.

Bill Gates

Bill Gatesin nettovarallisuus ylittää 100 miljardia dollaria, ja hän on ollut jo jonkin aikaa maailman rikkaimpien joukossa. Vaikka Gates oli aiemmin osoittanut innostusta Bitcoinista vuonna 2014, missä hän kertoi Bloomberg haastattelussa, että Bitcoin oli parempi kuin mikään valuutta, hän on sittemmin vetänyt huomautuksensa huomauttamalla, että digitaalisten valuuttojen nimettömyys ei ole hyvä liiketoimille.

Lisäksi a Vuoden 2018 haastattelu CNBC: n kanssa, Gates sanoi: “Bitcoin ja ICO: t ovat täysin spekulatiivisia.” Kuitenkin, kuten useimmat kriitikot, hän lisäsi, että blockchainilla, useimpien kryptovaluuttojen taustalla olevalla tekniikalla, on etunsa.

Warren Buffett

Buffett on pitkäaikainen kriitikko Bitcoinista ja kryptovaluutoista. Ennen 2018 Berkshire Hathawayn varsinainen yhtiökokous, pitkäaikainen sijoittaja kutsui Bitcoinia “mirageksi”, joka on “todennäköisesti rotan myrkkyneliö” eikä “valuutta”.

Kuitenkin äskettäisessä haastattelussa Tronin toimitusjohtaja Justin Sun kertoo, että Buffett oli erittäin avoin uusille tekniikoille. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Sun oli syönyt hyväntekeväisyyden lounaan Omahan Oraclen kanssa vain kuukausi sitten, jonka aikana nuori toimitusjohtaja yritti selittää salauksen potentiaalia Buffettille.

Vaikka Buffett meni niin pitkälle kuin hyväksyi Ton (TRX) Sunilta, Buffett väitti, että hänellä ei ole salausta ja toisti että hän ei koskaan omista salausta, koska sillä on “nolla-arvo”.

Bernard Arnault

Yritysimperiumina, joka kattaa yli 70 tuotemerkkiä, kuten Sephora ja Louis Vuitton, Bernard Arnault on esiintynyt maailman rikkaimpien joukossa vuodesta 1985, kun hän osti Christian Diorin. Siitä lähtien hänen luksusbrändinsä ovat kasvaneet, ja Forbes kertoo ennätysmyynnin – etenkin vuonna 2018.

Vaikka Arnaultilla ei ole virallisia kommentteja Bitcoinista tai blockchain-tekniikasta, raportit osoittavat, että miljardööri työskenteli viime vuonna yhdessä Microsoft Azure- ja ConsenSys-palvelujen kanssa kehittäen blockchain-alustan, joka seuraa LVMH: n tuottamia tuotteita.

Muihin Arnaultia koskeviin estoketjuihin ja salaukseen liittyviin raportteihin sisältyy yksi, jossa hän hylkäsi osallistumisen belgialaisen Abesix Belgique -nimisen salauskauppayhtiön perustamiseen..

Larry Ellison

Oraclen perustaja Larry Ellisonin arvo on yli 50 miljardia dollaria ja se on listattu maailman seitsemänneksi rikkaimmaksi mieheksi. Hän on yksi harvoista miljardööreistä, jotka ovat puhuneet Bitcoinista ja antaneet positiivisia huomautuksia blockchain-tekniikan ansioista.

Jonkin sisällä Vuoden 2017 artikkeli Business Insiderin mukaan Ellison on sanonut, että estoketjuista ajatellaan usein Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen yhteydessä: “Rahoituksen ulkopuoliset yritykset käyttävät kuitenkin yhä enemmän blockchain-tekniikkaa korvaamaan pitkäaikaiset laillisuuden, kiinteistöjen ja merenkulun todentamiskäytännöt. ”

Mark Zuckerberg

Sen jälkeen kun Facebook on käynyt läpi vaaka-nimisen stablecoin-salausvaluutan, monet ihmiset ovat ilmaisseet huolensa siitä, että jos kaikki Facebookin käyttäjät ottavat Vaakan valuutaksi, suurin osa maailman fiat-valuutoista vaarantuisi..

Vaikka katsojat ovat huolissaan uhasta, jonka Vaaka tuo paikallisiin valuuttoihin, mukaan lukien Bitcoin, Zuckerberg väittää, että “kun teemme asioita, jotka ovat hyvin herkkiä yhteiskunnalle, haluamme, että meillä on aika, jolloin voimme mennä ulos ja puhua heitä ja neuvotella ihmisten kanssa, saada palautetta ja selvittää ongelmat ennen niiden julkaisemista. “

Siitä asti kun 2018, Zuckerberg on suhtautunut myönteisesti erityisesti blockchain-tekniikkaan sanoen: “Bitcoinia käyttävä tekniikka voi auttaa parantamaan Facebookia tulevaisuudessa.”

Michael Bloomberg

Sen lisäksi, että Michael Bloomberg on listattu maailman kymmenen rikkaimman joukossa, hän pyrkii tällä hetkellä demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaaksi Yhdysvaltojen vuoden 2020 presidentinvaaleissa. Toisin kuin muut korkean tason poliitikot, kuten Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, joka ilmaisi viime vuonna negatiiviset mielipiteet Bitcoinista ja Facebookin Vaaka, Bloomberg on osoittanut jonkin verran positiivisen näkemyksen salaus- ja lohkoketjutekniikasta.

Bloomberg sanoo: “Kryptovaluutoista on tullut omaisuusluokka, jonka arvo on satoja miljardeja dollareita, mutta sääntelyn valvonta on edelleen hajanaista ja kehittymätöntä.” Hän lisäsi myös: “Lohkoketjun, Bitcoinin ja kolikkotarjousten lupausten lisäksi siellä on myös paljon hypeä, petoksia ja rikollista toimintaa.”

Bloombergin talousuudistuksia koskeva politiikka on valokeilassa, kun kyselyjen mukaan suosio on kasvanut. New Yorkin entinen pormestari tunnusti salausvaluutat omaisuusluokaksi ja on sisällyttänyt kampanjaansa käytäntöjä, jotka suojaavat kuluttajia salaukseen liittyviltä petoksilta ja selventävät salauksen valvojien vastuuta puitteilla alkuperäisten kolikoiden tarjoamisen määrittelemiseksi..

Ja muutama muu miljardööri, joilla on voimakkaita ajatuksia salauksesta

Ray Dalio

Bridgewater Associatesin perustaja Ray Dalio on äskettäin puhunut haastattelussa CNBC missä hän toisti huolensa maailmantalouden tilasta, kuten monet Bitcoin-sijoittajat ja kannattajat, sanoen: “Olemme rahapolitiikassa, jossa et voi enää stimuloida samalla tavalla kuin ennen.”

Sen sijaan, että Dalio uskoo tulevasta maailmantalouden taantumasta huolestuneille kääntyvän Bitcoinin puoleen, kulta on paljon parempi turvasatama kuin Bitcoin. Dalion mielestä: “Rahalla on kaksi tarkoitusta: vaihtoväline ja varallisuuden säilytys. Ja Bitcoin ei ole tehokas kummassakaan näistä tapauksista nyt. “

Haastattelussa Dalio huomautti, että Bitcoin on edelleen liian epävakaa toimiakseen riittävästi arvon oikeana varastona.

Elon Musk

Viime aikoina Elon Myski on ollut valokeilassa salaisista twiiteistään Bitcoinista. Teslan toimitusjohtaja ja perustaja kuitenkin paljastivat lopulta olevansa "ei täällä eikä siellä Bitcoinissa. ” Vaikka Musk näkee Bitcoinin arvon, hän uskoo, että sitä käytetään enimmäkseen laittomien tapahtumien suorittamiseen:

“Tällainen saa salauksen ihmiset suututtamaan, mutta on tapahtumia, jotka eivät ole lain tasapainossa.”

Lisäksi hän lisäsi, että vaikka hän näkee “salauksen tehokkaana käteisen korvauksena”, hän ei nähnyt sitä ensisijaisena korvauksena. Myönnetään, että Musk ei hyväksy täysin kryptovaluuttoja, mutta hän myöntää, että rahoitusalalla on muutos ja että pankkien on varottava.

Jack Ma

Mukaan vuoden 2018 artikkelista Bloomberg, Jack Ma antoi varoituksen kryptovaluutoista ja ilmoitti Bitcoinin olevan potentiaalinen kupla. Jättiläisen sähköisen kaupankäynnin yrityksen Alibaba -yhtiön perustaja ja kiinalaisen finanssiryhmittymän Ant Financialin puheenjohtaja on aiemmin paljastanut kiinnittävänsä erityistä huomiota Bitcoin- ja blockchain-tekniikoihin erityisesti kohti niiden kykyä luoda käteisvarainen yhteiskunta..

Jopa äskettäin, 20. vuosittaisen Kiinan tiede- ja teknologiayhdistyksen aikana Ma säilytti kantansa Bitcoinin mahdollisesta kuplasta ja toi esille lohkoketjun “avaimena, joka avaa tehokkaiden uusien teknologisten työkalujen aarteen”.

Michael Novogratz

Mike Novogratz, kryptokauppapankin Galaxy Digital Holdingsin toimitusjohtaja ja perustaja ja Fortress Investment Groupin entinen johtaja, ennusti oikein, että Bitcoin osuu 10000 dollarin rajaan vuoden 2017 loppuun mennessä..

Tunnettu nimellä Novo, epätodennäköinen salaussankari on väittänyt, että “Bitcoin tulee olemaan digitaalinen kulta.” Mukaan Novogratzille Bitcoin on ”ainoa kolikoista, joka tulee olemaan laillinen pyramidijärjestelmä. Aivan kuten kulta on. “

Novogratz kertoo voivansa sijoittaa rahansa suuhunsa sijoitettu noin 30% omaisuudestaan ​​kryptovaluutoissa. Huolimatta valtavasta tappiosta Bitcoinin historiallisessa nousussa vuonna 2018, jossa hänen Galaxy Digital Holdingsinsa ilmoitettiin olevan menetti 136 miljoonaa dollaria, Novogratzia ei pelätä.

Bloomberg lainaa häntä sanoen, että huolimatta siitä, että sijoittajat ovat turhautuneet rahan menettämiseen, yrityksellä on “yritys, joka voi saavuttaa kannattavuuden” ja että heillä on “runsaasti käteistä liiketoiminnan hoitamiseksi pitkään”. Äskettäin miljardööri toisti että hän on vielä enemmän nousussa BTC: ssä huolimatta Bitcoinin hintataistelusta volatiliteetilla.

Tim Draper

Syyskuussa 2019 pääomasijoittaja Tim Draper kaksinkertaisti aikaisemman Bitcoin-ennusteensa lyödä 250 000 dollaria vuoteen 2022 mennessä, kun hän lisäsi, että nämä ennusteet olivat “konservatiivisia”.

Draper on säilyttänyt nousevan kannan Bitcoinissa vuodesta Kesäkuu 2014 kun hän osti Bitcoinin, jonka Yhdysvaltain Marshals-palvelu oli takavarikoinut ja huutokaupannut. Tuolloin omistamansa Bitcoinin kokonaismäärän arvioitiin olevan 19 miljoonaa dollaria.

Äskettäin Draper puhui CNBC: lle, jossa hän paljasti, että kuusi kuukautta sitten hän veti varallisuutensa julkisilta osakemarkkinoilta pitääkseen sitä enemmän Bitcoin-salkussaan. Mitä tulee maailmanlaajuisiin osakemarkkinoiden romahtamiseen koronavirusongelmien vuoksi, Draper paljasti, että hänen altistumisensa oli rajallinen.

Winklevossin kaksoset

Bitcoinin hintakehityksen jälkeen vuonna 2017 Tyleristä ja Cameronista tuli ensimmäisiä Bitcoin-miljardöörejä. Kaksi krypto-pörssin Gemini-veljeä ja perustajaa väittävät omistavansa noin 1% liikkeeseen lasketusta Bitcoinista.

Kaksosten ja Facebookin perustajan, Mark Zuckerbergin, välisestä näennäisestä huonosta verestä huolimatta Winklevossin kaksoset ovat paljastaneet haastattelut heidän mielestään Facebookin Vaaka on positiivinen uutinen salaustilalle. Lisäksi a CNBC-raportti, viime vuonna kaksoset keskustelivat Mark Zuckerbergin kanssa ennen kuin Facebook ilmoitti Vaaka-stablecoinistaan. Tällä hetkellä Winklevossin veljet ovat laskettu maailman johtavien Bitcoin-miljonäärien joukossa.

Bill Harris

PayPalin entinen toimitusjohtaja ja perustaja Bill Harris tunnetaan yhdestä ankarimmista Bitcoin-kriitikoista. Artikkelissa hän kirjoitti Vuonna 2018 PayPalin entinen toimitusjohtaja kutsui Bitcoinia huijaukseksi ja lisäsi, että “se on valtava pump-and-dump-järjestelmä, jonka kaltaisia ​​maailma ei ole koskaan nähnyt.”

Haastattelun aikana CNBC, Harris selitti kantaansa huomauttamalla, että Bitcoinin ja salausavaruudessa ei ole “suhdetta arvon ja hyödyllisyyden välillä”. Kuitenkin, kuten useimmat kriitikot, Harris on samaa mieltä siitä, että blockchain-tekniikalla on “loistavia sovelluksia”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map