PayPalin vauvan vaiheet salaukseen eivät vaimenta hyökkäystä adoptioon

Salausmaailma on ollut vilkasta jännityksestä parin viime päivän aikana, ja aivan oikein. Bitcoin (BTC) on tällä hetkellä 13 000 dollarin rajan ympärillä, kun taas Ether (ETH) on jälleen turvallisesti kulkenut yli 400 dollarin kynnyksen huolimatta KuCoin-pörssihakkeesta ja valitettavista oikeudellisista tapahtumista, jotka hiljattain etenivät BitMEX: n ympärillä. Tästä huolimatta tämä viimeisin aalto voi johtua suurelta osin online-maksuprosessorin PayPalin päätöksestä päästä lopulta salausareenalle.

Tule vuonna 2021, PayPal antaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää useita suosittuja digitaalisia valuuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash (BCH) ja Litecoin (LTC) voidakseen tehdä ostoksia saumattomasti tytäryhtiöidensä massiivisessa verkostossa. Vaikka liiketoimet voidaan aloittaa salauksella, maksut suoritetaan vain fiat-muodossa, mikä tarkoittaa, että kauppiaat saavat rahaa vain paikallisessa valuutassaan.

Tämän kaiken mahdollistamiseksi PayPal teki yhteistyötä Paxosin kanssa huoltajuutta ja likviditeettitarpeita varten. Lisäksi PayPal pystyi turvallinen sen ehdollisen virtuaalivaluutan lisenssin NYDFS: ltä Paxos Trust -peruskirjan kautta. Paxoksen toimitusjohtaja Charles Cascarilla kertoi Cointelegraphille, että yhteistyöllä PayPalin kanssa tarjotaksemme virtaviivaista salausta asiakkaille kaikkialla maailmassa on epäilemättä valtavia vaikutuksia salausteollisuuteen yleensä. Hän myös todettiin blogikirjoituksen kautta Pelkästään PayPalin markkina-maineen perusteella salausteollisuus todennäköisesti kokee vertaansa vailla olevan valtavirtaisen tietoisuuden kasvun.

Samoin Luke Stokes, säätiön Interwallet Operability -säätiön toimitusjohtaja ja EOS-säätiön väliaikainen toimitusjohtaja, kertoi Cointelegraphille, että PayPal ei ole pelkästään laillistanut salausvaluutan tilaa vähittäiskaupan käyttäjien käyttöönottoon, mutta myös korostanut ajoituksen merkitystä:

”Nyt on aika, ja PayPal haluaa päästä aikaisin mukaan heidän henkilökohtaiseen lähestymistapaansa digitaaliseen rahoitukseen. Muilla rahoitustuotteilla ja -palveluilla on mahdollisuus astua aidatun puutarhan ulkopuolelle, johon PayPal juuttuu integroimalla hajautettuihin avoimen rahoituksen käytettävyysratkaisuihin. “

PayPalin pääsy voi olla pelinvaihtaja

Vain päivä sen jälkeen, kun PayPal ilmoitti päätöksestään hyökätä salausmaailmaan, uutiset rikkoivat, että maksujätti tutkii erilaisia ​​keinoja, joiden kautta se voisi mahdollisesti ostaa näkyvä ja pian kilpaileva Bitcoin-huoltaja BitGo, joka oli ensimmäinen Yhdysvaltain salauspalvelujen tarjoaja, joka sai välittäjä-jälleenmyyjän hyväksynnän, siirtoagenttien rekisteröinnin ja luottamus yrityksen tunnustukseen.

Muutos voi olla hyödyllinen PayPalille, koska sen uusi salauksen osto- ja myyntialusta muuttaa yrityksen tehokkaasti digitaalisen omaisuuden säilyttäjäksi, mikä selittää sen kiinnostuksen BitGoon. Paitsi, kauppa voi myös merkitä uutta aikakautta salauksen valtavirran laillisuudelle, koska sekä PayPal että BitGo ovat asettaneet vaatimusten noudattamisen etusijalle alusta alkaen ja ovat pystyneet turvaamaan kaikki tarvittavat lisenssit erilaisten salaukseen liittyvien ongelmien helpottamiseksi. toimintaa kaikkialla Yhdysvalloissa.

Viimeisten päivien aikana tietyt kriitikot ovat huomautti että Square ja Revoultin kaltaiset yritykset tekevät jo enemmän salausominaisuuksien tarjoamiseksi käyttäjille kuin mitä PayPal aikoo toteuttaa. Tosiasia on kuitenkin, ettei ole olemassa mitään muuta digitaalista rahoitusalustaa, jolla olisi tällä hetkellä saman tyyppinen valtavirran markkinaosuus kuin PayPalilla.

Aiheesta, INX Limitedin salausvaluutanvaihdon markkinointijohtaja Douglas Borthwick kertoi Cointelegraphille, että vaikka PayPalin alkuperäiset rajoitukset voidaankin pitää vakavasti rajoittavina monille salaustekniikoille, se antaa käyttäjille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa salauksen kanssa ja oppia siitä. olla mukana salauksessa PayPalin ulkopuolella. “Ajattele Paypal-ympäristöä olevan turvallinen tila, jossa on koulutuspyörät, jotta ihmiset voivat oppia salauksesta ennen pakenemista todelliseen maailmaan, jossa he voivat kokea salauksen rajoituksetta”, hän ehdotti.

Keskittäminen on edelleen keskeinen kysymys

Viime kuukausien aikana monet tunnetut pankkilaitokset ovat sekoittaneet salaustekniikkaa sekä useat maat kokeilevat CBDC: itä, mikä viittaa siihen, että se oli vain ajan kysymys, kunnes PayPalin kaltainen rahoitusjätti pääsisi salauksen maailmaan. Salausmaksuyrityksen Utrustin kasvu- ja markkinointijohtaja João Gomes kertoi Cointelegraphille:

”Adoptio on saamassa vauhtia kaikkialla maailmassa. Olemme aina uskoneet, että kyseessä oli “milloin”, ei “jos”, ja PayPalin hyppääminen on vain yksi dominon putoaminen. Tämä on tulevaisuuden rahaa. “

Tästä huolimatta Gomes suhtautui epäilevästi PayPalin tulevan digitaalisen valuutan järjestelmän keskitettyyn suunnitteluun, koska se menettää kokonaan käyttäjät, kuten yksityiset avaimet, ja kyvyn peruuttaa digitaaliset omaisuutensa. Lisäksi se, että PayPalin järjestelmä ei ole ketjussa, tekee siitä erittäin rajoitetun yleisen käyttöalueensa, etenkin kokeneille salauspelaajille.

Toinen asiaankuuluva kritiikki voi olla se, että käyttäessään PayPalin järjestelmää käyttäjät eivät todellakaan osta digitaalisia valuuttoja, vaan hankkivat johdannaisia ​​- aivan kuten Revoultin järjestelmä toimii – koska heillä ei ole varoja omistukseensa.

Paitsi, että jokainen tapahtuma, kyseinen salaus muunnetaan takaisin fiatiksi mojova 2,3%: n maksu (alle 100 dollarin tapahtumista), koska kauppiaat voivat vastaanottaa maksuja vain salauksella. Tämä herättää sitten kysymyksen siitä, miksi kukaan haluaisi maksaa salauksella niin monilla lisämaksuilla.

Lyhyesti sanottuna näyttää siltä, ​​että PayPal hämmentää tällä hetkellä digitaalisia valuuttoja pinnalla tarjoamatta käyttäjille mitään itsenäisyyttä, jonka pitäisi ihanteellisesti tulla heidän kanssaan, Gomesin mukaan: “He itse omistavat valuutat, välittävät kaiken ja jopa veloittavat heidän oman ei-niin selkeän maksurakenteensa mukaan. […] He johtavat näyttelyä. “

PayPalin on kehityttävä

On järkevää, että kun osa PayPalin ympärillä olevasta hyppystä loppuu, ihmiset voivat alkaa etsiä tarkemmin joitain yrityksen kilpailijoita mahdollisten vaihtoehtojen löytämiseksi. Esimerkiksi salaus-to-fiat-tapahtumissa (ja päinvastoin), joiden hinta on 200 dollaria ja 1000 dollaria, PayPal perii 2%: n käsittelymaksun. Vertailun vuoksi voidaan nähdä, että Coinbase veloittaa vain 1,49% yli 200 dollarin tapahtumista. Samoin Square’s Cash -sovellus tarjoaa käyttäjille dynaamiset muuntomaksut.

Lior Lamesh, israelilaisen kyberturvallisuusyrityksen, GK8: n perustaja ja toimitusjohtaja, kertoi Cointelegaphille, että PayPalin on vältettävä “ei avaimiasi, ei rahasi” -vajetta, joka on jo aiheuttanut paljon vahinkoa monissa salausvaihdoissa viime vuosina:

“Luottaen kolmannen osapuolen huoltajiin, PayPal altistaa asiakkaidensa digitaalisen omaisuuden vakavalle kyberturvallisuusriskille. Siksi uskon, että kun tämä aloite lähtee liikkeelle ja saa lisää vetovoimaa, PayPal siirtyy lopulta itsehallinnoituun palvelumalliin, erityisesti itsehoitoon: yli 340 miljoonan käyttäjän verkostossa panokset ovat yksinkertaisesti liian suuret. “

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, PayPalia on aina pidetty keskitetyksi keskitetyksi rahoitusalustaksi. Monet vakavista salauksen harrastajista, jotka pitävät avoimuutta ja taloudellista vapautta erittäin tärkeinä, voivat siksi pysyä poissa alustasta kokonaan. Näyttää kuitenkin oikeudenmukaiselta sanoa, että pelkkä PayPalin markkinoiden ulottuvuus tuottaa enemmän hyötyä kuin haittaa salausteollisuuden valtavirran maineelle pitkällä aikavälillä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map